مشاهده نسخه کامل
: درايور براي sony vaio VPC-F11cgx
Single man
27-09-2010, 08:46
سلام و عرض ادب به همه دوستان
من يه لپ تاپ سوني مدل VPC-F11CGX دارم كه ويندوز اورجينالش سون بود
بعد من مي خواستم ويندوز ايكس پي روش نصب كنم كه مثل اينكه سازگار نبود و نصب نشد و دوباره روش همون ويندوز سون رو نصب كردم ولي ديگه كليدهاي رديف بالاي كي بردم مثل Assist , Vaio و يا دكمه FN و ولوم و... كار نميكنه؟؟! متاسفانه درايوري هم زمان خريد به من ندادند و الان سردرگم شدم.
لطفا اگه كسي درايوري واسه اين لپ تاپ سراغ داره يا راهي بلده به من كمك كنه
با تشكر از همه :10:
majid_3ma
27-09-2010, 14:21
سلام و عرض ادب به همه دوستان
من يه لپ تاپ سوني مدل VPC-F11CGX دارم كه ويندوز اورجينالش سون بود
بعد من مي خواستم ويندوز ايكس پي روش نصب كنم كه مثل اينكه سازگار نبود و نصب نشد و دوباره روش همون ويندوز سون رو نصب كردم ولي ديگه كليدهاي رديف بالاي كي بردم مثل Assist , Vaio و يا دكمه FN و ولوم و... كار نميكنه؟؟! متاسفانه درايوري هم زمان خريد به من ندادند و الان سردرگم شدم.
لطفا اگه كسي درايوري واسه اين لپ تاپ سراغ داره يا راهي بلده به من كمك كنه
با تشكر از همه :10:
1- اگه کل هارد رو پاک نکردی با F10 میتونی ریکاوری کنی
2- اگر هم پاک کردیباید نرم افزار های زیر رو از سایت سونی دانلود کنی نصب کنی
Sony Utilities DLL
Vaio Launcher
Setting Utility Series
VAIO Event Service
VAIO Control Center
Single man
28-09-2010, 08:10
دوست عزيز من موقع ري استارت دكمه f10 و alt + f10 رو گرفتم ولي فقط يه صفحه مي اومد كه آدرس فايل
بوت ويندوز سون رو نوشته بود(چون يه ويندوز سون ديگه نصب كرده بودم) و وقتي اينتر ميزدم دوباره ويندوز سون مي اومد بالا و نتونستم از ريكاوري استفاده كنم. البته من تمام هارد رو فرمت نكردم فقط همون اول يك درايو رو به چهار درايو بدون فرمت كردن تقسيم كردم و زماني از نرم افزارهاي تحت داس درايوهامو مي بينم اسم يك درايو كه تقريبا 10 گيگابايت هست رو با نام Recovery مي بينم
لطفا اگه روشي براي برگردوندن ويندوز اولم با دراورهاش هست و بهم بگين و راهنماييم كنيد.
با تشكر از همه دوستان:10:
Single man
30-09-2010, 08:49
دوستان من مشكلم حل شد چون بالاخره با دوتا دي وي دي ريكاوري كه همون اول از خود سيستم گرفته بودم
لپ تاپ رو ريكاوري كردم
ولي يه لينكم با كمك دوستان يابيديم كه تمومه درايورها و نرم افزارهاي اورجينال اين مدل توش هست
""
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ""
:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.