ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشی با Qwerty تا 250

kOoRi
27-09-2010, 20:31
خوب، دمبال یه گوشی با صفحه کلید کامل qwerty هستم، از اقسام n97 و ... نمی خوام.
مدل هایی شبیه HTC Snap و Nokia C3 ... منظورمه، خوب انتظارات خیلی زیادی ندارم از گوشیم، من خودم از Snap خیلی خوشم اومده، تقریبا همه چیز داره، یه خرده سیستم عاملش قدیمیه ولی خوب من خیلی هم دمبال نرم افزار های جدید و خفن نیستم، می خوام یک سال آینده رو با یه گوشی خوب و متمرکز روی اس ام اس و شبکه های اجتماعی بگذرونم تا کنکورم رو بدم و دستم باز تر بشه، تو جی اس ام آرنا هم بررسی این گوشی رو پیدا نکردم و خواستم بدونم اینترفیسش چحوریه؟ نمی خوام خیلی جذاب باشه ولی نمی خوام خسته کننده هم باشه...
مشکلات Snap چیا هست؟
اگه گوشی دیگه ای هم مد نظر هست بفرمایید، موتوشکر :20:

GiggleClub
27-09-2010, 21:08
snap توصیه نمیشه

به نظر من سعی کنید e72 بگیرید که پولتون به اون نمیرسه (دست دو میتونید بگیرید) ولی e71 هست
تفاوتشون در سرعتشون کیبورد بهتر e72 و دوربین و چند چیز دیگه هست

maziarzar
27-09-2010, 21:59
الان ای5 قیمتش275 تومنه و میشه گفت همون ای72 هست.

GiggleClub
28-09-2010, 08:23
آره ای۵ هم هست ولی شخصا دوسش ندارم به نظرم دخترونه یا بهتره بگم واسه تینیجراس

البته به سن دوستمون میخوره

انتخاب با خودت دیگه

E71,e5,e72

اسنپ هم نگیر ویندوزش قدیمیه دیگه فایده نداره. هنگی هم داره

kOoRi
28-09-2010, 13:08
من از قیافه Snap خیلی خوشم میاد، با توجه به قیمتش هم خیلی خوب بود به نظرم، سیستم عاملش قدیمی هست ولی خوب من تو یک سال آینده کار خاصی با گوشیم ندارم، اما در مورد هنگ کردن یه خرده نا امید کننده است... کامپیوترم به اندازه کافی کند هست دیگه نمی خوام گوشیم همونجوری باشه، در مورد هنگ کردنش مطمئن هستید؟

kOoRi
28-09-2010, 13:13
خوب من الان دارم در مورد این سه تا نوکیا که فرمودید تحقیق می کنم، فعلا از C3 هم خوشم اومده، کلا از سری C نوکیا خوشم اومده ... نیاز بود که همچین گوشی هایی رو تولید کنه.
E5 و C3 قیافه شون خیلی دخترونه اس؟ :دی نیستا : دی با رنگ بندی مناسب میشه پسرونه اش هم کرد :دی

bibak_fa
28-09-2010, 23:06
خوب من الان دارم در مورد این سه تا نوکیا که فرمودید تحقیق می کنم، فعلا از C3 هم خوشم اومده، کلا از سری C نوکیا خوشم اومده ... نیاز بود که همچین گوشی هایی رو تولید کنه.
E5 و C3 قیافه شون خیلی دخترونه اس؟ :دی نیستا : دی با رنگ بندی مناسب میشه پسرونه اش هم کرد :دی
به نظره من بین این دو(یی5 و سی3) یی5 گزینه ی بهتریه(از طرفیم فکر کنم سیمبینی که در سی3 به کا رفته با سیمبینی که در اکثر گوشی های نوکیا به کار رفته فرق داره) و اگه این طور باشه 100 در 100 یی5 بهتره.

نظره خودمم اینه که اگه بتونید تا 360 هزار تومان هزینه کنید یی72 واقعن ارزش خرید و هزینه کردن را داره و نیاز های شما هم برطرف میکنه

kOoRi
30-09-2010, 12:13
خوب نه، نکته همینجاست که من این یک سال رو باید درس بخونم و نمی خوام یه گوشی بگیرم که وقتمو بگیره، یه گوشی می خوام که نیاز های اجتماعیم رو برطرف کنه، در حد فیسبوک و تویتر و یاهو و یه خرده وب گردی... واسه همین نمی خوام خیلی هزینه بکنم، در حال حاضر هم با توجه به اختلاف قیمت های C3 و E5 خودم هم تصمیمم رو E5 هست ... الان C3 قیمتش از قیمت جهانی فکر کنم خیلی بیشتر باشه ولی E5 همون حدودا باید باشه...

Dark.Life
30-09-2010, 12:27
اگه ویندوز موبایل میخای اینم هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bibak_fa
30-09-2010, 17:26
خوب نه، نکته همینجاست که من این یک سال رو باید درس بخونم و نمی خوام یه گوشی بگیرم که وقتمو بگیره، یه گوشی می خوام که نیاز های اجتماعیم رو برطرف کنه، در حد فیسبوک و تویتر و یاهو و یه خرده وب گردی... واسه همین نمی خوام خیلی هزینه بکنم، در حال حاضر هم با توجه به اختلاف قیمت های C3 و E5 خودم هم تصمیمم رو E5 هست ... الان C3 قیمتش از قیمت جهانی فکر کنم خیلی بیشتر باشه ولی E5 همون حدودا باید باشه...
با توجه به توضیحاتی که دادین من یی5 را برای شما مناسب میدونم

kOoRi
30-09-2010, 17:59
اگه ویندوز موبایل میخای اینم هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش این هم خیلی خوشگله، ولی بالاتر زدن تو سر ویندوز موبایل ...
البته من الان یه نگاهی انداختم با توجه به دوربین 5 و سوکت 3.5 میلی متری و بروز تر بودن E5 مناسب تره