PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ lenovo y560

صفحه ها : 1 2 [3]

inen
27-06-2011, 21:47
سلام به همگی
آقایون من قبل عید می خواسنم این مدل رو بخرم ( پست هام موجوده تو همبن تاپیک ) که بنابه دلایلی ( 99 درصد مالی ) نشد بخرم !!!
اما حالا فک می کنم بشه
خوب دوباره یه سرچی زدم تو نت ، ببیتم چه مدلایی اومده ... چشمم به یه غول دیگه افتاد ، حالا از شما دوستان قدیمی می خوام راهنماییم کنید :
بین این دو تا :

1- لنوو Y560 : کانفیگ cori7 ،750 hdd و ...
2- اچ پی ( HP Pavilion DV6 6080 ) : کارت گرافیگ بهتر ، دارای پورت های بیشتر و ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب کدوم ؟ قیمتش فک می کنم 50 تا 100 تومن ارزون تر باشه ...

P!nk
28-06-2011, 15:31
سلام به همگی
آقایون من قبل عید می خواسنم این مدل رو بخرم ( پست هام موجوده تو همبن تاپیک ) که بنابه دلایلی ( 99 درصد مالی ) نشد بخرم !!!
اما حالا فک می کنم بشه
خوب دوباره یه سرچی زدم تو نت ، ببیتم چه مدلایی اومده ... چشمم به یه غول دیگه افتاد ، حالا از شما دوستان قدیمی می خوام راهنماییم کنید :
بین این دو تا :

1- لنوو Y560 : کانفیگ cori7 ،750 hdd و ...
2- اچ پی ( HP Pavilion DV6 6080 ) : کارت گرافیگ بهتر ، دارای پورت های بیشتر و ...

خوب کدوم ؟ قیمتش فک می کنم 50 تا 100 تومن ارزون تر باشه ...

من اگه بودم hp رو میگرفتم.واقعا این مدلش یه غول هستش واسه خودش.hp های الان دیگه hp های قدیم نیست که خرابیو داغ کردن زیاد داشته باشه الان مدار ها ترانزیستورهه همه درست حسابی جاش گذاشتن.البته برو تو همون قسمتش یه 7.8 صفحه ایی بالا پایین کن دستت میاد.باز y570 قابل مقایسه تره تا 560 با اون مدل hp.

inen
28-06-2011, 23:09
من اگه بودم hp رو میگرفتم.واقعا این مدلش یه غول هستش واسه خودش.hp های الان دیگه hp های قدیم نیست که خرابیو داغ کردن زیاد داشته باشه الان مدار ها ترانزیستورهه همه درست حسابی جاش گذاشتن.البته برو تو همون قسمتش یه 7.8 صفحه ایی بالا پایین کن دستت میاد.باز y560 قابل مقایسه تره تا 460 با اون مدل hp.
دمت گرم ، منم کم کم به طرف اچ پی کشیده می شم
ممنون که جواب دادی ، با اینکه خودت لنوو داری ولی بی تعصب جواب دادی
ممنون
فعلا

Wakama
03-07-2011, 07:27
سلام دوستان.منم بین dv6 6080 و y560 شک دارم کدوم رو بگیرم.کیفیت و عمر خیلی واسم مهمه...ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...الان سری جدید y560 تو بازار هستش

L u K e !
03-07-2011, 19:52
الان قیمت y560 چنده ؟

Wakama
03-07-2011, 23:35
i72630qm,ram 4gb ddr3,640 hdd 5400rpm,ati 6570:1390

Wakama
04-07-2011, 17:04
دوستان ببخشید من تو سایت حود لنوو Y560 با همچین مشخصاتی نمتونم پیدا کنم...لطفا راهنمایی کنید:(

i72630qm,ram 4gb ddr3,640 hdd 5400rpm,ati 6570

mansia
07-07-2011, 21:11
دوستان ببخشید من تو سایت حود لنوو Y560 با همچین مشخصاتی نمتونم پیدا کنم...لطفا راهنمایی کنید:(

i72630qm,ram 4gb ddr3,640 hdd 5400rpm,ati 6570

مدل y560 الان در سایت کمپانی لنوو فقط 1 مورد برای فروش وجود داره:

y560 از سری سندی بریدج نیست که شما دنبال 2630qm در این مدل میگردید اما سری y560p از سری سندی بریدج هست.
4 گیگابات برای اینه که در ایران تمام لننو هایی که با رم 4 فروخته میشوند پیچ پشت لپتاپ باز میشه و 1 ماژول 4 گیگابایتی کش میرن با این که کلی هم از خود لنوو گرونتر میفروشند تازه با 8 گیگ رم. تازه اگر همین بلا سر هارد نیارن که میآرن... به خودشونم که گوشزد کنی تمام موجودات کره زمینو زیر سوال میبرن اما قبول نمیکنن که این کارو میکنن و برچسب دوم لپتاپ هم برای همین منظوره که معمولا کسی دقت نمیکنه بهش.

شما به فکر سری جدیدتر باشید یا از y560p یا y460p استفاده کنید که از سندی بریدج استفاده میکنند. البته فقط یک پیشنهاد دوستانه هستش.

اگر y560p یا y460p تهیه میکنید دقت کنید که خود سایت لنوو خاورمیانه هشدار داده که از این مدل ها در خاورمیانه با رویژن مین بورد b2 هم وجود داره. موفق باشید

mapooli
09-07-2011, 15:18
اگر y560p یا y460p تهیه میکنید دقت کنید که خود سایت لنوو خاورمیانه هشدار داده که از این مدل ها در خاورمیانه با رویژن مین بورد b2 هم وجود داره. موفق باشید

این رویژن رو از کجا میشه فهمید و رویژن b2 بهتره یا بدتر ؟

Wakama
10-07-2011, 07:29
سلام دوست عزیز مرسی از راهنماییت.اما اینی که شما گذاشتی i5 هستش و من خودم مدل های دیگه هم پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چند روز پیش یه مدل دیگه هم بود که الان زیرش نوشته out
الان اینجا هم y560p هست هم y560.هر دو هم i7 قیمت ها هم مثله هم.شما کدوم رو پیشنهاد می کنی؟
الان از این مدل y560p من دو مدل پیدا کردم.یکیش که همه دارن می گن سفارش بازار عرب رو صفحه کلیدش هم عربی خورده.یه مدل هم می گه سفارش بازار امریکاس.این دومیه دقیقا همونیه که من می خوام دیگه داشتم می رفتم بگیرمش مشخصاتش رو هم زیر می زارم.
i72630qm,4gb ram,amd hd 6570 1gb-ddr5,15.6hd led1366*768
من فقط یکم شک دارم واسه اینکه فقط یه مغازه از این مدل داره و تنها فرق مدل اولیه با این هاردشه که اون 640 5400 rpm
دیگه نمدونم باید به کدوم یکی اعتماد کرد یا اصلا اینکه همون y560 بدون سندی بریج رو بگیرم؟
ممنون می شم راهنماییم کنید

mansia
14-07-2011, 11:53
این رویژن رو از کجا میشه فهمید و رویژن b2 بهتره یا بدتر ؟
با برنامه cpu-z 1.57 میتونید به رویژن پی ببرید. در برگه مین برد روبروی southbridge مقدار rev در تصویر زیر b2 درج شده که نشون دهنده مشکل در چیپست مین بورد هست و باید از خرید این لپتاپ سرفنظر کرد و اگر مقدار b3 نشون داده بشه یعنی لپتاپ مشکلی نداره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mansia
14-07-2011, 12:04
سلام دوست عزیز مرسی از راهنماییت.اما اینی که شما گذاشتی i5 هستش و من خودم مدل های دیگه هم پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چند روز پیش یه مدل دیگه هم بود که الان زیرش نوشته out
الان اینجا هم y560p هست هم y560.هر دو هم i7 قیمت ها هم مثله هم.شما کدوم رو پیشنهاد می کنی؟
الان از این مدل y560p من دو مدل پیدا کردم.یکیش که همه دارن می گن سفارش بازار عرب رو صفحه کلیدش هم عربی خورده.یه مدل هم می گه سفارش بازار امریکاس.این دومیه دقیقا همونیه که من می خوام دیگه داشتم می رفتم بگیرمش مشخصاتش رو هم زیر می زارم.
i72630qm,4gb ram,amd hd 6570 1gb-ddr5,15.6hd led1366*768
من فقط یکم شک دارم واسه اینکه فقط یه مغازه از این مدل داره و تنها فرق مدل اولیه با این هاردشه که اون 640 5400 rpm
دیگه نمدونم باید به کدوم یکی اعتماد کرد یا اصلا اینکه همون y560 بدون سندی بریج رو بگیرم؟
ممنون می شم راهنماییم کنید

این مدل خوبه اگر بتونید اینترنتی خریداری کنید.

y560 سری قدیمی هست درسته که i7 هست اما i7 سری سندی بریدج خیلی قویتر از سری قبلی هست و درست نیست که بگید هر دو i7 هستند و با توجه به قدرت بیشتر و مصرف برق کمتر سندی بریدج میشه گفت این کجا و آن کجا. پیشنهادم اینه که اگر مشکل مالی ندارید y570 یا y470 تهیه کنید. اگر دلتون به 560 ها مونده y560p پیشنهاد میکنم البته با ریویژن b3. اینو دقت کنید. روی هارد و این چیزها زیاد حساس نباشید. من خودم 1 ماهه لپتاپ گرفتم قبل از خرید خودمو بابت 100 گیگ یا 50 گیگ هارد بیشتر میکشتم اما بعد از خرید برام خیلی این مورد کمرنگ شده. و اگر بتونید با هارد بیشتر بخرید خوب چه بهتر. در مورد این که لپتاپ از آمریکا به ایران حمل شده و در بازار ایران به فروش میره خیلی خیلی شک برانگیز هست که ریفر نباشه. اگر بتونید لپتاپ امارات متحده عربیو خریداری کنید به نظرم بهتر میتونه باشه گرچه شاید دکمه هاش تو ذوقتون بزنه. تصمیم نهایی با خودتونه

Wakama
15-07-2011, 12:17
با برنامه cpu-z 1.57 میتونید به رویژن پی ببرید. در برگه مین برد روبروی southbridge مقدار rev در تصویر زیر b2 درج شده که نشون دهنده مشکل در چیپست مین بورد هست و باید از خرید این لپتاپ سرفنظر کرد و اگر مقدار b3 نشون داده بشه یعنی لپتاپ مشکلی نداره.

سلام.ممنون واسه راهنماییت.واسه لپتوپ من نوشته 05 اون قسمتی که واس تو نوشته b2.این خوبه یا نه؟

Wakama
15-07-2011, 12:25
این مدل خوبه اگر بتونید اینترنتی خریداری کنید.

y560 سری قدیمی هست درسته که i7 هست اما i7 سری سندی بریدج خیلی قویتر از سری قبلی هست و درست نیست که بگید هر دو i7 هستند و با توجه به قدرت بیشتر و مصرف برق کمتر سندی بریدج میشه گفت این کجا و آن کجا. پیشنهادم اینه که اگر مشکل مالی ندارید y570 یا y470 تهیه کنید. اگر دلتون به 560 ها مونده y560p پیشنهاد میکنم البته با ریویژن b3. اینو دقت کنید. روی هارد و این چیزها زیاد حساس نباشید. من خودم 1 ماهه لپتاپ گرفتم قبل از خرید خودمو بابت 100 گیگ یا 50 گیگ هارد بیشتر میکشتم اما بعد از خرید برام خیلی این مورد کمرنگ شده. و اگر بتونید با هارد بیشتر بخرید خوب چه بهتر. در مورد این که لپتاپ از آمریکا به ایران حمل شده و در بازار ایران به فروش میره خیلی خیلی شک برانگیز هست که ریفر نباشه. اگر بتونید لپتاپ امارات متحده عربیو خریداری کنید به نظرم بهتر میتونه باشه گرچه شاید دکمه هاش تو ذوقتون بزنه. تصمیم نهایی با خودتونه

من خریدم همون بازار امریکارو.دو تا مشکل دارم یکی اینکه یکم صدای وزوز از سمت راستش میاد.یکیم اینکه نمیتونم گارانتیش رو رجیستر کنم.

mansia
16-07-2011, 16:52
سلام.ممنون واسه راهنماییت.واسه لپتوپ من نوشته 05 اون قسمتی که واس تو نوشته b2.این خوبه یا نه؟

آیا از cpuz 1.57 استفاده کردید؟

mansia
16-07-2011, 16:58
من خریدم همون بازار امریکارو.دو تا مشکل دارم یکی اینکه یکم صدای وزوز از سمت راستش میاد.یکیم اینکه نمیتونم گارانتیش رو رجیستر کنم.

مبارکتون باشه. صدای ممکنه از بلندگوها باشه. درایور کارت صدارو آپدیت کنید. اگر حل نشد ممکنه از هارد باشه که دور بالا انتخاب کردید. گارانتی شرکت ایرانی در سایت لنوو رجیستر نمیشه. همچنین رجیستر کردن محصول به شما امکانات جدیدتر نمیده.

Wakama
17-07-2011, 10:55
آیا از cpuz 1.57 استفاده کردید؟

اره از همین نرم افزار

Wakama
17-07-2011, 11:03
مبارکتون باشه. صدای ممکنه از بلندگوها باشه. درایور کارت صدارو آپدیت کنید. اگر حل نشد ممکنه از هارد باشه که دور بالا انتخاب کردید. گارانتی شرکت ایرانی در سایت لنوو رجیستر نمیشه. همچنین رجیستر کردن محصول به شما امکانات جدیدتر نمیده.

مرسی...از بلندگو ها که نیس.هاردم همون سرعت 5400 هستش.و بیشتر هم وقتیه که مثلا می خوام فایلی رو باز کنم در حالت عادی که صدا نداره..صدا هم کم هستش.می خواستم رجیستر کنم که مشخصاتش رو سایت بهم نشون بده چون تا رجیسر نکنی نشون نمیده.چجوری باید اپدیت کنم و چه چیز هایی رو اپدیت کنم و اینکه از کجا بفهمم ویندوزم 64 بیت یا 32بیت......ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز:)

mansia
18-07-2011, 19:38
اره از همین نرم افزار

اگر ار وزژن 1.57 این نرم افزار استفاده کنید در خروجی فقط 2 حرف b2 یا b3 نمایش داده میشه.

SonyEricsson
18-07-2011, 19:53
الان قیمت این لپ تاپ با core i5 چنده؟

mansia
18-07-2011, 19:58
مرسی...از بلندگو ها که نیس.هاردم همون سرعت 5400 هستش.و بیشتر هم وقتیه که مثلا می خوام فایلی رو باز کنم در حالت عادی که صدا نداره..صدا هم کم هستش.می خواستم رجیستر کنم که مشخصاتش رو سایت بهم نشون بده چون تا رجیسر نکنی نشون نمیده.چجوری باید اپدیت کنم و چه چیز هایی رو اپدیت کنم و اینکه از کجا بفهمم ویندوزم 64 بیت یا 32بیت......ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز:)
اگر ار ویندوز 7 استفاده میکنید برید به این آدرس: Control Panel\All Control Panel Items\System در پائین صفحه نوشته شده مثلا: system type: 64 - bit operating system . این یعنی ویندوز 64 بیتی هست و باید درایور هایی که 64 بیت دارن دانلود کنید.

برای دانلود درایورها با اینترنت اکسپلورر به این آدرس برید

برای چک کردن گارانتی به این آدرس برید

برای رجیستر کردن محصول به این آدرس برید

برای چک کردن این که لپتاپ تعمیر شده یا نه به این آدرس برید

Wakama
19-07-2011, 13:38
الان قیمت این لپ تاپ با core i5 چنده؟

فکر می کنم 1080000

P!nk
19-07-2011, 14:19
دوستان شما بایوس آپدیت کردین؟تغیری در سرعت بالا اومدن ویندوز براتون ایجاد نشد؟
کسی میدونه ورژن های قبلی بایوس رو از کجا باید دانلود کرد؟ یا کسی نداره؟

Wakama
19-07-2011, 21:57
اگر ار وزژن 1.57 این نرم افزار استفاده کنید در خروجی فقط 2 حرف b2 یا b3 نمایش داده میشه.

دقیقا همینه 1.57 نوشته 05:41:

Wakama
19-07-2011, 22:01
اگر ار ویندوز 7 استفاده میکنید برید به این آدرس: Control Panel\All Control Panel Items\System در پائین صفحه نوشته شده مثلا: system type: 64 - bit operating system . این یعنی ویندوز 64 بیتی هست و باید درایور هایی که 64 بیت دارن دانلود کنید.

برای دانلود درایورها با اینترنت اکسپلورر به این آدرس برید

برای چک کردن گارانتی به این آدرس برید

برای رجیستر کردن محصول به این آدرس برید

برای چک کردن این که لپتاپ تعمیر شده یا نه به این آدرس برید

من چه چیزایی رو لازمه اپدیت کنم...اصلا لازمه؟:19:

Wakama
20-07-2011, 11:36
این لپ تاپ من صدای وزوز می ده.وقتی گوشتو می چسبونی بهش دیگه کامل صداش مشخصه.چیکار کنم برم به یارو بگم که اگه مشکلی داره از گارانتیش استفاده کنم؟.شایدم من خیلی حساسم ولی لپتاپای دوستام همچین صداهایی نمیده

Wakama
20-07-2011, 11:38
بعضی وقتا هم که می خوام فایلی رو باز کنم خیلی صدای ضایعی میده:41:حالمو گرفته:41:

P!nk
20-07-2011, 13:57
واسه من صدایی نمیده.حالا منظورمتونو از صدا نمیدونم چه صدایه
دوستان ویندوزتون چه زمانی طول میکشه کامل بیاد بالا؟بالای 2 الی 3 دقیقه هست؟

Wakama
20-07-2011, 16:56
واسه من صدایی نمیده.حالا منظورمتونو از صدا نمیدونم چه صدایه
دوستان ویندوزتون چه زمانی طول میکشه کامل بیاد بالا؟بالای 2 الی 3 دقیقه هست؟

هیچ صدایی!!!!!خوش به حالت.دقیق نمیدونم ولی خیلی کم طول می کشه.به 2 نمیرسه....شما y560p i7 داری؟

P!nk
20-07-2011, 18:27
از من میشنوین ببرین گارانتی که خیال خودتونو راحت کنین.شایدم مشکلی نباشه.
من مشکلم با این لپ تاپ (cor i5 معمولی Y560) یکیش دیر بالا اومدن ویندوز هستش که باید حدودا 3 دقیقه واسیم تا کامل بیاد بالا بتونم یه برنامه رو اجرا کنم.دومیش سنگینشه سومیش هم بک لایت نبودن کیبردشه

Wakama
21-07-2011, 11:12
من خیلی حساس شدم...حل شد تقریبا:)فکر نمی کنم انقدر طول بکشه!!!!بازم از دوستان بپرس تا راهنماییت کنن دوست عزیز:)

mansia
26-07-2011, 21:18
بعضی وقتا هم که می خوام فایلی رو باز کنم خیلی صدای ضایعی میده:41:حالمو گرفته:41:
احتمالا هارد مشکل داره. به گارانتی مراجعه کنید.

r0ot$harp
30-07-2011, 23:31
سلام دوستان عزیز .

من یه لپ تاپ Asus F3SV داشتم . عالی بود . خدایی عالی بود . اما الان مادربوردش ترکیده .

تو ایران هم نیست . شرکت دیجیتال آشغال هم به هیچ عنوان پاسخ گو نیست .

یه جورایی زدم تو خط Lenovo.

دوستان تورو خدا قسمتون می دم از روی عشق و علاقه نسبت به برند خاصی نظر ندین . واقعا کارم گیره . وجدانی لپ تاپ خوبی هست ؟؟؟ می گن خیلی خرکاره . از این خرکار تر هست ؟؟؟ LCD چه طوره ؟؟؟ این LED ها با این BackLight ها چه فرقی می کنه .

من کارم برنامه نویسی هست . تو بعضی از پروژه های Cpu Usage بالایی استفاده می کنم . حالا نظر شما چیه . این دستگاه رو بخرم یا مدل دیگه ای رو پیشنهاد می دین ؟؟؟

در مورد Asus هم که مثل اینکه مدل N53Sv می گن خوب هست اما به خاطر مشکل Sandy Bridge زیاد کسی باهاش حال نمی کنه . آیا این لپ تاپ خوب هست یا ایسوس .

خداییش راهنماییم کنید . فعلا وضعیت مالی خوبی ندارم اما به امید خدا خوب می شه . خوب با این وضعیت نمی تونم ریسک کنم دستگاهی وردارم که 2 سال دیگه عوضش کنم .

راستی دوستان گرافیک این دستگاه هم اینطوری که خوندم خیلی بهتر از 5730 هست :

باتشکر احسان

r0ot$harp
31-07-2011, 10:27
سلام دوستان عزيز .

تورو خدا يكي كه واقعا مي دونه بهم كمك كنه . همونطور كه مي دونين CPU Sandy Bridge با چيپ ساتا مشكل داشته . روي اكثر لپ تاپ ها . الان ايسوس اومده و نسخه هايي رو بدونم مشكل با يه برچسب ارائه كرده . آيا اين مشكل روي y560p كه Sandy Bridge هست وجود داره يا خير ؟؟؟

باتشكر احسان

r0ot$harp
31-07-2011, 14:48
لعنت به اين شانس داغون . ديگه از اين مدل نيست . ...

mansia
01-08-2011, 09:30
لعنت به اين شانس داغون . ديگه از اين مدل نيست . ...

r0ot$harp
01-08-2011, 19:54
دوستان کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟

بین 5110 و Y560 گیر کردم؟؟؟

تورو خدا کمک کنید .

باتشکر احسان

r0ot$harp
01-08-2011, 23:51
دوستان تورو خدا کمک کنید . فردا می خوام بخرم . اگر خوب نباشه برم دل 5110 رو بگیرم .

mailforhamed
02-08-2011, 09:49
با سلام.
من مدل y560 با کانفیگ corei5 دارم. کسی میدونه که آخرین درایور ati5730 رو از کجا میشه دانلود کرد؟آخه درایور سایت amd گرافیک منو تشخیص نمیده.

r0ot$harp
02-08-2011, 10:05
با سلام.
من مدل y560 با کانفیگ corei5 دارم. کسی میدونه که آخرین درایور ati5730 رو از کجا میشه دانلود کرد؟آخه درایور سایت amd گرافیک منو تشخیص نمیده.
سلام دوست عزيز .

توروخدا جدي دستگاه خوبي هست ؟؟؟ راضي هستين ؟؟/ خدايي نكرده به گارانتي تاحالا نبردينش ؟؟؟ خوب بوده ؟؟

مي خوام امروز Core i 7 رو بردارم .

باتشكر احسان

mansia
02-08-2011, 19:19
سلام دوستان عزیز .

من یه لپ تاپ Asus F3SV داشتم . عالی بود . خدایی عالی بود . اما الان مادربوردش ترکیده .

تو ایران هم نیست . شرکت دیجیتال آشغال هم به هیچ عنوان پاسخ گو نیست .

یه جورایی زدم تو خط Lenovo.

دوستان تورو خدا قسمتون می دم از روی عشق و علاقه نسبت به برند خاصی نظر ندین . واقعا کارم گیره . وجدانی لپ تاپ خوبی هست ؟؟؟ می گن خیلی خرکاره . از این خرکار تر هست ؟؟؟ LCD چه طوره ؟؟؟ این LED ها با این BackLight ها چه فرقی می کنه .

من کارم برنامه نویسی هست . تو بعضی از پروژه های Cpu Usage بالایی استفاده می کنم . حالا نظر شما چیه . این دستگاه رو بخرم یا مدل دیگه ای رو پیشنهاد می دین ؟؟؟

در مورد Asus هم که مثل اینکه مدل N53Sv می گن خوب هست اما به خاطر مشکل Sandy Bridge زیاد کسی باهاش حال نمی کنه . آیا این لپ تاپ خوب هست یا ایسوس .

خداییش راهنماییم کنید . فعلا وضعیت مالی خوبی ندارم اما به امید خدا خوب می شه . خوب با این وضعیت نمی تونم ریسک کنم دستگاهی وردارم که 2 سال دیگه عوضش کنم .

راستی دوستان گرافیک این دستگاه هم اینطوری که خوندم خیلی بهتر از 5730 هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباتشکر احسان

سلام.

از دیجیتال خاطره هارد مشابه دارم:46:
خط درست انتخاب کردین چون سابقه ترکوندن مین هم داشتید!!

y560 لپتاپ خیلی خوبیه اما فقط 1 ایراد داره. این که در بعضی مواقع کورسر موس ناگهان بزرگ میشه و تا ری استارت نشدن به حالت درست بر نمیگرده. این مورد تو یوتوب هم میتونید در رویو ها ببینید و خیلی ها این مورد گزارش کردند حتی در فروم ها. این مورد برای هر کسی که این لپتاپو داره اتفاق نیوفتاده و به جز این مورد این لپتاپ هیچ ایراد و ضعفی نداره. در لینوکس هم این مورد تا حالا با این لپتاپ گزارش نشده. بله lenovo thinkpad خر کاره و واقعا حقش هست که اینو بهش بگن! اما از ideapad خرکارتر thinkpad هست و latitude شرکت دل هم همسطح thinkpad هست. تصویر مونیتور دارندگانش راضی هستند البته در ریوو های یوتوب گفتن. سری idapad کیفیت تصویر جذابی داره و در thinkpad ها کیفیت تصویر مثل ideapad نیست. این مورد نمیدونم.

پس همکاریم. شما که usage بالا داری بهتره به فکر core i7 sandy bridge باشید چون این سری با سری قبل core i7 تفاوت چشمگیری در پرفورمنس داره و اگر منبع مالی خوبی دارین میتونید از سری t لنوو خرید کنید.

در مورد لپتاپ ایسوس که نامشو گفتید لپتاپ بسیار خوبی هست اما همون طور که گفتید کمتر کسی سمتش رفته. البته اگر بتونید از سایت ایسوس اینترنتی خرید کنید انتخاب شایسته ای انجام دادین. مقایسه این دو مدل به این صورت اصلا درست نیست اما اگر بخواهید از نظر قدرت سخت افزاری مقایشه کنید مدل ایسوس که گفتید بسیار قویتر هست و اگر مشکل چیپست حل شده باشه من بین این 2 مدل ایسوس بر میدارم. اما فراموش نشه که کیبورد لنوو 560 خیلی راحت تر هست برای تایپ کردن تا کیبورد چیکلت تایپ ایسوس. کلا شما که coder هستی سعی کن کیبور کلاسیک تهیه کنید. به عنوان مثال thinkpad ها این نوع کیبورد دارند.

راهنمائیتون میکنیم اما شما میگین که وضعیت مالی خوبی ندارین و از طرفی روی لپتاپ های قدرتمند دست میزارین!!؟ امیدوارم که خوب و سلامت و پولدارتر باشید و بشید!! اما اگر دوست دارید که انتخابتون از ریسک فاصله زیادی داشته باشه لنوو های سری t بخرید. مانند t410 . t410s . t510 . t510s و ... . و اگر نمیخواهید 2 سال دیگه عوضش کنید حتما روی سری sandy bridge فکر کنید و i7 . اما اگر از نظر مالی کمی مشکل دارید میتونید با حدود 950 تومان dell 5110 core i7 بردارید و خودم هم الان دارم ازش استفاده میکنم و تا امروز مشکلی نداشتم که حل نشده باشه. میتونید به lenovo y570 یا y470 یا y560p یا y460p هم که جدید و sandybridge هستند فکر کنید. ideapad ها خوب کار میکنند در اینترنت با سرچ ساده میتونید ببینید که مدل های ideapad قدیمی کاربران هنوز هم خوب کار میکنه با این که تقریبا عقیقه شدن بعضی مدل هاش!

y560p نسخه جدیدتر y560 هست که سایت لنوو چند ماه پیش در home page قسمت خاورمیانه هشدار داده بود که یک سری از لپتاپ هاش در خاورمیانه الوده هستند به چیپست مشکل دار که y560p هم در اون لیست بود. حالا چون ما تو خاور میانه هستیم این یک ریسک هست انتخابش و میتونید به جاش از سری y570 خرید کنید که ماه ها بعد از رفع مشکل چیپست ها به بازار عرضه شده و فکر کنم تا چند ماه دیگه تو ایران عرضه بشه و خیلی هم تا حالا تو ایران طرفدار پیدا کرده.

در مورد این که بین 5110 و 560 گیر کردین از نظر سخت افزاری دل قویتر هست. اما شما یه جوری مینویسی کسی جرئت نمیکنه جواب بده که خدای ناکرده فردا مدیونی بیاره. ببین عزیز لپتاپ هنوز نمیتونه جای دسکتاپو پر کنه چون اگر cpu روی یوزیج بالا روتین وار کار کنه عملا شما لپتاپو داری با دستای خودت از بین میبری و این بعد از دراز مدت خودشو نشون میده. مینت هم احتمالا برای همین خدا بیامرز شده و از سری thinkpad و latitude خر کارتر پیدا نمیکنی تو بازار لپتاپ. حالا این که خیلی ها میگن دل خرکارترین موجو زمینه والا خودم دل خریدم دیگه نمیگم بده اما بعد از یکی دوسال اون موقع میام میگم که خر کار بوده یا نبوده اما داشتیم که دل هم خدایی خوب کار کرده به شرط این که به جای دل به مشتری قلوه نفروخته باشن:46: تصمیم با خودت.

در رابطه با گرافیک اطلاعی ندارم و میتونید از منبعی که گفتید اطلاعات کامل و خوبی به دست بیارید.

27 سالگی سن نصیحت و پند و اینا نیستش اما اینو از من بشنو که تو خرید عجله نکن تا بعدن راضی باشی.

mailforhamed
02-08-2011, 19:31
کسی جوابی نمیده؟

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

سلام دوست عزيز .

توروخدا جدي دستگاه خوبي هست ؟؟؟ راضي هستين ؟؟/ خدايي نكرده به گارانتي تاحالا نبردينش ؟؟؟ خوب بوده ؟؟

مي خوام امروز Core i 7 رو بردارم .

باتشكر احسان

آره من که خیلی رازی هستم.از نظر گرافیک تو هیچ بازی کم نمیاره و با اینکه حداقل 20 ساعت از 24 ساعت شبانه روز روشنه و کار سنگین ازش میکشم تا به حال هیچ خرابی نداشته خدارا شکر.

r0ot$harp
03-08-2011, 01:18
ممنون از دوستانی که پاسخ دادند .

تو بازار دیگه این مدل رو برای خرید پیدا نکردم . مجبور شدم 5110 بخرم .

دوستان واقعا ممنون .

باتشکر احسان

Nice Devil
06-08-2011, 12:15
دوستان حدود 1 ساله که من y560 ,core i7 رو با گارنتی سازگار به قیمت 1315000گرفتم . اوایل که گرفته بودم یه سی دی بازی Need For Speed 4 لبه رو رو سیستمم نصب کردم اومدم که بازی کنم بعد از حدود 30 دقیقه بازی کردن یهو صدای بدی از اسپیکرهام در اومد و صفحه سیستم به هم ریخت که فوراً ری استارت کردم و بعد از اون لپ تاپ روشن میشد اما LED روشن نمیشد . که بردم گارنتی و واسم درستش کردن .چند بار هم موقع بازی GTA IV خود بخود لپ تاپ خاموش شد. الانم بعضی اوقات (خیلی کم) که لپ تاپو روشن میکنم مانیتور روشن نمیشه و باید ری استارت کنم که با ری استارت روشن میشه . به نظر شما مشکل چیه؟؟؟

اینم توضیحاتی از تجربه یکساله بنده برای کسایی که میخوان با این لپ تاپ آشنا شن:
1 - من از CPU METER و RAM USAGE که نشون دهنده درصد استفاده از CPU و RAM هستن استفاده میکنم . در اکثر مواقع (تماشای فیلم و ...) CPU روی 1 تا 3 درصد هست و رم بین 12 تا 25 . اما موقع بازی کردن(GTA IV البته دو شخصیته) درصد استفاده رم به 85 و CPU به 35 میرسه که بعد از 30 دقیقه بازی لپ تاپ بدجور داغ میکنه مخصوصاً زیر پد موس و اطراف فن (واقعاً داغ میکنه) . البته یکم هم صدای فنش به گوش میرسه . اما دستگاه به جز صدای فن هیچ صدای دیگه ای از خودش تولید نمیکنه
2 - زوایای دید این لپ تاپ با وجود LED بودنش یکم مشکل داره و جای حرف داره اگه چند نفری یه فیلمو تماشا کنید حتماً با هم حرفتون میشه و باید جاهاتونو عوض کنید . اما اگه همه در یک موقعیت (نشسته یا خوابیده) باشید مشکلی واسه دیدن مانیتور نیست
3 - DVD رامش واقعاً عالیه
4 -از نظر گرافیک که عالیه و تا حالا واسم پیش نیومده که بازی ای رو بخاطر پایین بودن گرافیک نتونه اجرا کنه .با وجود اینکه فقط حدود 8 گیگ از 640 گیگ لپ تاپم خالیه اما call of duty(black ops) و Gta iv رو به راحتی اجرا میکنه(البته تو IV باید یکم رزولشون رو پایین بیارید که بازی روونه روون اجرا شه(لامصب 20 گیگ بازیه))
4 - کیفیت ساختش خوبه اما به سونی نمیشه(چون اگه با کیفیت بالا این لپ تاپو درست میکردن وزنش خیلی زیاد میشد)
5 - اسپیکرهاش عالین و بلندیش هم از خیلی لپ تاپهای برندهای دیگه بیشتر و با کیفیت تره
6 - باطریش هم شارژو واسه دیدن 2 تا فیلم 1 ساعت و نیمه نگه میداره (از برنامه SMART CONTROL) که واسه تنظیم خودکار نور صفحه هست میتونید استفاده کنید که مصرف لپ تاپو تا حدودی پایین میاره
7 -یکم هم صدای فنش موقع استفاده سنگین از دستگاه به گوش میرسه . اما دستگاه به جز صدای فن هیچ صدای دیگه ای از خودش تولید نمیکنه
امیدوارم توضیحاتم کمکتون کرده باشه
با تشکر

natanzi
10-08-2011, 22:44
از دوستان کسی ریکاوری y560 رو داره من نیاز دامش ....هرکس داره لطف کنه در اختیار من قرارا بده هزینش رو هم میدم

parsamohammad
11-08-2011, 18:19
دوستان راجب مشکل Lcd می خوام بدونم
ایا این مشکل پرش پیکسل در 560p بر طرف شده ؟
زودتر جواب بدید می خوام همین مدل را بگیرم ولی اگر اینجوری باشه که فایده نداره

parsamohammad
16-08-2011, 02:35

مال من هم صدای کمی میاد فکر کنم عادی باشه
دوستان دیگه این صدای خفیف را دارند ؟

r0ot$harp
16-08-2011, 13:11
سلام دوستان عزیز .

اینجا زیاد سوال کردم .

خودم می خواستم این لپ تاپ رو بخرم اما پیدا نکردم دل 5110 خریدم .

الان می خوام برای نامزدم ور دارم . موندم این مدل رو بگیرم . دل بگیرم یا ایسوس .

صفحه نمایش دل خوب اما احساس می کنم چشم رو می زنه .

صفحه نمایش لنوو رو ندیدم .

مثل همین 5110 هست یا بهتر ؟؟؟

کلا پیشنهاد شما چیه ؟؟؟

باتشکر احسان

parsamohammad
16-08-2011, 17:09
سلام دوستان عزیز .

اینجا زیاد سوال کردم .

خودم می خواستم این لپ تاپ رو بخرم اما پیدا نکردم دل 5110 خریدم .

الان می خوام برای نامزدم ور دارم . موندم این مدل رو بگیرم . دل بگیرم یا ایسوس .

صفحه نمایش دل خوب اما احساس می کنم چشم رو می زنه .

صفحه نمایش لنوو رو ندیدم .

مثل همین 5110 هست یا بهتر ؟؟؟

کلا پیشنهاد شما چیه ؟؟؟

باتشکر احسان

همه چیزش عالیی هست
صفحه نمایش این مدل را ندیدم
ولی یکی از دوستان با xps هم مقایسه کرده بود 560 بهتر بود ولی در کل معمولی هست

r0ot$harp
16-08-2011, 17:53
همه چیزش عالیی هست
صفحه نمایش این مدل را ندیدم
ولی یکی از دوستان با xps هم مقایسه کرده بود 560 بهتر بود ولی در کل معمولی هست
ممنون دوست عزیز.

والا تو همین تاپیک دیدم در مورد مشکل صفحه نمایش صحبت شده بود که پرش داره .

نظر شما رو ایسوس چه طوره؟؟؟

باتشکر احسان

parsamohammad
16-08-2011, 18:01
ممنون دوست عزیز.

والا تو همین تاپیک دیدم در مورد مشکل صفحه نمایش صحبت شده بود که پرش داره .

نظر شما رو ایسوس چه طوره؟؟؟

باتشکر احسان

منم تازه خریدم
پرش نداره مشکل سری قبل بود که با اپدیت بایوس حل می شد
ایسوزم خوبه ولی ایراداتی مثل برقدار بودن کیبورد نا مناسب داره
560 واقعا لپ تاپ خنکی هست

r0ot$harp
16-08-2011, 18:50
منم تازه خریدم
پرش نداره مشکل سری قبل بود که با اپدیت بایوس حل می شد
ایسوزم خوبه ولی ایراداتی مثل برقدار بودن کیبورد نا مناسب داره
560 واقعا لپ تاپ خنکی هست

دوست عزیز .

ممنون بابت پاسختون .
والا می خوام یه چیزی خوب بگیرم . تنها چیزی که هنوز برام مشخص نشده اینه که صفحه نمایشش چه طوری هست ؟؟؟ روشنش رو هنوز ندیدم . با مقایسه با لپ تاپ هایی که صفحه نمایش خوبی داره می خوام بدونم صفحه نمایش این دستگاه چه طور هست ؟؟؟

من خودم 5110 دارم . قبلا هم ایسوس داشتم . با مقایسه با سری n53 یا k53 چه طور هست . بهتر یا بدتر؟؟؟

باتشکر احسان

parsamohammad
16-08-2011, 22:22
دوست عزیز .

ممنون بابت پاسختون .
والا می خوام یه چیزی خوب بگیرم . تنها چیزی که هنوز برام مشخص نشده اینه که صفحه نمایشش چه طوری هست ؟؟؟ روشنش رو هنوز ندیدم . با مقایسه با لپ تاپ هایی که صفحه نمایش خوبی داره می خوام بدونم صفحه نمایش این دستگاه چه طور هست ؟؟؟

من خودم 5110 دارم . قبلا هم ایسوس داشتم . با مقایسه با سری n53 یا k53 چه طور هست . بهتر یا بدتر؟؟؟

باتشکر احسان

من مقایسه نکردم
دوستانی که مقایسه کردند نظر بدند بهتره
در کل کیفیت بدی نداره

alpacino67
17-08-2011, 10:44
من یه y 560 i7 دارم چند وقت پیش آداپتورش سوخت از سازگار قیمت گرفتم میگه 120 تومن یه مدل آداپتور همه کاره هست 60 تومن به نظر شما کدومو بگیرم یه مدلی میشناسین که به این لپتاپ بخوره

parsamohammad
17-08-2011, 13:11
من یه y 560 i7 دارم چند وقت پیش آداپتورش سوخت از سازگار قیمت گرفتم میگه 120 تومن یه مدل آداپتور همه کاره هست 60 تومن به نظر شما کدومو بگیرم یه مدلی میشناسین که به این لپتاپ بخوره

سلام
دوست عزیز اگر شما صفحه نمایش 560 را با لپ تاپ های دیگه مقایسه کردید خواهشن نتیجش را اعلام کنید تا دوستمون روشن بشه

MOHSEN_BEYOND
18-08-2011, 15:46
کمک
سلام خدمت اساتید می خوام Y560Pرو بگیرم ولی تو پست های قبلی خوندم گویا دو تا مشکل داره می خواستم ببینم آیا این مشکلات حل شده یا نه با تشکر

1.مشکل CPU SANDY BRIDGE حل شده یا نه؟نحوه تشخیص اون چه جوریه؟
2.یه نفر هم راجبه مشکل پرش پیکسل تو LED گفته بود این یعنی چه؟ قضیه حل شده؟
راستی قیمتش چنده؟
اگه زودتر راهنمایی کنید ممنون می شم.
THANKS ALOT

hasanoooooooo
19-08-2011, 13:09
کمک
سلام خدمت اساتید می خوام Y560Pرو بگیرم ولی تو پست های قبلی خوندم گویا دو تا مشکل داره می خواستم ببینم آیا این مشکلات حل شده یا نه با تشکر

راستی قیمتش چنده؟
THANKS ALOT

سلام.
در مورد اولین سوال باید بگم مشکلشون حل شده خیلی 4 ماهی میشه....
در مورد دومین سوال هم باید بگم در سریهای اول این مشل وجود داشته که یک حالت مورچه ای تو lcd بوده اما بعدا با اپدیت بایوس این مشکلها کامل جل شده........ البته دیگه از کمپانی که میخری مشکلی وجود نداره از این قبیل....

alichalki
19-08-2011, 13:58
کمک

راستی قیمتش چنده؟
THANKS ALOT

دوست من واسه مشکل cpu هنگام خرید دقت کن ، cpu های جدید (مثل i5 2410M یا i7 2630QM ) ببین عدد اخرش 4 رقمی هست ... ولی قدیمی ها 3 رقمی ( i7 740QM ) ... اینم به زبان ساده :31:
و مشکل دیگم که دوستمون گفتند با اپدیت BIOS حل شده ...
مبارکه :11:

MOHSEN_BEYOND
19-08-2011, 19:01
با سلام تشکر از دوستایی که جواب دادن منظورم از سوال اول این بود که مثل SANDY BRIDGE ای اسوس مشکل چیپست نداره که حل کرده باشن؟(NEW REVISION)
قیمت این مدل(Y560P) چنده؟ هنوز نگرفتم
Y570 اومده؟
LOTS OF THANKS

r0ot$harp
20-08-2011, 21:20
سلام دوستان عزیز .

دوتا سوال دارم .

اول این رو بگم که من دیروز این مدل رو خریدم . اما گارانتی سازرگار پیدا نکردم گارانتی سبز خریدم ؟؟؟؟ چه طور هست . اگر بده برم پس بدم . دوم اینکه سازگار چند ماه هست ؟؟؟

دومین سوالم . قضیه این New Revision چیه ؟؟؟؟

باتشکر احسان

parsamohammad
20-08-2011, 21:55
سلام دوستان عزیز .

دوتا سوال دارم .

اول این رو بگم که من دیروز این مدل رو خریدم . اما گارانتی سازرگار پیدا نکردم گارانتی سبز خریدم ؟؟؟؟ چه طور هست . اگر بده برم پس بدم . دوم اینکه سازگار چند ماه هست ؟؟؟

دومین سوالم . قضیه این New Revision چیه ؟؟؟؟

باتشکر احسان

سازگار می گرفتی بهتر بود فکر کنم ا سال باشه
دوست عزیز صفحه نمایش دل که داری بهتره یا 560 ؟

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

با سلام تشکر از دوستایی که جواب دادن منظورم از سوال اول این بود که مثل SANDY BRIDGE ای اسوس مشکل چیپست نداره که حل کرده باشن؟(NEW REVISION)
قیمت این مدل(Y560P) چنده؟ هنوز نگرفتم
Y570 اومده؟
LOTS OF THANKS

مشکل چیپست یه 3 ماهی هست بر طرف شده و هیچ مدلی دیگه این مشکل را نداره
560 من گرفتم 1200 با سازگار رم 4 و هارد 750 البته 1پایتخت 1250 کمترین قیمت بود
بدون سازگار با رم 8 . بلوری 1270 می تونی پیدا کنی

r0ot$harp
20-08-2011, 22:03
سازگار می گرفتی بهتر بود فکر کنم ا سال باشه
دوست عزیز صفحه نمایش دل که داری بهتره یا 560 ؟

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

مشکل چیپست یه 3 ماهی هست بر طرف شده و هیچ مدلی دیگه این مشکل را نداره
560 من گرفتم 1200 با سازگار رم 4 و هارد 750 البته 1پایتخت 1250 کمترین قیمت بود
بدون سازگار با رم 8 . بلوری 1270 می تونی پیدا کنی
دوست عزیز والا نبود دیگه .

در مورد صفحه نمایش دل brightness خیلی بالاست . باید نور رو خیلی کم کنی وگرنه چشم رو خیلی زود می زنه

اما لنوو خوب . خیلی بهتر هست .

الان از کجا باید بفهمم این مدل که دارم مشکل SandyBridge رو نداره ؟؟؟

باتشکر احسان

parsamohammad
20-08-2011, 22:06
دوست عزیز والا نبود دیگه .

در مورد صفحه نمایش دل brightness خیلی بالاست . باید نور رو خیلی کم کنی وگرنه چشم رو خیلی زود می زنه

اما لنوو خوب . خیلی بهتر هست .

الان از کجا باید بفهمم این مدل که دارم مشکل SandyBridge رو نداره ؟؟؟

باتشکر احسان

مشکل نداره شک نکنید تاریخ تولید دستگاهتونو بگید بهتون بگم

بعدم نمایشو برا این گفتم که یکی از دوستام دید گفتش مال تو کمی روشنایی کمتری داره اون دل داشت
از نظر کیفیت و تفکیک رنگ ها چی ؟

r0ot$harp
20-08-2011, 22:17
مشکل نداره شک نکنید تاریخ تولید دستگاهتونو بگید بهتون بگم

بعدم نمایشو برا این گفتم که یکی از دوستام دید گفتش مال تو کمی روشنایی کمتری داره اون دل داشت
از نظر کیفیت و تفکیک رنگ ها چی ؟
در مورد تاریخ دست خودم نیست که ببینم . دست نامزدم هست . میبینم می گم .

در مورد تفکیک رنگ ها فردا کنار هم می زارم بهتون می گم .

دستگاه خوبی هست ؟؟؟

باتشکر احسان

parsamohammad
20-08-2011, 22:20
در مورد تاریخ دست خودم نیست که ببینم . دست نامزدم هست . میبینم می گم .

در مورد تفکیک رنگ ها فردا کنار هم می زارم بهتون می گم .

دستگاه خوبی هست ؟؟؟

باتشکر احسان

همه چیش عالی هست کلا در کارهای معمولی ذره ای داغ نمی کنه
فقط من در مورد صفحه کیفیت صفحه نمایشش به شک افتادم
پس منتظرم

MOHSEN_BEYOND
21-08-2011, 11:14
سلام دوستان
بهترین قیمت برای خرید کجاست؟ البته با گارانتی سازگار

parsamohammad
21-08-2011, 17:31
سلام دوستان
بهترین قیمت برای خرید کجاست؟ البته با گارانتی سازگار

باید بگردید
تا 1200 می تونید پیدا کنید

parsamohammad
22-08-2011, 22:36
r0ot$harp جان مقایسه کردی ؟

nanoboy123
26-08-2011, 14:14
میگن این لب تاپ گرافیکش خرابه میشه درسته؟؟:41:

mostafabad2007
27-08-2011, 00:22
با سلام بالا نوشتین با بلوری یعنی میشه این dvd شو ورداشت بلوری گداشت

parsamohammad
27-08-2011, 16:35
با سلام بالا نوشتین با بلوری یعنی میشه این dvd شو ورداشت بلوری گداشت

با بلو ری که مشخصه هم بلوری میخونه هم dvd
ولی بلوری نداشته باشه فقط dvd می خونه

parsamohammad
30-08-2011, 23:22
y560p در حد نو نو یک هفته کارکرده دارم میفروشمش کسی خواست

SAEEDSAMSUNG
16-10-2011, 18:27
سلام من این مدل y560 رو حدود 7 ماهی دارم با کانفیگ دو کارت گرافیکه. i5 5730 4 640 .

خیلی لپ تاپ خوبیه . دماش خوبه . باتریش خوبه . بی صدا . بازی ها رو خوب اجرا میکنه . طاهر زیبایی داره . مارک lenovo هم خیلی معروفه میتونید فیلم ترانسفورمرز جدیده رو ببینید همشون مانیتوراشون lenovo ا!! . حالا جدا از تعریف یه کم ازش صحبت کنم

بدنش پلاستیکیه شاید خیلیاتون خوشتون نیاد ولی دما رو پایین نگه میداره
یه بار از روی میز افتاد زمین هیچیش نشد ! ولی یکی از اتصالای بین مانیتور و بدنه شکست
مانیتورش کنتراستش پایینه . یعنی نورش کمه! البته عادت میکنید بعضیا میگن برا چشم خوبه ولی به نظر من بهتر از این میتونست باشه برای یه لپ تاپ بالای 1 تومن
بلوتوثش به هیچ صراطی مستقیم نیست تقریبا میتونم بگم دهن منو سرویس کرده
ااسپیکرش قویه انصافا کیف میده موزیک گوش دادن
این دکمه بک آپش خیلی به درد بخوره (راحت ویندوز رو بر میگردونه)

شاید به قول بعضیا که میخوان لپ تاپ بالای 1 تومن بخرن کمی جای تامل داره که به مدلهای دیگه هم فکر کنن. (لبته به هیچ وجه dell نخرین . اگه قراره dell بخرین بهتره همینو بخرید!).
وزنش یه کم زیاده. برا من سنگین وزنه.
به نظر لپ تاپ محکمی نمیاد . مثلا ادم تو این فیلما میبینه که لپ تاپاشون رو درش رو مجکم میبندن یا پرتش میکنن روزی تخت و ... نمیشه با این لپ تاپ از این کارا کرد
این دکمه های لمسی که این بالا قرار داره و صفحه رو زیپ میکنه چیزای بی خودیه و بعد از 7 ماه به هیچ کارم نیومده!

خلاصه اصلا هنگ نکرده اصلا مشکل نرم افزاری و سخت افزاری باهاش نداشتم

کیبوردش بی خوده! من خوشم از این کیبوردش نمیاد. !

اگه بخوام عوضش کنم احتمال زیاد سونی بخرم یا اپل . فکر نکنم برم سراغ ایسوس و مارکای دیگه.

payman1991
21-10-2011, 12:30
لپتاپم سوخت!!!!!!!!!!
گارانتیش تا یک ماه پیش بود
بردم پیش یه کار درست آشنا گفت چیپست مین بوردشه کسیم زیر بار تعمیرش نمیره به جز خود شرکت سازگار ، سازگارم میگه 800 میگیرم مین بوردشا عوض میکنم:((((((((((((((((((((((((((((
من سرچ کردم تو eBay و چندتا سایت دیگه مین بوردشا چندتا قیمت زده بودند ماکسیممش 300 دلار بود ، یکی کمکم کنه ( ضمنا ساکن اصفهانم )
چه خاکی تو سرم بریزم ؟؟؟
Ci7 , ATI 5730

SAEEDSAMSUNG
24-10-2011, 19:05
لپتاپم سوخت!!!!!!!!!!
بردم پیش یه کار درست آشنا گفت چیپست مین بوردشه کسیم زیر بار تعمیرش نمیره به جز خود شرکت سازگار ، سازگارم میگه 800 میگیرم مین بوردشا عوض میکنم:((((((((((((((((((((((((((((
من سرچ کردم تو eBay و چندتا سایت دیگه مین بوردشا چندتا قیمت زده بودند ماکسیممش 300 دلار بود ، یکی کمکم کنه ( ضمنا ساکن اصفهانم )
چه خاکی تو سرم بریزم ؟؟؟
Ci7 , ATI 5730

سلام دوست عزیز میشه کامل تعریف کنی چطور شد که سوخت؟ بازی میکردی؟ لپ تاپت چه کانفیگی داشت؟ و شبا روشن بود؟ زیاد ازش کار میکشیدی؟ روی حالت گرافیک بالا زیاد نگه میداشتی؟ تعریف میکنی؟ ممنون

mghh92
24-10-2011, 22:02
باسلام خدمت دوستان واساتید یه سوالی از دوستان داشتم من حدود 1سال هست که این مدل y560-ci7دارم وخیلی هم ازش راضی هستم اما می خواستم قطعاتش و ارتقا بدم ویه چیز جالبی هم که تو مطالعه دفترچه اش خوندم گفته بود cpu یا یه بخشی از این قطعه قابل تعویض هستش کسی می توِِِِنه بگه که آیا این موضوع صحت داره یا نه وچطوری می تونم این مدل وارتقا بدم ممنون:20:

SAEEDSAMSUNG
29-10-2011, 02:49
باسلام خدمت دوستان واساتید یه سوالی از دوستان داشتم من حدود 1سال هست که این مدل y560-ci7دارم وخیلی هم ازش راضی هستم اما می خواستم قطعاتش و ارتقا بدم ویه چیز جالبی هم که تو مطالعه دفترچه اش خوندم گفته بود cpu یا یه بخشی از این قطعه قابل تعویض هستش کسی می توِِِِنه بگه که آیا این موضوع صحت داره یا نه وچطوری می تونم این مدل وارتقا بدم ممنون:20:

تعویض قطعات لپ تاپ کار خیلی سختی نیست. اگه لپ تاپت هنوز گارانتی داره بهتره ببری نماییندگی برات ارتقا بدن . اگه هم نداره یه کم تحقیق کن ببین کدوم قطعش رو میخوای عوض کنی و کدوم قطعه رو باید بخری تهیه کن و بده یه آدم وارد جلوی خودت برات عوضش کنه

yashgin128
11-11-2011, 11:36
سلام من این مدل y560 رو حدود 7 ماهی دارم با کانفیگ دو کارت گرافیکه. i5 5730 4 640 .

خیلی لپ تاپ خوبیه . دماش خوبه . باتریش خوبه . بی صدا . بازی ها رو خوب اجرا میکنه . طاهر زیبایی داره . مارک lenovo هم خیلی معروفه میتونید فیلم ترانسفورمرز جدیده رو ببینید همشون مانیتوراشون lenovo ا!! . حالا جدا از تعریف یه کم ازش صحبت کنم

بدنش پلاستیکیه شاید خیلیاتون خوشتون نیاد ولی دما رو پایین نگه میداره
یه بار از روی میز افتاد زمین هیچیش نشد ! ولی یکی از اتصالای بین مانیتور و بدنه شکست
مانیتورش کنتراستش پایینه . یعنی نورش کمه! البته عادت میکنید بعضیا میگن برا چشم خوبه ولی به نظر من بهتر از این میتونست باشه برای یه لپ تاپ بالای 1 تومن
بلوتوثش به هیچ صراطی مستقیم نیست تقریبا میتونم بگم دهن منو سرویس کرده
ااسپیکرش قویه انصافا کیف میده موزیک گوش دادن
این دکمه بک آپش خیلی به درد بخوره (راحت ویندوز رو بر میگردونه)

شاید به قول بعضیا که میخوان لپ تاپ بالای 1 تومن بخرن کمی جای تامل داره که به مدلهای دیگه هم فکر کنن. (لبته به هیچ وجه dell نخرین . اگه قراره dell بخرین بهتره همینو بخرید!).
وزنش یه کم زیاده. برا من سنگین وزنه.
به نظر لپ تاپ محکمی نمیاد . مثلا ادم تو این فیلما میبینه که لپ تاپاشون رو درش رو مجکم میبندن یا پرتش میکنن روزی تخت و ... نمیشه با این لپ تاپ از این کارا کرد
این دکمه های لمسی که این بالا قرار داره و صفحه رو زیپ میکنه چیزای بی خودیه و بعد از 7 ماه به هیچ کارم نیومده!

خلاصه اصلا هنگ نکرده اصلا مشکل نرم افزاری و سخت افزاری باهاش نداشتم

کیبوردش بی خوده! من خوشم از این کیبوردش نمیاد. !

اگه بخوام عوضش کنم احتمال زیاد سونی بخرم یا اپل . فکر نکنم برم سراغ ایسوس و مارکای دیگه.
دلت بسوزه من 8 ماهه که اینو دارم:8::21::10:
خب جدای از شوخی
تقریبا تمامی حرفهات رو قبول دارم
اسپیکرش مارک jbl هست که یکی از معروف ترینهاست
جالبه مال من اتصال سمت چپی مانیتور با بدنه شکسته .دادم گارانتی (واسه من سه ساله طلایی هستش)اونا هم گفتن که باید به سازگار بگیم اونا هم از امارات سفارش بدن قیمتش بین 50 تا 200 هزار میشه که از این مقدار 70 درصد بر عهده شرکت و 30 درصد بر عهده منه .که چون دیدم طول کشید گفتم فعلا سفارش ندید بعدا خودم میگیرم
برای حل مشکل بلوتوث و دیگر سخت افزار یه راه میزارم پیش پات تا عمرت منو دعا میکنی
برو نرم افزار Driver Genius Professional Edition رو بگیر بعد درایور هایی که خودش رو میگه دانلود کن(حدود 500 مگ میشه)که شامل تمام درایور هایی میشه که رو سیستمت نصب نیست یا اگه هست نسخه قدیمی تره .
من هم با بلوتوث همین مشکل داشتم ولی بعد از این کار الان مث خر داره برام کار میده
اره دکمه های لمسی یه چیز چرته البته به جر دکمه باطری و مد نمایش که واقعا مفیده
حتما حتما از بک اپش رو دی وی دی داشته باش یه نسخه در ضمن خیلی دردسر داره اگه ویندوزت بالا نیومد
میشه بیشتر در مورد اون مشکل اتصال بدنه و مانیتور صحبت کنی؟

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------

لپتاپم سوخت!!!!!!!!!!
چه خاکی تو سرم بریزم ؟؟؟
Ci7 , ATI 5730

سلام شما کی و از کجا گرفتید که گارانتیش تموم شده مگه دو ساله نبوده؟
ببین خود سازگار هم همه اجزا رو از امارات سفارش میده بنابراین اگه بتونی شماره امارات رو پیدا کنی و یکی که عربی بلده میتونی بردشو حداقل به نصف قیمت سازگار بدست بیاره
کلا من برام تجربه شده تو این مملکت گارانتی ها قیمتشون دوبل نسبت به جاهای دیگه هست
برای بدست اوردن شماره هم که از سایت خود لینوو میتونی کمک بگیری

SAEEDSAMSUNG
11-11-2011, 11:57
دلت بسوزه من 8 ماهه که اینو دارم:8::21::10:
خب جدای از شوخی
تقریبا تمامی حرفهات رو قبول دارم
اسپیکرش مارک jbl هست که یکی از معروف ترینهاست
جالبه مال من اتصال سمت چپی مانیتور با بدنه شکسته .دادم گارانتی (واسه من سه ساله طلایی هستش)اونا هم گفتن که باید به سازگار بگیم اونا هم از امارات سفارش بدن قیمتش بین 50 تا 200 هزار میشه که از این مقدار 70 درصد بر عهده شرکت و 30 درصد بر عهده منه .که چون دیدم طول کشید گفتم فعلا سفارش ندید بعدا خودم میگیرم
برای حل مشکل بلوتوث و دیگر سخت افزار یه راه میزارم پیش پات تا عمرت منو دعا میکنی
برو نرم افزار Driver Genius Professional Edition رو بگیر بعد درایور هایی که خودش رو میگه دانلود کن(حدود 500 مگ میشه)که شامل تمام درایور هایی میشه که رو سیستمت نصب نیست یا اگه هست نسخه قدیمی تره .
من هم با بلوتوث همین مشکل داشتم ولی بعد از این کار الان مث خر داره برام کار میده
اره دکمه های لمسی یه چیز چرته البته به جر دکمه باطری و مد نمایش که واقعا مفیده
حتما حتما از بک اپش رو دی وی دی داشته باش یه نسخه در ضمن خیلی دردسر داره اگه ویندوزت بالا نیومد
میشه بیشتر در مورد اون مشکل اتصال بدنه و مانیتور صحبت کنی؟

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------

سلام شما کی و از کجا گرفتید که گارانتیش تموم شده مگه دو ساله نبوده؟
ببین خود سازگار هم همه اجزا رو از امارات سفارش میده بنابراین اگه بتونی شماره امارات رو پیدا کنی و یکی که عربی بلده میتونی بردشو حداقل به نصف قیمت سازگار بدست بیاره
کلا من برام تجربه شده تو این مملکت گارانتی ها قیمتشون دوبل نسبت به جاهای دیگه هست
برای بدست اوردن شماره هم که از سایت خود لینوو میتونی کمک بگیری

ممنون دوست عزیز. من لپ تاپ رو میزارم روی یه زیر لپ تاپی که زاویه داره. یه بار دستم بهش خورد از روز سر خورد همینطوری که باز بود به پشت خورد زمین. اتصال سمت چپش از داخل شکست و لق شده . زیر لپ تاپ زیر باتری هم که نگاه کردم دیدم یکی از پیچا شکسته و از جا در اومده . از پشت هم که به لپ تاپ نگاه میکنم یه درز باز شده و فاصله افتاده بین لپ تاپ و باطری . اگه میتونی 10 دقیقه صبر کن الان ازش عکس میگیرم و میزارم برات

SAEEDSAMSUNG
11-11-2011, 12:14
اینم عکساش :

SAEEDSAMSUNG
12-11-2011, 19:26
نصبش کردم ولی بلوتوس درست نشد

psp2004
24-11-2011, 10:05
نصبش کردم ولی بلوتوس درست نشد

میشه یه بار دیگه بگی مشکل بلوتوثت از کجاس ؟؟؟:46: شاید بتونم حلش کنم :31:

xen
09-01-2012, 00:47
آقا من بایوسم آپدیت نکردم میخواستم بدونم بکنم بهتره یا نه بعد خطری نداره که؟

تجربه شخصی منم از این لپ تاپ پایین نوشتم اگه کسی از بچه ها مشکلاتی مثل من دارن و حل شده براشون بگن بهم

الان 1 سالو 1 ماهه خریدم این y560 i7 رو به نظر من خوبه فقط مشکل پیکسل من دارم هنوز
گاهی هم ماهی یه بار یهو صفحه آبی میشه لپتاپ جیق میکشه ریست میشه: دی
کانفیگ منم مثل اینکه بلوتوث نداشت بعد که خریدم فهمدیم کلی رو دمم موند
گرمای زیادی میده به نظرم طوری که مثلا یه خورده کار سنگین می خوای باهاش بکنی دستتو بذاری اون بغل مجبور میشی زود برداری انقدر که داغ میکنه
آها گاهی اوقاتم یهو هنگ میکنه یعنی حرکت موس کند میشه هیچ کاری نمیتونی بکنی باید دکمه پاورو نگه داری خاموشش کنی
دیگه چیزی یادم نمیاد:دی

sam.dis
14-03-2012, 10:46
سلام دوستان.
من یه Y560 با CPU ci3 دارم. چند روزیه وایرلس و بلوتوثش روشن نمیشه. یعنی دکمه روشن خاموشش خراب شده. چون مدتی بود گیر میکرد. کلا مرخص شد!
به نظرتون هزینه تعمیرش چقدره؟ و اینکه راهی هست که بدون اون دکمه و از تو خود ویندوز بشه روشنش کرد؟

sam.dis
14-03-2012, 10:46
سلام دوستان.
من یه Y560 با CPU ci3 دارم. چند روزیه وایرلس و بلوتوثش روشن نمیشه. یعنی دکمه روشن خاموشش خراب شده. چون مدتی بود گیر میکرد. کلا مرخص شد!
به نظرتون هزینه تعمیرش چقدره؟ و اینکه راهی هست که بدون اون دکمه و از تو خود ویندوز بشه روشنش کرد؟

mz64
14-04-2012, 21:13
سلام دوستان
من یه lenovo y560 کارکرده در حد نو دارم که می خوام بفروشم به بهترین پیشنهاد.
علت فروش اینه که این مدل برای من زیاده و من به پولش نیاز دارم همانطور که میدونید من شنیدم که با این مدل حتی میشه رندر کرد

mostafabad2007
12-06-2012, 14:51
کسی از دوستان عکسی با کیفیت از خوده مین بورد داره چون مال من دو تا خازن مین اب کرده و بردم تعمیرگاه میگه نمیدونم بعنوان مثال این خازنا 10 امپر یا 20 امپر کسی از دوستان که تعمیرکار باشه و این مدله داره تعمیر میکنه میتونه از مین بورد یه عکس با کیفیت بزاره

mostafabad2007
02-09-2012, 21:43
دوستان مال من 2 تا از قطعه های اس ان دی کنده شده بود بعد بردم دادم تعمیر کنن قطعه ها رو عوض کردن حالا مشکل چیپ گرافیکی پیدا کرده و پیش هرکی میبرم میگه این مدل بیشتریاشون همین مشکل رو دارن میخواستم بدونم چیپ روعوض کنم درست میشه یانه
در ضمن اگه درست نمیشه می ارزه مین بوردشو عوض کنم بعد قیمت مینبوردش چنده
مدل دستگاه من cpu:core i7
کارت گرافیکشم amd 5730 1gig

arman.71
10-09-2012, 02:00
میگن این لب تاپ گرافیکش خراب میشه درسته؟؟:41:

لپتاپم سوخت!!!!!!!!!!
چه خاکی تو سرم بریزم ؟؟؟
Ci7 , ATI 5730

دوستان مال من 2 تا از قطعه های اس ان دی کنده شده بود بعد بردم دادم تعمیر کنن قطعه ها رو عوض کردن حالا مشکل چیپ گرافیکی پیدا کرده و پیش هرکی میبرم میگه این مدل بیشتریاشون همین مشکل رو دارن میخواستم بدونم چیپ روعوض کنم درست میشه یانه
در ضمن اگه درست نمیشه می ارزه مین بوردشو عوض کنم بعد قیمت مینبوردش چنده
مدل دستگاه من cpu:core i7
کارت گرافیکشم amd 5730 1gig
منم 2 سال پیش Y560 i7 خریدم، 1سال گارانتی داشت (سازگار). بعد از گارانتیش چند بار وسط کارم یدفعه خاموش شد. بعد از اون 2 ماه که کار کرد، دیگه روشن نشد. بردم تعمیر کنن، گفتن گرافیکش سوخته. درستش کردن، 4 ماه بعد دوباره سوخت. ایندفعه گفت کلاً این دستگاه‌ ها بردشون خرابه. باید عوض شه.
به نظرم اگه بردشم عوض کنم، باز همینجوری میشه. نمیدونم چیکارش کنم:41:

pcsoft
10-09-2012, 05:56
به نظر میاد مشکل زیاد داشته باشه Ci7. من Ci5 دارم هیچ مشکلی ندارم. روزها و شب ها باهاش بازی میکردم. الان پیش سازگاره. افتاد زمین هارد و پایه LCD خراب شد. ولی هیچ مشکلی درباره گرافیک نداره. این بلا رو هم خودم سهوا سرش اوردم.

pcsoft
21-10-2012, 13:08
لپ تاپ رو دادم تعمیر برام تعمیر کردن. الان مثل ساعت داره کار میکنه. واقعا یه لحظه هم از خریدم پشیمون نشدم و نیستم. بهترین برند Lenovo

hasanoooooooo
04-12-2012, 11:26
LENOVO Y560 واقعا لپتاپ شاخي بود. که قدرشو ندونستم الان که برد مشکل پيدا کرده .. نزديک به 1 هفتست شبانه روز دارم تحقيق ميکنم با اين قيمتهاي نجومي براي همچين کانفيگي بايد 2.500 حداقل داد!‌ عجب چيزي بود. از دکمه هاي لمسيش گرفته تا کولينگ فوق العاده اش!

reza_kavak
01-01-2013, 20:15
سلام دوستان من 2 سال هست که این لنوو رو دارم. یه سوال داشتم خدمت دوستان. میخواستم ببینم میشه dvd این مدل رو با بلوری تعویض کرد؟ در صورت امکان قیمتش رو لطفا بگین. ممنون

hasanoooooooo
02-01-2013, 01:06
سلام دوستان من 2 سال هست که این لنوو رو دارم. یه سوال داشتم خدمت دوستان. میخواستم ببینم میشه dvd این مدل رو با بلوری تعویض کرد؟ در صورت امکان قیمتش رو لطفا بگین. ممنون
بله میشود/
متاسفانه قیمت ندارم... ولی فکر کنم تو این گرونی زیر 200 هم پیدا نشه... شاید هم بشه!

شکر خدا لپتاپ منم درست شد... نماینده سازگار میگفت مشکل از چیپ هست ولی وقتی با باطری روشن میکردم دستگاه رو راحت بالا میومد. دادم به یه کار بلد ازم 130 گرفت درستش کرد! هر کاریش کردم نگفت چکارش کرده.....

msadr44
16-01-2013, 14:19
سلام دوستان
چند روز پیش پسر عمه ام گفت که میخواد y560 رو بفروشه. تقریبا نو نو هستش و ازش خیلی کم استفاده کرده. فکر کنم رو هم شیش ماه ازش استفاده نکرده. می ارزه ازش یک و پونصد بخرم؟

pcsoft
16-01-2013, 15:16
بله میشود/
متاسفانه قیمت ندارم... ولی فکر کنم تو این گرونی زیر 200 هم پیدا نشه... شاید هم بشه!

شکر خدا لپتاپ منم درست شد... نماینده سازگار میگفت مشکل از چیپ هست ولی وقتی با باطری روشن میکردم دستگاه رو راحت بالا میومد. دادم به یه کار بلد ازم 130 گرفت درستش کرد! هر کاریش کردم نگفت چکارش کرده.....

نمایندگی سازگار داخل لیست دزدترین شرکت ها قرار داره. برای یه کار کوچیک. میگن مادربرد رو عوض کن. واسه من درایور اشتباه ریخته بود. بعد می گفت کارت گرافیکت کار نمیکنه. باید مادربرد عوض کنی. خودم ریختم کار کرد!

leylaaa
03-02-2013, 02:44
سلام دوستان ممنون از پستای مفیدتون
تو یه پست گفت بودن کارت گرافیک رو از سایت AMD دانلود کنیم، آخه حجمش خیلی کمه، نزدیک 1MB ،ولی سایت lenovo زده 326MB !!!! مثلا AMD آپدیتم هس!! غیرمعقول نیس؟!!

leylaaa
03-02-2013, 02:54
تو یه پست گفت بودن کارت گرافیک رو از سایت AMD دانلود کنیم، آخه حجمش خیلی کمه، نزدیک 1MB ،ولی سایت lenovo زده 326MB !!!! مثلا AMD آپدیتم هس!! غیرمعقول نیس؟!!

hasanoooooooo
03-02-2013, 11:15
نه عزیز . اونی که سایت لنوو گذاشته هم قدیمی هست هم اینکه الکی حجمش زیاده.. اونی که خود amd گذاشته 1 مگابایت هست که وقتی اونو بگیری باید 80 مگ هم دوباره دانلود کنی... اون 80 مگی رو شما بگیر.... خیلی وقت هست که دیگه لنوو نرم افزاراشو رو سایت برای لپتاپ ما اپدیت نمیکنه... با بزنامه driver magician میتونید درایور lan, wifi , intel , vga رو اپدیت کنید...

pcsoft
03-02-2013, 12:48

لنوو درایور برای هر دو کارت گرافیک ATI و Intel ارائه میده. برای همین هم حجمش بالاست. یعنی با این درایور شما می تونین بین دو کارت عمل سوییچ انجام بدین. البته نسخه اش قدیمی هست(نسخه 8.7)

leylaaa
22-02-2013, 14:06
لنوو درایور برای هر دو کارت گرافیک ATI و Intel ارائه میده. برای همین هم حجمش بالاست. یعنی با این درایور شما می تونین بین دو کارت عمل سوییچ انجام بدین. البته نسخه اش قدیمی هست(نسخه 8.7)
چه جوری میشه سوییچ کرد؟

alpacino67
03-05-2013, 16:58
سلام دوستان من وای فای لپتاپم نصب میشه اما نمیتونم روشنش کنم دکمش هم مشکل نداره و با FN+F5 هم امتحان کردم روشن نمیشه

psp2004
04-07-2013, 09:19
سلام دوستان من وای فای لپتاپم نصب میشه اما نمیتونم روشنش کنم دکمش هم مشکل نداره و با FN+F5 هم امتحان کردم روشن نمیشه

با نام خدا و سلام

اول از همه شما مطمئنی درایور به درستی و کامل نصب شده ؟؟؟ وارد device manager شو و اول مطمئن شو که درست نصب شده یا نه..

hamid_baziyan
29-10-2013, 17:28
سلام دوستان. من y560 با کانفیگ سی پی یو i3 دو سال و نیم پیش خریدم. معمولا باطریشو به صورت پر از لپ تاپ جدا میکردم و زیاد از باطریش استفاده نمیکردم. معمولا هفته ای یکی دو بار میذاشتم پر و خالی بشه. کمی مدت زمان نگه داری شارژش کم شده بود که طبیعی هست. اما هفته قبل حواسم نبود و باطری روی لپ تاپ بود و کابل برق هم همزمان وصل بود حدود 4-5 ساعت. بعد از این متوجه شدم باطری خطای تعویض میده و یک علامت ضربدر قرمز کنار علامت باطری ظاهر میشه. انگار باطری نیست کلا. تو چند تا سایت انگلیسی دیدم که به آپدیت نبودن بایوس ربط دادن. کسی هست که کمک کنه؟؟ ویندوز 7 هست.
ممنون

mani_mtb
04-12-2013, 21:37
کسی اینجا پاسخ میده ؟ :n18:

Nice Devil
21-01-2014, 00:39
سلام دوستان.یه y560 تمیز دارم.میخوام بفروشم.چقدر قیمت بذارم خوبه؟
core i7
ram 4 gig
h.d.d. 640 gig
V.g.a. Ati Hd 5730
win 7
ممنون

hasanoooooooo
21-01-2014, 11:56
i5 های الان cpu قویتری نسبت به i7 های نسل اول دارن//// فکر میکنم نهایتی که قیمت میخوره حدودای 1600 تا 700 باشه... شاید هم کمتر..... الان یک z510 با cpu i5 و گرافیک 2 گیگ 470m قدرتی نزدیک به 50 درصد بیشتر نسبت به این لپتاپ داره که قیمتش 2 تومن هست.....