ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کیس برای کارهای برنامه نویسی و نرم افزاری(مهندس نرم افزار)

قله بلند
27-09-2010, 16:35
سلام دوستان

قطعات سیستمی(فقط کیس) رو می خوام که به درد کارهای یه مهندس نرم افزار بخوره. بتونه نرم افزارهای مربوط به رشته اش رو درونش بریزه، بتونه از فتوشاب استفاده کنه. سیستم اینجوری نباشه که زود داغ کنه. سرچ و اینترنت هم که خیلی مورد استفاده هست. کیفیت تصویر هم در حدی باشه که یه مهندسی نرم افزار به اون احتیاج داره یعنی در حد کارهای گرافیکی لازم نیست. دی وی دی رایتر هم داشته باشه.

1-دیگه هر چیزی که به نظرتون درست و خوب می یاد.

2-از نظر قیمت هم بودجه از 300،000 تا 400،000 تومان بیشتر نیست.

3-اگه قیمت رو 400 بگیرید و تجهیزات کیس رو معرفی کنید، میزان کاریی سیستم و دوام و کیفیتش چقدر فرق می کنه با وقتی که قیمت رو از 300 تا 400 هزار تومان فرض کنید.

4-سیستم جوری باشه که بیشتر از 5 سال بشه ازش کار کشید.
ممنونم

H.A.M.E.D
27-09-2010, 16:45
سلام
گرافیک آنبرد این مین کاملآ پاسخگوی نبازهای شما هست!
پیشنهاد من:

CPU:AMD PHENOM II X4 945 3GHZ=150
M.B:ASROCK 890GM PRO3=125
VGA:ONBOARD=0
RAM:KINGMAX 2GB 1333 CL9=50
HDD:SEAGATE 250GB (7200.12)=35
PSU:MEMONEX SILENT EX 320W=22
CASE:GREEN ZEST=28
TOTAL=410

قله بلند
27-09-2010, 18:10
سلام.
ممنون از توجهتون.
"این مین" یعنی چی؟
شما پردازنده رو AMD انتخاب کردید آیا دلیلی داره که اینتل یا مدل های دیگه نباشه؟
اگه قیمت رو بین 300 تا 400 هزار تومان در نظر بگیریم، کیفیت کار پایین می یاد و ممکنه ملاحظات یک مهندس نرم افزار رو مرتفع نکنه؟
با زهم تشکر از شما

vosh
27-09-2010, 18:21
منظور همون Main Board هست!

H.A.M.E.D
27-09-2010, 18:58
شما پردازنده رو AMD انتخاب کردید آیا دلیلی داره که اینتل یا مدل های دیگه نباشه؟
با توجه به بودجتون AMD ببنیدید بهتر هست
علاوه بر قدرت بیشتر امکان ارتقا در آینده رو هم داره

اگه قیمت رو بین 300 تا 400 هزار تومان در نظر بگیریم، کیفیت کار پایین می یاد و ممکنه ملاحظات یک مهندس نرم افزار رو مرتفع نکنه؟
حتمآ پایین میاد باید پردازنده رو ضعیفتر بگیرید!

قله بلند
28-09-2010, 00:02
سلام
جناب H.A.M.E.D عزیز می خوام راجع به سیستم دوستم که 400000 تومان هست یه مشورتی با شما بکنم و با مواردی که شما در پست 2 نام بردید مقایسه ای داشته باشیم.(از نظر کیفیت)
مشخصات سیستم دوستم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

H.A.M.E.D
28-09-2010, 00:18
خب چندتا مشکل اساسی داره این سیستم
اول اینکه مدل دقیق پردازنده رو مشخض نکردید دوم اینکه مادربورد سوکتش AM2 هست و اصلآ اون پردازنده بهش نمیخوره
و سوم اینکه گرافیکی نوشتید اگر اشتباه نکنم برای نوت بوک هست نه برای PC
در کل توصیه میکنم همون سیستم پیشنهادی رو بگیرید

قله بلند
28-09-2010, 16:54
سلام
اول اینکه مدل دقیق پردازنده رو مشخض نکردید دوم اینکه مادربورد سوکتش AM2 هست و اصلآ اون پردازنده بهش نمیخورهمی بخشید که سطح پایین سوال می کنم ولی دونستن جواب این سوال ها بهتره از ندونستن اونهاست.
1-شما فرمودید که مادربرد سیستم دوستم، سوکتش AM2 هست و اصلاً اون پردازنده بهش نمی خوره. آیا این مطلب به معنای خوب کار نکردن سیستم هست؟ آخه دوستم حدوداً 3 سالی می شه که این سیستم رو خریده و ازش راضیه.
با سپاس از شما

iceweek
28-09-2010, 17:06
گذشته ازینکه اطلاعاتی که از سیستم دوستتون دادید اشتباه یا ناقص هست
مادربرد سیستم دوست شما یه مادربرد قدیمی هست.و cpu ظاهرا 2هسته ای.
سیستمی که بهتون پیشنهاد دادن 4هسته ای هست با مادربرد جدید و 100 درصد از سیستم دوستتون قویتر میشه
جز بازی که بستگی داره گرافیک دوستتون چی بوده

قله بلند
29-09-2010, 13:05
سلام دوستان عزیز

واقعاً ممنون که اطلاعاتتون رو در اختیار دیگر دوستانتون قرار می دید.

یه سرچی کردم راجع DVD Writer که اطلاعات زیر اومد:

اینهم یه سری مدل سی دی رایتر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراجع به FDD و مودم هم لطفاً خودتون راهنمایی بکنید که ADSL بهتره یا ...

تازه من می خواستم کل کیس بشه 400 هزار تومان ولی اینجوری انگار داره می شه 500 هزار تومان. حالا نمی دونم چه کار کنم و کدوم راه بهتر و دوامش بیشتر و کارایی مطلبو تر داره.

Ultra_Black
29-09-2010, 13:30
سلام
سیستم پیشنهادی حامد جان عالی هست ولی اگه کمبود بودجه دارید بهتره به این سیستم هم فکر کنید:

CPU:AMD Athlon II X4 635=105
M.B:Asrock 890GM Pro3=125
RAM:Twinmos 2Gb 1333=50
VGA:On Board=0
HDD:Seagate 250Gb (7200.12)=35
DVD RW:Liteon 24X=25
Case & Power:Viera=35
ADSL Modem:D-Link DSL-2520U=25
All:400

پردازنده رو کمی ضعیفتر انتخاب کردم در عوض DVD RW و مودم ADSL اضافه کردم
با توجه به اینکه سیستمتون مصرف خیلی کمی داره،یک پاور معمولی 300 وات هم جوابگوی کارتون خواهد بود
مادربرد هم از SATA3 و USB3.0 پشتیبانی میکنه و قابلیت ارتقا خوبی در آینده هم داره

قله بلند
29-09-2010, 19:11
سلام
سیستم پیشنهادی حامد جان عالی هست ولی اگه کمبود بودجه دارید بهتره به این سیستم هم فکر کنید:من رو واقعاً دو دل کردید. اگه اون سیستم خیلی خوبه پس ارزشش رو داره که 50-60 تومانی زیادتر هزینه کنم.
یه مقایسه ای بین دو سیستم پیشنهادی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1-Ultra_Black عزیز، می شه به سیستم پیشنهاد جناب H.A.M.E.D خان، ADSL و DVD RW های پیشنهادی شما رو اضافه کرد؟
2-دیگه وجود CD RW و FDD لزومی نداره؟ شاید کار با فلاپی لازم بشه.
3-اصولاً نوع و مدل DVD RW و CD RW و FDD و ADS و Modem برای سیستم های مختلف فرقی می کنه؟ یعنی اگه این مدل ها رو پیشنهاد نمی دادید، می تونستم خودم یه مدل برای جمع شدن سیستم انتخاب کنم؟ منظورم اینه که هسته اصلی سیستم همون کیس و حافظه و مادر بورد و پردازنده هست؟
4-راستی وجود ADSL باعث نویز می شه؟ آیا باید وسیله ای رو برای برطرف کردن اون در سیستم پیش بینی کرد؟ یه مطلبی به چششم خورد.
5-پاور سیستم اول چند وات هست؟ شما فرمودید که پاور پیشنهادی شما 300 وات هست.

Ultra_Black
29-09-2010, 20:13
من رو واقعاً دو دل کردید. اگه اون سیستم خیلی خوبه پس ارزشش رو داره که 50-60 تومانی زیادتر هزینه کنم.
چرا؟!
دلیلی برای دودلی وجود نداره...

1-Ultra_Black عزیز، می شه به سیستم پیشنهاد جناب H.A.M.E.D خان، ADSL و DVD RW های پیشنهادی شما رو اضافه کرد؟
بله
چرا نشه؟

2-دیگه وجود CD RW و FDD لزومی نداره؟ شاید کار با فلاپی لازم بشه.
DVD RW کار CD RW رو هم میتونه انجام بده
ولی اگه FDD لازم داشته باشین،هزینه اش حدود 5 هزار تومن هست

3-اصولاً نوع و مدل DVD RW و CD RW و FDD و ADS و Modem برای سیستم های مختلف فرقی می کنه؟ یعنی اگه این مدل ها رو پیشنهاد نمی دادید، می تونستم خودم یه مدل برای جمع شدن سیستم انتخاب کنم؟ منظورم اینه که هسته اصلی سیستم همون کیس و حافظه و مادر بورد و پردازنده هست؟
خیر فرقی نداره و شما هر مودم یا رایتری که دوست داشته باشید میتونید رو سیستمتون نصب کنید

4-راستی وجود ADSL باعث نویز می شه؟ آیا باید وسیله ای رو برای برطرف کردن اون در سیستم پیش بینی کرد؟ یه مطلبی به چششم خورد.
بله رو خط تلفن نویز میندازه که راه حلش نصب یک عدد اسپیلیتر یا همون نویز گیر رو گوشی تلفن هست
معمولا مودم ها یک عدد اسپیلیتر تو جعبه خودشون دارند

5-پاور سیستم اول چند وات هست؟ شما فرمودید که پاور پیشنهادی شما 300 وات هست.
320 وات هست
البته تو پیشنهاد حامد خان بصورت جدا تهیه میشه ولی تو پیشنهاد من روی کیس پاور هم موجوده

قله بلند
29-09-2010, 22:22
سلام
چرا؟!
دلیلی برای دودلی وجود نداره...راستش شاید نتونم تا 10 سال دیگه هم سیستم خودم رو تغییر بدم، به همین خاطر می خوام پولی که خرج می کنم یه سیستم درست و حسابی باشه و بتونم کارها رو روش انجام بدم و خلاصه اینکه دردسر برام تولید نکنه.
320 وات هست
البته تو پیشنهاد حامد خان بصورت جدا تهیه میشه ولی تو پیشنهاد من روی کیس پاور هم موجوده می بخشید اونوقت این پاور جدا، چند تومان هست؟
از نظر شما، پیشنهاد کیس و پاور شما و کیس و پاور جدای آقای حامد، چقدر توفیر دارند؟(از نظر کیفیت کار)

شما از دو دلی من تعجب می کنید ولی من علاوه بر دو دلی ترس هم دارم. مثلاً من برم و این قطعات رو بخرمف حالا چه کسی رو پیدا کنم که درست و حسابی اینها رو رویهم سوار کنه و یا اینکه نکنه اون فردی که قطعات رو می فروشه کلک بزنه.
یعنی ترس و دو دلی واقعاً آدم رو اذیت می کنه.

Ultra_Black
29-09-2010, 22:55
راستش شاید نتونم تا 10 سال دیگه هم سیستم خودم رو تغییر بدم، به همین خاطر می خوام پولی که خرج می کنم یه سیستم درست و حسابی باشه و بتونم کارها رو روش انجام بدم و خلاصه اینکه دردسر برام تولید نکنه.
اصلا جای نگرانی نیست
من و سایر دوستان تمام سعیمون این هست که بهترین قطعات رو نسبت به بودجه معرفی کنیم

می بخشید اونوقت این پاور جدا، چند تومان هست؟
جلوش که نوشتند(22 تومن)

از نظر شما، پیشنهاد کیس و پاور شما و کیس و پاور جدای آقای حامد، چقدر توفیر دارند؟(از نظر کیفیت کار)
مسلما جدا بهتر واهد بود
ولی میدونم که اهل اورکلاک و نصب کارت گرافیک جدا و بازی و... نیستید
به همین دلیل به نظر من نیازی به خرج اضافی و پاور و کیس جداگانه نیست

شما از دو دلی من تعجب می کنید ولی من علاوه بر دو دلی ترس هم دارم. مثلاً من برم و این قطعات رو بخرمف حالا چه کسی رو پیدا کنم که درست و حسابی اینها رو رویهم سوار کنه و یا اینکه نکنه اون فردی که قطعات رو می فروشه کلک بزنه.
یعنی ترس و دو دلی واقعاً آدم رو اذیت می کنه.
تو این مورد بهتون حق میدم!
چون اغلب فروشنده ها فقط به فکر منافع خودشون هستند و هیچ اهمیتی برای رضایت مشتری قائل نیستند
توصیه می کنم به هیچ عنوان به پیشنهادات و حرفهاشون گوش ندید و فقط قطعاتی رو که لیست کردید،تهیه کنید
و اگه امکانش براتون هست قطعه ها رو دونه دونه و از مغازه های متفاوت بگیرید،چون هر کدوم ممکنه قطعه ای رو ارزونتر بدن و در آخر سر خودتون یا کسی که وارد هست،قطعات رو اسمبل کنه.

قله بلند
30-09-2010, 00:34
سلام
ولی میدونم که اهل اورکلاک و نصب کارت گرافیک جدا و بازی و... نیستیداز کجا فهمیدید؟
یکی به من بگه اورکلاک چیه - آخه من تازه کارم: هیچی نیست فقط کمی قدرت کامپیوترت میاد بالا و دماش هم بالاتر میره بهش هم بیشتر فشار میاد می شه بعده ها اگه یه دفعه ای پیش اومد از این خاصیت هم استفاده کرد یا اینکه از همین الان که سیستم خریداری نشده باید به فکر اورکلاک و کارت گرافیک جدا و بازی و...بود؟ البته من اهل بازی نیستم.
اگه امکانش براتون هست قطعه ها رو دونه دونه و از مغازه های متفاوت بگیرید،چون هر کدوم ممکنه قطعه ای رو ارزونتر بدنلطفاً این قسمت رو بیشتر توضیح بدید. در ضمن این قطعاتی رو که معرفی می کنید، دقیقاً همین نام روی جعبه درج می شه؟ آیا نشانه امنیتی خاصی روی جعبه ها وجود داره که خریدار مطمئن باشه که جنس فروخته شده از جعبه بیرون نیومده و کاملاً آک بند هست؟

قله بلند
30-09-2010, 10:34
سلام. امروز زنگ زدم به جایی که قراره سیستم رو سوار کنه. گفتن که 3 الی 4 ساعت طول می کشه. چقدر زمان طولانی می خواد! گفتن که قطعات رو بخر و بیار من اسمبل می کنم.

Ultra_Black
30-09-2010, 10:52
از کجا فهمیدید؟
حدس زدم...

می شه بعده ها اگه یه دفعه ای پیش اومد از این خاصیت هم استفاده کرد یا اینکه از همین الان که سیستم خریداری نشده باید به فکر اورکلاک و کارت گرافیک جدا و بازی و...بود؟ البته من اهل بازی نیستم
این یک خاصیت نیست و نیاز به تخصص داره و در صورتی که ناشی باشید ممکنه به قطعات آسیب برسه

لطفاً این قسمت رو بیشتر توضیح بدید. در ضمن این قطعاتی رو که معرفی می کنید، دقیقاً همین نام روی جعبه درج می شه؟ آیا نشانه امنیتی خاصی روی جعبه ها وجود داره که خریدار مطمئن باشه که جنس فروخته شده از جعبه بیرون نیومده و کاملاً آک بند هست؟
خب شما باید برید به پاساژ ایران و یا بازار رضا هر دو واقع در خیابان ولیعصر،تمام قطعات رو از مغازه ها قیمت بگیرید و هر مغازه ای هر قطعه رو ارزونتر داد اون قطعه رو ازش تهیه کنید
تمام قطعات رو با گارانتی بگیرید و تمام قطعات پلمپ شده باشند و 24 ساعت مهلت تست هم فروشنده موظف هست به شما بده که اگه قطعه ای مشکل داشت تعویضش کنه

سلام. امروز زنگ زدم به جایی که قراره سیستم رو سوار کنه. گفتن که 3 الی 4 ساعت طول می کشه. چقدر زمان طولانی می خواد! گفتن که قطعات رو بخر و بیار من اسمبل می کنم.
3-4 ساعت؟!!!
حداکثر 30 دقیقه زمان میخواد برای اسمبل...(خودم در عرض 20 دقیقه اسمبل می کنم)

قله بلند
30-09-2010, 14:25
سلام
3-4 ساعت؟!!!
حداکثر 30 دقیقه زمان میخواد برای اسمبل...(خودم در عرض 20 دقیقه اسمبل می کنم) ای وای! تازه این جایی که زنگ زدم آشنا هست(یعنی بهش اطمینان دارم) ولی اینجوری که شما می فرمایید، انگار جالب نیست. پس دیگه بیچاره شدم.

Ultra_Black
30-09-2010, 14:39
سلام

ای وای! تازه این جایی که زنگ زدم آشنا هست(یعنی بهش اطمینان دارم) ولی اینجوری که شما می فرمایید، انگار جالب نیست. پس دیگه بیچاره شدم.
والا چه عرض کنم...
شاید سرشون شلوغه!

قله بلند
30-09-2010, 15:32
جناب Ultra_Black ، دیگه از سیستم خریدن هم ترسیدم. نمی دونم چه کنم و کجا برم. واقعاً خوش به حالتون که می تونید همه کارهای مربوط به سیستمتون رو خودتون انجام بدید و ترس و واهمه ای هم از این موضعات ندارید. شما جایی رو نمی شناسید که بشه بهش اعتماد کرد؟

ویرایش: راستی خودم نمی تونم این کار رو بکنم؟ کار سختی هست و به تجربه احتیاج داره و ممکنه چون من تا حالا این کار رو نکردم باعث از بین رفتن و سوختن اجزای سیستم بشه؟

Ultra_Black
30-09-2010, 16:18
جناب Ultra_Black ، دیگه از سیستم خریدن هم ترسیدم. نمی دونم چه کنم و کجا برم.دوست من،اصلا ترسناک نیست
هر کاری دلهره و اضطرابی قبل از انجامش داره ولی وقتی انجامش دادید میفهمید که دلیلی برای ترس و اضطراب نداشت!

شما جایی رو نمی شناسید که بشه بهش اعتماد کرد؟والا تو این دور و زمونه،اعتماد کردن خیلی سخته و خودم هم خیلی سخت به دیگران (مخصوصا فروشنده ها) اعتماد کنم
ولی شما به همون آشناتون بدید براتون ببنده بهتره (فقط واسه گفتن 3-4 ساعت سلب اعتماد شد؟!)

ویرایش: راستی خودم نمی تونم این کار رو بکنم؟ کار سختی هست و به تجربه احتیاج داره و ممکنه چون من تا حالا این کار رو نکردم باعث از بین رفتن و سوختن اجزای سیستم بشه؟ کار سختی نیست ولی بهتره برای اولین بار این کار رو خودتون انجام ندید و یک بار از نزدیک طریقه اسمبل رو ببینید و بعد...
چون ممکنه واسه یک اشتباه کوچک،خسارت بزرگی بهتون وارد بشه!

قله بلند
30-09-2010, 16:29
میدونید چرا یک دفعه ای اعتمادم از بین رفت؟
قبلاً(حدوداً یکی دو سال پیش به قبل) وقتی از ایشون راجع به سخت افزار و از این دست مسایل سوال می کردم من رو ارجاع به یکی از همکارانشون می دادن یعنی خود ایشون اصلاً وارد نبودن ولی امروز با کمال تعجب شنیدم خودشون گفتن که این کار رو می کنن و حتی از بازار هم خرید می کنن. از این بابت می ترسم که هنوز خوب وارد نباشن و اتفاقی بیافته و خسارت به سیستم بزنن. وقتی شما زمان اسمبل رو حداکثر 30 دقیقه عنوان کردید تعجب و ترس من بیشتر شد. این موضع هم اصلاً برای من جبران پذیر نیست. دو مورد دیگه هم نزدیک خونمون هستن ولی اعتماد نمی کنم.
اگه پول باشه دیگه اینقدر ترس نیست، فوقش می شه تجربه ولی بی پولی واقعاً آدم رو محتاط و شاید ترسو می کنه.
تازه سیستم دوستم رو هم از یک شرکت گرفتن ولی طبق بعضی از مشخصات معلوم شد که کیفیت خیلی مطلوبی نداره. می بینید دیگه واقعاً چشم آدم کی ترسه.

Ultra_Black
30-09-2010, 16:38
میدونید چرا یک دفعه ای اعتمادم از بین رفت؟
قبلاً(حدوداً یکی دو سال پیش به قبل) وقتی از ایشون راجع به سخت افزار و از این دست مسایل سوال می کردم من رو ارجاع به یکی از همکارانشون می دادن یعنی خود ایشون اصلاً وارد نبودن ولی امروز با کمال تعجب شنیدم خودشون گفتن که این کار رو می کنن و حتی از بازار هم خرید می کنن. از این بابت می ترسم که هنوز خوب وارد نباشن و اتفاقی بیافته و خسارت به سیستم بزنن. وقتی شما زمان اسمبل رو حداکثر 30 دقیقه عنوان کردید تعجب و ترس من بیشتر شد. این موضع هم اصلاً برای من جبران پذیر نیست. دو مورد دیگه هم نزدیک خونمون هستن ولی اعتماد نمی کنم.
اگه پول باشه دیگه اینقدر ترس نیست، فوقش می شه تجربه ولی بی پولی واقعاً آدم رو محتاط و شاید ترسو می کنه.
تازه سیستم دوستم رو هم از یک شرکت گرفتن ولی طبق بعضی از مشخصات معلوم شد که کیفیت خیلی مطلوبی نداره. می بینید دیگه واقعاً چشم آدم کی ترسه. صحبتها و دلایلتون کاملا منطقی هست و جای حرفی باقی نمیمونه...
شما قطعات رو بگیرید و یا از یک مغازه بخوایین قطعات رو براتون تهیه کنه و بعد بدین به یک فرد وارد تا براتون اسمبلش کنه (معمولا 10 هزار تومن حق الزحمه میگیرن)
اگه خدای ناکرده اتفاقی تو اسمبل برای سیستم بیوفته شما مسئول نیستید و فردی که اسمبل میکرده موظف هست،خسارت وارده به شما رو جبران کنه!
و کار خیلی سختی هم نیست و کسی که یکبار از نزدیک دیده باشه و کمی هم با قطعات سخت افزاری آشنا باشه براحتی میتونه اسمبل کنه (احتمال آسیب به قطعات توسط چنین فردی خیلی پایین هست)

قله بلند
01-10-2010, 13:06
سلام. سایت ------------ رو نگاه می کردم که برای هر بخش از سیستم یک سری زیر شاخه معرفی کرده. مثلاً:مادر برد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحافظه اصلی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهارد دیسک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددی وی دی رایتر:
طبق مقایسه ای که همین سایت روی 12 برند متفاوت انجام داده بود، teat بالاترین امتیاز رو داشت.

راجع به ADSL به نظر شما ADSL Wireless همه کاره نیست؟ مثلاً اگه وضعیت جوری شد که مجبور به استفاده از Wireless هم باشم بتونم هر دو استفاده رو بکنم؟

حالا می شه شما نظرتون رو بدید که:

1-آیا این طرز نوشتن در سایت ------------ به معنی رتبه بندی است؟

2-چرا مادر بورد رو Asus یا Gigabyte انتخاب نکردید؟ مثلاً توی خود پی سی یه جایی خوندم که یکی می گفت مادر برد Asrock خیلی بده، یکی می گفت من راضی ام، یکی می گفت خوبه ولی انتخاب بهتری هم می تونید داشته باشید.

3-چرا از حافظه اصلی Gskill استفاده نکردید؟

4-در مورد هارد، توی سایت پی سی نظرات متفاوتی هست. مثلاً وسترن رو بعضی ها پیشنهاد می دن، بعضی ها مخالف و یا موافق seagate هستند، بعضی مکستور و.... شما بفرمایید چرا seagate؟

5-راجع به دی وی دی رایتر هم همونطور که گفتم، teat اول شده بود.

بعد از ذکر این موراد از شما خواهش می کنم نظراتتون رو بفرمایید.
پیشاپیش تشکر می کنم

Ultra_Black
01-10-2010, 13:22
سلام

راجع به ADSL به نظر شما ADSL Wireless همه کاره نیست؟ مثلاً اگه وضعیت جوری شد که مجبور به استفاده از Wireless هم باشم بتونم هر دو استفاده رو بکنم؟
حدود 2-3 برابر مودمهای معمولی قیمت داره و بیشتر برای کسانی که در منزل با لپ تاپ به اینترنت وصل میشن میخوره

1-آیا این طرز نوشتن در سایت ------------ به معنی رتبه بندی است؟
خیر

2-چرا مادر بورد رو Asus یا Gigabyte انتخاب نکردید؟ مثلاً توی خود پی سی یه جایی خوندم که یکی می گفت مادر برد Asrock خیلی بده، یکی می گفت من راضی ام، یکی می گفت خوبه ولی انتخاب بهتری هم می تونید داشته باشید.
چوم مادربردهای Asus و Gigabyte نسبت به کاراییشون قیمت بسیار بالاتری دارند و شما برای خرید مادربرد با همین امکانات Asrock باید 80-100 تومن هزینه اضافه بدید
Asrock برندی هست که ارزش خرید بالایی نسبت به کاراییش داره

3-چرا از حافظه اصلی Gskill استفاده نکردید؟
علاوه بر همون بحث قیمت بر کارایی
رمهای Gskill بیشتر بدرد اورکلاک میخورند و کارایی اضافه ای برای شما نخواهد داشت

4-در مورد هارد، توی سایت پی سی نظرات متفاوتی هست. مثلاً وسترن رو بعضی ها پیشنهاد می دن، بعضی ها مخالف و یا موافق seagate هستند، بعضی مکستور و.... شما بفرمایید چرا seagate؟
Seagate چند سال پیش امتیاز Maxtor رو خرید ولی چون Maxtor برند شناخته شده تری تو بعضی از کشورها (مثل کشور خودمون) بود،هاردهاشو با همان نام مکستور به بازار عرضه کرد بطوریکه Seagate 7200.12 و Maxtor Diamond Max 23 دقیقا یک نوع هارد می باشند
Seagate نسبت به قیمت سرعت و کارایی خوبی داره و خود من هم حدود دوسال هست که رو سیستمم دارم و راضی هستم

5-راجع به دی وی دی رایتر هم همونطور که گفتم، teat اول شده بود.
Teac برند بدی نیست ولی زیاد نمیشه به این تستها اعتماد کرد،چون تو تستهای سایتهای خارجی هم برند های دیگه ای امتیاز بالاتری کسب کردند (تست شده با نرم افزارهای دیگه)

قله بلند
01-10-2010, 21:09
باز هم سلام
راجع به دی وی دی رایتر:
من خودم سی دی رایتر سامسونگ رو دارم. اولاش بد نبود(فکر کنم سه یا چهار سالی هست که خریدمش) ولی حدوداً یک سالی هست که یک چند باری باید دکمه اش رو فشار بدم تا باز بشه. نمی دونم دی وی دی رایترش هم همینجوری هست یا نه؟

راجع به دی وی دی رایتر asus چه نظری دارید؟ بهتر از LITEON هست؟ DVD RW ASUS 22X IDE LS رو 290000 دیدم. یا مثلا DVD RW SONY 22X SATA شده 290000. یا DVD RW 24X SATA LITEON هم 290000 .

1-24X و 22X به چه معناست؟
2-معنای IDE، SATA و IDE LS که در آخر نام دی وی دی رایتر ها می یاد به چه معناست؟
با سپاس

Ultra_Black
01-10-2010, 21:23
سلام

من خودم سی دی رایتر سامسونگ رو دارم. اولاش بد نبود(فکر کنم سه یا چهار سالی هست که خریدمش) ولی حدوداً یک سالی هست که یک چند باری باید دکمه اش رو فشار بدم تا باز بشه. نمی دونم دی وی دی رایترش هم همینجوری هست یا نه؟

راجع به دی وی دی رایتر asus چه نظری دارید؟ بهتر از LITEON هست؟ DVD RW ASUS 22X IDE LS رو 290000 دیدم. یا مثلا DVD RW SONY 22X SATA شده 290000. یا DVD RW 24X SATA LITEON هم 290000 .از Sony و Samsung دل خوشی ندارم
HP 1270i دی وی دی رایتر خوبی هست و زیاد پیشنهاد میدم
Asus 24X هم خوبه

1-24X و 22X به چه معناست؟سرعت DVD RW هست

2-معنای IDE، SATA و IDE LS که در آخر نام دی وی دی رایتر ها می یاد به چه معناست؟
اینا رابط درایوها هستن که SATA جدیدتر و پرسرعت تر هست

قله بلند
02-10-2010, 09:25
سلام
اینا رابط درایوها هستن که SATA جدیدتر و پرسرعت تر هست یعنی با این سیستم پیشنهادی و هر سیستمی(نه قدیمی) می شه از نوع SATA استفاده کرد؟

اگه بخواهید به جای مودم ADSL، یک مودم معمولی برای این سیستم معرفی کنید، کدومیکی؟
می شه هم مودم روی سیستم باشه و هم مودم ADSL داشت؟
منظورم اینکه مودم معمولی باشه و هر وقت خواستم و نیازم زیاد شد برم و هزینه ADSL رو بپردازم.

Ultra_Black
02-10-2010, 10:51
سلام

یعنی با این سیستم پیشنهادی و هر سیستمی(نه قدیمی) می شه از نوع SATA استفاده کرد؟

بله

اگه بخواهید به جای مودم ADSL، یک مودم معمولی برای این سیستم معرفی کنید، کدومیکی؟
Gigabyte رو بیشتر ترجیح میدم

می شه هم مودم روی سیستم باشه و هم مودم ADSL داشت؟
بله میشه

قله بلند
05-10-2010, 18:58
سلا. یه پیشنهاد دیگه دارم. نظر شما راجع به این سیستم چیه؟ البته من کارت گرافیک نمی خوام همون on board خوبه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواقعاً چقدر نظرات متفاوته؟

راستی پردازنده 2 هسته ای نمی تونه ملاحظات ارائه شده در پست اول رو در نظر بگیره؟ چون همه پیشنهاد ها 4 هسته ای هست. اونوقت سرعت پردازش در پردازنده 4 هسته ای به طور قابل ملاحظه ای نسبت به 2 هسته ای افزایش پیدا می کنه؟

Ultra_Black
05-10-2010, 20:20
سلا. یه پیشنهاد دیگه دارم. نظر شما راجع به این سیستم چیه؟ البته من کارت گرافیک نمی خوام همون on board خوبه.
سلام
این مادربرد ها چیپستشون خیلی قدیمه و توصیه نمی کنم و البته گرافیک آنبورد هم ندارند
رم حتما Patriot بگیرید
پاور هم قیمتها رو خیلی بالا میده،توصیه می کنم پاور گرین بگیرید برای شما 380 وات هم ایده آل هست

راستی پردازنده 2 هسته ای نمی تونه ملاحظات ارائه شده در پست اول رو در نظر بگیره؟ چون همه پیشنهاد ها 4 هسته ای هست. اونوقت سرعت پردازش در پردازنده 4 هسته ای به طور قابل ملاحظه ای نسبت به 2 هسته ای افزایش پیدا می کنه؟
چونکه قصد ارتقا به این زودیها رو ندارید،توصیه می کنم حتما 4 هسته ای بگیرید
2 هسته ای ها دیگه یواش یواش دارن از دور خارج میشن

قله بلند
05-10-2010, 23:29
سلام. جناب Ultra_Black عزیز، چقدر نظرات متفاوته. امروز یک نفر دیگه نظر داد به این صورت که برم و آخرین ورژن مادربردی که پردازنده اینتل رو پشتیبانی می کنه رو بخرم و یه پردازنده اینتل ضعیف تر از مادر برد رو روش نصب کنم.
در صورتی که نظر فرد دیگری این هست که با ارتقای پردازنده های AMD دیگه نیازی به ارتقای مادر برد نیست ولی برای اینتل این قضیه برقرار نیست.
چرا اینقدر نظرات متفاوته و وفق و سازگاری باهاش نیست؟

Ultra_Black
06-10-2010, 00:10
سلام. جناب Ultra_Black عزیز، چقدر نظرات متفاوته. امروز یک نفر دیگه نظر داد به این صورت که برم و آخرین ورژن مادربردی که پردازنده اینتل رو پشتیبانی می کنه رو بخرم و یه پردازنده اینتل ضعیف تر از مادر برد رو روش نصب کنم.سلام
زمانی که شما می تونید همین الان سیستم AMD با کارایی بالاتر وقابلیت ارتقا در آینده بگیرید،چه لزومی به مادربرد خوب و پردازنده ضعیف از اینتل هست؟!

در صورتی که نظر فرد دیگری این هست که با ارتقای پردازنده های AMD دیگه نیازی به ارتقای مادر برد نیست ولی برای اینتل این قضیه برقرار نیست.تقریبا درسته
AMD خیلی کم اقدام به عرضه پردازنده هاش رو سوکت جدید میکنه ولی الان اینتل سه تا سوکت تو بازار داره که هر کدوم پردازنده های مختلفی دارند،ظاهرا قراره یه سوکت دیگه هم اضافه بشه پس شما با انتخاب AMD خیالتون تا حدود زیادی برای ارتقا در آینده راحتتر هست...

چرا اینقدر نظرات متفاوته و وفق و سازگاری باهاش نیست؟ بیشتر به خاطر تعصب رو برندها و بعضا نا آگاهی افراد هست که متاسفانه توجیه نشدن!

قله بلند
07-10-2010, 14:16
سلام. یه سوال دارم و اون اینکه اگر CPU>100w باشه باید POWER>450w باشه؟
پیشنهادهایی که شده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا میزان وات این پردازنده ها چقدر هست و چه جوری می شه تشخیص داد؟

پیشنهاد های مادر بورد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتشکر

---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------

راستی: وقتی برای حافظه اصلی نوشته می شه 1333 منظور باس اون هست؟ اگر اینگونه است باس 1600 برای چی مواردی است و آیا لزومی داره از این دست حافظه ها گرفته بشه؟

Ultra_Black
07-10-2010, 15:11
سلام. یه سوال دارم و اون اینکه اگر CPU>100w باشه باید POWER>450w باشه؟
سلام
خیر مصرف تمام قطعات باید محاسبه بشه

حالا میزان وات این پردازنده ها چقدر هست و چه جوری می شه تشخیص داد؟
سرچ کنید مقدار مصرفشون رو تو مشخصاتشون نوشته

راستی: وقتی برای حافظه اصلی نوشته می شه 1333 منظور باس اون هست؟ اگر اینگونه است باس 1600 برای چی مواردی است و آیا لزومی داره از این دست حافظه ها گرفته بشه؟
بله
باس 1600 بیشتر برای کارهای محسباتی سنگین پیشنهاد میشه و در کارهای دیگه افزایش پرفمنس خاصی نداره
ضمنا باس 1600 اورکلاک شده توسط کارخانه هست

قله بلند
07-10-2010, 21:54
سلام. یه سرچی کردم و فهمیدم که میزان وات دو پردازنده AMD، می شه 95 وات ولی اون دو تا که اینتل هستند رو پیدا نکردم.
خیر مصرف تمام قطعات باید محاسبه بشهشما چه طور محاسبه کردید که شد 300 وات؟

Ultra_Black
07-10-2010, 23:10
سلام. یه سرچی کردم و فهمیدم که میزان وات دو پردازنده AMD، می شه 95 وات ولی اون دو تا که اینتل هستند رو پیدا نکردم.
اینتل 5400 هم 65 وات
و پردازنده ای به نام 430 نداریم!

شما چه طور محاسبه کردید که شد 300 وات؟
محاسبه من بیشتر تجربی هست
ولی سایتهایی از این قبیل هم هستند که مصرف سیستم رو محاسبه می کنند:

قله بلند
08-10-2010, 11:00
سلام
من رفتم توی سایت asrock و مشخصات این مادربرد رو پیدا کردم ولی بخشی از اون رو قرار می دم:
1-طبق این اطلاعات، این مادر بورد می تواند از پردازنده هایی تا 140 وات پشتیبانی کند.
2-این مادر بورد می تواند از sata3 و usb3 و ddr3 پشتیبانی کند.
3-می تواند از پردازنده AMD Phenom II x6 پشتیبانی کند.

سوال: پشتیانی از sata3 و usb3 چه قابلیتی برای مادر بورد ایجاد می کند؟
سوال: رمهایی که 2 گیگ هستند همگی ddr3 هستند؟(چون توی یک سایت خوندم که برای خرید رم باید حمایت مادر بورد از اون مشخص بشه)

در ادامه، مشخصات مارد بورد ASUS M4N68T-M:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز این اطلاعات می فهمیم که:
1-این مادر بورد می تواند از sata3 و usb3 پشتیبانی کند(؟)
2-طبق این اطلاعات، این مادر بورد می تواند از پردازنده هایی تا 140 وات پشتیبانی کند(؟)
3-اگر قادر به پشتیبانی از موارد 1 و 2 نیست، نمونه بهتر از این چیست؟(منظورم ASUS است)

واقعاً ممنونم که به سوال هام پاسخ می دیدید تا دید بیشتری برای خرید پیدا کنم.

Ultra_Black
08-10-2010, 11:16
پشتیانی از sata3 و usb3 چه قابلیتی برای مادر بورد ایجاد می کند؟
سرعت بالاتر برای رابط SATA و USB3.0

سوال: رمهایی که 2 گیگ هستند همگی ddr3 هستند؟(چون توی یک سایت خوندم که برای خرید رم باید حمایت مادر بورد از اون مشخص بشه)
خیر 2 گیگ بودن دلیل DDR3 بودن نیست
رمهایی با فرکانس بالاتر از 1066 معمولا DDR3 هستند

1-این مادر بورد می تواند از sata3 و usb3 پشتیبانی کند(؟)
2-طبق این اطلاعات، این مادر بورد می تواند از پردازنده هایی تا 140 وات پشتیبانی کند(؟)
هر دو خیر

3-اگر قادر به پشتیبانی از موارد 1 و 2 نیست، نمونه بهتر از این چیست؟(منظورم ASUS است)
Asus M4A87TD EVO حدود 175 تومن

واقعاً ممنونم که به سوال هام پاسخ می دیدید تا دید بیشتری برای خرید پیدا کنم.
خواهش می کنم

قله بلند
08-10-2010, 15:26
سلام
Asus M4A87TD EVO حدود 175 تومنچقدر گرون؟!!!

می گم حالا برای کارهای من که برنامه نویسی و سرچ در اینترنت و کار تحقیقی و جون دار بودن سیستم برای کار حدوداً 10 الی 12 ساعت در روز و نصب فتوشاپ، لازمه به مسائلی مثل SATA3 بودن، USB3 فکر کنم؟ یا اینکه باید فکر ارتقا در آینده رو هم کرد؟
طبق یه سرچ، اینها به دست اومد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک برند دیگه ای که پیشنهاد شده، P5KPL-AM SE هست ولی نتونستم مشخصاتی پیدا کنم، قیمت رو 67000 تومان اعلام کردند. این چه جوریه و می تونه با ASUS های مورد بحث ما و مدل ASROCK ای که معرفی کردید همطراز باشه؟

جناب Ultra_Black، شما تا حالا از مادربوردهای ASUS و ASROCK استفاده کردید؟ اونها چگونه دیدید؟
مثلاً وقتی قیمت ها رو با هم مقایسه می کنم و برای داشتن SATA3 و USB3 ،قیمت خیلی بالاتر می ره(مقایسه asus m4n68t-m و Asus M4A87TD EVO ) سرم سوت می کشه ولی وقتی می بینم همین مدل ASROCK که معرفی کردید، این خواص رو داره، به این سمت کشیده می شم. بعد دوباره می بینم مثلاً شما ASROCK رو خوب معرفی می کنید ولی در پیشنهادهایی که می شه همش ASUS هست، باز هم سرم سوت می کشه.

جناب Ultra_Black ، به نظر شما من خیلی حساسیت نشون می دم و واقعاً نباید اینقدر تردید بین انتخاب ASROCK و ASUS داشته باشم و یا بقیه موارد انتخابی؟(همشون می تونن بیشتر از 5 سال کار کنن بی دردسری باشن؟)
مثلاً یکی پیشنهاد هارد ساتا داده که 250 گیگش می شه 45000 تومان!(به نظر شما کارایی اش بهتره از مکستور و وسترن و Segeate هست؟)
یا مثلاً پیشنهاد رم : 2G 1333 ->BUS KINGSTONE
به نظر شما، این رم هایی که همشون 1333 هستند خوبند و از نظر کارایی تفاوت آنچنانی ندارن؟ تردید نکنم؟

Ultra_Black
08-10-2010, 15:48
چقدر گرون؟!!!
بله
قبلا هم عرض کردم محصولات Asus و Gigabyte و...با قیمت خیلی بالایی تو کشورمون فروخته میشن

می گم حالا برای کارهای من که برنامه نویسی و سرچ در اینترنت و کار تحقیقی و جون دار بودن سیستم برای کار حدوداً 10 الی 12 ساعت در روز و نصب فتوشاپ، لازمه به مسائلی مثل SATA3 بودن، USB3 فکر کنم؟ یا اینکه باید فکر ارتقا در آینده رو هم کرد؟تا یک مدت دیگه تمام قطعات براساس SATA3 و USB3.0 طراحی و ساخته خواهند شد و به نظر من یودنش به نفعتون هست

یک برند دیگه ای که پیشنهاد شده، P5KPL-AM SE هست ولی نتونستم مشخصاتی پیدا کنم، قیمت رو 67000 تومان اعلام کردند. این چه جوریه و می تونه با ASUS های مورد بحث ما و مدل ASROCK ای که معرفی کردید همطراز باشه؟
کلا این مدل و پردازنده اینتل رو توصیه نمی کنم (قابلیت ارتقا در آینده رو از دست میدید)

جناب Ultra_Black، شما تا حالا از مادربوردهای ASUS و ASROCK استفاده کردید؟ اونها چگونه دیدید؟مادربرد خودم Asus هست و برای چند نفر از دوستان Asrock هم بستم
هم من و هم اونا راضی هستیم

مثلاً وقتی قیمت ها رو با هم مقایسه می کنم و برای داشتن SATA3 و USB3 ،قیمت خیلی بالاتر می ره(مقایسه asus m4n68t-m و Asus M4A87TD EVO ) سرم سوت می کشه ولی وقتی می بینم همین مدل ASROCK که معرفی کردید، این خواص رو داره، به این سمت کشیده می شم. بعد دوباره می بینم مثلاً شما ASROCK رو خوب معرفی می کنید ولی در پیشنهادهایی که می شه همش ASUS هست، باز هم سرم سوت می کشه.سرتون سوت نکشه....!
قبلا هم گفتم فروشنده ها فقط دو برند رو برای مادربرد پیشنهاد میدن گیگابایت و اسوس...
و به نوعی عادت کردن،و متاسفانه شدیدا در این تفکر هستند که ترک عادت موجب مرض است...!!!

جناب Ultra_Black ، به نظر شما من خیلی حساسیت نشون می دم و واقعاً نباید اینقدر تردید بین انتخاب ASROCK و ASUS داشته باشم و یا بقیه موارد انتخابی؟(همشون می تونن بیشتر از 5 سال کار کنن بی دردسری باشن؟)دوست عزیزم،حساسیت لازم هست ولی برای لوازم الکتریکی و مخصوصا قطعه نمیشه بطور قطع گفت که فلان مدت باید کار کنه!!!
و ممکنه 10 سال براتون بدون مشکل کار کنه و یا ممکنه خدای نکرده زیر 2 سال هم براش مشکل پیش بیاد
و این برای کل برند ها صادق هست و استثنایی هم نداره!

مثلاً یکی پیشنهاد هارد ساتا داده که 250 گیگش می شه 45000 تومان!(به نظر شما کارایی اش بهتره از مکستور و وسترن و Segeate هست؟)
SATA اسم مارک نیست و فقط رابط هارد هست
و قیمت 250 گیگ از هر برتدی زیر 40 تومن هست

یا مثلاً پیشنهاد رم : 2G 1333 ->BUS KINGSTONE
به نظر شما، این رم هایی که همشون 1333 هستند خوبند و از نظر کارایی تفاوت آنچنانی ندارن؟ تردید نکنم؟ Kingston متاسفانه تو بازار تقلبی زیاد داره و کلا خریدش رو توصیه نمی کنم
مارکهایی مثل Twinmos , Kingmax ,Super Talent ,Apacer رمهایی خوبی هستند

قله بلند
08-10-2010, 18:12
مادربرد خودم Asus هست و برای چند نفر از دوستان Asrock هم بستم
هم من و هم اونا راضی هستیمچه مدتی هست که خود شما از ASUS و دوستانی که براشون ASROCK بستید دارید از این برندها استفاده می کنید؟ آخه شما فرمودید که راضی هستیم.
لطفاً مدل مادر بورد سیستم خودتون+ قیمت و مدل مادر بوردهای ARROCK ای که برای سیستم های دوستانتون استفاده کردید + قیمت

و انشاالله سوال آخر: اگر پاور رو به جای 300 و 320 وات، مثلاً 420 یا 480 وات انتخاب بکنم، مشکلی که پیش نمی یاد؟ آخه می بینم که روی عکسی که از کیس گرین(Green(magnom2)) دارم، چند تا سوراخ روی این جعبه تعبیه شده که احتمالاً برای فن اضافی هست.

الان روی سیستم خودم گیگابات نصب هست و یه سیستم قدیمی هست و حدوداً 5 سالی هست که داره کار می کنه. مشکلی نداشته به غیر از سرعت خیلی پایین که واقعاً به درد نمی خوره.

Ultra_Black
08-10-2010, 18:52
چه مدتی هست که خود شما از ASUS و دوستانی که براشون ASROCK بستید دارید از این برندها استفاده می کنید؟ آخه شما فرمودید که راضی هستیم.
خودم حدود 3 سال
و دوستان هم یکی دوسال

لطفاً مدل مادر بورد سیستم خودتون+ قیمت و مدل مادر بوردهای ARROCK ای که برای سیستم های دوستانتون استفاده کردید + قیمت
دوست من، قطعات همیشه در حال پیشرفت هستند
و شما که انتظار ندارید سیستم 3 سال پیشم رو برای شما هم پیشنهاد بدم...؟!

و انشاالله سوال آخر: اگر پاور رو به جای 300 و 320 وات، مثلاً 420 یا 480 وات انتخاب بکنم، مشکلی که پیش نمی یاد؟ آخه می بینم که روی عکسی که از کیس گرین(Green(magnom2)) دارم، چند تا سوراخ روی این جعبه تعبیه شده که احتمالاً برای فن اضافی هست.
خیر مشکلی نیست

الان روی سیستم خودم گیگابات نصب هست و یه سیستم قدیمی هست و حدوداً 5 سالی هست که داره کار می کنه. مشکلی نداشته به غیر از سرعت خیلی پایین که واقعاً به درد نمی خوره.
بله مادربرد سیستم قبلی منم گیگابایت بود و حدود 7-8 سالی برام کار کرد و الانم که الان هست بازم کار میکنه

قله بلند
08-10-2010, 20:03
سلام. اگه بخواهم یه پیشنهاد در مورد یک مدل مادر بورد گیگابایت در حد و اندازه و با تمام خصوصیات و قیمت ASROCK 890gm PROC3بدید چه پیشنهادی می کنید؟
راستی چرا از گیگابایت به سمت ASUS رفتید؟
انشاء الله این مواردی که تا حالا با هم بحث کردیم در بازار هست دیگه و مشکل جایگزینی که به وجود نمی یاد؟ قیمت هایی که شما قرار دادید رو مبنا قرار بدم یا بیشتر حساب کنم؟ اگه اینگونه هست چند درصد؟

Ultra_Black
08-10-2010, 21:33
سلام. اگه بخواهم یه پیشنهاد در مورد یک مدل مادر بورد گیگابایت در حد و اندازه و با تمام خصوصیات و قیمت ASROCK 890gm PROC3بدید چه پیشنهادی می کنید؟
با این قیمت که نمیشه Gigabyte گرفت
ولی با یکم چیپست ضعیفتر از Asrock میشه Gigabyte 880GA-UD3H حدود 175گرفت

راستی چرا از گیگابایت به سمت ASUS رفتید؟
واسه من برند زیاد مهم نیست و کارایی به قیمت مهمه

انشاء الله این مواردی که تا حالا با هم بحث کردیم در بازار هست دیگه و مشکل جایگزینی که به وجود نمی یاد؟
انشاا... که هست اگه هر کدوم نبود
اطلاع بدید تا قطعه جایگزین معرفی کنیم

قیمت هایی که شما قرار دادید رو مبنا قرار بدم یا بیشتر حساب کنم؟ اگه اینگونه هست چند درصد؟
قیمت های من قیمت کف بازار هست
ولی ظاهرا فعلا وضع و اوضاع بازار بهم ریخته و تو این زمان خرید زیاد پیشنهاد نمیشه

قله بلند
08-10-2010, 23:24
سلام. من واقعاً به یه سیستم خوب احتایج دارم و گرنه عقب می افتم. کار سرچ هم زیاد دارم و اگه با این سیستم و با خطوط دیال آپ این کار رو بکنم، پول زیادی برای تلفن باید بپردازم. اگه اینجوی حساب کنیم و فرض کنیم که مثلاً 50000 تومان پول اینترنت حال حاضر من بشه، بهتر نیست زودتر یه سیستم خوب بگیرم؟ این اوضاع تا کی بهم ریخته است؟ در ضمن مدل گیگابات هم گرونه و همون ASROCK بهتره.

Ultra_Black
08-10-2010, 23:30
سلام. من واقعاً به یه سیستم خوب احتایج دارم و گرنه عقب می افتم. کار سرچ هم زیاد دارم و اگه با این سیستم و با خطوط دیال آپ این کار رو بکنم، پول زیادی برای تلفن باید بپردازم. اگه اینجوی حساب کنیم و فرض کنیم که مثلاً 50000 تومان پول اینترنت حال حاضر من بشه، بهتر نیست زودتر یه سیستم خوب بگیرم؟ این اوضاع تا کی بهم ریخته است؟ در ضمن مدل گیگابات هم گرونه و همون ASROCK بهتره.
بخاطر بالا رفتن نرخ دلار و برخی مسائل دیگه قیمت تمام قطعات به طرز کاذبی بالاتر رفته و مشخص هم نیست قیمتها کی پایین بیاد
شما بازار رو بگردید هر قطعه رو حول و حوش قیمتهای من (کمی بالا یا پایین تر ) پیدا کردید،بگیرید

قله بلند
08-10-2010, 23:59
ماشاالله چقدر زود پاسخ می دید. اومدم یه سوال دیگه اضافه کنم، دیدم پاسخ دادید. مرحبا.
در مورد Gigabyte 880GA-UD3H که فرمودید، چیپستش یه کم ضعیفتر از ASROCK پیشنهادی هست باعث کارایی پایین تر می شه؟
اگه چیپست به همون اندازه باشه، پیشنهاد چیه؟ آیا چیپستASUS M4A87TD Evo Motherboard که حدوداً 175000 تومان هست دقیقاً هم ارز ASROCK پیشنهادی هست؟
می دونید به چه چیزی فکر می کنم؟ به اینکه مادر بورد قدیمی سیستم من گیگابایت هست و الان بیشتر از 5 ساله داره کار می کنه، سیستم قدیمی شما هم 7-8 سالی هست کار کرده و باز هم کار می کنه. نگاهم نسبت به گیگابایت تغییر کرد. می گم ارزشش رو داره 50 هزار تومان بیشتر هزینه کنم ولی سیستمم، سیستم باشه؟ می دونم که نمی شه روی قطعات یک تضمین 100 درصد کرد.

قله بلند
09-10-2010, 00:14
راستی من بازار رضا رو می دونم کجاست ولی بازار ایران رو توی خیابون ولیعصر تا میدون ولیعصر پیدا نکردم. دقیقاً کجاست؟

Ultra_Black
09-10-2010, 00:27
ماشاالله چقدر زود پاسخ می دید. اومدم یه سوال دیگه اضافه کنم، دیدم پاسخ دادید. مرحبا.
خواهش می کنم
وظیفه هست...

در مورد Gigabyte 880GA-UD3H که فرمودید، چیپستش یه کم ضعیفتر از ASROCK پیشنهادی هست باعث کارایی پایین تر می شه؟
کمی گرافیک آنبوردش ضعیفتره که اونم زیاد محسوس نیست

اگه چیپست به همون اندازه باشه، پیشنهاد چیه؟ آیا چیپستASUS M4A87TD Evo Motherboard که حدوداً 175000 تومان هست دقیقاً هم ارز ASROCK پیشنهادی هست؟
Gigabyte 890GPA-UD3H حدود 230 تومن
Asus M4A87TD Evo گرافیک آنبورد نداره و اگه گرافیک آنبرد از ایسوس میخوایین Asus M4A89GTD PRO/USB3 میتونه با اون دو تا رقابت کنه

می دونید به چه چیزی فکر می کنم؟ به اینکه مادر بورد قدیمی سیستم من گیگابایت هست و الان بیشتر از 5 ساله داره کار می کنه، سیستم قدیمی شما هم 7-8 سالی هست کار کرده و باز هم کار می کنه. نگاهم نسبت به گیگابایت تغییر کرد. می گم ارزشش رو داره 50 هزار تومان بیشتر هزینه کنم ولی سیستمم، سیستم باشه؟ می دونم که نمی شه روی قطعات یک تضمین 100 درصد کرد.
با اینکه گیگابایت از بهترینهاست ولی اصلا نمیشه تضمین کرد که به فرض گیگایایت های فعلی 7-8 سال کار کنند و برندی مثل ازراک نتونه!

راستی من بازار رضا رو می دونم کجاست ولی بازار ایران رو توی خیابون ولیعصر تا میدون ولیعصر پیدا نکردم. دقیقاً کجاست؟
خیابان ولیعصر بالاتر از چهارراه طالقانی (200-300 متر بالاتر از بازار رضا)

قله بلند
11-10-2010, 18:57
سلام
امروز رفتم بازار ایران و از دو جا دو تا لیست قیمت گرفتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین قسمت هایی رو که پررنگ کردم:
این پردازنده چی هست می گفتند کارایی اش خوبه برای کار شما.
گفته بودید که رم کینگستون نگیرم چون تقلبی اش توی بازاره ولی اشون این روتوصیه کرد.
پاور رو گفتند این واقعاً real هست و بقیه اینطوری نیست.

فروشنده اولی می گفتند که ASUS M4A87TD/USB3 Motherboard هنوز توی بازار ایران نیومده و تمامی مادر بوردها از USB2.0 پشتیبانی می کنند. در صورتیکه توی سرچ هر نوع محصولی اینها به دست می یاد. مثلاً می گفتند که Asrock 890 gm pro3 هم USB3.0 نداره در صورتیکه در مشخصاتش این مطلب اومده.

راجع به هارد هم گفتند که وسترن، 32 مگ بافر داره ولی مکستور و seagate، 8 مگ بافر داره. درسته؟
اگه درست بگم شما ASUS M4A87TD/USB3 Motherboard رو پیشنهاد داده بودید ولی گفتید که گرافیک آن بورد نداره. می شه این رو بگیرم(البته اگه توی بازار ایران باشه) و یه کارت گرافیک براش بخرم. اینجوری قیمتش بالاتر می ره و گرافیک آن بورد ارزونتر در می یاد؟
فروشنده دومی گفتند که 880 GA-UD3H، USB3.0 نیست ولی اولی گفتند که چرا هست. فروشنده دومی گفتند که اگر جلوی اسمش مثل ASUS M4A87TD/USB3 نوشته باشه، USB3.0 هست. در صورتی که توی سرچی که انجام دادم، USB3.0 بود.
خود کیس چقدر می تونه مهم باشه؟ یعنی اگه پاور گرین بگیرم خود کیس اینقدر می تونه مهم باشه؟ مثلاً از یه فروشنده کیس که قیمت گرفتم گفتند که این کیس که گرین هست از سه جا فن می خوره و حدوداً 45000 تومان. فروشنده اول هم 400 وات SOYO رو پیشنهاد دادن و گفتند واقعاً 400 وات هست و اونهایی که برای گرین هست و می گن مثلاً 420 واتف در حقیقت 250 وات هست.

Erfan.
11-10-2010, 19:16
فروشنده اول هم 400 وات SOYO رو پیشنهاد دادن و گفتند واقعاً 400 وات هست و اونهایی که برای گرین هست و می گن مثلاً 420 واتف در حقیقت 250 وات هست.

:16::16: چه فروشنده ی بامزه ای بوده ... یعنی Green از Soyo بدتره ؟؟؟
به هیچ عنوان به حرف های فروشنده ها گوش نکنید ... لیست رو بدید قطعات رو بگیرید ...
فرمایشاتشون رو در مورد USB3 هم خوندم ... پس یعنی مادربرد Asus Crosshair IV Formula که بالای 300 قیمتشه Usb3 نداره ؟؟؟ واقعا بعضی از فروشنده ها نظراتشون رو که میشنوی فقط تاسف داره ...

قله بلند
11-10-2010, 20:22
سلام. به نظرم فروشنده اول که لیست دوم رو در پست 52 داده گرون می داد.
پس این هم درست نیست گه گفتند اگه پسوند USB3.0 توی نام مادر بورد نباشه، اون مادر بورد USB3.0 نیست؟ مثلاً می گفتند که ASUS M4A87TD/USB3 Motherboard دارای USB3.0 هست.
راجع به هارد هم گفتند که وسترن، 32 مگ بافر داره ولی مکستور و seagate، 8 مگ بافر داره. درسته؟
لطفاً نظرات پایانی رو بدید که برم برای عملیت خطیر خریدن.

Ultra_Black
11-10-2010, 21:35
سلام

این پردازنده چی هست می گفتند کارایی اش خوبه برای کار شما.
اگه 250 باشه که قیمتش رو خیلی گرون داده (حدود 65 تومن هست)
احتمال میدم 550 باشه،در هر صورت هر دو 2 هسته ای هستند
و همونطور که قبلا گفتم تا زمانی که با این بودجه می تونید پردازنده 4 هسته ای بگیرید خرید پردازنده 2 هسته ای اشتباه محض هست!

گفته بودید که رم کینگستون نگیرم چون تقلبی اش توی بازاره ولی اشون این روتوصیه کرد.
در صورت خرید هم فقط و فقط با گارانتی سریر بگیرید
بقیه بدون شک ریمارک و تقلبی هستند!

پاور رو گفتند این واقعاً real هست و بقیه اینطوری نیست.
اینجوریام نیست و برندهای زیادی هستند که پاور ریل با کیفیت تولید می کنند مثل گرین و...

فروشنده اولی می گفتند که ASUS M4A87TD/USB3 Motherboard هنوز توی بازار ایران نیومده و تمامی مادر بوردها از USB2.0 پشتیبانی می کنند. در صورتیکه توی سرچ هر نوع محصولی اینها به دست می یاد. مثلاً می گفتند که Asrock 890 gm pro3 هم USB3.0 نداره در صورتیکه در مشخصاتش این مطلب اومده.
به ایشون از طرف من می گفتید:
دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو!!!

خیر درست نیست!
تمام هاردهای 500 گیگ بافرشون 16 هست

اگه درست بگم شما ASUS M4A87TD/USB3 Motherboard رو پیشنهاد داده بودید ولی گفتید که گرافیک آن بورد نداره. می شه این رو بگیرم(البته اگه توی بازار ایران باشه) و یه کارت گرافیک براش بخرم. اینجوری قیمتش بالاتر می ره و گرافیک آن بورد ارزونتر در می یاد؟
موجود که هست ولی قیمت بالایی داره (بالای 175)
کارت گرافیک هم حداقل 50 تومنی براتون هزینه خواهد داشت
به نظرمن نیازی به هزینه اضافه برای کارت گرافیک نیست...

فروشنده دومی گفتند که 880 GA-UD3H، USB3.0 نیست ولی اولی گفتند که چرا هست. فروشنده دومی گفتند که اگر جلوی اسمش مثل ASUS M4A87TD/USB3 نوشته باشه، USB3.0 هست. در صورتی که توی سرچی که انجام دادم، USB3.0 بود.
880-UD3H هم USB3.0 و هم SATA3 رو ساپورت میکنه
و ربطی هم به جلوی اسم و پسوند پیشوند نداره...

خود کیس چقدر می تونه مهم باشه؟ یعنی اگه پاور گرین بگیرم خود کیس اینقدر می تونه مهم باشه؟ مثلاً از یه فروشنده کیس که قیمت گرفتم گفتند که این کیس که گرین هست از سه جا فن می خوره و حدوداً 45000 تومان.
تا حدودی مهم هست و تهویه خوب کیس تو خنکتر بودن قطعات و در نتیجه عمر مفید اونها تاثیر زیادی داره

فروشنده اول هم 400 وات SOYO رو پیشنهاد دادن و گفتند واقعاً 400 وات هست و اونهایی که برای گرین هست و می گن مثلاً 420 واتف در حقیقت 250 وات هست.
توصیه می کنم دیگه پیش اون فروشنده نرین!
گرین جزو معدود برندهایی تو ایران هست که تمام پاورهاش توانشون واقعی و ریل هست

پس این هم درست نیست گه گفتند اگه پسوند USB3.0 توی نام مادر بورد نباشه، اون مادر بورد USB3.0 نیست؟ مثلاً می گفتند که ASUS M4A87TD/USB3 Motherboard دارای USB3.0 هست.
پسوند USB3.0 ممکنه باشه یا نباشه با بودش مسلما باید USB3.0 هم داشته باشند ولی نبودنش هم دلیل بر نداشتنش نیست
و این فقط سبک نام گذاری برندهای مختلف رو محصولاتشون هست
بهترین راه برای فهمیدن امکانات مادربرد سرچ تو اینترنت هست که خوشبختانه خودتون این کار رو انجام میدید

بالا توضیح دادم
وسترن برند خیلی خوبی هست ولی توصیه اکید می کنم که از سری گرین و یا حتی بلو نگیرید،چون به دلیل ساختارشون سرعت سیستمتون رو به طرز قابل توجهی پایین میارند
و اگه خواستید وسترن بگیرید حتما از سری بلک بگیرید
تفاوتشون هم تو رنگ برچسب های هارد هاست مثلا بلک به رنگ سیاه و گرین به رنگ سبز و الی آخر

لطفاً نظرات پایانی رو بدید که برم برای عملیت خطیر خریدن.
در آخر بهتون توصیه می کنم اصلا به حرف فروشنده ها گوش ندید چون اولا نه سواد درست حسابی در ضمینه سخت افزار دارن و هم اینکه هیچوقت رضایت مشتری رو به سود خودشون ترجیح نمیدن
و به هیچ عنوان به پیشنهاداتشون گوش ندید!

قله بلند
11-10-2010, 23:19
پس با اجازه ، لیست نهایی رو اعلام می کنم. نظر پایانی رو بفرمایید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی فروشنده دوم می گفتند که می تونی از رم 4G هم استفاده کنی. لازمه؟ یعنی من که نمی خوام تا 5-6 سال دیگه سیستمم رو ارتقا بدم، از دنیا عقب نمی مونم؟ حالا بر فرض که استفاده کردیم، وجود دو برابر ظرفیت برای رم، سیستم رو اذیت نمی کنه؟ می تونه کارایی رو بالا ببره؟ قیمتش چقدر بالا می ره؟

قسمت هایی که پر رنگ شده رو قیمتشون رو نمی دونم.
البته به غیر از مادر بورد و پردازنده، بقیه قیمت ها رو تقریبی زدم مثلاً 2 تا3 تا 4 هزار تومان بیشتر زدم.

قله بلند
11-10-2010, 23:52
راستی یه موردی رو یادم رفته بپرسم و اون اینکه کیس های گرین مگنوم سه جا برای فن دارند. این سه مکان برای فن، توسط خود خریدار باید گذاشته بشه؟ یا اینکه با چیدن کیس، این مکان ها با فن پر می شن؟ اگه من خودم باید سفارش فن بدم، برای این سیستم باید چند تا فن استفاده بشه؟ فن چند تومان هست؟

Ultra_Black
11-10-2010, 23:53
راستی فروشنده دوم می گفتند که می تونی از رم 4G هم استفاده کنی. لازمه؟
برای کاربرد شما من لزومی نمی بینم

یعنی من که نمی خوام تا 5-6 سال دیگه سیستمم رو ارتقا بدم، از دنیا عقب نمی مونم؟ حالا بر فرض که استفاده کردیم، وجود دو برابر ظرفیت برای رم، سیستم رو اذیت نمی کنه؟ می تونه کارایی رو بالا ببره؟
هر وقت احساس نیاز کردید میتونید اضافه کنید

قیمتش چقدر بالا می ره؟
قیمت رم دوبل میشه

قسمت هایی که پر رنگ شده رو قیمتشون رو نمی دونم.

قله بلند
12-10-2010, 16:11
سلام
یه موردی رو در مشخصات کیس های گرین مشاهده کردم با این عنوان:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی مادر بوردی که قراره بخرم از USB3.0 پشتیبانی می کنه. قضیه این مورد چیه؟
و مورد دیگه تعداد فن هایی هست که درون یک کیس می شه وصل بشه. مثلاً فرض کنید یک فن در کف، دو فن در بدنه. این فن ها اختیاری هستند؟ اصولاً چند تا فن باید در نظر بگیرم؟ آیا این مورد رو باید به کسی که کیس رو اسمبل می کنه بگم؟ چه فنی و با چه قیمتی استفاده کنم؟
با سپاس فراوان

قله بلند
12-10-2010, 16:49
سلام. یه سری مدل کیس گرین رو پیدا کردم. آیا اینها توی بازار هستند؟ اگه هستند قیما فعلی شون چنده؟ در ضمن دو تای آخری هم از USB3.0 پشتیبانی می کنه.

Ultra_Black
12-10-2010, 17:20
سلام

ولی مادر بوردی که قراره بخرم از USB3.0 پشتیبانی می کنه. قضیه این مورد چیه؟
قضیه اینه که خود کیس پورت USB3.0 نداره و باید مستقیما به مادربرد وصل کنید

. آیا اینها توی بازار هستند؟ اگه هستند قیما فعلی شون چنده؟
به ترتیب:
95
105
85
40
60
35
35

اون دو تای آخری هم فعلا به بازار نیومدن

---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------

و مورد دیگه تعداد فن هایی هست که درون یک کیس می شه وصل بشه. مثلاً فرض کنید یک فن در کف، دو فن در بدنه. این فن ها اختیاری هستند؟ اصولاً چند تا فن باید در نظر بگیرم؟ آیا این مورد رو باید به کسی که کیس رو اسمبل می کنه بگم؟ چه فنی و با چه قیمتی استفاده کنم؟
فن هایی که رو خود کیس نصب برای خنک کردن کیس کافیه
اون جاهای اضافه بیشتر برای اورکلاکرها تعبیه شدن تا کیسشون رو خنکتر کنند

قله بلند
12-10-2010, 17:37
سلام یه تماسی گرفتم و یه سری قیمت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفروشنده گفتند که اونهایی که پورت USB3.0 رو ندارند می تونن از USB3.0 پشتیبانی کنند. پس چرا چنین پورتی به صورت جداگانه طراحی شده؟
راستی اگه مثلاً x3 رو بخرم، همون وات 480 برای پاورش کافیه؟ یعنی وقتی تجهیزات کیس بالا می ره و قابلیت هاش بیشر می شه، پاور هم باید قدرتمند تر بشه؟ لطفاً راجع به 480 واتی که من قراره روی سیستمم ببندم نظر بدید.
ممنونم

Ultra_Black
12-10-2010, 18:38
سلام
Falcon رو کجا به این قیمت میدن...!!!:18:(قرار بوده اواخر پاییز بیاد)

فروشنده گفتند که اونهایی که پورت USB3.0 رو ندارند می تونن از USB3.0 پشتیبانی کنند. پس چرا چنین پورتی به صورت جداگانه طراحی شده؟
پشتیبانی می کنند ولی نه از طریق پورت جلوی کیس،بلکه از پشت کیس بصورت مستقیم

راستی اگه مثلاً x3 رو بخرم، همون وات 480 برای پاورش کافیه؟ یعنی وقتی تجهیزات کیس بالا می ره و قابلیت هاش بیشر می شه، پاور هم باید قدرتمند تر بشه؟ لطفاً راجع به 480 واتی که من قراره روی سیستمم ببندم نظر بدید.
خیر ربطی به خود کیس نداره،بلکه به قطعاتش که اونم 480 براش خیلی زیاد هم هست و جای نگرانی نیست

hossein_0907
12-10-2010, 20:28
مگه کیس x3 اومده؟

Ultra_Black
12-10-2010, 20:43
مگه کیس x3 اومده؟
والا بنده آبان ماه میدونم تاریخ عرضه اش رو

قله بلند
13-10-2010, 11:02
سلام. وقتی مطالب شما رو خوندم کمی تعجب کردم و دوباره تماس گرفتم. مثل اینکه آقایی که دیروز قیمت ها رو می داد گرون گفته بود. عجب وضعی!!؟
ایشون گفتند که X3 تقریباً یک ماه دیگه می یاد و گفتند که falcon رو هم اصلاً ندارند. گفتم توی سایتتون دیدم. گفتند نه ما چنین مارکی رو نداریم. در صورتیکه توی سایتشون هست. قیمتی رو هم که فرد دیروزی داده بودن، انگار اشتباه بود و گفتند که ما اصلاً چنین قیمتی توی کیس هامون نداریم و شاید مگنوم دو رو گفتند. خلاصه انگار نمی شه به حرف کسانیکه توی یه مغازه هستند هم اعتماد کردف هر کس یه چیزی می گه. یکی گرون می گه، یکی ارزون می گه.
جناب Ultra_Black ، قیمت های شما با قیمت های داده شده تفاوت داره یعنی پایین تر هست. شما قیمت ها رو از کجا به دست آوردید؟ این قیمت ها که گرون داده شده. راستی اگه falcon به بازار بیاد چند هست؟ قیمت x3 درسته؟

Ultra_Black
13-10-2010, 11:07
لام. وقتی مطالب شما رو خوندم کمی تعجب کردم و دوباره تماس گرفتم. مثل اینکه آقایی که دیروز قیمت ها رو می داد گرون گفته بود. عجب وضعی!!؟
ایشون گفتند که X3 تقریباً یک ماه دیگه می یاد و گفتند که falcon رو هم اصلاً ندارند. گفتم توی سایتتون دیدم. گفتند نه ما چنین مارکی رو نداریم. در صورتیکه توی سایتشون هست. قیمتی رو هم که فرد دیروزی داده بودن، انگار اشتباه بود و گفتند که ما اصلاً چنین قیمتی توی کیس هامون نداریم و شاید مگنوم دو رو گفتند. خلاصه انگار نمی شه به حرف کسانیکه توی یه مغازه هستند هم اعتماد کردف هر کس یه چیزی می گه. یکی گرون می گه، یکی ارزون می گه.
جناب Ultra_Black ، قیمت های شما با قیمت های داده شده تفاوت داره یعنی پایین تر هست. شما قیمت ها رو از کجا به دست آوردید؟ این قیمت ها که گرون داده شده. راستی اگه falcon به بازار بیاد چند هست؟ قیمت x3 درسته؟
سلام
قیمتهای من برای شهریور ماه هست
و قیمت رو بیشتر از پاساژ ایران می گیریم
قیمت Falcon احتمالا حدود 100 و X3 هم حدود 69 تومن (احتمالا...)

قله بلند
15-10-2010, 17:14
سلام. چند روزی هست که گفته می شه قیمت دلار رو به کاهشه و قیمت نفت و طلا رو به افزایش. اگه قطعات پایین اومده باشه می شه با این بودجه ای که دارم قطعات بهتری رو بخرم. می شه قیمت جدید این قطعات رو بگید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبقیه اجزا مثل کیس و پاور و هارد و رم و دی وی دی رایتر چند درصد ارزونتر شدند؟
تشکر فراوان

قله بلند
16-10-2010, 14:05
سلام دوستان. اگه قیمت ها فرقی نکرده لطف کنید بفرایید تا اقدام برای خرید کنم.

قله بلند
02-11-2010, 11:10
سلام
بالاخره بعد از کلی کش و قوس دیروز(10/8/89) رفتم برای خرید. حدوداً یک ساعتی دور زدم و قیمت گرفتم. کار به جایی کشید که دیگه می خواستم قید سیستم خریدن رو بزنم آخه هر فروشنده ای یه چیزی می گفت و هر کس یه نظری داشت. دیگه خسته شده بودم و گفتم که تمومش کنم ولی به این نتیجه رسیدم که یه کار بلد دلسوز باید با آدم همراه باشه.
خلاصه اینکه سیستم رو خریدم، فروشنده می گفت که تا 10 سال برات سیستمه. انشاء الله که مشکلی پیش نمی یاد و می تونم حداقل 5 سالی ازش کار بکشم حالا بعد از 5 سال هم خدا بزرگه.
خلاصه، همچین سیستمی رو برام بستن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونوقت پردازنده 2 هسته ای رو به 4 هسته ای ارتقا دادند. مثلاً یک هسته ای می تونست بشه 3 هسته ای و 2 هسته ای می تونست بشه 4 هسته ای.
والا پاورش رو هم گفتند خیلی خوبه. یکی از فروشنده ها می گفت MEMONEX دیگه چیه، خوب نیست، یکی می گفت ایسوس M4a89GTD PRO/USB3.0 خیلی زیاده و برای کارهای قوی هست و.... خلاصه اینکه من پیشنهاد می دادم، یا اونها ضدش رو پیشنهاد می دادن یا قبول می کردن یا پیشنهاد دیگه ای توی ون راستا می دادن و... برای همین بود که می خواستم قیدش رو بزنم. خدایش برای خرید چنین قطعاتی وجود یه کار بلد دلسوز می تونه مفید باشه که خدا رو شکر بنده در این موارد کاملاً تسلیم هستم!
کارت گرافیک رو هم گفتند باشه بهتره، یکی می گفت شما برو از هر کسی می خواهی بپرس بهت می گن بدون کارت گرافیکی، خوب نیست.
خوب بالاخره به نظر شما سیستمم خوبیه؟
راستی مودمش یه ضمانت نامه داره که شماره سریال و نام کالاش درسته ولی تاریخ فروشش توی بهمن خورده و تاریخ اعتبارش تا سال 92 و نوشته که بدون مهر و امضای فروشنده اعتبار ندارد. مهر و امضای فروشنده رو هم نداره. مشکلی هست برای اعتبارش؟

TREASURES
02-11-2010, 11:28
MB ASUS M4A77TD PRO………118000
CPU AMD X2 555(PHONEM)…..105000
RAM CORSAIR DDR 1600 4G….120000
HDD W.D ENT GREN32 500G…..54000
VGA SAPHIRE DDR3 1G 4670….95000
DVD RW PIOBEER SATA……….28000
POWER ACBEL 400W……………40000
CASE PERFECT 320………………25000
FAX MODEM DLINK 2520U…….25000
سلام
مبارکت باشه سیستم خوبیه فقط هاردش جالب نیست..... کاش SEAGATE میگرفتی یا وسترن بلک حداقل.....

Erfan.
02-11-2010, 12:02
مبارک باشه ... هارد هم چیز بدی نیست ولی بهتر بود Seagate میگرفتی ...
به طور کلی عالیه ...
موفق باشید.

قله بلند
02-11-2010, 14:29
سلام. ممنونم. امیدوارم کردید. همش فکر می کردم که سیستم خوبی نشده. والا من گفتم که اگر وسترن می گذارید حتماً برچسبش سیاه باشه و گفتم که seagate باشه ولی گفتند که Seagate ریمارک شده و وسترن با برچسب سیاه هم توی بازار نیست و اگه باشه بین 80 تا 90 هزار تومنه. خدایش اگر هم بود قدرت خریدش رو نداشتم. تازه همین هم 54000 تومان پولش شده. یعنی اگر میزان کارایی Seagate رو 100 بگیرید، وسترنی که روی سیستم من هست چند درصد کاریی داره؟
راستی پاورش خوبه؟ مطمئن باشم؟ گفتم مثلاً گرین یا memonex ولی گفتند که این بهتره.
مادر بوردش در فوریه 2009 تولید شده ولی دارای ضمانت نامه ای است که پایان گارانتی اون رو مهر 90 قرار داده. پردازنده هم تا مارچ 2013 گارنتی داره.

TREASURES
02-11-2010, 15:40
یعنی اگر میزان کارایی Seagate رو 100 بگیرید، وسترنی که روی سیستم من هست چند درصد کاریی داره؟

Erfan.
02-11-2010, 18:53
سلام. ممنونم. امیدوارم کردید. همش فکر می کردم که سیستم خوبی نشده. والا من گفتم که اگر وسترن می گذارید حتماً برچسبش سیاه باشه و گفتم که seagate باشه ولی گفتند که Seagate ریمارک شده و وسترن با برچسب سیاه هم توی بازار نیست و اگه باشه بین 80 تا 90 هزار تومنه. خدایش اگر هم بود قدرت خریدش رو نداشتم. تازه همین هم 54000 تومان پولش شده. یعنی اگر میزان کارایی Seagate رو 100 بگیرید، وسترنی که روی سیستم من هست چند درصد کاریی داره؟

من دوستم Caviar Black یک ترابایت رو تابستون خرید 95 تومان ... الان رو نمیدونم ولی مطمئنا 500 گیگش 90 تومان نشده ... ولی مشکلی نیست من خودم هارم 1 ترابایت Caviar Green هست :27:

راستی پاورش خوبه؟ مطمئن باشم؟ گفتم مثلاً گرین یا memonex ولی گفتند که این بهتره.

Acbel مارک خوبیه ...این سه تا تقریبا شبیه هم هستن ...

قله بلند
02-11-2010, 19:07
سلام. من به اون سایت رفتم و فهمیدم که اگر seagate 7200-12 500G رو 100 بگیریم، وسترن Caviar Green حدوداً 84 می شه و برچسب بلک می شه بیشتر از 98. دیگه ای کاریش نمی شه کرد چون ایشون گفتند که ریمارک شده وگرنه همون رو می بستند. ولی با این حال چقدر قیمتش بالاست. قیمت seagate 7200-12 500G هم همینقدر هست یا بیشتره؟

یکی از دوستان، مطلبی رو گفت که مرددم کرد.

من FAX MODEM DLINK 2520U…….25000 رو خریدم یعنی گفتم که مودم ADSL می خوام و فروشنده این رو داد. روی جعبه اش هم نوشته ADSL2/2+ .یعنی چی؟ یعنی اشتباه شده؟

pasargadd
02-11-2010, 19:27
مودم درسته.
هاردتم algin کن تا سرعتش بالا بره.

قله بلند
02-11-2010, 19:44
سلام. ممنون از همگی. یه سوال در مورد مادربور. این مادربورد، usb2.0 هست و ddr3 ولی نمی دونم sata2 یا sata3 هست یا نه؟ توی مشخصاتش که متوجه نشدم. فروشنده گفتند که اگه خواستی از usb3.0 استفاده کنی یک کارت هست که اون رو روی مادربوردت نصب می کنی(امیدوارم درست گفته باشم).

pasargadd
02-11-2010, 21:46
sata3 نیست.کارت هم درست گفته.

قله بلند
02-11-2010, 22:43
sata3 نیست.کارت هم درست گفته.

سلام. می شه راجع به این کارت و قیمتش توضیح بدید؟ چه جوری نصب می شه؟ ولی sata2 رو نمی شه به sata3 تبدیل کرد؟

pasargadd
03-11-2010, 00:50
کارتش مثل کارت مثلا مودم یا lanهست نصب میشه روی مادربرد.قیمتش فکر کنم حدود 20 تا 25 تومان باشه.
sata2 به 3 تبدیل نمیشه.

TREASURES
03-11-2010, 11:33
سلام. من به اون سایت رفتم و فهمیدم که اگر seagate 7200-12 500G رو 100 بگیریم، وسترن Caviar Green حدوداً 84 می شه و برچسب بلک می شه بیشتر از 98. دیگه ای کاریش نمی شه کرد چون ایشون گفتند که ریمارک شده وگرنه همون رو می بستند. ولی با این حال چقدر قیمتش بالاست. قیمت seagate 7200-12 500G هم همینقدر هست یا بیشتره؟

یکی از دوستان، مطلبی رو گفت که مرددم کرد.

من FAX MODEM DLINK 2520U…….25000 رو خریدم یعنی گفتم که مودم ADSL می خوام و فروشنده این رو داد. روی جعبه اش هم نوشته ADSL2/2+ .یعنی چی؟ یعنی اشتباه شده؟

قیمت seagate 7200.12 500gb حدودا 45 تومنه
وسترن بلک هم 500gb حدود 60 تومنه.....

قله بلند
03-11-2010, 15:27
قیمت seagate 7200.12 500gb حدودا 45 تومنه
وسترن بلک هم 500gb حدود 60 تومنه.....پس چرا با این توضیحات، این هارد رو به من 54000 تومان دادند؟ یعنی گرون حساب کردند؟ با این اوصاف، seagate 7200.12 باید گرون تر از همه باشه پس چرا اینجوری نشده؟
هاردتم algin کن تا سرعتش بالا بره.اصولاً چرا وسترن ها اینگونه طراحی می شوند که باید با algin به سرعت مطلوب رسید؟ یعنی باید به سایتش رفت و یه فایل بزرگ رو دانلود کرد و یک سری مرحله رو طی کرد؟ این کارها برای چیه؟
اگه فروشنده، از آگاه نبودن من استفاده کرده باشه و این رو به من انداخته باشه، قابل بخشش نیست.
آیا شما قبول دارید که seagate 7200.12 تقلبی شده؟ فروشنده گفتند که تقلبی شده.

xzero
03-11-2010, 16:56
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس چرا با این توضیحات، این هارد رو به من 54000 تومان دادند؟ یعنی گرون حساب کردند؟ با این اوصاف، seagate 7200.12 باید گرون تر از همه باشه پس چرا اینجوری نشده؟

اصولاً چرا وسترن ها اینگونه طراحی می شوند که باید با algin به سرعت مطلوب رسید؟ یعنی باید به سایتش رفت و یه فایل بزرگ رو دانلود کرد و یک سری مرحله رو طی کرد؟ این کارها برای چیه؟

اگه فروشنده، از آگاه نبودن من استفاده کرده باشه و این رو به من انداخته باشه، قابل بخشش نیست.
آیا شما قبول دارید که seagate 7200.12 تقلبی شده؟ فروشنده گفتند که تقلبی شده.

بله و قیمت seagate حدود 45 هستش! فروشنده هم کار بدی انجام نداد که ! فقط جای 5 و 4 قیمت رو عوض کرد! :31:

این western green کلا مخصوص ارشیو طراحی شده و بخواطر همین سرعت پایینی داره!

seagate تقلبی شده؟!!!!!!!!!! فروشنده ها از این شوخی ها زیاد میکنن! :27:

TREASURES
03-11-2010, 21:12
با این اوصاف، seagate 7200.12 باید گرون تر از همه باشه پس چرا اینجوری نشده؟
سیگیت یخاطر حافظه ی کش کمتری که نسبت به وسترن داره ارزون تر میشینه (16 مگ)

قله بلند
15-11-2010, 17:11
سلام
<p></p>
دوستان یه سوالی برای من پیش اومده ولی نکته اش رو کسی نمی دونه
<p></p>
امروز هم زنگ زدم به جایی که سیستم رو برام سوار کردند ولی علتش رو نمی دونستند
<p></p>
بعضی ها هم می گن این امر طبیعیه ولی اگه طبیعیه پس چرا توی اینهمه سیستمی که من با هاشون برخورد کردم چنین چیزی نبوده
مساله اینجاست که چرا وقتی سیستم خاموش می شه هنوز برق در کی بورد وجود داره؟ البته دکمه هاش دیگه کار نمی کنه ولی دو تا LED هاش روشن می مونه.
<p></p>