ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد thumbnails و یه سوال دیگه.

shadmehrshadow1
27-09-2010, 12:01
سلام
1- ما یه لیست ویو داریم که 20 سطر داره و توی ستون سوم هر سطر آدرس یه تصویر قرار داده شده . من میخوام وقتی روی یه دکمه کلیک میکنم
این آدرس ها توی یه پنل تبدیل به پیکچر باکس بشن و توی پنل قرار بگیرند . مثل ویندوز که وقتی توی یه پوشه ای که عکس است و حالت نمایش اون پوشه برابر Thumbnails هست بشه . البته یه چیز مهمتر هم است اونم اینه که وقتی روی هر کدوم از پیکچر باکس ها کلیک میکنم ایندکسش بره توی یه جایی که میتونه یه آرایه باشه یا یه لیست باکس یا هر چیز دیگه که بعدا اون ایندکس ها رو بشه از توی لیست ویو حذف کرد . یعنی اونایی رو که روشون کلیک کردیم از توی لیست ویو حذف بشن .

2- نمیشه بالنی که از توی notify?Icons رو که بیرون میاد رو RighttoLeft کرد ؟

shadmehrshadow1
28-09-2010, 16:44
کسی نمیدونه؟

M E H D I
29-09-2010, 17:51
سلام
1- ما یه لیست ویو داریم که 20 سطر داره و توی ستون سوم هر سطر آدرس یه تصویر قرار داده شده . من میخوام وقتی روی یه دکمه کلیک میکنم
این آدرس ها توی یه پنل تبدیل به پیکچر باکس بشن و توی پنل قرار بگیرند . مثل ویندوز که وقتی توی یه پوشه ای که عکس است و حالت نمایش اون پوشه برابر Thumbnails هست بشه . البته یه چیز مهمتر هم است اونم اینه که وقتی روی هر کدوم از پیکچر باکس ها کلیک میکنم ایندکسش بره توی یه جایی که میتونه یه آرایه باشه یا یه لیست باکس یا هر چیز دیگه که بعدا اون ایندکس ها رو بشه از توی لیست ویو حذف کرد . یعنی اونایی رو که روشون کلیک کردیم از توی لیست ویو حذف بشن .

2- نمیشه بالنی که از توی notify?Icons رو که بیرون میاد رو RighttoLeft کرد ؟

مورد اول: اگه منظورتون اینه که اولش آدرس نشون داده بشه و بعد کلیک کردن دکمه تبدیل به عکس بشه، می تونین توی هر سطر یه PictureBox داشته باشین و اولش Visible = false کنین. بعد با زدن دکمه True بشه. برای ایندکس هم می تونین توی Tag اون Picturebox ها ایندکس رو بذارین. روی Event کلیک عکس می نویسین که tag کجا استفاده بشه.
اما اگه منظورتون اینه که می خواین حتما همون موقع تولید بشه یه Picturebox که اون هم مشکل زیادی نداره. با کدنویسی راحت میشه ایجاد کرد و نمایش داد.
اگر هم مشکل گرفتن Thumbnail هستن که می تونین از تابع GetThumbnail از کلاس System.Drawing.Image استفاده کنین.
اگه مشکل چیز دیگه ای هست بگین.

2- این رو متوجه نشدم اصلا!

shadmehrshadow1
30-09-2010, 10:57
سلام
فکر کنم سوالم کاملا واضح هست من یه چیزی مثل خاصیت Thumbnails ویندوز .می خوام .

و اون یکی بالنی که از NotifyIcon بیرون میاد چپ به راست می نویشه . می خوام بدونم میشه کاری کرد که از راست به چپ بنویسه . مثل خاصیت Righttoleft یه لیبل.