مشاهده نسخه کامل
: جهت گیری سامسونگ در مورد آینده بادا و ارائه Samsung Wave 533 با پردازنده 455MHz !
ali racer
27-09-2010, 10:53
سلام دوستان
خب چند وقتیه که سامسونگ سیستم عامل خودش رو(یادا) معرفی کرد
ولی با حجم وسیعی از تبلیغات به دنبال متقاعد کردن برنامه نویسان و دویلوپرها برای
کار بر روی این سیستم عامل جدید شد
سوالی که تو ذهن خیلی از دوستان بود آینده این سیستم عامل و ساپورت سامسونگ بود
که البته با کمی تامل در مورد ساپورت نرم افزاری سایر محصولات سامسونگ
و اعلام اولویت سامسونگ برای تولید گوشی های آندورید ونه بادا
میشه جوابش رو براحتی حداس زد
البته ممکنه الان تعداد بازی و برنامه برای بادا موجود باشه
اما ساپورت نرم افزاری باید تداوم داشته باشه
این هم برای تکمیل بحث
متن زیر بر گرفته از ترجمه دوست خوبم رضاست که در سایت موبایلستان قرار داده شده
و من با اجازه نویسنده و مترجم نقل قول میکنم خدمتتون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات Samsung Wave 533 سامسونگ قبلا منتشر شده بود
یک گوشی ارزان بر پایه سیستم عامل بادا با کیبورد فیزیکی کامل و صفحه نمایش TFT اینچی 3.2 و حافظه داخلی 100 مگابایت.نکته مهم سرعت پردازنده این گوشی که طبق آخرین اطلاعات 455MHz اعلام شده که به نظر نمیاد توانایی اجرای بازیهای ویو داشته باشه.
تجربه اشتباه نداشتن هماهنگی سخت افزاری بین گوشیهای یک سیستم عامل قبلا در ویندوز موبایل تجربه شد (مقایسه کنید با تعداد بازی ها و برنامه های گرافیکی ایفون) و ماکروسافت در ویندوز موبایل 7 حداقل سخت افزار لازم برای ویندوز قرار داد برای رفع این مشگل.ممکن شعار سامسونگ(اسمارت فون برای همه) و گوشیهای ارزان بادا روند پیشرفت بادا را مختل کند؟
S A M S U N G
27-09-2010, 19:50
سلام .
من که ربطش رو نفهمیدم !
یعنی حالا که یه گوشی ارزون قیمت از Bada معرفی شد یعنی دیگه بادا بزودی تعطیل میشود ؟ :دی
فکر کنم سامسونگ گفت اولویت آندروئید و بادا . سیمبیان تعطیل :دی
Bada نسخه 2.0 بزودی معرفی میشه و به گفته Eldar Murtazin از اینترفیس فوق العاده زیبائی بهره میبره .
راستی وقتی یه کمپانی میاد یه گوشی ( Wave ) رو با این امکانات به این قیمت به بازار میده یعنی حالا حالاها باهاش کار داره .
مخلصیم .
ali racer
27-09-2010, 22:52
سلام .
من که ربطش رو نفهمیدم !
یعنی حالا که یه گوشی ارزون قیمت از Bada معرفی شد یعنی دیگه بادا بزودی تعطیل میشود ؟ :دی
فکر کنم سامسونگ گفت اولویت آندروئید و بادا . سیمبیان تعطیل :دی
Bada نسخه 2.0 بزودی معرفی میشه و به گفته Eldar Murtazin از اینترفیس فوق العاده زیبائی بهره میبره .
راستی وقتی یه کمپانی میاد یه گوشی ( Wave ) رو با این امکانات به این قیمت به بازار میده یعنی حالا حالاها باهاش کار داره .
مخلصیم .
امیر جان پست خودت رو میخوای نقل قول کنم
که گفته بودی تو گوشی های سامسونگ اولویت با آندوریده ؟؟:31:
اگه یه گوشی با سخت افزار پایین معرفی بشه (دقیقا مثل جریان سیمبین)
دیگه ارزش مادی برای دویلوپر ها نداره که واسه یه تک گوشی برنامه نبویسن
کاری که نوکیا تو سیمبین ^3 جلو شو گرفت
ضمنا از ساپورت گوشی های سیمبین سامسونگ که کلی روی اون ها فروش کرد
هر کسی میدونه که ساپورت سامسونگ چقدر ضعیفه
سامسونگ واسه سیمبین هاش به زور فریمور میداد
حالا اینجوری ساپورت کنه بادا رو ؟؟
اصلا با عقل جور در میاد ؟
از اون طرف هم گفته که اولویتش با آندوریده
با منطق من و 100 البته سابقه سامسونگ بادا محکوم به فناست و جریان ممو نوکیا سر بادا هم خواهد اومد
میگی نه...صبر کن تا وقتش برسه!
SAEED_BARCELONA
27-09-2010, 23:02
کلا مشخصه چه بلایی قرار سرش بیاد. اصلا تو بگو سامسونگ تمام فکر و ذکرش و بزاره برا بادا. میتونه جلوی iOS و آندروید و ویندوز قد علم کنه؟ اگه از دید دوستان سامسونگ باز بخوایم نگاه کنیم بله میتونه چرا نتونه؟ پوزشونو به خاک میماله:دی ولی اگه بخوایم منطقی نگاه کنیم نیمتونه. سامسونگ اگه خیلی به سیستم عاملش مطمئن بود اولویتش نمیشد آندروید!!!
S A M S U N G
28-09-2010, 11:59
سلام .
اول اینکه سامسونگ همون 1.5 سال پیش گفتش که سیمبیان رو ساپورت نمیکنه . کاری که سامسونگ 2 سال پیش کرد سونی اریکسون تازه داره میکنه . چون این سیستم عامل به هیچ جائی نمیرسه مگر اینکه SF ریلیز بشه . واسه سیستم عاملی که آینده نداره دادن فریمور رسمی زیاد توفیقی نمیکنه و همین فریمورهای کوک شده هم از نظر سامسونگ خیلیه واسه سامی :دی
سیمبیانی که پردازشگر 680 واسش کفایت میکنه دیگه کاملا مشخصه چیه . کمپانی که بعد از سالها تولید سیمبیان بیاد به سمت سیستم عامل دیگه ( فعلا در حد شایعه ) مشخصه که چقدر این سیستم عاملش داره شکست میخوره . سیستم عاملی که تو سال 2011 نمیتوه رزولوشن بالا رو ساپورت کنه ، نمیتونه کاربراش رو مثل مک و آندروئیدی که در برابر سیمبیان مثل بچش میمونه سرگرم کنه به درد نمیخوره .
بادا رو نمیدونم چی میشه ولی نه به مک میرسه و نه شکست میخوره . جایگاه خودشو واسه گوشیهای سامسونگ حفظ میکنه . ساپورتی که سامسونگ از Wave تا الان داشته نوکیا از سیمبیان نداشته . دلیلش هم توی سایت Samsungapps میتونین ببینین . گوشی که چند ماهه تو بازار خیلی سریع ( نمیگم مک ) داره واسش برنامه و بازی ساخته میشه .
از نظر من با بودجه ائی که سامسونگ واسه بادا اختصاص داده و فروش خوبی که Wave داشته و با عرضه نسخه 2.0 کاملا مشخص میشه بادا چطوری عمل کرده .
مخلصیم .
ali racer
28-09-2010, 12:46
سلام .
اول اینکه سامسونگ همون 1.5 سال پیش گفتش که سیمبیان رو ساپورت نمیکنه . کاری که سامسونگ 2 سال پیش کرد سونی اریکسون تازه داره میکنه . چون این سیستم عامل به هیچ جائی نمیرسه مگر اینکه SF ریلیز بشه . واسه سیستم عاملی که آینده نداره دادن فریمور رسمی زیاد توفیقی نمیکنه و همین فریمورهای کوک شده هم از نظر سامسونگ خیلیه واسه سامی :دی
سیمبیانی که پردازشگر 680 واسش کفایت میکنه دیگه کاملا مشخصه چیه . کمپانی که بعد از سالها تولید سیمبیان بیاد به سمت سیستم عامل دیگه ( فعلا در حد شایعه ) مشخصه که چقدر این سیستم عاملش داره شکست میخوره . سیستم عاملی که تو سال 2011 نمیتوه رزولوشن بالا رو ساپورت کنه ، نمیتونه کاربراش رو مثل مک و آندروئیدی که در برابر سیمبیان مثل بچش میمونه سرگرم کنه به درد نمیخوره .
بادا رو نمیدونم چی میشه ولی نه به مک میرسه و نه شکست میخوره . جایگاه خودشو واسه گوشیهای سامسونگ حفظ میکنه . ساپورتی که سامسونگ از Wave تا الان داشته نوکیا از سیمبیان نداشته . دلیلش هم توی سایت Samsungapps میتونین ببینین . گوشی که چند ماهه تو بازار خیلی سریع ( نمیگم مک ) داره واسش برنامه و بازی ساخته میشه .
از نظر من با بودجه ائی که سامسونگ واسه بادا اختصاص داده و فروش خوبی که Wave داشته و با عرضه نسخه 2.0 کاملا مشخص میشه بادا چطوری عمل کرده .
مخلصیم .
پس امثاله من که 8910 خریدن و کلی پول گوشی دادن گور باباشون ؟
اینه سیاست سامسونگ ؟
البته جز این هم نیست ...سامسونگ فقط کارش اینه گوشی بفروشه همین.... حالا هر بلایی سر مشتری اومد به درک
همین داستان سر جی 810 هم تکرار شده بود اون زمان که سامسونگ نگفته بود که نمی خواد سیمبین تولید کنه!!
ضمنا دادن یه فریمور برای سامسونگ خیلی سخته ؟ نه فقط بحث اینه که ارزش مشتری برای سامسونگ عملا هیچه !!
من نمیدونم فریمور های کوک شده (که کوکرها وظیفه سامسونگ رو انجام دادن!!) چه ربطی به خود شرکت داره
که میگین خیلیه!
البته خیلیه چون هایپریکس نشون داد که دادن فریمور کاری نداره و نمیخواد سامسونگ زیاد به زحمت بیفته !!
فقط باید درصدی از پوله
جنسی که انداختی به مشتری(8910 و سایر) خرجش کنی
اگه نمیدونی چی میشه
چرا میگی شکست نمیخوره ؟
امیر بازم رگ سامسونگی ات زد بیرون رفتی تو خاکی
یه چیزی بگو خودت بهش معتقد باشی
من میدونم توام میدونی که بعد از اپل بهترین ساپورت رو نوکیا کرده
هر وقت واژه ساپورت و سامسونگ به گوشم مینویسم بعدش باید علامت lol گذاشت !!
S A M S U N G
28-09-2010, 12:51
بحثی ندارم .
گذر رمان همه چیزو مشخص میکنه .
مخلصیم .
SAEED_BARCELONA
28-09-2010, 16:59
امیر ما میگیم بادا اینطور میشه و اونطور میشه تو میگی سیمبین آشغاله؟:دی عجب بساطی داریم با این دوستان بخدا!!!
نه واقعا چه فکری کرد سامسونگ که رفت سیستم عامل زد؟ بابا اون جاوا به این سادگی رو نتونست از پسش بر بیاد. برای نصب یه برنامه دنگ و فنگ داشتیم حالا سیستم عامل زده امیدوارم هستی بهش؟
میترسم 2 روز دیگه بیاد رقیب سونی و مایکروسافت و نینتندو بشه!
توساپورت گوشی زده رو دست SE
bibak_fa
28-09-2010, 21:59
به نظره منم با توجه به ساپرت ضعیفی که سامسونگ داره نمیتونه یه سیستم عامل را سرپا نگه داره.
به نظره من bada اینده ی خوبی نداره
Dark.Life
28-09-2010, 23:12
منم اونموقع که ویو 2 معرفی شد و مشخصاتشو دیدم گفتم سامسونگ اشتباه کرد ولی یکی از دوستان وارد گفت که هر بازیی که برای ویو هست دقیقاً روی گوشیهای ضعیفتر هم جواب میده منتها گوشی هایی که ضعیفترن با گرافیک پایینتری بازیهارو اجرا میکنن ... تو کار برنامه نویسی بود و sdk بادا رو دانلود کرده بود و کلاً اطلاعاتش بالا بود
به هر یه سیستم عامل یه سری ویژگی ها باید داشته باشه تا بتونه موفق باشه
یکیش رابط کاربری روون و بدون باگ و ساده و زیبا و کاراآمد هست که بادا همه اینهارو داره
بعدیش وجود برنامه های کاربردی و سرگرم کننده هست که در این مدت کمی که شروع به کار کرده تعداد بازیهای گرافیکیش از سیمبین +10 ساله و ویندوز موبایل بیشتر شده ... با مک درسته نمیشه مقایسش کرد ... در برابر آندرویدم اونطور کم نمیاره ... بیسش که بر اساس آندروید هست و فقط برنامه هاش متفاوته ... تو برنامه کابردی ممکنه کم بیاره ولی تعداد بازیاش کم نیست
خب حالا بیایم وضعیت گوشی رو ببینیم ... یه گوشی با امکانات فوق العاده ای مثله cpu فوق العاده ... صفحه نمایش فوق العاده ... مولتی تاچ و سایر امکاناتی که خودتون میدونید با قیمت جهانی فقط 350 هزار تومن!!
حالا که قیمت و امکانات رو در نظر گرفتیم بهتر میشه بحث کرد ... گوشیهای تو این رنج از نوکیا به طور مثال چی هستن ؟ x6
خب همونطور که میدونید از نظر امکانات x6 هیچ حرفی برای گفتن در برابر ویو نداره ... همین سی پی یو ویو x6 رو از گردونه رقابت حذف میکنه ... میریم سراغ بحث سیستم عامل ... همونطور که میدونید سیمبینم آنچنان سیستم عامل موفقی نیست ... حالا شاید بیاید بگید چمیدونم بیشترین کاربر رو داره و از این حرفا ولی خودتون میدونید که در حقیقت بیش از نیمی از خریداران گوشی اصلاً نمیدنن سیستم عامل چیه و... دیگه بحثو ادامه نمیدم چون خودتون اطلاعات دارید
پس بادا اینجا بهتر از سیمبین عمل کرده ... سرعت بیشتر ... رابط کاربری بسیار جذابتر ... مولتی تاچ و...
میریم سراغ گوشی جدید سامسونگ یعنی ویو 2 ... این گوشی با قیمت حداکثر 200 تومن به بازار میاد که بازم سیمبین های نوکیا در این رنج رو کنار میزنه
حالا فقط رو نوکیا بحث نمیکنیم ... گوشی های جاوا سونی تو رنج های مختلف هستن که توان رقابت با ویو 2 و... رو ندارن
پس عملاً میبینید که این سیستم عامل برای رقابت با مک یا آندروید نیومده کما اینکه سامسونگ گوشی های آندروید خودش رو قویتر از بادا میزنه ... بادا سیستم عامل نسبتاً ارزان و در عین حال بسیار خوبی هست که طرفداران بسیاری هم داره و فروش ویو رو خودتون میتونید ببینید
یه جور دیگه هم میشه بررسی کرد موضوع رو ... مثلاً جت رو در نظر بگیرید ... گوشی جاوا هست و به هر حال طرفدارای کمتری داره نسبت به اسمارت فونها ... اگر سامسونگ یه سیستم عامل اختصاصی برای خودش داشته باشه که رو این نوع گوشیهاش بزاره این نوع گوشیا طرفدارای زیادی پیدا میکنن ... فروش جت رو با ویو مقایسه کنید!
Honradez
29-09-2010, 19:16
منم اونموقع که ویو 2 معرفی شد و مشخصاتشو دیدم گفتم سامسونگ اشتباه کرد ولی یکی از دوستان وارد گفت که هر بازیی که برای ویو هست دقیقاً روی گوشیهای ضعیفتر هم جواب میده منتها گوشی هایی که ضعیفترن با گرافیک پایینتری بازیهارو اجرا میکنن ... تو کار برنامه نویسی بود و sdk بادا رو دانلود کرده بود و کلاً اطلاعاتش بالا بود
به هر یه سیستم عامل یه سری ویژگی ها باید داشته باشه تا بتونه موفق باشه
یکیش رابط کاربری روون و بدون باگ و ساده و زیبا و کاراآمد هست که بادا همه اینهارو داره
بعدیش وجود برنامه های کاربردی و سرگرم کننده هست که در این مدت کمی که شروع به کار کرده تعداد بازیهای گرافیکیش از سیمبین +10 ساله و ویندوز موبایل بیشتر شده ... با مک درسته نمیشه مقایسش کرد ... در برابر آندرویدم اونطور کم نمیاره ... بیسش که بر اساس آندروید هست و فقط برنامه هاش متفاوته ... تو برنامه کابردی ممکنه کم بیاره ولی تعداد بازیاش کم نیست
خب حالا بیایم وضعیت گوشی رو ببینیم ... یه گوشی با امکانات فوق العاده ای مثله cpu فوق العاده ... صفحه نمایش فوق العاده ... مولتی تاچ و سایر امکاناتی که خودتون میدونید با قیمت جهانی فقط 350 هزار تومن!!
حالا که قیمت و امکانات رو در نظر گرفتیم بهتر میشه بحث کرد ... گوشیهای تو این رنج از نوکیا به طور مثال چی هستن ؟ x6
خب همونطور که میدونید از نظر امکانات x6 هیچ حرفی برای گفتن در برابر ویو نداره ... همین سی پی یو ویو x6 رو از گردونه رقابت حذف میکنه ... میریم سراغ بحث سیستم عامل ... همونطور که میدونید سیمبینم آنچنان سیستم عامل موفقی نیست ... حالا شاید بیاید بگید چمیدونم بیشترین کاربر رو داره و از این حرفا ولی خودتون میدونید که در حقیقت بیش از نیمی از خریداران گوشی اصلاً نمیدنن سیستم عامل چیه و... دیگه بحثو ادامه نمیدم چون خودتون اطلاعات دارید
پس بادا اینجا بهتر از سیمبین عمل کرده ... سرعت بیشتر ... رابط کاربری بسیار جذابتر ... مولتی تاچ و...
میریم سراغ گوشی جدید سامسونگ یعنی ویو 2 ... این گوشی با قیمت حداکثر 200 تومن به بازار میاد که بازم سیمبین های نوکیا در این رنج رو کنار میزنه
حالا فقط رو نوکیا بحث نمیکنیم ... گوشی های جاوا سونی تو رنج های مختلف هستن که توان رقابت با ویو 2 و... رو ندارن
پس عملاً میبینید که این سیستم عامل برای رقابت با مک یا آندروید نیومده کما اینکه سامسونگ گوشی های آندروید خودش رو قویتر از بادا میزنه ... بادا سیستم عامل نسبتاً ارزان و در عین حال بسیار خوبی هست که طرفداران بسیاری هم داره و فروش ویو رو خودتون میتونید ببینید
یه جور دیگه هم میشه بررسی کرد موضوع رو ... مثلاً جت رو در نظر بگیرید ... گوشی جاوا هست و به هر حال طرفدارای کمتری داره نسبت به اسمارت فونها ... اگر سامسونگ یه سیستم عامل اختصاصی برای خودش داشته باشه که رو این نوع گوشیهاش بزاره این نوع گوشیا طرفدارای زیادی پیدا میکنن ... فروش جت رو با ویو مقایسه کنید!
البته تنها گوشي تو اون بازه X6 نيستا. قراره نوکيا C7 و C6-01 بيان و گفته ميشه که نوکيا براي ورژن جديد سيمبين (3) برنامههاي خاصي داره.
bibak_fa
30-09-2010, 17:28
ویواز و ویواز پرو و ساتیو همنچنین در اینده ای نه چندان دور ان8 و یی7 هم با قیمتی تقریبن 450 هزار تومان گیر میاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.