مشاهده نسخه کامل
: کلوپ lenovo y560
بچه ها این y560p هر کی سراغ داره کجا میفروشنش به من خبر بده
Amin_0913
23-02-2011, 14:39
دوستان مشکل پرش پیکسل دارید شماها؟
سلام دوستان
امروز رفتم بازی crysis 2 رو دانلود کردم (البته نسخه بتا!) گفتم بزار ببینیم رو این دستگاه چیکار میکنه . قبلشم رفتم درایو گرافیکمو آپدیت کردم که یه حالی به 5730 داده باشم:27:
خلاصه نصبش کردم رفتم تو بازی ...:24:
بچه ها ترکونده بود!!! هرچی بازی تاحالا کردین بزارین یه طرف game play و گرافیک این بازی خداس:19:
دلم نیومد بازیش کنم یه 1 مرحله واسه تست گرافیک رفتم حالا صبر میکنم نسخه اصلی 2 فروردین بیاد
خداوکیلی این lenovo خیلی دمش جیز!!!
با رزولیشن high و تنظیمات hardcore ... بین 30 تا 45 تا فریم میداد...:18:
بازم دمش گرم!!!
omid_o2o3
24-02-2011, 16:00
دوستان من همه جارو زيرو رو كردم ولي اين مدل ديگه با گارانتي سازگار موجود نيست...يكي دوجا با گارنتي نا آشنا ميدادن..نظرتون چيه؟بگيرم همينو يا 2-3 هفته صبر كنم كه سازگار بياره دوباره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من همه جارو زيرو رو كردم ولي اين مدل ديگه با گارانتي سازگار موجود نيست...يكي دوجا با گارنتي نا آشنا ميدادن..نظرتون چيه؟بگيرم همينو يا 2-3 هفته صبر كنم كه سازگار بياره دوباره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سازگار احتمالا بعد از عید دوباره میاره
اگه عجله نداری صبر کن
من توصیه میکنم با گارانتی سازگار بگیری
miladborhani
25-02-2011, 14:05
این خیلی فرق داره با این ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بیشتر برای بازی کردن میخواهم.
این خیلی فرق داره با این ؟
من بیشتر برای بازی کردن میخواهم.
با همین قیمت
y560 core i5 پیشنهاد میشه
برای بازی مناسبتره
yashgin128
25-02-2011, 19:54
تو سایت های انلاین فروش که خود سازگار معرفی کرده فک کنم داشته باشن
mailforhamed
26-02-2011, 11:04
به نظر شما coer i5 y560 با قیمت 1110000 تومان نسبت به قیمت hp 4520s که 900000 تومان است و امکانات زیر رو داره می ارزه؟
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.56 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.66 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6370 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
لطفا دلیل 210000 تومان تفاوت قیمت رو بگید؟
و اینکه به نظر شما y560 بعد از عید چقدر کاهش قیمت میکنه؟
SAEEDSAMSUNG
26-02-2011, 16:31
سلام به همگی . من آخرش خریدم.
core i5 460
4
640
5730
قیمت 1080
هنوز زیاد باهاش کار نکردم. ولی همه چیش خوبه.
miladborhani
26-02-2011, 21:46
به نظر شما coer i5 y560 با قیمت 1110000 تومان نسبت به قیمت hp 4520s که 900000 تومان است و امکانات زیر رو داره می ارزه؟
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.56 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.66 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6370 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
لطفا دلیل 210000 تومان تفاوت قیمت رو بگید؟
و اینکه به نظر شما y560 بعد از عید چقدر کاهش قیمت میکنه؟
یک دلیلش ویندوزشونه
SAEEDSAMSUNG
26-02-2011, 22:59
سلام من این لپ تاپ رو خریدم. هر کاری میکنم نمیتونم با بلوتوسش فایل بفرستم. دهنم سرویس شد این پیغامو میده : no services found . همه چیز هم درست نصب کردم و آپ کردم. قبلا هم لپ تاپ داشتم هیچگکدوم این مشکلو نداشتن قبلا
yashgin128
27-02-2011, 11:58
سلام به همگی . من آخرش خریدم.
core i5 460
4
640
5730
قیمت 1080
هنوز زیاد باهاش کار نکردم. ولی همه چیش خوبه.
سلام من این لپ تاپ رو خریدم. هر کاری میکنم نمیتونم با بلوتوسش فایل بفرستم. دهنم سرویس شد این پیغامو میده : no services found . همه چیز هم درست نصب کردم و آپ کردم. قبلا هم لپ تاپ داشتم هیچگکدوم این مشکلو نداشتن قبلا
دوست عزیز مبارکتون باشه انشاا.. که فنش برات بچرخه
قیمتش که خیلی خوبه فک کنم از اشنا گرفتین؟.
از کدوم شهر و از کدوم گارانتی خریدین(فک کنم گارانتیش 1 ساله هست)؟
قسمت پشتی این مدل انتخابی شما چه شکلی هست؟(اگه میشه چندتا عکس بزارید)
در مورد اون مشکلتون هم باید بچه هایی که این مدل رو دارند بیان حل کنند ولی شما مطمئنید درایور بلوتوث نصب شده؟معمولا برای فرستادن فایل باید ابتدا یه سری تنضیمات نرم افزاری هم از قبل تنظیم شده باشد.
موفق باشید
سلام دوستان جچوری میشه درایور کارت گرافیکم رو آپدیت کنم 5730 ati
SAEEDSAMSUNG
27-02-2011, 16:59
دوست عزیز مبارکتون باشه انشاا.. که فنش برات بچرخه
قیمتش که خیلی خوبه فک کنم از اشنا گرفتین؟.
از کدوم شهر و از کدوم گارانتی خریدین(فک کنم گارانتیش 1 ساله هست)؟
قسمت پشتی این مدل انتخابی شما چه شکلی هست؟(اگه میشه چندتا عکس بزارید)
در مورد اون مشکلتون هم باید بچه هایی که این مدل رو دارند بیان حل کنند ولی شما مطمئنید درایور بلوتوث نصب شده؟معمولا برای فرستادن فایل باید ابتدا یه سری تنضیمات نرم افزاری هم از قبل تنظیم شده باشد.
موفق باشید
گارانتی سازگار تا تاریخ مارچ 2012
کرمانشاه.
مدل ساده و دقیقا بیه اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این شارژش خیلی باریکتره. با این که تو شکله فرق داره. به نظرتون انداختن>؟ البته پلمب بود خودم بازش کردم. ولی همین که سی پی یوش 460 بود خوشحالم کرد.
در آینده یه جند تا عکس 10 مگاپیکسل ازش میگیرم. الانم فقط یه بازی نصب کردم و خروجی دادم به تلویزیون و در حالت فول اچ دی خیلی روون بازی رو اجرا کرد (dead space 2 ) . اسپیکراش باس خوبی داره. و یه چیز دیگه هم اینکه قیافش خیلی خوشگلتر از عکسشه. تا الان راضیم. فقط شارژ باتریش خیلی کوتاهه! شبیه ایسره! کمتر از 2 ساعت
مشکل بلوتوثم حل شد! از گوشیم بود!!
SAEEDSAMSUNG
27-02-2011, 17:08
windows rating ham inu baram zad :
processpr 6.9
ram 5.9
graphic 6.7
gaming graphic 6.7
hard 5.9
جالب اینه که cpu corei7 رو وینوز میزنه 7
کرمانشاه.
مدل ساده و دقیقا بیه اینه:
راستی این شارژش خیلی باریکتره. با این که تو شکله فرق داره. به نظرتون انداختن>؟ البته پلمب بود خودم بازش کردم. ولی همین که سی پی یوش 460 بود خوشحالم کرد.
در آینده یه جند تا عکس 10 مگاپیکسل ازش میگیرم. الانم فقط یه بازی نصب کردم و خروجی دادم به تلویزیون و در حالت فول اچ دی خیلی روون بازی رو اجرا کرد (dead space 2 ) . اسپیکراش باس خوبی داره. و یه چیز دیگه هم اینکه قیافش خیلی خوشگلتر از عکسشه. تا الان راضیم. فقط شارژ باتریش خیلی کوتاهه! شبیه ایسره! کمتر از 2 ساعت
مبارکت باشه عزیز
ایشالا یه عمر بهت حال بده...
منم core i7 همین مدل رو دارم البته مدل سفارشی
در ارتباط با شارژر این مدل باید بگم که مال منم شارژرش مثه همینه که تو عکسه
ولی core i5 این مدل شارژش یکم slim تره و مشکلی نداره از اون بابت خیال راحت ،اصله..
راستی یه لطفی بکن شما یه بازی مثلا call of duty black ops یا mafia 2 را رو این دستگاه اجرا کن با تنظیمات بالا!!
بعد از 20 دقیقه بازی یه عکس از screen برنامه HWMonitor بگیر تا دما cpu و gpu و motherboard و hdd دستگاه رو نشون بده
میخوام یه مقایسه ای با core i7 این مدل از نظر دما داشته باشم ...
ممنون میشم این لطفو بکنی...
بچه ها یه سری عکس از این مدل واستون میزارم
تا این مدل از نظر ظاهری هم کامل معرفی بشه
y560 از زاویه های مختلف
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
بررسی کامل نقاط مختلف y560
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
y560 از کناره ها :
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
از پشت :
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
از زیر : (دریچه های متعدد تعبیه شده در قسمت زیرین این مدل که کمک زیادی به کاهش دمای دستگاه میکنه)
باتری دستگاه:
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
و در آخر لوازمی که در پک این دستگاه موجود است:
saeediust
27-02-2011, 22:19
من بد از كلي كلنجار رفتن بالاخره تصميم گرفتم ريسك كنم و ASUS N53SV رو بگيرم
هرچه بادا باد
مزيت هاي N53SV نسبت به y560:
1- پردازنده فوق العاده قوي تر
2-گرافيك قويتر
3- ساپورت RAM تا 16GB
4- دارا بودن دو كارت گرافيك Nvidia 540M و Intel HD
5- دارابودن USB 3.0
6-دارا بودن BLuray
تنها برتري y560 نسبت به N53SV كه به بهش رسيدم خنك تر بودن اون هست
نظر شما چيه؟
yashgin128
27-02-2011, 22:22
بچه ها یه سری عکس از این مدل واستون میزارم
تا این مدل از نظر ظاهری هم کامل معرفی بشه
y560 از زاویه های مختلف
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
و در آخر لوازمی که در پک این دستگاه موجود است:
بسیار ممنون دوست عزیز
میگم از پشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خوشگلتره تا از جلو
کاش میشد از همون اول موقع خرید باطری رو با یه باطری 9 یا 12 سلولی عوض کنیم.
کسی خبر از قیمت این دو باطری نداره؟
در ضمن من شنیدم y560 (البته من i5 منظورمه)و کلا لپتاپ داره گرون میشه حقیقت داره؟
به عنوان سوال اخر تو ایران چند رنگ(شکل ) از این مدل موجود هست؟(فک کنم یکیش همینه که عکساش موجود هست و یکی دیگه همون بقولا ارم کشور گوگوریو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]غیر از اینا دیگه من ندیدم)
راستی دوست عزیز اون تستی که انجام داده بودین به چه صورت هست؟(تو کجای ویندوز باید بریم این قسمت رو فعال کنیم)دوستان هم اگه y560 دارن از سیستمشون تست بگیرن (مثل اون دوست خوبمون) و نتایج رو اینجا بزارن
مخصوصا i7
ممنون
مبارك باشه.به قول دوستمون فنش برات بچرخه.
خيلي خوب كاري كردي 460 گرفتي.مال من 450 هستش اما امتيازه ويندوز مال منم واسه سيپيو 6.9 هست
در مورد شارژتت نگران نباش واسه منم همين قدريه.اما در مورد شارژ من نزديك به 3 ساعتو 15 دقيقه در حالتي كه فيلم از تو هاردم ميديم نگه داشت
yashgin128
27-02-2011, 22:41
هرچه بادا باد
2-گرافيك قويتر
3- ساپورت RAM تا 16GB
5- دارابودن USB 3.0
6-دارا بودن BLuray
نظر شما چيه؟
دوست عزیز انشاا.. که مبارکتون باشه
من همین 1 ساعت پیش رفیقم یه دونهjl n53 البته i5 گرفت.من از لحاظ ظاهر این مدل y560 رو خوشگلتر میدونم
صفحه کلید لینوو بهتر از n53 هست ولی n53در عوض کلید های نامبریک کنار رو داره.
اینکه نوشتین پردازنده فوق العاده قوی تر من قبول ندارم.اولا گیرن که پردازنده سالم باشه(که انشاا.. باشه)باز انچنان تفاوتی بین اینها نیست.شما خیلی گول این فناوری و پیشرفت و تبلیغات رو نخورید.من مطمئنم شما هیچوقت تفاوت بین این پردازنده را حس نخواهید کرد چون اصلا این تفاوت محسوس نیست.
بر طبق کدامین نظریه نوشتین که 540گرافیک از 5730 قوی تر است.این حرف شما مث این میمونه که بگین یکی که قدش 172 سانت هست از یکی که قدش 171.5 هست بلندتره که اصلا اینجا این بلندتری محسوس نخواهد بود در ضمن اگه اهل بازی کردن هستید ati بیشتر جواب میدهد.
نه من نماینده شرکت لینوو هستم و نه شما نماینده ایسوس و هیچ منفعتی هم در این زمینه به من و شما نمیرسد
من وشما دو تا خریدار هستیم که برای این پولی(که خون و دل بدست اورده ایم )می خواهیم بهترین نتیجه را بگیریم
اگه پردازنده ایسوس مشکل نداشت مطمئنم من اولین کسی میبودم که توی این تاپیک بهتون میگفتم برین این مدل ایسوس رو بگیرین ولی..همین امضای من گویای خیلی موارد هست
اگر که صبر ندارین (که احتمالا دارین)شرکت ایسوس مدل های جدید n53 رو با همین پردازنده سندی بریج (البته بدون مشکل)قراره روانه بازار کنه که تا بخواد به ما برسه کلی طول میکشه
در هر صورت هر چی که گرفتین انشاا.. فنش براتون خوب بچرخه
موفق باشین
saeediust
27-02-2011, 23:01
دوست عزیز انشاا.. که مبارکتون باشه
من همین 1 ساعت پیش رفیقم یه دونهjl n53 البته i5 گرفت.من از لحاظ ظاهر این مدل y560 رو خوشگلتر میدونم
صفحه کلید لینوو بهتر از n53 هست ولی n53در عوض کلید های نامبریک کنار رو داره.
اینکه نوشتین پردازنده فوق العاده قوی تر من قبول ندارم.اولا گیرن که پردازنده سالم باشه(که انشاا.. باشه)باز انچنان تفاوتی بین اینها نیست.شما خیلی گول این فناوری و پیشرفت و تبلیغات رو نخورید.من مطمئنم شما هیچوقت تفاوت بین این پردازنده را حس نخواهید کرد چون اصلا این تفاوت محسوس نیست.
بر طبق کدامین نظریه نوشتین که 540گرافیک از 5730 قوی تر است.این حرف شما مث این میمونه که بگین یکی که قدش 172 سانت هست از یکی که قدش 171.5 هست بلندتره که اصلا اینجا این بلندتری محسوس نخواهد بود در ضمن اگه اهل بازی کردن هستید ati بیشتر جواب میدهد.
نه من نماینده شرکت لینوو هستم و نه شما نماینده ایسوس و هیچ منفعتی هم در این زمینه به من و شما نمیرسد
من وشما دو تا خریدار هستیم که برای این پولی(که خون و دل بدست اورده ایم )می خواهیم بهترین نتیجه را بگیریم
اگه پردازنده ایسوس مشکل نداشت مطمئنم من اولین کسی میبودم که توی این تاپیک بهتون میگفتم برین این مدل ایسوس رو بگیرین ولی..همین امضای من گویای خیلی موارد هست
اگر که صبر ندارین (که احتمالا دارین)شرکت ایسوس مدل های جدید n53 رو با همین پردازنده سندی بریج (البته بدون مشکل)قراره روانه بازار کنه که تا بخواد به ما برسه کلی طول میکشه
در هر صورت هر چی که گرفتین انشاا.. فنش براتون خوب بچرخه
موفق باشین
اي بابا
زدي تو ذوقمون كه داداش
كرك و پرمون ريخت!!!
اخه با گارانتي سازگار كلي سر و كله زدم
اولا كه دوسال گارانتي داره و چون من كارم طوريه كه ميدونم پدر سيستم رو در ميارم لذا مطمئن هستم كه اگه cpu مشكلي داشته باشه، در طي اين دوسال خودش رو نشون خواهد داد
در ضمن سازگار هم گفت كه ما فراخوان نميديم ولي اگه مشكلي طي اين دو سال پيش اومد حتما رفع خواهيم كرد
از اينا گذشته، خود اينتل اعلام كرده حداكثر 15درصد كاربران با اين مشكل مواجه خواهند شد
چهارما شايد بشه با اين روشي ي كه خود شما در امضاي خودتون قرار دارين يه كاري كرد!!!(البته اميدوارم)
mailforhamed
28-02-2011, 11:35
[QUOTE=enrico128;5895282]بسیار ممنون دوست عزیز
میگم از پشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خوشگلتره تا از جلو
کاش میشد از همون اول موقع خرید باطری رو با یه باطری 9 یا 12 سلولی عوض کنیم.
کسی خبر از قیمت این دو باطری نداره؟
در ضمن من شنیدم y560 (البته من i5 منظورمه)و کلا لپتاپ داره گرون میشه حقیقت داره؟
به عنوان سوال اخر تو ایران چند رنگ(شکل ) از این مدل موجود هست؟(فک کنم یکیش همینه که عکساش موجود هست و یکی دیگه همون بقولا ارم کشور گوگوریو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]غیر از اینا دیگه من ندیدم)
راستی دوست عزیز اون تستی که انجام داده بودین به چه صورت هست؟(تو کجای ویندوز باید بریم این قسمت رو فعال کنیم)دوستان هم اگه y560 دارن از سیستمشون تست بگیرن (مثل اون دوست خوبمون) و نتایج رو اینجا بزارن
مخصوصا i7
ممنون[/QUOTE
به نظر شما y560 بعد از عید چقدر کاهش قیمت میکنه؟البته y560 corei5 رو میگم.>؟؟
mostafabad2007
28-02-2011, 18:13
با سلام مال من به اشکال خورده لب تاب میخواستم برگردونم به روز اول حالا از این دکمه onekey rescue system که بالای دکمه روشن شدنه چه طوری استفاده بکنم اگه میشه یه کم توضیح بدین
SAEEDSAMSUNG
01-03-2011, 11:13
هرچه بادا باد
2-گرافيك قويتر
3- ساپورت RAM تا 16GB
5- دارابودن USB 3.0
6-دارا بودن BLuray
نظر شما چيه؟
1- مدل i7 بگیر که پردازنده مساوی دارن . ( اونجوری قیماتش هم مساوی میشه)
2- گرافیکش 5 درصد قوی تره که اصلا برای شما به چشم نمیاد پس رو این مورد مانور نده
3- این مورد هم اصلا به چشمت نمیاد. 8 تا هم زیاده چه برسه به 16 تا.
4- مال من هم دو کارت گرافیک داره و یه کلید سوییچ داره که بین دوتاش سویچ میکنم. جالب اینه وقتی میزارم روی گرافیک اینتل باتری تا 3 ساعت و نیم دوام میاره. خیلی بارم ارزش داره این مورد.
5- این مورد خوبه ولی برتری جزیی حساب میشه
6- مدل i7 بلو ری هم داره
من جای شما باشم ایسوس نمیخرم چون کیبوردش ( مهمترین قسمت قضیه ) مشکل داره و خیلی سفته. من از نزدیک دیدمش زیاد قیافه جالبی نداره و یه کم هم سنگین تره. لنوو ظاهر شیک تری هم داره و اسپیکراش خیلی خوبه. بی صر و صدا و خنک تره یه دکمه back داره که اگه بزنی به راحتی برمیگرده به حالت کارخونه.
miladborhani
01-03-2011, 11:29
دوستان من رفتم اینو سفارش دادم
نظرتون در مورد ویندوز روش چیه ؟
آخه 64 یکم سخته باهاش کنار اومدن.نگه دارم ویندوزو ؟ چرا ؟
دوستان من رفتم اینو سفارش دادم
نظرتون در مورد ویندوز روش چیه ؟
آخه 64 یکم سخته باهاش کنار اومدن.نگه دارم ویندوزو ؟ چرا ؟
ویندوز اورجینال 64 بیتی میخوای پاک کنی؟؟!
حدود 100 ت از پولی که واسه این مدل میدی به خاطر همین ویندوز اورجینالشه!!!!
mostafabad2007
01-03-2011, 23:07
اعضای سایت کسی نبود به ما یاد بده با استفاده از cd هاس ریکاوریش که موقع خریدن دادان چه چوری به روز اولش ببرم اگه کسی بلد نیست بگه شاید یه نفر بیاد و به ما کمک کنه خیلی گیرم
hasanoooooooo
01-03-2011, 23:14
داداش بالای دکمه روشن خاموش کردن سیستم . یه دکمخ کوچیک هست .و اونو فشار بده . خودش راهنماییت میکنه چطوری از همونحا سیستم رو برگردونی...... نیازی به cd هم نیست .
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
ویندوز اورجینال 64 بیتی میخوای پاک کنی؟؟!
حدود 100 ت از پولی که واسه این مدل میدی به خاطر همین ویندوز اورجینالشه!!!!
سلام داداش. میگم درسته که 100 تومنپولشه اما از نظر امکانات و سرعت به پای نسخه ultimate نمیرسه . به تازگی هم که سرویس پگ 1 اومده..... بنظرم دوستان از ویندوز اصلشون یه بکاپ بگیرن و ویندوزی رو که میخوان بریزن.:10:
miladborhani
02-03-2011, 00:01
داداش بالای دکمه روشن خاموش کردن سیستم . یه دکمخ کوچیک هست .و اونو فشار بده . خودش راهنماییت میکنه چطوری از همونحا سیستم رو برگردونی...... نیازی به cd هم نیست .
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
سلام داداش. میگم درسته که 100 تومنپولشه اما از نظر امکانات و سرعت به پای نسخه ultimate نمیرسه . به تازگی هم که سرویس پگ 1 اومده..... بنظرم دوستان از ویندوز اصلشون یه بکاپ بگیرن و ویندوزی رو که میخوان بریزن.:10:
منم منظورم همین امکانات کمشه،بکاپ خوبه برای آینده
omid_o2o3
02-03-2011, 09:23
اگه کسی جایی رو میشناسه که داره این مدل (core i7) بهم Pm بده لطفا
mostafabad2007
02-03-2011, 10:23
با سلام همون دکمه کوچیکه رو میزنی این صفحه میاد
و اگه وسطی مال ریکاوری باشه این میاد
وحالا روی yes کلیک میکنم این میاد
حالا بگید چکار کنم بلد نیستم:18:
با سلام همون دکمه کوچیکه رو میزنی این صفحه میاد
و اگه وسطی مال ریکاوری باشه این میاد
وحالا روی yes کلیک میکنم این میاد
حالا بگید چکار کنم بلد نیستم:18:
سلام مشکل از پارتیشن هاردتونه
این فکر کنم مشکلتو حل کنه:
mailforhamed
02-03-2011, 16:04
به نظر شما y560 بعد از عید چقدر کاهش قیمت میکنه؟البته y560 corei5 رو میگم.>؟؟
mailforhamed
02-03-2011, 16:16
و اینکه تفاوت محسوسی بین corei7 و corei5 این مدل وجود داره؟ یعنی corei7 به اندازه ای سریعتر هست که متوجه بشیم؟؟
SAEEDSAMSUNG
02-03-2011, 18:02
و اینکه تفاوت محسوسی بین corei7 و corei5 این مدل وجود داره؟ یعنی corei7 به اندازه ای سریعتر هست که متوجه بشیم؟؟
تفاوت که داره ولی منو ما احساس نمیکنیم. شاید یه کاربر حرفه ای متوجه بشه. اگه نظر منو بخواید همون i5 بگیرید کارتون رو خیلی خوب راه میندازه. جالب اینه که من یه بازی رو با نهایت کیفیت بازی میکنیم و وقتی چک میکنم میبینم که از دو تا از هسته ها به صورت کامل استفاده نشده !
mostafabad2007
02-03-2011, 22:58
میگم گفتین از پارتیشنه این یعنی چی اگه میشه بگید از dvd های ریکاوری چه طوری استفاده بکنم
با نام خدا و سلام
دوستان اخیرن دیگه هیچ کدوم از دکمه های لمسی لپ تاپم کار نمی کنه و درایور هیچ کدوم از وسایل usb رو نصب نمی کنه و در نتیجه اجرا نمی کنه ... اشکال از کجاست ؟؟؟؟
با سپاس .......
با نام خدا و سلام
دوستان اخیرن دیگه هیچ کدوم از دکمه های لمسی لپ تاپم کار نمی کنه و درایور هیچ کدوم از وسایل usb رو نصب نمی کنه و در نتیجه اجرا نمی کنه ... اشکال از کجاست ؟؟؟؟
با سپاس .......
مشکل از عدم نصب درایوهاست . درایوهای مخصوص هرکدوم رو نصب کنید . مشکلتون برطرف میشه.
موفق باشید
مشکل از عدم نصب درایوهاست . درایوهای مخصوص هرکدوم رو نصب کنید . مشکلتون برطرف میشه.
موفق باشید
آخه یه دفه این طوری شد تا الان درایور ها نصب بوده حالا چه طوری پاک شدن ؟؟؟؟
mailforhamed
03-03-2011, 18:51
تو سایت سازگار کانفیگ corei5 رو با صفحه LCD زده. مگه این کانفیگ با صفحه نمایش LED نیست؟ یعنی اشتباه زده؟ اینم لینکش:
تو سایت سازگار کانفیگ corei5 رو با صفحه LCD زده. مگه این کانفیگ با صفحه نمایش LED نیست؟ یعنی اشتباه زده؟ اینم لینکش:
نه دوست عزیز
سازگار اشتباه زده همه مدل ها y560
دارای مانیتور 15.6inch LED HD, Native Resolution: 1366 x 768 هستن
راستی بچه ها امروز 2 تا پورت usb 3 به y560 اضافه کردم
و اینکار میسر نمیشد جز با دریچه express card که لنوو برای این مدل پیش بینی کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9.jpg
این مدل رو من امروز 35 ت خریدم
میره داخل پورت express card لپ تاپ و 2 پورت usb3 بهتون میده که برید حالشو ببرید
saeediust
04-03-2011, 02:00
راستی بچه ها امروز 2 تا پورت usb 3 به y560 اضافه کردم
و اینکار میسر نمیشد جز با دریچه express card که لنوو برای این مدل پیش بینی کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9.jpg
این مدل رو من امروز 35 ت خریدم
میره داخل پورت express card لپ تاپ و 2 پورت usb3 بهتون میده که برید حالشو ببرید
از کجا گرفتی؟
منم میخوام
از کجا گرفتی؟
منم میخوام
تو بازار هست داداشی
مارکای مختلفم داره
gigabyte . bufallo . silicon ...
من از فروشگاه دوستم
اصفهان خریدم
35 ت
یه پورته هم داشت ولی با یه مارکه دیگه 20 ت میداد
دم لنوو با این express card جیز!!! همه چیزو پیش بینی کرده...
وقتی میگم طراحیش مهندسیه بی راه نگفتم...
دوست عزیز
این مدل core i5 هم داره ؟ اگه هست قیمتش چنده ؟
mailforhamed
04-03-2011, 12:57
آره .corei5 هم داره که قیمتش حدود 111000 تومان است.
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
تو سایت سازگار با لینک زیر مدل corei5 رو با دو کارت گرافیک که یکی intel و دیگری ati است معرفی کرده . درسته؟؟
SAEEDSAMSUNG
04-03-2011, 15:37
دوست عزیز
این مدل core i5 هم داره ؟ اگه هست قیمتش چنده ؟
آره من که گرفتم 1070. دو تا کارت گرافیک داره و I5 460 . ازش هم راضیم.
mailforhamed
04-03-2011, 17:55
آره من که گرفتم 1070. دو تا کارت گرافیک داره و I5 460 . ازش هم راضیم.
با گارانتی سازگار این قیمتو گرفتی؟ تو لینک زیر که corei5 450m است ؟ همینو گرفتی؟؟
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
SAEEDSAMSUNG
04-03-2011, 21:15
با گارانتی سازگار این قیمتو گرفتی؟ تو لینک زیر که corei5 450m است ؟ همینو گرفتی؟؟
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
با گارانتی 1 ساله سازگار. i5 460 مال من. این لینک 450 ه
mohammadi_4u
04-03-2011, 21:31
سلام دوستان
لطفا لينك برنامه توربو بوست اين لبتابو برام بزاريد ممنون ميشم:11:
سلام دوستان
لطفا لينك برنامه توربو بوست اين لبتابو برام بزاريد ممنون ميشم:11:
mailforhamed
05-03-2011, 15:53
به نظر شما asus x42 با کانفیگ corei7 , 6gig ram , 500gig hard , ati 6470 1gig و قیمت 1190000 تومان می ارزه یا y560 با کانفیگ corei5 , ati 5730 با قیمت 1125000 تومان؟؟
و اینکه قدرت ati 5730 چند درصد بیشتر از ati 6470 است؟؟
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
لطفا با دلیل مقایسه کنید؟؟؟
mailforhamed
05-03-2011, 16:05
و اینکه asus x42 i7 چند هسته ای است و y560 i5 چند هسته ای هست؟؟؟
و اینکه asus x42 i7 چند هسته ای است و y560 i5 چند هسته ای هست؟؟؟
این مدل ایسوس 4 هسته ای
لنوو core i5 دو هسته ای
گرافیک 5730 حدودا دو برابر قوی تر از 6470 هست
miladborhani
06-03-2011, 12:04
سلام.زده 450 اما 460 هست و 30 هزار گرون تر.منم خریدم.واقعا زیباست.از همه به خاطر کمک هاشون ممنونم.
یک سوال .با چه برنامه ای بکاپ بگیرم ؟
yashgin128
06-03-2011, 12:24
خب سلام به همگی
بالاخره من هم قراره که y560 بگیرم و به اعضای این تاپیک ملحق شوم
تا اونجایی که تونستم (البته از طریق تئوریات)دوستان رو راهنمایی کردم حالا نوبت دوستان هست که منو راهنمایی کنن.
دوستان دیروز من با یه فروشگاه تماس گرفتم برای خریدi5 y560 گفتن که این مدل چندتا طرح داره .من هم گفتم که دو تا طرح بیشتر نیست یکی همین عکسی که پایین گذاشتم یکی دیگشو هم همون ارم بقولا گوگوریو/
اونا گفتن نه هم 8 ضلعی هست هم 6 ضلعی و هم . .. (البته موجود نداشتند و قرار شد سفارش بده)و جون میخاد سفارش بده گفته که هرکدومش که برات اوردیم دیگه تو پاچته؟
نظرتون چیه ؟دوستان کسانی که y560 دارن طرح جلو و پشت لپتاپشون مثل اینه یا کمی فرق داره؟رنگ کیبورد که مشکی هست برای شما درسته؟
در ضمن برای ریکاوری چیکار کنم ؟به خودشون بگم برام ریکاوری بگیرن یا خودم هم میتنونم؟(البته رشتم کارشناسی نرم افزار هستش.!!!)
در مورد کیف لپتاپ هم من تجربه نمدارم .چه جور کیفی بگیرم؟
اهان سوال اخر برای فن زیرش چی بگیرم؟چی خوبه و چند قیمت هست؟اگه تصویر ازش دارین اونو دریغ نکنین.
قیمت:با گارانتی 3 ساله طلایی(که شامل مثلا شارژر هم میشه)در میاد 1.260 البته قراره یه کیف لپتاپ تا 55 هزار + موس 6 هزاری + انتی ویروس ارجینال بیت دیفیتدر نسخه توتال (که 55 هزار قیمتش هست) رو بهم اشانتیون بده.(این جز شرایط فروششون هست و به همه میدن)
شرمنده دوستان که خیلی سوال کردم.
mohammadrezag
06-03-2011, 14:55
اگه بخوام بگیرم از کجا بگیرم دوستان ؟ شیراز باشه بهتر ...
در ضمن شما کفتید 1.290
توی سایت سازگار زده 1.410
خب سلام به همگی
بالاخره من هم قراره که y560 بگیرم و به اعضای این تاپیک ملحق شوم
تا اونجایی که تونستم (البته از طریق تئوریات)دوستان رو راهنمایی کردم حالا نوبت دوستان هست که منو راهنمایی کنن.
دوستان دیروز من با یه فروشگاه تماس گرفتم برای خریدi5 y560 گفتن که این مدل چندتا طرح داره .من هم گفتم که دو تا طرح بیشتر نیست یکی همین عکسی که پایین گذاشتم یکی دیگشو هم همون ارم بقولا گوگوریو/
اونا گفتن نه هم 8 ضلعی هست هم 6 ضلعی و هم . .. (البته موجود نداشتند و قرار شد سفارش بده)و جون میخاد سفارش بده گفته که هرکدومش که برات اوردیم دیگه تو پاچته؟
نظرتون چیه ؟دوستان کسانی که y560 دارن طرح جلو و پشت لپتاپشون مثل اینه یا کمی فرق داره؟رنگ کیبورد که مشکی هست برای شما درسته؟
در ضمن برای ریکاوری چیکار کنم ؟به خودشون بگم برام ریکاوری بگیرن یا خودم هم میتنونم؟(البته رشتم کارشناسی نرم افزار هستش.!!!)
در مورد کیف لپتاپ هم من تجربه نمدارم .چه جور کیفی بگیرم؟
اهان سوال اخر برای فن زیرش چی بگیرم؟چی خوبه و چند قیمت هست؟اگه تصویر ازش دارین اونو دریغ نکنین.
قیمت:با گارانتی 3 ساله طلایی(که شامل مثلا شارژر هم میشه)در میاد 1.260 البته قراره یه کیف لپتاپ تا 55 هزار + موس 6 هزاری + انتی ویروس ارجینال بیت دیفیتدر نسخه توتال (که 55 هزار قیمتش هست) رو بهم اشانتیون بده.(این جز شرایط فروششون هست و به همه میدن)
شرمنده دوستان که خیلی سوال کردم.
سلام دوست عزیز پیشاپیش مبارکت باشه ایشالا به پای هم پیر شین
در مورد طرحش بگم که یارو شعر گفته 8ضلعی و شش ضلعی داره
دو تا طرح بیشتر نداره که یکی همینه که عکسشو گذاشتی یکیم به قول خودت علامت گوگوریو که اون مانیتورش 3d هست
کیبوردش یه دست مشکی و اطراف کیبوردشم مشکی متالیک
نگران ریکاوریشم نباش ... یه دکمه کوچول موچولو بغل کیبوردش داره که بزنیش هم میتونی یه دی وی دی بکاپ ازش بگیری هم به راحتی آب خوردن سیستمو واست بر میگردونه حالت کارخونه..عینه روز اولش...
من وقتی خریدمش یارو می گفت کیف نداره و باید جدا بخریو این حرفا... (ناز میکرد...) خلاصه یکم روش کار کردم باهام رفیق شد که یهو دیدم رفت اون پشت تو انباری و با یه کیف خوشکل و مامانی برگشت که اورجینال ماله خوده lenovo بود و طرح ideapad روش بود و حالت اسپرتم داشت...
یه آنتی ویروس nod 32 هم نشت واسم نصب کرد و یه موس و فلش مموری 8 گیگ لنوو هم بهم داد (جو تریپ معرفت دو دستی گرفته بودش و ولش نمیکرد...)
حالا اگه کیفرو بهت داد که خیلی خوش به حالت میشه اگه ندادم یه کیف کاردرست ازش بگیر فقط حواست باشه ضربه گیر داشته باشه و اگه زیپی بود زیپش از این الکیا نباشه...
کول پدم اگه cooler master برداری خوب چیزیه ... قیمتشم بین 10 تا 15 ت هست
موقع خرید از فروشنده سوال کن آداپتر usb 3 واسه پورت express card داره اگه داشت حتما بردار ازش و بزار پای حساب اشانتیون...
دیگه فک نکنم چیزی مونده باشه که نگفته باشم... بازم مبارکت باشه ایشالا خریدی بیا همین جا شیرینیشم بده داداش...:46:
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
در ضمن شما کفتید 1.290
برو سایت سازگار تلفن نمایندگی سازگار شیرازو پیدا کن تماس بگیر حتما دارن...
دوستان مدل core i5 شو گفتن 1260
که گویا گارانتیشم سازگار نیست
اینم عکس کیفش
باسلام
بچه ها من یک بار حین بازی resident evil5 لب تابم خاموش شد وبعداز 20تا 30 دقیقه روشن شد وبه حالت اول برگشت خواستو ببینم این مشکل واسه شما پیش نیومده وآیا این مشکل ازدمای زیاد بوده یا نه؟
yashgin128
06-03-2011, 20:24
در ضمن شما کفتید 1.290
دوست عزیز اونی که شما میگید زده core i7 هست.
شیراز هم نمایندگی سازگار هست و هم پاساژ ملاصدرا .
اونی هم که من بالا نوشتم مرکز لپتاپ سان بایت هست که کلی معروف و معتبر هست
.
salieri عزیز ممنون بابت پست کاملت
اره کیف خوشگلی هست.
چه فروشنده با مرامی بوده.دمش گرم
شما که از شیراز نگرفتی نه؟
ممنون
دوست عزیز اونی که شما میگید زده core i7 هست.
شیراز هم نمایندگی سازگار هست و هم پاساژ ملاصدرا .
اونی هم که من بالا نوشتم مرکز لپتاپ سان بایت هست که کلی معروف و معتبر هست
.
salieri عزیز ممنون بابت پست کاملت
اره کیف خوشگلی هست.
چه فروشنده با مرامی بوده.دمش گرم
شما که از شیراز نگرفتی نه؟
ممنون
نه داداش اصفهان گرفتم
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
باسلام
بچه ها من یک بار حین بازی resident evil5 لب تابم خاموش شد وبعداز 20تا 30 دقیقه روشن شد وبه حالت اول برگشت خواستو ببینم این مشکل واسه شما پیش نیومده وآیا این مشکل ازدمای زیاد بوده یا نه؟
احتمالا از دمای بالا بوده
چون بعضی لپ تاپها برای جلوگیری از صدمه رسیدن به کارت گرافیک دستگاه در دمای زیاد اتوماتیک خاموش میکنن
ولی عجیبه چون این مدل زیاد داغ نمیکنه!!!!
باسلام
با چه کانفیگیه دوست عزیز ؟ اولین باره ؟
چند وقته خریدی ؟
و تا قبل از خاموش شدن ، چند ساعت روشن بوده ؟
omid_o2o3
07-03-2011, 11:04
خوب این مدل رو 5شنبه از پایتخت خریدم 1380 با گارانتی سازگار...ولی کیف نداشت..یعنی خود شرکت میگفت کیفی که اوریجینال روش باشه نداره..فقط اسوس مثل اینکه داره!
بعد پارتیشن بندی و ریکاوریش هم انجام شد...فقط یه سوال از دوستان دارم:
شما از رو سایت lenovo چه چیزایی رو دانلود کردین واسه لپ تاپ؟
بایوس؟درایو گرافیک؟یا....؟
babakghgh
07-03-2011, 18:24
کسی میدونه z560 چه فرق اساسی با Y560 داره؟ بخصوص از نظر تولید گرما؟ عمر باطری؟
با چه کانفیگیه دوست عزیز ؟ اولین باره ؟
چند وقته خریدی ؟
و تا قبل از خاموش شدن ، چند ساعت روشن بوده ؟
lenovo y560 corei7وتقریبا 3تا4ماه دارمش وحدود 4تا5ساعت روشن بوده
mailforhamed
07-03-2011, 23:05
سلام منم y560 corei5 خریدم. توی جعبه چه لوازمی باید داشته باشه؟؟ مال شما توش هیچ cd یا dvd نداشت؟؟
سلام منم y560 corei5 خریدم. توی جعبه چه لوازمی باید داشته باشه؟؟ مال شما توش هیچ cd یا dvd نداشت؟؟
مبارکت باشه دوست عزیز
داخل جعبه شارژر دفترچه ها و کابل های اتصال برق موجوده
cd یا dvd هم نداره
همه درایوهای مورد نیاز در پارتیشن D هست که برای اطمینان حتما یه کپی ازشون بگیرین
اونايي كه corei5 يا corei3 با switchable graphics دارن تونستين service pack 1 براي win 7 را نصب كنين ؟
omid_o2o3
08-03-2011, 09:42
خوب این مدل رو 5شنبه از پایتخت خریدم 1380 با گارانتی سازگار...ولی کیف نداشت..یعنی خود شرکت میگفت کیفی که اوریجینال روش باشه نداره..فقط اسوس مثل اینکه داره!
بعد پارتیشن بندی و ریکاوریش هم انجام شد...فقط یه سوال از دوستان دارم:
شما از رو سایت lenovo چه چیزایی رو دانلود کردین واسه لپ تاپ؟
بایوس؟درایو گرافیک؟یا....؟
دوستان یکی لطفا جواب منو بده
دوستان یکی لطفا جواب منو بده
فعلا فقط درایو گرافیک آپدیت کردم
که از سایت amd میتونی بگیری حدود 5 درصد گرافیک بازی رو بهتر میکنه
L u K e !
08-03-2011, 19:36
این سازگار فقط این config رو داره ؟
CPUIntel Core i5 460M@2.53GHz (Turbo Boost 2.8GHz), 3MB L3 Cache MemoryDDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel) Hard Disk Capacity500GB SATA 5400RPM Optical DriveDual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) GraphicATI Mobility Radeon HD 5650 1GB
Intel HD Graphics Display14" (1366 x 768) LED-Backlight LCD
مثل اینکه یه config هم هست که lcd 15.6 ه و cpu ش i7 ه
اون و از کجا می شه گیر آورد ؟
این سازگار فقط این config رو داره ؟
CPUIntel Core i5 460M@2.53GHz (Turbo Boost 2.8GHz), 3MB L3 Cache MemoryDDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel) Hard Disk Capacity500GB SATA 5400RPM Optical DriveDual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) GraphicATI Mobility Radeon HD 5650 1GB
Intel HD Graphics Display14" (1366 x 768) LED-Backlight LCD
مثل اینکه یه config هم هست که lcd 15.6 ه و cpu ش i7 ه
اون و از کجا می شه گیر آورد ؟
اینکه نوشته lcd اشتباه تایپیه
مانیتورش led backlight هست
L u K e !
08-03-2011, 19:58
خوب حالا این corei7 شو از کجا می تونم گیر بیارم تو سازگار که ازش خبری نیست !
greenmidi
08-03-2011, 20:23
کسی میدونه z560 چه فرق اساسی با Y560 داره؟ بخصوص از نظر تولید گرما؟ عمر باطری؟
سوال این دوستمون سوال من هم هست لطفا کمک کنید
ahmad rayaneh
08-03-2011, 23:55
سلام
دوستان اگه ممکنه یه حدود قیمت از core i5 y460 و y560 تهران بدین.
من از یکی از نمایندگیهای سازگار تو اصفهان پرسیدم, میگفت ( بترتیب) 1.100 و 1.130 , دقیقا 40 تومان زیر قیمت سایت سازگار!
ضمنا پیشنهاد میکنید از نمیندگیهای خود سازگار بگیرم یا. . . ؟
و اینکه دقیقا الآن corei5ش چقد تنوع داره؟ ( از نظر کانفیگ, طرح, کش و. . . )
mohammadrazavi71
09-03-2011, 13:16
سلام به همه . 1سوال داشتم آیا کسی gta iv رو روی high رو lenovo y560 بازی کرده ؟؟؟ آیا گیر داشته یا نه ؟؟؟ خواهشا بهم بگین اگه بازی کردین ممنون میشم.
mohammadrazavi71
09-03-2011, 14:11
سلام به همه . 1سوال داشتم آیا کسی gta iv رو روی high روی lenovo y560 بازی کرده گیر داشته یا نه ؟؟؟ خواهشا 1کی بهم بگه که چه جوری بوده ؟؟ ممنون
hasanoooooooo
09-03-2011, 15:06
سلام به همه . 1سوال داشتم آیا کسی gta iv رو روی high روی lenovo y560 بازی کرده گیر داشته یا نه ؟؟؟ خواهشا 1کی بهم بگه که چه جوری بوده ؟؟ ممنون
من بازی کردم..... روی high جواب میده اما شادر رو باید بیاری رو نرمال..... بقیه رو high..... دیتیل هم همش رو 80 بهت 37 میانگین فریم میده....
mohammadrazavi71
09-03-2011, 15:55
من بازی کردم..... روی high جواب میده اما شادر رو باید بیاری رو نرمال..... بقیه رو high..... دیتیل هم همش رو 80 بهت 37 میانگین فریم میده....
ممنون. منظورت ازین که میگی جواب داد یعنی دیگه اصلا گیر نداشت ؟؟؟ مطمین باشم دیگه ؟؟ :10:
L u K e !
09-03-2011, 19:53
من شنیدم این مدل دیگه توی بازار نیست
و گر نمی یاد
از کجا می تونم بگیرم ؟
و گر نمی یاد
از کجا می تونم بگیرم ؟
اصفهان که پره...
شما یه تماس با سازگار بگیر
برای خرید راهنماییت میکنن
yashgin128
09-03-2011, 22:23
خب سلام به همگی
من امروز این مدل رو بالاخره گرفتم
از تمام دوستانی که تو این مدت منو راهنمایی کردن و تجاربشونو در اختیار ما گذاشتن از صمیم قلب تشکر می کنم.
حتما می پرسید چند؟
1.260 هزار با کانفیگ core i5 450
با گارانتی 3 ساله طلایی (که شامل باطری و شارژر هم میشه)
یه دونه کیف 55 هزاری خیلی خوشگل و مرتب و جمع و جور + یه موس 20 هزاری وایرلس + یه کول پد مایکروسافت 35 هزاری
اما مهمترین نکته ای که منو شوکه کرد اینه که این مدل face detect هم داره .قابلیت تشخیص صورت .
اگه سوالی دارین من در خدمت شما هستم.
ahmad rayaneh
09-03-2011, 22:49
سلام
من از یکی از نمایندگیهای سازگار تو اصفهان پرسیدم, میگفت ( بترتیب) 1.100 و 1.130 , دقیقا 40 تومن زیر قیمت سایت سازگار!
خب سلام به همگی
از تمام دوستانی که تو این مدت منو راهنمایی کردن و تجاربشونو در اختیار ما گذاشتن از صمیم قلب تشکر می کنم.
حتما می پرسید چند؟
چرا اینقد قیمت متفاوته با سایت سازگار؟
بخاطر گارانتیه آیا؟ با گارانتی چه شرکتی خریدی عزیز؟
yashgin128
09-03-2011, 22:55
بچه ها چندتا سوال دارم
1.با برنامه ای که تو دسکتاپ بود (اسمش یادم نیست ولی فک کنم one key recovery)روی ایجاد ریکاوری روی دی وی دی (3تا شد)ریکاوری گرفتم.ولی برنامه سه قسمت داشت.غیر از ریکاوری روی دی وی دی یه قسمت هم ریکاوری امیج هست .اون واسه چیه؟
2.دکمه بالای دکمه روشن وخاموش (که فک کنم ریکاوری باشه)چطور کار میکنه .حالا یکی از فضولی فشار داد چی میشه.
فورا ویندوز رو به حالت اولیه برمیگردونه یا نه کلی مرحله و تایید میخواد؟
3.اون انتی ویروس اوذجینالی که روشه چطوره مالی هست یا نه؟خودم دوست دارم g data رو نصب کنم؟
4.هنگامی که باطری رو سیستم هست و به برق مستقیم وصله چطوری باطری رو از مدار خارج کنم تا شارجشو از برق مستقیم بگیره؟
5.اهان چطور بین گرافیک ها سوئیچ کنم؟
6.هنگامی که میخوام شارجر رو به برق بزنم یه جرقه کوچیک میزنه .این جرقه مشکلی نداره؟
ممنون
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
سلام
من از یکی از نمایندگیهای سازگار تو اصفهان پرسیدم, میگفت ( بترتیب) 1.100 و 1.130 , دقیقا 40 تومن زیر قیمت سایت سازگار!
چرا اینقد قیمت متفاوته با سایت سازگار؟
بخاطر گارانتیه آیا؟ با گارانتی چه شرکتی خریدی عزیز؟
بله بخاطر گارانتی طلایی هست .اخه با اشانتیون هایی که گرفتم تقریبا همون میشه + سه سال گارانتی
i5 هم فقط دو نوع داره core i5 450 , core i5 460 .
من قیمت 1.140 لپتاپ y560 رو تا 1.080 هم قیمت داشتم از خود نمایندگی های سازگار تو تهران.
اگه یه کم چونه بزنی مطمئن باش خیلی کمتر میکنن
mohammadrazavi71
10-03-2011, 01:14
1سوال اگه ما خواستیم گرافیک y560رو افزایش بدیم (بعدا) آیا میشه یا نه ؟؟؟؟
mohammadrazavi71
10-03-2011, 12:46
سلام داداش من داشتم صفهای پیش رو میخوندم 1سوال برام پیش اومد که این توربو بوست چیه و به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟
بچه ها چندتا سوال دارم
1.با برنامه ای که تو دسکتاپ بود (اسمش یادم نیست ولی فک کنم one key recovery)روی ایجاد ریکاوری روی دی وی دی (3تا شد)ریکاوری گرفتم.ولی برنامه سه قسمت داشت.غیر از ریکاوری روی دی وی دی یه قسمت هم ریکاوری امیج هست .اون واسه چیه؟
2.دکمه بالای دکمه روشن وخاموش (که فک کنم ریکاوری باشه)چطور کار میکنه .حالا یکی از فضولی فشار داد چی میشه.
فورا ویندوز رو به حالت اولیه برمیگردونه یا نه کلی مرحله و تایید میخواد؟
3.اون انتی ویروس اوذجینالی که روشه چطوره مالی هست یا نه؟خودم دوست دارم g data رو نصب کنم؟
4.هنگامی که باطری رو سیستم هست و به برق مستقیم وصله چطوری باطری رو از مدار خارج کنم تا شارجشو از برق مستقیم بگیره؟
5.اهان چطور بین گرافیک ها سوئیچ کنم؟
6.هنگامی که میخوام شارجر رو به برق بزنم یه جرقه کوچیک میزنه .این جرقه مشکلی نداره؟
ممنون
سلام دوست عزیز مبارکت باشه
1.قسمت ریکاوری امیج ... به جای کپی کردن روی دی وی دی . روی هارد واستون امیج میگیره...
2.اونم همونطور که از شکل و اسمش معلومه برای ریکاوری سیستمه... فشارشم بدی چندتا مرحله باید بگزرونی تا بطور کامل سیستم ریکاوری شه ... همینطوری الکی با یه بار فشار دادن مشکلی پیش نمیاد...
3.برنامه هایی که رو ویندوز بصورت پیشفرض نصبن اکثرا رجیستر نشده و محدودن ... پاک کنی بهتره... فقط حواست باشه برنامه های خود لنوو مثل Lenovo DirectShare . ready comm. split screen... پاک نکنی...!
4.باطریو برداری و سیستمو مستقیم به شارژ وصل کنی روشن میشه و مشکلی نداره ولی بعضی تنظیمات ویندوزت ریست میشه مثل : ساعت و تاریخ و...
5. در قسمت display گزینه change display setting رو بزنی میتونی گرافیکتو سوئیچ کنی البته مدل core i7 من یه گرافیک بیشتر نداره...
6.نه به اون شکل مشکلی نداره احتمالا ایراد از پریزتونه... چون من همچین مشکلی ندارم
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
سلام داداش من داشتم صفهای پیش رو میخوندم 1سوال برام پیش اومد که این توربو بوست چیه و به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟
Intel Turbo Boost Technology Monitor یک ابزار بسیار کارآمد برای نظارت بر روی پردازنده های اینتل می باشد تا هنگامی که درخواست های متعددی از سوی نرم افزار های نصب شده بر روی سیستم جهت اجرا از سوی سیستم عامل درخواست میشود را تحت نظارت گرفته و عملکرد Turbo Boost این پردازنده ها را مطابق با این نرم افزار برای حداکثر بهینه سازی و استفاده از پردازنده را تنظیم نمایید.
این برنامه محصولی از شرکت اینتل است.
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
1سوال اگه ما خواستیم گرافیک y560رو افزایش بدیم (بعدا) آیا میشه یا نه ؟؟؟؟
فکر نکنم ... مگه سیستمه!!!
و گر نمی یاد
از کجا می تونم بگیرم ؟
دوست عزیز اگه تهرانی این شماره نمایندگی های سازگار تو تهرانه :
(اونایی که ستاره گذاشتم آخرین باری که پرسیدم داشتن ، y560 Cori7
آريا نت - مجتمع پایتخت 021-88787823
پیشگام نوت بوک - مجتمع پایتخت 021-88782150
ستاره درخشان - مجتمع پایتخت 021-88878637
طيف رايانه - مجتمع پایتخت 021-88791411
* فن آوران - مجتمع پایتخت 021-88791814-16
* گسترش انفورماتيك - مجتمع پایتخت 021-88772926
پیامد رایانه سازگار - خیابان فتحی شقاقی 021-88711181
ممتاز -مجتمع وليعصر 021-88942787
اجاک الماس سبز - مجتمع ايران 021-88896520
زيتون - مجتمع ايران 021-88804027
سون سيس - مجتمع ايران 021-88923027-8
نوتالي - مجتمع ايران 021-88896886
فروشگاه آدنیس - مجتمع ايران 021-88806689
ايران نوين - مجتمع رضا 021-66950332
* نگين كامپيوتر - مجتمع رضا 021-66492815
انفورماتيك بابك - مجتمع رازي 021-66704281
توسعه و تجارت راه ابریشم - مجتمع رازی 021-667297295
پارس سگال - مجتمع علاءالدين 021-66722029
ستاره جنوب - مجتمع علاءالدين 021-66711056
كامپيوتر رز - مجتمع هديه 021-88950404
فناوری داده پردازي متين- مجتمع پارسيان 021-66977058-60
مهرگان ماشین آسیا - مجتمع پارسيان 021-66952855
آذر تحلیل پیشرو - مجتمع پارسيان 021-66955396
فروشگاه اروم سیستم- مجتمع بهار 021-77617511
پارسيانا سيستم - شهرك غرب 021-88362536
دلتا فناوران ويستا صفر و یک پاساژ دنیای نور 021-22337662
مدرن سامانه پارس- خیابان میرزای شیرازی 021-88557848
سفیر - خیابان ایرانشهر 021-88320320
yashgin128
10-03-2011, 15:41
سلام دوست عزیز مبارکت باشه
1.قسمت ریکاوری امیج ... به جای کپی کردن روی دی وی دی . روی هارد واستون امیج میگیره...
2.اونم همونطور که از شکل و اسمش معلومه برای ریکاوری سیستمه... فشارشم بدی چندتا مرحله باید بگزرونی تا بطور کامل سیستم ریکاوری شه ... همینطوری الکی با یه بار فشار دادن مشکلی پیش نمیاد...
3.برنامه هایی که رو ویندوز بصورت پیشفرض نصبن اکثرا رجیستر نشده و محدودن ... پاک کنی بهتره... فقط حواست باشه برنامه های خود لنوو مثل Lenovo DirectShare . ready comm. split screen... پاک نکنی...!
4.باطریو برداری و سیستمو مستقیم به شارژ وصل کنی روشن میشه و مشکلی نداره ولی بعضی تنظیمات ویندوزت ریست میشه مثل : ساعت و تاریخ و...
5. در قسمت display گزینه change display setting رو بزنی میتونی گرافیکتو سوئیچ کنی البته مدل core i7 من یه گرافیک بیشتر نداره...
6.نه به اون شکل مشکلی نداره احتمالا ایراد از پریزتونه... چون من همچین مشکلی ندارم
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
Intel Turbo Boost Technology Monitor یک ابزار بسیار کارآمد برای نظارت بر روی پردازنده های اینتل می باشد تا هنگامی که درخواست های متعددی از سوی نرم افزار های نصب شده بر روی سیستم جهت اجرا از سوی سیستم عامل درخواست میشود را تحت نظارت گرفته و عملکرد Turbo Boost این پردازنده ها را مطابق با این نرم افزار برای حداکثر بهینه سازی و استفاده از پردازنده را تنظیم نمایید.
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
فکر نکنم ... مگه سیستمه!!!
ممنون دوست عزیز
حالا یه چندتا سوال دیگه؟
1.منظور من این بود که باطری رو سیستم هست و به برق شهر هم متصل هستیم(شارجر)حالا میخوام که از برق شهر استفاده کنه نه از باطری .ممکنه؟(نمیدونم شاید خود به خود این تراکنش انجام بشه)
2.تفاوت حالت energy star با power save چیه .اخه تو حالت استار الان با 93 درصد شارج نوشته 6ساعت و پنجاه و شیش دقیقه نگه میداره.با سوییچ بین این دو به 7 ساعت و 15 دقیقه افزایش یافت.(هر چند میدونم اینا چرته).
جالبتر اینکه بر خلاف حدس من با سوئیچ روی پاور سو صفحه نمایش روشن تر میشود
3.من با مودم tp link وایرلس توسط پی سی به اینترنت متصل میشم.(با کابل).حالا با لپتاپ چطور متصل بشم.البته توسط وی فی مودم رو شناخت ولی تنظیمات بعدی رو دیگه شما باید بگی(اخه این همه سال با xp الان با 7 سخته کار کنم)
4.یه درایو 550 گیگی c دارم که ویندوز روش نصبه ویه درایو 30 گیگی d دارم که درایور ها توشه.
ایا میشه به این حالت پارتیشن ها دسته بندی کرد؟درایو c با 70 گیگ.درایو d با 70 گیگ و درایو e با 500 گیگ؟
حالا اگه من بخوام فایلامو بریزم کجا باید بریزم.اخه اگه تو درایو c بریزم که فردا اگه ویندوزش پرید دیگه کل اطلاعات من میپره
5.اون برنامه های پیش فرض و اصلی خود لینوو که شما اسم چندتاشو بردی میشه بگین تک تک به چه دردی میخورند؟(کاربردشون چیه؟
6.بین چپ کلیک و راست کلیک یه دکمه ریز برای غیر فعال کردن صفحه تاچ هست.اونو چطور فعال کنم.اخه چیزی برای فشار وجود نداره.)
7.نرم افزاری وجود نداره که با اینترنت تمام دایورهای مورد نیاز رو به روز و اپدیت بگیره؟(از خود لینوو)
8.نیازی هست از درایور های موجود کپی گرفت ؟(درایورهای تو پارتیشن d)یعنی قبلا با همون بک اپی که گرفتم نبودن؟
9.برای استفاده از بلوتوث حتما باید وایرلس هم روشن باشه.؟
شرمنده این همه سوال کردم
ممنون دوست عزیز
حالا یه چندتا سوال دیگه؟
1.منظور من این بود که باطری رو سیستم هست و به برق شهر هم متصل هستیم(شارجر)حالا میخوام که از برق شهر استفاده کنه نه از باطری .ممکنه؟(نمیدونم شاید خود به خود این تراکنش انجام بشه)
2.تفاوت حالت energy star با power save چیه .اخه تو حالت استار الان با 93 درصد شارج نوشته 6ساعت و پنجاه و شیش دقیقه نگه میداره.با سوییچ بین این دو به 7 ساعت و 15 دقیقه افزایش یافت.(هر چند میدونم اینا چرته).
جالبتر اینکه بر خلاف حدس من با سوئیچ روی پاور سو صفحه نمایش روشن تر میشود
3.من با مودم tp link وایرلس توسط پی سی به اینترنت متصل میشم.(با کابل).حالا با لپتاپ چطور متصل بشم.البته توسط وی فی مودم رو شناخت ولی تنظیمات بعدی رو دیگه شما باید بگی(اخه این همه سال با xp الان با 7 سخته کار کنم)
4.یه درایو 550 گیگی c دارم که ویندوز روش نصبه ویه درایو 30 گیگی d دارم که درایور ها توشه.
ایا میشه به این حالت پارتیشن ها دسته بندی کرد؟درایو c با 70 گیگ.درایو d با 70 گیگ و درایو e با 500 گیگ؟
حالا اگه من بخوام فایلامو بریزم کجا باید بریزم.اخه اگه تو درایو c بریزم که فردا اگه ویندوزش پرید دیگه کل اطلاعات من میپره
5.اون برنامه های پیش فرض و اصلی خود لینوو که شما اسم چندتاشو بردی میشه بگین تک تک به چه دردی میخورند؟(کاربردشون چیه؟
6.بین چپ کلیک و راست کلیک یه دکمه ریز برای غیر فعال کردن صفحه تاچ هست.اونو چطور فعال کنم.اخه چیزی برای فشار وجود نداره.)
7.نرم افزاری وجود نداره که با اینترنت تمام دایورهای مورد نیاز رو به روز و اپدیت بگیره؟(از خود لینوو)
8.نیازی هست از درایور های موجود کپی گرفت ؟(درایورهای تو پارتیشن d)یعنی قبلا با همون بک اپی که گرفتم نبودن؟
9.برای استفاده از بلوتوث حتما باید وایرلس هم روشن باشه.؟
شرمنده این همه سوال کردم
1.وقتی باتری به شارژ 100% میرسه و فول میشه خود به خود سیستم به برق شهری متصل میشه و از شارژ باتری استفاده نمیکنه...
2.برای حالت پاور شما فقط بین پاور سیور و بالانس و high performance سوئیچ کن به نظر من حالت انرژی استار یه چیز من دراوردیه و کارایی نداره
3. اتفاقا منم با مودم tp link کانکت میشم یه دفترچه راهنما داره داخل جعبش به فارسی همه چیو توضیح داده بخون کارت راه میافته...
4.چرا فقط دوتا پارتیشن؟؟؟! مگه واست پارتیشن بندی نکرد وقتی خریدیش ... اگه پارتیشن بندی بلدی 2 یا 3 درایو دیگه به جز c بساز و فایلاتو داخل اونا بزار...
5.این سوالا بعدن کامل توضیح میدم
6.با دکمه fn+f6
7.تا حالا درمورد این قضیه پیگیری نکردم
8.اگه بگیری بهتره ... من خودمم بک آپ گرفتم شاید یه روزی به درد خورد...
9.خیر... شما میتونین با فشار دادن همزمان fn+f5 بلوتوس و وایرلس دستگاهو off و on کنین البته یه کلیدم زیر قسمت جلویی دستگاه داره که بلوتوث رو off و on میکنه
mohammadrazavi71
10-03-2011, 16:38
[QUOTE=salieri;5923372]سلام دوست عزیز مبارکت باشه
فکر نکنم ... مگه سیستمه!!ممنون داداش . چطور پس گرافیکه xps l501رو تا 4 گیگ میشه افزایش داد ؟؟؟؟؟؟
yashgin128
10-03-2011, 16:59
salieri جان واقعا نمیدونم با چه زبانی ازشما تشکر کنم.
خیلی خیلی لطف کردید
انشاا... جبران کنم
miladborhani
10-03-2011, 20:26
با سلام.همون طور كه قبلا هم گفتم منم اين لپ تاب رو خريدم.
من از ويندوزش بكاپ گرفتم.
حالا يك سوال داشتم.الان ميتونم ويندوز اصل رو كلا از روش حذف و يك ويندوز جديد نصب كنم ؟ يعدا ميتونم باز ويندوزي كه ازش بكاپ گرفتم رو نصب كنم ؟
و يك سوال ديگه هم اين كه با چه برنامه اي هاردش رو پارتيشن بندي كنم ؟
ممنون ميشم زود جواب بدين.
L u K e !
10-03-2011, 20:34
قیمت core i7 شو کسی خبر داره ؟
به نظرتون ارزش داره corei7 ش ؟ زیاد فرق نداره با i5
mohammadrezag
10-03-2011, 22:39
من الان توی بازار پی سی سنتر شیراز بودم
طبقه اول بهم گفت نهایت 1370 بهت میدم اومدمبرم بیرون گفت 360 هم میدم !
گفتم باشه میام شنبه
رفتم طبقه دوم نداشتند
رفتم طبقه سوم گفت 1295 ، شاخم در اومد ... گفتم چراااااااااااااا ؟
گفت گارانتی سازگار نیست ... البته توی کانفیگشم دیدم هاردش 500 بود !!!
رفتم طبقه چهارم نداشت
رفتم طبقه پنجم گفت 1390 :-s
خوب من چیکار کنم ؟
از کدومشون بگیرم ؟
من الان توی بازار پی سی سنتر شیراز بودم
طبقه اول بهم گفت نهایت 1370 بهت میدم اومدمبرم بیرون گفت 360 هم میدم !
گفتم باشه میام شنبه
رفتم طبقه دوم نداشتند
رفتم طبقه سوم گفت 1295 ، شاخم در اومد ... گفتم چراااااااااااااا ؟
گفت گارانتی سازگار نیست ... البته توی کانفیگشم دیدم هاردش 500 بود !!!
رفتم طبقه چهارم نداشت
رفتم طبقه پنجم گفت 1390 :-s
خوب من چیکار کنم ؟
از کدومشون بگیرم ؟
از همون اولی بگیر قیمتش مناسبه
اون که هاردش 500 بوده احتمالا core i7 720qm بوده...گارانتی متفرقه هم نگیر ...سازگار مطمئن تر و معتبرتره
موقع خرید حواست باشه core i7 740 برداری که معمولا هاردش 750 یا 640 هستش
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
قیمت core i7 شو کسی خبر داره ؟
به نظرتون ارزش داره corei7 ش ؟ زیاد فرق نداره با i5
از 1370 تا 1400 متغیره
به نظر من اگه از برنامه های خیلی خیلی سنگین مهندسی استفاده میکنی core i7 بگیر
اگه نه core i5 نیازتو بر طرف میکنه... هیچ تفاوتی هم در کانفیگشون به جز سی پیوهاشون نیست
با سلام.همون طور كه قبلا هم گفتم منم اين لپ تاب رو خريدم.
من از ويندوزش بكاپ گرفتم.
حالا يك سوال داشتم.الان ميتونم ويندوز اصل رو كلا از روش حذف و يك ويندوز جديد نصب كنم ؟ يعدا ميتونم باز ويندوزي كه ازش بكاپ گرفتم رو نصب كنم ؟
و يك سوال ديگه هم اين كه با چه برنامه اي هاردش رو پارتيشن بندي كنم ؟
ممنون ميشم زود جواب بدين.
بله اگه کامل بک آپ گرفتین مشکلی نداره
برای پارتیشن بندی هم برنامه های زیادی هست من خودم از paragon استفاده میکنم و راضیم
mohammadrezag
10-03-2011, 23:04
از همون اولی بگیر قیمتش مناسبه
اون که هاردش 500 بوده احتمالا core i7 720qm بوده...گارانتی متفرقه هم نگیر ...سازگار مطمئن تر و معتبرتره
موقع خرید حواست باشه core i7 740 برداری که معمولا هاردش 750 یا 640 هستش
آره الان دیدم 720 بود
مرسی عزیز ... اینجا هم یه سر بزن بی زحمت ...
مرسی ، ... زیاد
ایشالو شنبه دعاتون می کنم ، راهنمایی کنید !
راستی y560 کیبوردش راحته ؟ مانیتورش خوبه ؟ HD هست آره ؟ رزولیشنش رو میگین ؟
یه کم جای استراحت دست زیاده ...
آره الان دیدم 720 بود
مرسی عزیز ... اینجا هم یه سر بزن بی زحمت ...
مرسی ، ... زیاد
ایشالو شنبه دعاتون می کنم ، راهنمایی کنید !
راستی y560 کیبوردش راحته ؟ مانیتورش خوبه ؟ HD هست آره ؟ رزولیشنش رو میگین ؟
یه کم جای استراحت دست زیاده ...
کیبورد وتاچ پدش فوق العادس ... سایت نوت بوک چک هم به کیبورد و موس اون به ترتیب نمره عالی 88 و 86 رو داده که یعنی خیلی کارش درسته...
مانیتورش هم خوبه من راضیم ... بله hd هست با رزولیشن 1366x768
جای استراحت دست زیادش نقطه قوتشه ... چون اصلا در طول استفاده از کیبورد احساس خستگی مچ دست نمیکنی
mohammadrazavi71
11-03-2011, 00:49
کیبورد وتاچ پدش فوق العادس ... سایت نوت بوک چک هم به کیبورد و موس اون به ترتیب نمره عالی 88 و 86 رو داده که یعنی خیلی کارش درسته...
مانیتورش هم خوبه من راضیم ... بله hd هست با رزولیشن 1366x768
جای استراحت دست زیادش نقطه قوتشه ... چون اصلا در طول استفاده از کیبورد احساس خستگی مچ دست نمیکنی
جوابه مارو ندادی داداش:41:پرسیدم اگه گرافیک y560 رو نمیشه افزایش داد پس چطور cpsl501رو میشه تا 4گیگ افزایش داد ؟؟؟؟:20:
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
xps نه cps
جوابه مارو ندادی داداش:41:پرسیدم اگه گرافیک y560 رو نمیشه افزایش داد پس چطور cpsl501رو میشه تا 4گیگ افزایش داد ؟؟؟؟:20:
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
xps نه cps
1- دوست عزیز فکر می کنم XPS می تونه تا 4 گیگ share کنه ، و Y560 همین طوره ( امین جان تکمیل کن ) نه اینکه بتونیم ارتقاش بدیم
2- برای بازی 100% لنوو Y560 بگیر ، شک نکن ، برای کارهای مهندسی و .. . خیلی سنگین مطمئن نیستم ، لطفا بچه هایی که دارن نظر بدن
3- یه سئوال دیگه ، زوایای دید y560 چطوره؟
mohammadrazavi71
11-03-2011, 01:58
1- دوست عزیز فکر می کنم XPS می تونه تا 4 گیگ share کنه ، و Y560 همین طوره ( امین جان تکمیل کن ) نه اینکه بتونیم ارتقاش بدیم
2- برای بازی 100% لنوو Y560 بگیر ، شک نکن ، برای کارهای مهندسی و .. . خیلی سنگین مطمئن نیستم ، لطفا بچه هایی که دارن نظر بدن
3- یه سئوال دیگه ، زوایای دید y560 چطوره؟
ممنون داداش منظوره منم همین share بود راستش از نظر بازی خیلی برام مهمه که میگن lenovo y560 غوله اگه خدا بخواد شنبه همینو میگیرم:10:
ممنون داداش منظوره منم همین share بود راستش از نظر بازی خیلی برام مهمه که میگن lenovo y560 غوله اگه خدا بخواد شنبه همینو میگیرم:10:
مبارکت باشه پیشاپیش ، من که resource مالیش فراهم نشده ، به محض اینکه بتونم می خرمش ... خدا کنه همه اونایی که لنوو دارن ، راضی بمونن ازش
mohammadrazavi71
11-03-2011, 15:47
مبارکت باشه پیشاپیش ، من که resource مالیش فراهم نشده ، به محض اینکه بتونم می خرمش ... خدا کنه همه اونایی که لنوو دارن ، راضی بمونن ازش
ایشالا پولش جور میشه داداش. فعلا که همه ازش راضیا:27:
hossein0005
11-03-2011, 21:26
سلام دوست عزیز
من بین hp3150 و lenovo y560 موندم کدوم رو بگیرم
اگه لطف کنی و راهنماییم کنی ممنون میشم
yashgin128
11-03-2011, 21:31
دوستان با چه برنامه ای و به چه ترتیب هاردمو پارتیشن بندی کنم ؟
خب بعد از پارتیشن بندی که کل اطلاعاتم پاک میشه از جمله ویندوز؟اره؟
با همون دی وی دی های ریکاوری میشه برگردون(یعنی دوباره روی پارتیشن های جدید نصب کرد؟)
کسی سیستم عامل مک(مکینتاش )رو روی این مدل نصب کرده؟خیلی منتظر این جوابم
ممنون
hossein0005
11-03-2011, 21:39
سلام دوست عزیز
mohammadrazavi71
12-03-2011, 00:27
سلام دوست عزیز
به نظر من lenovo y560 بهتره 1کی از دلایلش گرافیک بهتر y560 میتونه باشه :10:
mohammadrazavi71
12-03-2011, 00:42
من دارم با این مدل میگیرم فردا :
LENOVO Y560
cpu : i7 -740
ram :4 ya 6
gerafik : 5730 hd
15.6 HD LED
blueray ya dvd
فقط نمیدونم با ram 6 بگیرم یا 4 آخه میترسم رو بازی های سنگین ram4 کم بیاره نظرتونو لطفا سریع بگین بچه ها ؟؟؟؟
mohammadrezag
12-03-2011, 01:43
راستی به نظرتون ارزش داره 70-80 بیشتر بدی ... core ie7 740 به جای 720
و هارد 640 به جای 500 ؟؟؟؟؟؟؟
کدومش بگیرم ؟
core i7 740Q+640HDD or core i7 720Q+500HDD[COLOR="Silver"]
راستی به نظرتون ارزش داره 70-80 بیشتر بدی ... core ie7 740 به جای 720
و هارد 640 به جای 500 ؟؟؟؟؟؟؟
کدومش بگیرم ؟
core i7 740Q+640HDD or core i7 720Q+500HDD[COLOR="Silver"]
به نظر من 740 بگیری بهتره اونم با هارد 750
و ارزششو داره
SAEEDSAMSUNG
12-03-2011, 11:14
خب سلام به همگی
حتما می پرسید چند؟
یه دونه کیف 55 هزاری خیلی خوشگل و مرتب و جمع و جور + یه موس 20 هزاری وایرلس + یه کول پد مایکروسافت 35 هزاری
اما مهمترین نکته ای که منو شوکه کرد اینه که این مدل face detect هم داره .قابلیت تشخیص صورت .
اگه سوالی دارین من در خدمت شما هستم.
سلام . مال منم face detect داره. مال من i5 460 و خریدم 1070. با یه موس ارزون لنوو.
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
اونايي كه corei5 يا corei3 با switchable graphics دارن تونستين service pack 1 براي win 7 را نصب كنين ؟
ویندوزش home premmium و سرویس پک 1 مال این مدل نیست . فکر کنم مال u;tra باشه
من دارم با این مدل میگیرم فردا :
LENOVO Y560
cpu : i7 -740
ram :4 ya 6
gerafik : 5730 hd
15.6 HD LED
blueray ya dvd
فقط نمیدونم با ram 6 بگیرم یا 4 آخه میترسم رو بازی های سنگین ram4 کم بیاره نظرتونو لطفا سریع بگین بچه ها ؟؟؟؟
مبارکت باشه داداش
فعلا همون 4 کافیه من پیشنهاد میکنم یه چند ماه دیگه رم رو افزایش بدین که قیمت رم هم بالطبع پایین خواهد اومد
و مستقیم به 8 گیگ ارتقاش بدین
SAEEDSAMSUNG
12-03-2011, 11:18
اینم عکس کیفش
چه کیف خوشگلی!!! از کجا میتونم تهیه کنم؟
چه کیف خوشگلی!!! از کجا میتونم تهیه کنم؟
نمایندگی های سازگار
ولی اولش که نمیداد... کلی مخ زدم تا بلاخره رو کرد که این کیفم داره و بهم داد
بچه ها یه چند تا سئوال :
1- زاویه دید صفحه نمایش چطوره ؟ منظورم اگه از چپ یا راست یا ... نگاش کنی ، وضوح چطوره ؟ و تو چند تاپیک خوندم که بچه ها از لپ تاپاشون ( نه لنوو ) شاکی بودن که فقط کارایی یه نفره داره ، یعنی چند نفره مثلا بخواهیم بازی کنیم ، دچار مشکل می شیم یا نه ؟ ( همون بحث زاویه دید رو می گم )
2- تو Hardware zone که می خوندم دربارش ، این Y560رو مدلی برای بازی و استفاده مولتی مدیا مناسب دونسته ، پس من که می خوام علاوه بر بازی های سنگین ، نرم افزارهای مهندسی و کاهاری سنگین دیگه رو انجام بدم ، مناسب خواهد بود برام این مدل ؟
3- و آخرین سئوال که تاپیکای قبل مطرح شد ، اینه که گرافیکش تا 4 گیگ می تونه share کنه ؟ کلا تا چقد می تونه ؟
mohammadrazavi71
12-03-2011, 11:34
مبارکت باشه داداش
فعلا همون 4 کافیه من پیشنهاد میکنم یه چند ماه دیگه رم رو افزایش بدین که قیمت رم هم بالطبع پایین خواهد اومد
و مستقیم به 8 گیگ ارتقاش بدین
ممنون داداش . سفارش دادم گفت بعد ظهر بیا بگیر فقط نمیدونم بعد اینکه گرفتم چه چیزهایی رو نیاز هست نصب کنم اگه بهم کامل توضیح بدی ممنون میشم :10::8:
بچه ها یه چند تا سئوال :
1- زاویه دید صفحه نمایش چطوره ؟ منظورم اگه از چپ یا راست یا ... نگاش کنی ، وضوح چطوره ؟ و تو چند تاپیک خوندم که بچه ها از لپ تاپاشون ( نه لنوو ) شاکی بودن که فقط کارایی یه نفره داره ، یعنی چند نفره مثلا بخواهیم بازی کنیم ، دچار مشکل می شیم یا نه ؟ ( همون بحث زاویه دید رو می گم )
2- تو Hardware zone که می خوندم دربارش ، این Y560رو مدلی برای بازی و استفاده مولتی مدیا مناسب دونسته ، پس من که می خوام علاوه بر بازی های سنگین ، نرم افزارهای مهندسی و کاهاری سنگین دیگه رو انجام بدم ، مناسب خواهد بود برام این مدل ؟
3- و آخرین سئوال که تاپیکای قبل مطرح شد ، اینه که گرافیکش تا 4 گیگ می تونه share کنه ؟ کلا تا چقد می تونه ؟
زاویه دیدش خوبه ... حداقل خیلی بهتر از xps هست که من خودم مقایسه کردم
برای بازی هم وقتی صفحه نمایش رو حالت 90 درجه بزارین برای بازی چند نفره مشکلی نداره من خودم کلی با دوستام fifa بازی کردم و راضی بودیم...
خب وقتی برای بازی مناسب بوده 100% برای برنامه های سنگین مهندسی هم مناسبه سی پیو 740 4چهار هسته ایش خوراک اینجور برنامه هاست
بله 5730 هم تا 4 گیگ شیر میکنه
در مشخصاتشم نوشته radeon 5730 Dedicated up to 4096
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
ممنون داداش . سفارش دادم گفت بعد ظهر بیا بگیر فقط نمیدونم بعد اینکه گرفتم چه چیزهایی رو نیاز هست نصب کنم اگه بهم کامل توضیح بدی ممنون میشم :10::8:
برنامه های کاربردی که نیاز داری
و حتما یه آنتی ویروس مطمئن ... چون آنتی ویروسی که بطور پیشفرض روی ویندوز نصبه رجیستر نشده و محدوده...
mohammadrazavi71
12-03-2011, 12:07
زاویه دیدش خوبه ... حداقل خیلی بهتر از xps هست که من خودم مقایسه کردم
برای بازی هم وقتی صفحه نمایش رو حالت 90 درجه بزارین برای بازی چند نفره مشکلی نداره من خودم کلی با دوستام fifa بازی کردم و راضی بودیم...
خب وقتی برای بازی مناسب بوده 100% برای برنامه های سنگین مهندسی هم مناسبه سی پیو 740 4چهار هسته ایش خوراک اینجور برنامه هاست
بله 5730 هم تا 4 گیگ شیر میکنه
در مشخصاتشم نوشته radeon 5730 Dedicated up to 4096
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
برنامه های کاربردی که نیاز داری
و حتما یه آنتی ویروس مطمئن ... چون آنتی ویروسی که بطور پیشفرض روی ویندوز نصبه رجیستر نشده و محدوده...
ممنون منظورم ریکاوری و ازین جور چیزاست که نمیدونم چیا نیازه
ممنون منظورم ریکاوری و ازین جور چیزاست که نمیدونم چیا نیازه
حدودا 3تا دی وی دی خام میخوای
بعدش کلید one key recovery رو بزن و گزینه create recovery disc رو بزن و ریکاوری بگیر
به همین راحتی...
mohammadrazavi71
12-03-2011, 12:29
حدودا 3تا دی وی دی خام میخوای
بعدش کلید one key recovery رو بزن و گزینه create recovery disc رو بزن و ریکاوری بگیر
به همین راحتی...
این ریکاوری خیلی مهمه ؟؟؟
این ریکاوری خیلی مهمه ؟؟؟
بیشتر جنبه احتیاط داره...
moslem47
12-03-2011, 13:13
lenovo y560 or y460 کانفیگ core i3هم داره؟
چطوریاست؟
حدود قیمت؟
y560
یه کانفیگ core i3 هم داره ولی نمیدونم تو بازار گیر میاد یا نه
mohammadrazavi71
12-03-2011, 13:47
بیشتر جنبه احتیاط داره...
این درایو گرافیک که میگن آپدیت کنید لازمه ؟؟؟
این درایو گرافیک که میگن آپدیت کنید لازمه ؟؟؟
نه لازم نیست ولی توصیه میشه برای بازیهای جدید درایو گرافیکتو آپدیت کنی
Pintoricio-2
12-03-2011, 14:02
این مشکل تغییر اندازه نشانگر ماوس با آپدیت گرافیک کامل حل میشه ؟
moslem47
12-03-2011, 14:11
y560
یه کانفیگ core i3 هم داره ولی نمیدونم تو بازار گیر میاد یا نه
چرا اینقدر قیمتش بالاست..................پس ما فقیر بیچاره ها جکار کنیم؟
چرا اینقدر قیمتش بالاست..................پس ما فقیر بیچاره ها جکار کنیم؟
حالا قیمتش هیچ ... برو بگرد ببین پیدا میشه
من که جایی ندیدم بفروشن
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
این مشکل تغییر اندازه نشانگر ماوس با آپدیت گرافیک کامل حل میشه ؟
والا من همچین مشکلی نداشتم
احتمالا این مشکل سریهای قبلیش بوده ...
و طبیعتا با آپدیت گرافیک قابل حله
moslem47
12-03-2011, 14:40
حالا قیمتش هیچ ... برو بگرد ببین پیدا میشه
من که جایی ندیدم بفروشن
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
خیلی گرونه.............
خیلی گرونه.............
قیمتش با core i5 یکیه!!!
mohammadrazavi71
12-03-2011, 16:34
گرونه ولی ارزششو داره :8:
yashgin128
12-03-2011, 18:03
دوستان با چه برنامه ای و به چه ترتیب هاردمو پارتیشن بندی کنم ؟
خب بعد از پارتیشن بندی که کل اطلاعاتم پاک میشه از جمله ویندوز؟اره؟
با همون دی وی دی های ریکاوری میشه برگردون(یعنی دوباره روی پارتیشن های جدید نصب کرد؟)
کسی سیستم عامل مک(مکینتاش )رو روی این مدل نصب کرده؟خیلی منتظر این جوابم
ممنون
دوستان اگه میشه اینا رو هم بدون پاسخ نزارید خواهشا
ahmad rayaneh
12-03-2011, 19:32
سلام
دوستان پست منم فراموش نشه!
ممنون
sheytoon001
12-03-2011, 20:07
دوستان اگه میشه اینا رو هم بدون پاسخ نزارید خواهشا
برای پارتیشن بندی میتونی از نرم افزار Acronis Disk Director Suite Home استفاده کنی
این نرم افزار اطلاعات هارد رو پاک نمیکنه!! فقط تغییراتی که در پارتیشنی که روش ویندوز نصب شده انجام دادی رو بعد از ری استارت اعمال میکنه(توجه کن بعد از اولین ری استارت ممکنه یه مقدار طول بکشه تا ویندوز بالا بیاد، به هیچ وجه در این بین لپ تاپ رو دوباره ری استارت یا خاموش نکن تا کار برنامه کاملا تموم شه، حتی اگه وسط کار گیر کرد صبر کن)
درباره سوال دیگت اطلاعی ندارم:46:
mohammadrezag
13-03-2011, 00:58
salam azizan man belakhare vaio F133 gereftam - sharmande babate fingilish
L u K e !
13-03-2011, 10:07
چرا ؟
نا امیدمون کردی بابا
salam azizan man belakhare vaio F133 gereftam - sharmande babate fingilish
می تونی بگی چرا لنوو نگرفتی ؟ اگه نکته منفی یافتی بگو مام استفاده کنیم
با نام خدا و سلام
میشه هر کدوم از دوستان بگه rating ویندوز چه امتیازی به لپ تاپش میده ...
حتمن مشخصات laptop و سیستم عامل رو بگید :46:
با سپاس ...............
mohammadrezag
13-03-2011, 14:03
salam - hanooz farsi nasb nakardam bebakhshid
na narahat nabashid
man nokteyi tooye lenovo nadidam ke baes beshe nakharam
hanooz ham do delam ke kodomesh bayad migereftam
inja neveshtam chon doostan behem komak karde boodan tooye entekhab
khastam faghat etela bedam
az babate y560 khialetoon rahat bashe
rasti sazgar ham tamom karde y560
ajale konid ta az to bazar dar narafte begirid
SAEEDSAMSUNG
13-03-2011, 14:10
با نام خدا و سلام
میشه هر کدوم از دوستان بگه rating ویندوز چه امتیازی به لپ تاپش میده ...
حتمن مشخصات laptop و سیستم عامل رو بگید :46:
با سپاس ...............
lenovo y560
i5 460
4
640
5730 and intel hd
rating :
6.9
5.9
6.7
6.7
5.9
SAEEDSAMSUNG
13-03-2011, 21:08
آقا یکی یه آدرس بده که من این کیف زیبا رو تهیه کنم. به نمایندگی گفتم گفت نداریم!
آقا یکی یه آدرس بده که من این کیف زیبا رو تهیه کنم. به نمایندگی گفتم گفت نداریم!
من اصفهان آدرس دارم
mohammadrazavi71
14-03-2011, 19:06
salam - hanooz farsi nasb nakardam bebakhshid
na narahat nabashid
man nokteyi tooye lenovo nadidam ke baes beshe nakharam
hanooz ham do delam ke kodomesh bayad migereftam
inja neveshtam chon doostan behem komak karde boodan tooye entekhab
khastam faghat etela bedam
az babate y560 khialetoon rahat bashe
rasti sazgar ham tamom karde y560
ajale konid ta az to bazar dar narafte begirid
in vaio f133 ham laptope topea benazare man aslan kare eshtebahi nakardi chon laptope topi hastesh:10::46:
Amin_0913
14-03-2011, 23:51
از کدوم کیفها میشه عکسش رو بذارید
از کدوم کیفها میشه عکسش رو بذارید
yashgin128
15-03-2011, 23:16
سلام دوستان
باز هم چند تا سوال:
1.بهترین حالت(با کیفیت ترین)برای بازی کردن چیه؟باید چه تنظیماتی رو انجام بدیم؟صفحه نمایش.باطری.گرافیک و...
2.اینکه میگن مثلا توی این بازی اینقدر بهم فریم میده.رو چطور باید متوجه بشیم؟نرم افزاری هست ؟
3.برای اپدیت درایور ها یه لینک کلی وجود داره که دیگه نخواهیم تک تک دانلود کنیم؟
اما...
دیشب با یکی از دوستان که n53jl داشت لپتاپامون رو کلی تست کردیم که تو اولین فرصت نتایجش رو برای اطلاع پست خواهم کرد
ممنون
سلام دوستان
ممنون
دوست عزیز آخر گرفتی؟مبارک باشه.من از وقتی که یادمه داشتی تحقیق میکردیو میگشتی.من خودم چند ماه تحقیق کیردم تا اینو گرفتم اما پست های تو مال دو ماه قبل من بود:31:چطور طاقت آوردی من دیگه آخرا قاطی کرده بودم از بس که گشتم.از اول تاسیس این تاپیک و قبلش حضور داشتی که بلاخره خریدیش:31:
دوستان یه سوال.من تا الان pes یازی میکردم الان رفتم باریه call of du رو نصب کنم نصی نشد یارو میگفت تو این ویندوزی که داری نصب نمیشه باید یه ویندوز دیگه نصب کنی(البته منظورش 32بیتی بود)آیا درست بود یا چرند میگفت؟شماها تو همین ویندوز نصیب کردین جه این چه بازی های دیگه؟!!
yashgin128
16-03-2011, 02:32
دوست عزیز آخر گرفتی؟مبارک باشه.من از وقتی که یادمه داشتی تحقیق میکردیو میگشتی.من خودم چند ماه تحقیق کیردم تا اینو گرفتم اما پست های تو مال دو ماه قبل من بود:31:چطور طاقت آوردی من دیگه آخرا قاطی کرده بودم از بس که گشتم.از اول تاسیس این تاپیک و قبلش حضور داشتی که بلاخره خریدیش:31:
دوستان یه سوال.من تا الان pes یازی میکردم الان رفتم باریه call of du رو نصب کنم نصی نشد یارو میگفت تو این ویندوزی که داری نصب نمیشه باید یه ویندوز دیگه نصب کنی(البته منظورش 32بیتی بود)آیا درست بود یا چرند میگفت؟شماها تو همین ویندوز نصیب کردین جه این چه بازی های دیگه؟!!
شیطون خوب یادت مونده ....
این مدلی که تو تاریخشو حساب کردی میشه حتی قبل از تولید خود y560 یعنی من حتی قبل از تولید هم داشتم درباره این مدل تحقیق میکردم ......:31:
خب تا مایه:46: نباشه صد سال هم تحقیق کنی هیچ فایده ای نداره.خوبیش این بود که موقع خرید حتی میتونم بگم اطلاعاتم از این مدل بیشتر از تمام (به طور قطع 90 درصد)فروشنده های اون پاساژ بود:18:
اون یارو همون چرند گفته.من هم ویندوزم 64 بیتی هست وهمین الان دارم بازی می کنم.واقعا بازی معرکه ای هست.میتونم بگم بهترین بازی تمام عمرم هست.واقعا گرافیک معرکه ای داره.البته باگ هم زیاد داره مث قطعی صدای بازی و ... که اگه به این مشکلات برخوردی خبر بده تا راهنماییت کنم
جالبه من هم فقط pes و cod7 رو سیستمم نصب کردم.چه وجه تمایزی:10:
شیطون خوب یادت مونده ....
این مدلی که تو تاریخشو حساب کردی میشه حتی قبل از تولید خود y560 یعنی من حتی قبل از تولید هم داشتم درباره این مدل تحقیق میکردم ......:31:
خب تا مایه:46: نباشه صد سال هم تحقیق کنی هیچ فایده ای نداره.خوبیش این بود که موقع خرید حتی میتونم بگم اطلاعاتم از این مدل بیشتر از تمام (به طور قطع 90 درصد)فروشنده های اون پاساژ بود:18:
اون یارو همون چرند گفته.من هم ویندوزم 64 بیتی هست وهمین الان دارم بازی می کنم.واقعا بازی معرکه ای هست.میتونم بگم بهترین بازی تمام عمرم هست.واقعا گرافیک معرکه ای داره.البته باگ هم زیاد داره مث قطعی صدای بازی و ... که اگه به این مشکلات برخوردی خبر بده تا راهنماییت کنم
جالبه من هم فقط pes و cod7 رو سیستمم نصب کردم.چه وجه تمایزی:10:
بابا تو کارت درسته:31:من از عکس پروفایلت شناختمت.توهر تاپیکی میرفتم تو هم اونجا بودی :31:تو هم فکر کنم البته فکرکنم که هیچی یعنی مطمئنم این بخشو تاپیکو مثل من زیرو رو کردی :31:انتخابت بدون شک:12: هستش.انشالله برات همیشه کار کنه بلاخره هر کی ندونه من میدونم چقدر صبرو حوصله استقامت کردیو سختی کشیدی:31:
من خودم فهمیدم یارو چرند گفته اما گفتیم از شما دوستان راهنماییی بگیریم بد نیست:20:
نا سلامتی همونجوری که کلی گشتیم با هم سر این لپتاپ همونجورم باید سر بازی با هم تفاهم داشته باشیم:31:
Pintoricio-2
17-03-2011, 00:02
من امروز y560 گرفتم . Core i7 740 4 GB 750 GB
1370000 تومن . با همه نمایندگی ها تماس گرفتم توی تهران فقط یکیشون داشت اونم آخریش بود .
dragonman
17-03-2011, 04:22
یکی از دوستان لطف کنه و لینک مربوط به دانلود درایورهای این مدل ( به ویژه برای xp ) رو بذاره،البته اگه رو صفحه اول قرار میگرفت که خیلی بهتر بود آخه از بس تعداد صفحه ها زیاده آدم کف میکنه تا پیدا کنه
پیاپیش تشکر:11:
من امروز y560 گرفتم . Core i7 740 4 GB 750 GB
1370000 تومن . با همه نمایندگی ها تماس گرفتم توی تهران فقط یکیشون داشت اونم آخریش بود .
آقا مبارکا باشه ، به پای هم پیر شید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دعا کنید منم بگیرم ، بد جور نحسی افتاده برام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ارزون ؟ 1410 زده که !
کدوم یکی منظورته ؟
یعنی دیگه نیست ؟
من که به اجبار فک کنم بعد عید بگیرم ، به نظرتون بعد عید ارزون تر می شه !!! ولی احتمالا گرون شه :41:
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
یکی از دوستان لطف کنه و لینک مربوط به دانلود درایورهای این مدل ( به ویژه برای xp ) رو بذاره،البته اگه رو صفحه اول قرار میگرفت که خیلی بهتر بود آخه از بس تعداد صفحه ها زیاده آدم کف میکنه تا پیدا کنه
پیاپیش تشکر:11:
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
بچه ها اینم از سایت خود لنوو : ( مقایسه سری های Essential,IdeaPad,ThinkPad )
Pintoricio-2
17-03-2011, 12:37
آقا مبارکا باشه ، به پای هم پیر شید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دعا کنید منم بگیرم ، بد جور نحسی افتاده برام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ارزون ؟ 1410 زده که !
کدوم یکی منظورته ؟
یعنی دیگه نیست ؟
]
فروش ویژه نوروزی داشت فقط 4 % بالاتر از خریدش داد .
کانفیگش رو نوشتم دیگه .
تا بعد از عید سازگار وارد نمیکنه مثل اینکه .
البته مدل i7 با هارد 500 هست که طرح شمشیر داره . بعلاوه I5 و I3 با طرح اصلی .
فروش ویژه نوروزی داشت فقط 4 % بالاتر از خریدش داد .
کانفیگش رو نوشتم دیگه .
چه بد !!!!!
دوست من ، منظورم از کدومیکی ، نمایندگی بود که خریدی نه کانفیگ
omid_o2o3
18-03-2011, 19:21
دوستان این برنامه ی catalyst برای ati به چه دردی می خوره؟میشه بگید فولدری که ین برنامه رویه سیتم نصب شده کجاست؟
Pintoricio-2
20-03-2011, 16:54
موقع بازی حتی با کولپد دمای کلی به 84 هم میرسه . مشکلی نداره ؟ البته امروز هوا خیلی گرم شده . شب تا 80 بیشتر نمیره .
pooriya_hp
20-03-2011, 16:58
- توسط نرم افزار hwmonitor یه اسکرین شات از دما کامپیوترتون بگیرید و بزارید
- بازی رو در چه حالتی اجرا می کنید ؟
- از coolpad استفاده می کنید ؟
Pintoricio-2
20-03-2011, 17:29
- توسط نرم افزار hwmonitor یه اسکرین شات از دما کامپیوترتون بگیرید و بزارید
- بازی رو در چه حالتی اجرا می کنید ؟
- از coolpad استفاده می کنید ؟
بازی mafia 2 و pes 2011 روی حد اکثر تنظیمات . با کولپد .
برنامه اسکرین شات ندارم . دمای کلی که اول مینویسه میره روی 83 دمای گرافیک هم نزدیک 75 .
دمای هسته ها هم همه زیر 80 نزدیک 75 . core #3 یه کم دماش بیشتره .
البته گفتم امروز اتاق یه کم گرمه نزدیک 30
pooriya_hp
20-03-2011, 17:54
دوست عزیز لپ تاپ برای بازی نیست اونم با حداکثر تنظیمات !!!
من خودم همن الان با لپ تاپم ام بازی می کنم می بینی دمای گرافیک میره روی 62 .... (( حداکثر تنظیمات ))
کلا لپ تاپ ها در حین بازی کردن اینجوری میشن به همین جهت بازی توصیه نمیشه !!!
در حالت عادی دماش چطوره ؟
Pintoricio-2
20-03-2011, 18:07
دوست عزیز لپ تاپ برای بازی نیست اونم با حداکثر تنظیمات !!!
من خودم همن الان با لپ تاپم ام بازی می کنم می بینی دمای گرافیک میره روی 62 .... (( حداکثر تنظیمات ))
کلا لپ تاپ ها در حین بازی کردن اینجوری میشن به همین جهت بازی توصیه نمیشه !!!
در حالت عادی دماش چطوره ؟
حالت عادی همه دماها نزدیک همه بین 50 تا 53 . چطوره ؟
pooriya_hp
20-03-2011, 18:27
دمای طبیعی :
cpu : 50 - 70
vga : 50 - 70
hdd : 40 - 60
-----------------
موفق باشید
saeediust
21-03-2011, 12:58
سلام بچه ها
من یه میخوام Windows XP 32 Bit بریزم رو این لپتاپ
ولی میترسم که این OneKey Recovery از بین بره چون با ریختن XP ، قطعا بوت سکتور هارد تغییر میکنه.
کسی تاحالا سعی کرده یه ویندوز دیگه بریزه رو این لپتاپ؟
pooriya_hp
21-03-2011, 13:07
عقل سلیم حکم میکنه که روی لپ تاپ های جدید ویندوز های قدیمی مثل : xp یا 98 نریزیم ...
چون هم با درایورها و هم با بوت سکتور ها مشکل پیدا می کنیم ....
البه اگر با هر دوز و کلکی بتونیم نصب کنیم .... !!!
اما حالا راه حل چی هست ؟
من خودم نرم افزارهای دارم که باید روی xp اجرا بشه و روی ویندوز 7 من اجرا نمیشه !!
به همین جهت من میام یه ویندوز xp مجازی نصب می کنم و این وویندوز رو در ویدوز 7 خودم بالا میارم !!!
مثل :
windows xp TO xp
xp TO MAC
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
vrtual pc consool و paralls desktop از بهترین نرم افزارها در این امر می باشند !!!
موفق باشید
saeediust
21-03-2011, 13:17
ممنون که مثل همیشه کمکم میکنی
ولی من کارم طوریه که مجبورم با XP کار کنم
با نرم افزار مهندسی برق و کامپیوتر کار میکنم
این مجازی ها هم به شدت تو کارایی و سرعت نرما فزارهای تاثیر منفی میزارن
نمیخوام ازشون استفاده کنم
ایا راهی نداره که هم XP رو داشته باشم و هم همین ویندوز اورجینال رو و در عین حال onekey recovery هم از بین نره؟
MiLaD_flower
21-03-2011, 21:59
دوستان کسی GTA جدیدرو رو core i5 ریخته؟ کمی ریپ می زنه نمیشه بازی کرد. تنظیمات گرافیکو max یا min بزاریم هیچ فرقی نمی کنه
pooriya_hp
21-03-2011, 22:15
ممنون که مثل همیشه کمکم میکنی
ولی من کارم طوریه که مجبورم با XP کار کنم
با نرم افزار مهندسی برق و کامپیوتر کار میکنم
این مجازی ها هم به شدت تو کارایی و سرعت نرما فزارهای تاثیر منفی میزارن
نمیخوام ازشون استفاده کنم
ایا راهی نداره که هم XP رو داشته باشم و هم همین ویندوز اورجینال رو و در عین حال onekey recovery هم از بین نره؟
خواهش می کنم ...
با کانفیگ غول :31: Y560 دو تا دیگه سیستم عامل هم باز کنیم باز کم نمیاره !!
من خودم بعضی از برنامه هام رو با همین paralls باز می کنم !!
----------------
خب xp رو جدا نصب کنید یعنی یه درایو جدا کنید برای xp !!!
البته اونم دردسر داره !!!
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
دوستان کسی GTA جدیدرو رو core i5 ریخته؟ کمی ریپ می زنه نمیشه بازی کرد. تنظیمات گرافیکو max یا min بزاریم هیچ فرقی نمی کنه
دوست من این بازی روی xbox360 هم افت فریم داره :31: چه برسه روی pc :27:
MiLaD_flower
21-03-2011, 23:23
رو pc خوبه اما رو لپ تاپم نمیشه بازی کرد. ای بابا
pooriya_hp
21-03-2011, 23:27
بازی زیاد جالبی هم نیست !! :13:
برو دنبال crysis 2 :20:
saeediust
22-03-2011, 12:57
خواهش می کنم ...
با کانفیگ غول :31: Y560 دو تا دیگه سیستم عامل هم باز کنیم باز کم نمیاره !!
من خودم بعضی از برنامه هام رو با همین paralls باز می کنم !!
----------------
خب xp رو جدا نصب کنید یعنی یه درایو جدا کنید برای xp !!!
البته اونم دردسر داره !!!
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
pc :27:
بابا من ۴ساله که با لپتاپ کار میکنم
تو لپتاپ قبلی هم سه تا سیستم عامل داشتم
Ubuntu,XP,7
الان هم هاردم رو پارتیشن بندی کردم و یه پارتیشن C روی 7 و یه پارتیشن D برای XP کنار گذاشتم و یه پارتیشن E هم برای دیتای شخصی خودم دارم
حالا موندم اگه XP رو بریزم و مثل روشهای قدیم 7 رو هم زنده اش کنم آیا OneKey Recovery همچنان فعال خواهد بود یا نه؟
تاحالا کسی XP نریخته؟
Pintoricio-2
22-03-2011, 16:52
دوستان کمک کنن .
موقع بازی دمای برد به 85 و پردازنده به 78 و گرافیک به 75 میرسه. با کولپد .
چرا انقدر دما میره بالا ؟ اونایی که این لپ تاپ رو دارن(salieri) میگفتن که خنکه حالا چرا برای ما انقدر داغ میکنه ؟
بعد از 5 دقیقه بازی هم به این دما میرسه . کولپدم البته 2 فنه است . ولی کولپد خیلی تاثیر نداره چون قسمت زیر دستگاه اصلا داغ نمیشه و همه حرارت از ست چپ خارج میشه .
کانفیگ هم core i7 740 هست . دمای حالت عادی همه قطعات بین 50 تا 53 . فکر کنم اینم یه کم زیاده .
من خودم بازی gta رو نصب کردم بازیش خوشم نیومد خیلی راحت هم جواب داد ولی نمیدونم چرا رنگو تصویرش بی رنگ. رو بود البته تا حالا من این بازیو یعنی همینی که نصب کردم جای دیگه ایی ندیدمو بازی نکردم که ببینم همینجوریه یا لپ تاپ نمیکشه.
من به دوستان پیشنهاد میکنم سر مسائل one key یا نصب یندوز زنگ بزنن سازگار اونا میدونن چی به چیه اونچا سریع تر جواب میگیرین.
من یه مشکل اساسی با این ویندوز دارم اینه که سرعتش خیلی پایینه.واقعا واسم عجیبه.دیشب با لپ تاپ اسوز سیپیو cor2 کار کردم با همین ویندوز 64 اورجینال خیلی سریع اومد بالا یعنی دوبرابر اختلاف.البته این بالا اومدن بعد از ولکام هستش یعنی حدودا 40 ثانیه ایی طول میکشه که بخوای برنامه بیاری بالا یا کار کنی با ویندوز آیا واسه شما ها هم اینطوره؟
saeediust
23-03-2011, 00:43
من خودم بازی gta رو نصب کردم بازیش خوشم نیومد خیلی راحت هم جواب داد ولی نمیدونم چرا رنگو تصویرش بی رنگ. رو بود البته تا حالا من این بازیو یعنی همینی که نصب کردم جای دیگه ایی ندیدمو بازی نکردم که ببینم همینجوریه یا لپ تاپ نمیکشه.
من به دوستان پیشنهاد میکنم سر مسائل one key یا نصب یندوز زنگ بزنن سازگار اونا میدونن چی به چیه اونچا سریع تر جواب میگیرین.
من یه مشکل اساسی با این ویندوز دارم اینه که سرعتش خیلی پایینه.واقعا واسم عجیبه.دیشب با لپ تاپ اسوز سیپیو cor2 کار کردم با همین ویندوز 64 اورجینال خیلی سریع اومد بالا یعنی دوبرابر اختلاف.البته این بالا اومدن بعد از ولکام هستش یعنی حدودا 40 ثانیه ایی طول میکشه که بخوای برنامه بیاری بالا یا کار کنی با ویندوز آیا واسه شما ها هم اینطوره؟
این کند شدن سرعت ویندوز تقریبا میشه گفت عادی و ربطی به ایسوز یا لنوو و غیره نداره وبیشتر به نحوه کارکردن خودت با سیستمت داره
مثلا اینکه استارتاپ رو خلوت کنی و از این جور کارا
این کند شدن سرعت ویندوز تقریبا میشه گفت عادی و ربطی به ایسوز یا لنوو و غیره نداره وبیشتر به نحوه کارکردن خودت با سیستمت داره
مثلا اینکه استارتاپ رو خلوت کنی و از این جور کارا
نه من منظورم به برندش نبود من بیشتر تعجبم سر دیر بالا اومدنش بود تازه بدون خلوت کاری یا دست کاری.شنیده بودم 64 سرعتش پایین تره اما نه به این حد اما دیشب این مقایسه رو کردم دیدم سرعتش مال لپ تاپ من پایینتره.هر کاری از جمله ریجستری یا def کردم اما نشد که نشد
دوستان کمک کنن .
چرا انقدر دما میره بالا ؟ اونایی که این لپ تاپ رو دارن(salieri) میگفتن که خنکه حالا چرا برای ما انقدر داغ میکنه ؟
بعد از 5 دقیقه بازی هم به این دما میرسه . کولپدم البته 2 فنه است . ولی کولپد خیلی تاثیر نداره چون قسمت زیر دستگاه اصلا داغ نمیشه و همه حرارت از ست چپ خارج میشه .
کانفیگ هم core i7 740 هست . دمای حالت عادی همه قطعات بین 50 تا 53 . فکر کنم اینم یه کم زیاده .
رفقا عید همتون مبارک
دوست من مشکلت حل شد ؟
دوستانی که دارن راهنمایی کنن
L u K e !
25-03-2011, 22:05
هنوزم این لپ تاپ تو بازار کمه ؟
هنور وارد نکردن ؟
دوستان کمک کنن .
چه بازی ایی میکنی؟
من بازی هایی مثل pes,mafia2.gta.call of.medal اینارو نصب کردم تا حالا ندیدم دما بیشتر از 75 یا 80 بره البته بدون کول پد و حداکثر تنظیمات تازه هم بعضی موقع ها رو فرش یا تخت خواب هست:دی
من فکر کنم جون مال شما چهر هسته ایی هست اینظوره مال من دو هسته ایه cor i5 هست که دمای سیپیو هم ندیدم تا حالا بالای 55 بره
MiLaD_flower
26-03-2011, 12:32
به نظرتون این که من نمیتونم GTA بازی کنم از دمای بالاست؟ کول پد بگیرم؟ 2 هسته ای دارم. از کجا میشه دمای لپ تاپو فهمید؟
pooriya_hp
26-03-2011, 12:41
coolpad بگیر ...
با نرم افزار hwmonitor میشه دما کامپیوتر رو فهمید !!
saeediust
27-03-2011, 00:04
سلام
بابا تو رو خدا به دمای این لپتاپ اینقدر گیر ندین
واسه من که هیچ مشکلی نداره
GTA 7 رو روش اجرا میکنم البته تو حداکثر تنظیمات کم میاره ولی دماش زوری به 80 میرسه که این دمای واسه Core i7 مناسبه
در حالت idle هم مثلا internet و office غیره دمای cpu و gpu بین 45 تا 55 متغیره که واسه core i7 و at 5730 کاملا عادی و مناسبه
من خودم قبلا HP داشتم و سه سال با بدبختی و underclock کردن CPU و GPU باهاش سر و کله زدم
اخرش هم همین اسفند ماه فروختمش 300 تومن
این y560 خداست
من که کاملا راضیم از خریدی که کردم
یا علی
saeediust
27-03-2011, 00:10
یه سوال از کسایی که با پورت HDMI این لپتاپ کار میکنن دارم
من وقتی کابل hdmi رو میزنم به TV (البته LCD SONY ) و خروجی صدا رو هم میزارم روی HDMI Output بعد از چند دقیقه با مشکل عجیب روبرو میشم و اون اینکه صدا به تناوب قطع و وصل میشه انگار که کابل قطعی داره(البته از سالم بودن کابل مطمئن هستم ها چون با کامپوتر خونگیم این مشکل رو ندارم)
کسی همچین مشکلی داره یا نه؟
مخصوصا اگه فیلمهای بلوری که کیفیت صدای بالایی دارن بیشتر با این مشکل مواجه میشم(مثلا بلوری Avatar که 21 گیگ هستش یا غیره)
البته این مشکل حادی برام نیست چون من از خروجی هدفون استفاده میکنم چرا که خروجی HDMI کیفیتش 24bit 96KHz هستش ولی خروجی جک 3.5mm کیفیتش 24bit 192KHz
mhadishirani
27-03-2011, 08:58
من وقتی کابل hdmi رو میزنم به TV (البته LCD SONY ) و خروجی صدا رو هم میزارم روی HDMI Output بعد از چند دقیقه با مشکل عجیب روبرو میشم و اون اینکه صدا به تناوب قطع و وصل میشه انگار که کابل قطعی داره(البته از سالم بودن کابل مطمئن هستم ها چون با کامپوتر خونگیم این مشکل رو ندارم)
مخصوصا اگه فیلمهای بلوری که کیفیت صدای بالایی دارن بیشتر با این مشکل مواجه میشم(مثلا بلوری Avatar که 21 گیگ هستش یا غیره)
البته این مشکل حادی برام نیست چون من از خروجی هدفون استفاده میکنم چرا که خروجی HDMI کیفیتش 24bit 96KHz هستش ولی خروجی جک 3.5mm کیفیتش 24bit 192KHz
من هیچ وقت همچین مشکلی نداشتم !
با بلوری تست نکردم ولی با فیلم های hd مشکلی ندارم
همون فیلمو با کامپیوتر دیدی مشکل نداشت؟
من یجا شنیده بودم که به کیفیت کابل هم خیلی تاثیر داره که تا این حد حتی صدا قطع و وصل بشه
mhadishirani
27-03-2011, 17:22
همون فیلمو با کامپیوتر دیدی مشکل نداشت؟
من یجا شنیده بودم که به کیفیت کابل هم خیلی تاثیر داره که تا این حد حتی صدا قطع و وصل بشه
نه
کابلم هم سامسونگه ارجیناله
Pintoricio-2
28-03-2011, 22:51
برای من هم این مشکل رو داشت وقتی به LED SAMSUNG وصل کردم. هم قطع و وصل شد هم یه دفعه صدای ممتد از بلندگوی تلوزیون اومد که مجبور شدم کابل رو سریع قطع کنم . بلندگوی LED هم تا چند ساعت خش خش میکرد که خدا رو شکر بعد از چند ساعت خاموش بودن درست شد .
این رو هم به لیست مشکلات Y560 رسما اضافه کنید .
L u K e !
29-03-2011, 00:36
می شه لیست مشکلاتشو بزارید اینجا تا مام ببینیم
Pintoricio-2
29-03-2011, 21:46
برای من هم این مشکل رو داشت وقتی به LED SAMSUNG وصل کردم. هم قطع و وصل شد هم یه دفعه صدای ممتد از بلندگوی تلوزیون اومد که مجبور شدم کابل رو سریع قطع کنم . بلندگوی LED هم تا چند ساعت خش خش میکرد که خدا رو شکر بعد از چند ساعت خاموش بودن درست شد .
این رو هم به لیست مشکلات Y560 رسما اضافه کنید .
خوب . میتونید این مشکل رو از لیست حذف کنید .:31:
کنار دکمه انرژی یه دکمه لمسی دیگه هست که سه حالت داره . وقتی روی حالت normal قرارش دادم دیگه این مشکل پیش نیومد .:8:
وقتی روی حالت اول (inteligent) باشه هنگام اجرای فیلم و موسیقی مرتبا حالت صدا خودکار عوض میشه و مشکل ایجاد میکنه .
yashgin128
31-03-2011, 14:43
ضمن تبریک سال نو به همگی...
دوستان من الان دو سه روزی میشه که وقتی که باطری رو لپتاپ هست و دارم باهاش کار میکنم (فرقی هم نداره که به برق وصل باشه یا نه)یهو لپتاپ خاموش یا ریستارت میشه ولی وقتی باطری رو بیرون میارم این مشکل وجود نداره.
البته منو دوستم PES 11 رو زیاد بازی میکردیم.
دوستم میگفت که وقتی دارم باهاش فیلم میبینم بعضی وقت ها نور صفحه نمایش خود به خود کم میشه...و من مجبور بودم بیام براش نور رو زیاد کنم...مشکل چیه؟
در ضمن همیشه من از کول پد استفاده میکنم.دیروز رفیقم به جای اینکه سوکت کول پد رو بزنه به USB اشتباهی به ESATA کنار USB زده بود و فن هم راحت کار میکرد...!
چند تا سوال :
1.اصلا این کار ضرری هم داره یا نه؟
2.استفاده این پورت کجاهاست؟از پورت HDMI که قویتر نیست؟
ممنون
yashgin128
03-04-2011, 20:29
دوستان غیر از جواب سوالات بالا کسی هست تا حالا بایوس رو اپدیت کرده باشه اخه جدیدترین نسخه اپدیت بایوس این مدل مربوط به دو هفته پیش هم موجود هست؟
این هم لینکش:
درایور intel hd graphics این لپتاپ را چجوری میشه آپدیت کرد؟ اونی که خود سایت lenovo گذاشته قدیمیه و مال یک سال پیشه، از تو خود سایت intel هم نمیشه گرفت چون لپتاپ switchable graphics هست و درایورها باید مخصوص خود اون لپتاپ customize شده باشن!
L u K e !
06-04-2011, 10:16
اسپیکرشاش چطوره از اسپیکر های سونی صداش بهتره ؟
alpacino67
06-04-2011, 13:55
آقا من شیفت 2 نصب کردم بهد از loading مه میخواد وارد بازی بشه یکدفعه میاد بیرون میگن به خاطر هسته های زیاد cpu هستش شما تونستین بازی کنین
hassanshaikhi
06-04-2011, 22:21
کسی از قیمت این مدل خبر داره؟ توی ایران گیر میاد؟
Y560p
Intel® Core™ i7-2630QM Processor ( 2.00GHz 1333MHz 6MB
AMD Radeon HD 6570M 1GB
8 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1333MHz
Blu-ray /DVD Combo
Pintoricio-2
09-04-2011, 12:18
سونی رو میخوره اسپیکرش . مثل صدای 5800 میمونه با n70
mostafabad2007
09-04-2011, 17:18
با سلام مال من موقع روشن کردن اون زیپ چراغاش روشن وخاموش میشه ولی وقتی ویندوز بالا میاد نه اون زیپ کار میکنه و نه اون دوتا دکمه بغلش که مال نشون دادن مقدار باطری و نشون دادن حالات فیلمه حالا چه کار کنم
pooriya_hp
09-04-2011, 19:23
ضمن تبریک سال نو به همگی...
دوستان من الان دو سه روزی میشه که وقتی که باطری رو لپتاپ هست و دارم باهاش کار میکنم (فرقی هم نداره که به برق وصل باشه یا نه)یهو لپتاپ خاموش یا ریستارت میشه ولی وقتی باطری رو بیرون میارم این مشکل وجود نداره.
البته منو دوستم PES 11 رو زیاد بازی میکردیم.
دوستم میگفت که وقتی دارم باهاش فیلم میبینم بعضی وقت ها نور صفحه نمایش خود به خود کم میشه...و من مجبور بودم بیام براش نور رو زیاد کنم...مشکل چیه؟
در ضمن همیشه من از کول پد استفاده میکنم.دیروز رفیقم به جای اینکه سوکت کول پد رو بزنه به USB اشتباهی به ESATA کنار USB زده بود و فن هم راحت کار میکرد...!
چند تا سوال :
1.اصلا این کار ضرری هم داره یا نه؟
2.استفاده این پورت کجاهاست؟از پورت HDMI که قویتر نیست؟
ممکنه باتری ایراد داشته باشه !!
+++
1. منظورتون استفاده از کول پد هست ؟
2. کدوم پورت ها ؟
+++
hdmi برای انتقال صدا و تصویر دیجیتال هست !!!
اسپیکر ها خوبی داره !!
آقا من شیفت 2 نصب کردم بهد از loading مه میخواد وارد بازی بشه یکدفعه میاد بیرون میگن به خاطر هسته های زیاد cpu هستش شما تونستین بازی کنین
ارتباطی به cpu نداره !!
+++
آخرین پچ رو نصب کنید
دوستان غیر از جواب سوالات بالا کسی هست تا حالا بایوس رو اپدیت کرده باشه اخه جدیدترین نسخه اپدیت بایوس این مدل مربوط به دو هفته پیش هم موجود هست؟
این هم لینکش:
من هر باری که آپدیت کردم سرعت بالا اومدن ویندوز خیلی اومد پایین بعضی ها میگن بعد آپدیت کردن تو بخش ستاپ به حالت دیفولد برگردونین.من این کارم کردم بازم همون بود.چیز حوبیه ولی این ایراداشه سلیقه ایی دیگه
سلام دوستان
من ویندوزو آپگرید کردم به ultimate بعدشم سرویس پک از خود سایت مایکروسافت دانلود کردم بعدم ویندوزو به کل آپدیت کردم لامصب عجب حالی میده سرعت تقریبا دو برابر شده.البته روش برنامه های مختلف یا بازی نریختم که ببینم چجور جواب میده.این آپگرید اصولا ویندوزو از حالت اصل بودن میاره بیرون (اگر از سریال کرک شده استفاده کنی) اما من وقتی تو سایت مایکروسافت یه نرم افزاری هست واسه چک کردن ویندوز که جینیون هست یا نه که بتونی بعضی از برنامه هارو دانلود کنی وقتی زدم دیدم بدون هیچ پیغامی مبنی بر کپی بودن ویندوز نداد حتی یه کد جابجا کردم که ببینم شاید هر کدی بزنم جواب بده دیدم نه اینطور نیست
mostafabad2007
25-04-2011, 15:08
با سلام من ویندوزو اپدیت کردم حالا با کدوم نرم افزار ازش ریکاوری بگیرم که یه وقت به مشکل بر خورد کردم بتونم ازش استفاده بکنم و طریقه ریکاوری کردنو بگین ممنون میشم
با سلام من ویندوزو اپدیت کردم حالا با کدوم نرم افزار ازش ریکاوری بگیرم که یه وقت به مشکل بر خورد کردم بتونم ازش استفاده بکنم و طریقه ریکاوری کردنو بگین ممنون میشم
از آپدیت نمیتونی ریکاوری بگیری.ولی از ویندوز با همون برنامه ی one key recovery یک پک آپ از کل ویندوزت بگیر که آپدیت ها هم توی ریکاوری زخیره میشن
alireza_2000
26-04-2011, 23:16
برنامه acronis true image 2011 این برنامه رو بگیر---توی حالت بوت image بگیر --در عرض 5 دقیقه windows رو به حالت روزی که backup گرفتی در میاره---من با این برنامه الان 2 ساله دیگه windows نصب نمیکنم----فقط image رو میریزم
13bedar13
27-04-2011, 18:40
برنامه acronis true image 2011 این برنامه رو بگیر---توی حالت بوت image بگیر --در عرض 5 دقیقه windows رو به حالت روزی که backup گرفتی در میاره---من با این برنامه الان 2 ساله دیگه windows نصب نمیکنم----فقط image رو میریزم
البته ویندوز سون با سرویس پک و آفیس 2010 و و آدوب ریدر و سه تا پلیر و دایرکت ایکس جون 2010 و وین رر و......فایر فاکس 4 اکسپلوررر9 و همه آپدیتها تا دیروز با هارد لپ تاپ 5400 دور میشه 15 دقیقه!
meisam2012
01-05-2011, 18:20
با سلام خدمت دوستان
من یه y560 i7 گرفتم در کل راضیم ازش مخصوصا اسپیکرهاش که واقعا توپه فقط از دوستانی که دارن چند تا سوال دارم
1) همراه لب تاپ اصلا سی دی درایور و ویندوز نبود کلا نیست یا به ما ندادن ؟
2) باطریش فول که میشه وقتی با موس روی ایکونش میری مینویسه 2 ساعت شارژ داره به نظر شما کم نیست ؟
3) قسمت کنار سمت چپ لب تاب گرم میکنه حتی با فن که زیرش میذارم مخصوصا موقع بازی البته میگن همه i7 همینجورین خواستم بدونم مال شما هم همین طوره ؟؟؟
mostafabad2007
02-05-2011, 11:38
اره عزیز مال منم که i7 هستش داغ میکنه و یه چیزه عادیه چون موقع بازی سرعت فن بالا میره
mostafabad2007
02-05-2011, 14:23
راستی دوستان کسی دایرکس 11 رو میشه روی لب تاب نصب کرد یا نه اگه میشه لینک دانلودشو بزارین برای y560 core i7
meisam2012
02-05-2011, 15:46
اره عزیز مال منم که i7 هستش داغ میکنه و یه چیزه عادیه چون موقع بازی سرعت فن بالا میره
خیلی ممنون اگه لطف کنی وجواب اون اون سوالها رو هم بدی
اول در مورد درایورهاش و ویندوزش که همراهش نبوذ چطوری میتونم گیر بیارم ؟
دوم در مورد شارژش در حالت نرمال چقدر باید نشون بده مال من نهایتا 2 ساعت /
خیلی ممنون اگه لطف کنی وجواب اون اون سوالها رو هم بدی
اول در مورد درایورهاش و ویندوزش که همراهش نبوذ چطوری میتونم گیر بیارم ؟
دوم در مورد شارژش در حالت نرمال چقدر باید نشون بده مال من نهایتا 2 ساعت /
واسه ما هم چیزی همراهش نیود فقط درایورهاش تو درایو d بود.اگرم چیزی کمو کسر داشت برو تو خود سایت لنوو دانلودش کن.
در مورد ویندوز هم الان چند سالی هست که نمیدن سیدی ویندوزو اصل اون شماره سریالی که پشت دستگاه واسه ویندوز اونو مراقبش باش که پاک یا از بین نره چون اگرم خواستی ویندوز نصب کنی با این شماره سریال بزنی وینذوزت قانونی میشه یعنی حالت اصل پیدا میکنه.البته خود لپ تاپ یه دکمه بالای پاور داره که هروقت خواستی برگردونی به حالت کارخانه لپ تاپو با این دکمه روشن کن.
در مورد باطری هم چون لپ تاپ شما 4هسته ایی هستش اینطوره کسانی که دو هسته ایی دارن یه ساعتی بیشتر نگه میداره
mostafabad2007
13-05-2011, 11:08
با سلام کسی مدل جدید y560 رئ دیده که پشت لب تاب یه عکس داره مثل ته تو میمونه
با سلام کسی مدل جدید y560 رئ دیده که پشت لب تاب یه عکس داره مثل ته تو میمونه
به قول یکی از دوستان یاد آرم جومونگ میوفته .من رفتم بخرم هر دو مدلشو داشت.میگن 3d هستش ولی اونجایی که من رفتم خریدم معمولیش بود
بچه ها سرعت بالا اومدن ویندوزتون چطوره؟چقدر طول میشه از زمانی که روشن میکنین تا وقتی که ویندوز به طور کامل بیاد بالا؟
من فکر کنم مال من مشکل داره آخه حدودا یک دیقه و نیم تا دو دیقه طول میکشه:41: با لپ تاپ های دیگه هم مقایسه کردم سرعتش بوتش خیلی پایینه هرکاری کردمم درست نشد حتی ویندوزم عوض کردم سرعت کپی کردن و بوتش هم با لپ تاپ دیگه که کانفیگش پایین تر بود پایین تر بود:41:
Persian_1984
13-05-2011, 17:19
بله دقیقا. یه i5 توان حرارتی تولید شده ای برابر با تقریبا 35 وات داره در حالیکه یه i7 حدود 45 تا تولید میکنه. سرعت چی ؟
خب تو فول لود کلاک هسته های i7 از 1.6 مثلا به 1.73 میرسه و چون چهار هسته داره انگار شما داری با کلاک 4*1.73 یعنی 6.92 کار میکنی.
i5 540 هم در بار کامل کلاکش 3.06 هست و معنیش اینه که شما داری با کلاک 6.12 کار میکنی.
6.12 در مقابل 6.92 و 35 وات در مقابل 45 وات.:31:
به نظر دو هسته ای خوب میاد. ولی یادتون باشه اینایی که گفتم برای برنامه هایی هست که هر جهار هسته رو کامل استفاده کنن ...:11::11:
مقدار نگه داشتن شارژ n82 حدود 20 دقه بیشتر از n61 هست که 1 ساعت نگه میداره. این اعداد هم برای بار کامله. اگه آروم کار کنین و برنامه ی سنگین در حال اجرا نباشه و بازی هم ران نشده باشه حدود 3 ساعت هم جواب میده.
شما که انفدر خوب حساب کتاب میکنید لطفا نداشتن تکنولوژیه HTT رو هم در core i5 های چهار هسته را هم در نظر بگیرید و در محاسبات خود درج کنید. این تکنولوژی فقط در core i5 های 2 هسته وجود دارد که قیمتش از نمونه های 4 هسته هم بیشتر است. همه چیز در cpu که سرعت پالس ساعت نیست. کلیه پردازشگر های سری core i7 مجهز به HTT است و با HTT این امکان وجود دارد که به ازای هر هسته یک هسته مجازی هم آدرس دهی کرد این یعنی هر هسته به شکل موازی امکان دریافت 2 پردازه را در یک زمان داراست و در مجموع سیستم عامل میتواند در زمان یکسان 8 پردازه را به شکل موازی جهت پردازش به cpu ارسال کند. نکته بعدی گنجاندن یک پردازشگره جداگانه گرافیکاست که در در core i7 (چهار هسته) و core i5 (دو هسته) وجود دارد که عمل پردازش گرافیک را بالا برده که این پردازنده در core i5 چهار هسته وجود ندارد.
omid_o2o3
16-05-2011, 00:13
1-من وقتی scorel کنار صفحه رو بالا و پایین میکنم ..یه صدای خیلی کمی (مثل خش خش) از لب تاپم میاد....شمام دقت کنین ببینین همچین صدایی رو میشنوین؟واسه چی می تونه باشه؟
2-برای حل مشکل بزرگ شدن آیکن ماوس چکاری میشه کرد؟
saeediust
18-05-2011, 07:21
خوب . میتونید این مشکل رو از لیست حذف کنید .:31:
کنار دکمه انرژی یه دکمه لمسی دیگه هست که سه حالت داره . وقتی روی حالت normal قرارش دادم دیگه این مشکل پیش نیومد .:8:
وقتی روی حالت اول (inteligent) باشه هنگام اجرای فیلم و موسیقی مرتبا حالت صدا خودکار عوض میشه و مشکل ایجاد میکنه .
من که خیلی وقته این مشکل رو دارم و نمیدونم چی کار کنم
البته هم.نطور که قبلا هم گفتم، در حال حاضر از پورت هدفونش استفاده میکنم چون کیفیت بالاتری داره
از طرفی دوست ندارم ببرم بدم گارانتی
میترسم داغون ترش کنن!!!
یاعلی
meisam2012
23-05-2011, 14:00
سلام ، جدیدن متوجه شدم یه صدای خیلی ضعیف مثل صدای چرخیدن فن از زیر لب تاپ میاد . میخواستم مال بقیه دوستان هم همین طوره ؟ (y560)
miladborhani
25-05-2011, 14:25
دوستان یک مشکل ؟ نور لپ تاپم خود به خود کم میشه.زیادش میکنم باز بعد مدتی کم میشه !!!
miladborhani
28-05-2011, 21:36
ba mobilam,farsi namishe nevesht.sorry
javabi nabud dustan ?
سلام من تو بازی dirt 3 با گرافیکش مشکل دارم چطوری می تونم driver گرافیکموupdate کنم؟؟؟ بعضی رنگارو خراب نشون میده؟
سلام من تو بازی dirt 3 با گرافیکش مشکل دارم چطوری می تونم driver گرافیکموupdate کنم؟؟؟ بعضی رنگارو خراب نشون میده؟
برو به ایا آدرس هر درایوری جدید بیاد این قسمت آپدیت میشه
mostafabad2007
05-06-2011, 10:22
دوستان ایا این پورت usb از نوع usb 3 هستش یا نه چون میخوام فلش usb 3 بخرم
دوستان یک مشکل ؟ نور لپ تاپم خود به خود کم میشه.زیادش میکنم باز بعد مدتی کم میشه !!!
سلام
باید دکمه ی باتری رو بزنی و تو پایین ترین قسمتش روی چرخ دنده کیلیک کنی
از تب smart control تیک als رو برداری
درست میشه:46:
سلام
1-تو بازی crysis 2 دمای لپ تاپم بدون کولر رسید به 85!!!! تا حدی که لپ تاپ خودش خاموش به نظرتون فنم مشکل نداره؟؟؟
2-آموزش آپدیت bios و گرافیک این لپ تاپو می خواستم مرسی؟
Pintoricio-2
10-06-2011, 21:21
سلام
1-تو بازی crysis 2 دمای لپ تاپم بدون کولر رسید به 85!!!! تا حدی که لپ تاپ خودش خاموش به نظرتون فنم مشکل نداره؟؟؟
2-آموزش آپدیت bios و گرافیک این لپ تاپو می خواستم مرسی؟
1- وقتی سیستم خاموش شده حتما دما به 90 درجه یا بیش تر رسیده بوده .
کرایسیس 2 سنگین ترین بازی موجوده . شما باید بری توی تنظیمات گرافیک بازی و گزینه آخر رو که 3 حالت داره روی حالت Gamer قرار بدی تا بازی سبک تر اجرا بشه . در ضمن بدون کولپد این بازی رو اجرا نکنید .
2- نمیدونم بایوس شما ورژن چنده ولی این ورژن 71 که جدید اومده زیاد جالب نیست و مشکل دما رو شاید بدتر هم بکنه صبر کنید ورژن جدید تر بیاد .
اما گرافیک . درایور جدید گرافک رو حتما از سایت amd بگیرید اونی که سایت خود لنوو گذاشته درست نصب نمیشه .
توی سایت amd باید بری توی قسمت درایور ها بعد ati mobility ها و نوع ویندوز که 7 و 64 بیت . مدل کارت گرافیک رو فکر کنم نمیخواد . درایور مربوطه رو دانلود و نصب میکنید .
دوستان ایا این پورت usb از نوع usb 3 هستش یا نه چون میخوام فلش usb 3 بخرم
y560 اصلا usb3 نداره ولی یه رابط تبدیل usb3 هست که توی قسمت xpress card میخوره .
L e n o v o
11-06-2011, 18:53
من بعد نصب ویندوز 32 بیتی به یه مشکل برخوردم وایرلسم از کار افتاده پنجره هایی هم که موقع زدن کلیدای ولوم و one key theater وfn+f5 میزدم دیگه نمیاد کسی می تونه راهنماییم کنه
Pintoricio-2
12-06-2011, 12:52
من بعد نصب ویندوز 32 بیتی به یه مشکل برخوردم وایرلسم از کار افتاده پنجره هایی هم که موقع زدن کلیدای ولوم و one key theater وfn+f5 میزدم دیگه نمیاد کسی می تونه راهنماییم کنه
باید از سایت لنوو درایور های ویندوز 32 بیتی رو دانلود کنید .
L e n o v o
12-06-2011, 14:40
باید از سایت لنوو درایور های ویندوز 32 بیتی رو دانلود کنید .
مرسی از جوابت هرچی درایور داره گرفتم و نصب کردم ولی مشکل برطرف نشده تو device manager یه دونه unknown device داره که نمیدونم چیه؟؟؟ اسم مودم وای فای شما چیه مال من atheros wireless network adapter هست
وقتی ویندوز +ایکس میزنم turn wireless on غیر فعاله ینی ایکنش هست ولی نمیشه روش کلیک کرد :41:
دوستان از زمانی که لپ تاپ روشن میشه تا زمانی که ویندوز کامل بیاد بالا (یعنی به حالت عادی که بتونی راحت برنامه ها رو اجرا کنی)چقد زمان میبره؟البته با سیپیو cor i5 . هارد 5400.
مال من نزدیکای 4دقیقه طول میکشه؟آیا روند عادی هستش؟
L e n o v o
13-06-2011, 15:53
دوستان از زمانی که لپ تاپ روشن میشه تا زمانی که ویندوز کامل بیاد بالا (یعنی به حالت عادی که بتونی راحت برنامه ها رو اجرا کنی)چقد زمان میبره؟البته با سیپیو cor i5 . هارد 5400.
مال من نزدیکای 4دقیقه طول میکشه؟آیا روند عادی هستش؟
نه خیلی زیاده لپ تاپ من خونه پرش یک دقیقه بیشتر طول نمیکشید النم که 32 بیتیه خیلی سریعتره البته بستگی به نرم افزارایی که نسب میکنی هم داره ولی 4 دقیقه خداییش خیلی زیاده
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
کسی می دونه کدوم درایور ماله اون پنجره های مشکیه خود لنووه
مثل power managment که وقتی کلید لمسیشو میزنی پنجره ی باتری میاد و ...
miladborhani
13-06-2011, 16:22
سلام
باید دکمه ی باتری رو بزنی و تو پایین ترین قسمتش روی چرخ دنده کیلیک کنی
از تب smart control تیک als رو برداری
درست میشه:46:
من اصلا متوجه نشدم.دکمه باتری کجاست ؟ میشه شفاف تر توضیح بدین ؟ مرسی
Pintoricio-2
14-06-2011, 09:24
من اصلا متوجه نشدم.دکمه باتری کجاست ؟ میشه شفاف تر توضیح بدین ؟ مرسی
سمت راست بالای کیبورد کنار بلندگوی راست . دو تا دکمه لمسی هست یکیش باتریه .
نه خیلی زیاده لپ تاپ من خونه پرش یک دقیقه بیشتر طول نمیکشید النم که 32 بیتیه خیلی سریعتره البته بستگی به نرم افزارایی که نسب میکنی هم داره ولی 4 دقیقه خداییش خیلی زیاده
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
کسی می دونه کدوم درایور ماله اون پنجره های مشکیه خود لنووه
مثل power managment که وقتی کلید لمسیشو میزنی پنجره ی باتری میاد و ...
من به شرکت سازگار ایمیل زدم گفتم که اینطوره که در پاسخ گفتن عادیه.من میخواستم بدونم واسه دیگر دوستان چجوره؟!!!
در مورد سوال شما که گفتید من دقیقا متوجا نشدم سوالتونو اگر منظورتونه که از کجا بگیریمه که در همون قسمت مال خود مدل y560 در سایت لنوو همه درایور ها و همه نرم افزار هایی که از همون اول رو سیستم نصب بود 32 و 64 بیتیش هردو موجود هست حتی power mag ...
L e n o v o
14-06-2011, 23:48
در مورد سوال شما که گفتید من دقیقا متوجا نشدم سوالتونو اگر منظورتونه که از کجا بگیریمه که در همون قسمت مال خود مدل y560 در سایت لنوو همه درایور ها و همه نرم افزار هایی که از همون اول رو سیستم نصب بود 32 و 64 بیتیش هردو موجود هست حتی power mag ...
منظور من اینه که با کدوم درایور اون پنجره ها میاد آخه من حتی وقتی ولوم رو می زنم ولو کار می کنه اما رو صفحه چیزی نمیاد همه ی درایور ها م نصب کردم ولی مشکل حل نشده!!!!!!
L e n o v o
14-06-2011, 23:53
دو ستان اگه ممکنه با CPU Z فرکانس رمتونو بهم بگین همین طور کارخونه سازندشو
یه هفته پیش هاردم بد سکتور شده بود بردم نمایندگی عوضش کردن فکر کنم رمم هم عوض کردن قبلش نگاه نکرده بودم فرکانسش چقدره!!!
L e n o v o
15-06-2011, 00:21
اقا ببخشید اشتباه شد هر کدوم از رما از 2 تا 667mhz تشکیل شده که جمعشون میشه 1333 من به اینش دقت نکرده بودم
miladborhani
15-06-2011, 15:16
سمت راست بالای کیبورد کنار بلندگوی راست . دو تا دکمه لمسی هست یکیش باتریه .
2 تا دکمه هست اما هر چی میزنم کار نمیکنه.شما عکس رو ببینید.البته بگم من باطری رو هنوز استفاده نکردم و از برق مستقیم استفاده میکنم.منتظرم.مرسی
L e n o v o
15-06-2011, 23:05
2 تا دکمه هست اما هر چی میزنم کار نمیکنه.شما عکس رو ببینید.البته بگم من باطری رو هنوز استفاده نکردم و از برق مستقیم استفاده میکنم.منتظرم.مرسی
احتمالا شما هم مشکل درایور داری درایور power managment رو نصب کن من که مشکلم با نصب درایور حل نشد احتمالا برگردم به همون ویندوز 64 بیتی
miladborhani
16-06-2011, 13:03
یعنی به خاطر ویندوزه ؟ اصلشو نصب کنم دوباره ؟ دوستان دیگه مشگل ندارن ؟
من 32 بیتی نصب نکردم ولی گمون نکنم ربطی به 64 یا 32 داشته باشه واسه من هم تو 64 اینطور شد که با unistal و نصب مجدد درایور درست شد.حالا شما چه برنا مه هایی میخوایین اجرا کنین که نسخه 64 بیتیش نیست و رفتین 32 بصب کردین؟
L e n o v o
16-06-2011, 23:26
من 32 بیتی نصب نکردم ولی گمون نکنم ربطی به 64 یا 32 داشته باشه واسه من هم تو 64 اینطور شد که با unistal و نصب مجدد درایور درست شد.حالا شما چه برنا مه هایی میخوایین اجرا کنین که نسخه 64 بیتیش نیست و رفتین 32 بصب کردین؟
اکثر برنامه ها برای هر دو ویندوز هست من به شخصه برای اینکه بازی crysis رو فقط نسخه 32 بیتیشو داشتم و باید ویندوز عوض می کردم این ویندوزو نصب کردم البته نرم افزارهایی که روی ویندوز 64 بیتی کار نمی کنن میشه با Virtual Pc اجراشون کرد که تا حدی پرفور منس مییاد پایین
miladborhani
18-06-2011, 13:07
میشه درایور خودتون رو برام بزارید ؟
سلام دوستان من برای آپدیت درایور گرافیکم تو سایت amd رفتم ولی نمیدونم چیو دانلود کنم اگه کسی مسیر کاملشو داره یزاره یا لینک چدیدترین آپدیتو ده ...... بازی brink خیلی تیک میزنه فک کنم دلیلش آچدیت نبودن گراقیکه آره؟؟؟
الان دارم hot fix11.5b و catalyst soft ware suit vwersion 11.6 نصب می کنم به نظرتون جواب میده؟؟؟؟؟؟ یجا خوندم گفتن گرافیکت واسه این بازی ضعیفه؟:41:
avareh86sh
23-06-2011, 11:31
سلام دوستان...
من y560d میخام اما نمیدونم کجا داره...کسی میدونه از کجا میشه پیدا کرد؟قیمتش چنده؟؟؟
در ضمن لپ تاپ بهتر از این چی هست؟؟؟وزنش در همید حد باشه و corei7 و اگر 3بعدی هم باشه بهتره
ممنون میشم کمکم کنین زوود....
سلام دوستان...
من y560d میخام اما نمیدونم کجا داره...کسی میدونه از کجا میشه پیدا کرد؟قیمتش چنده؟؟؟
در ضمن لپ تاپ بهتر از این چی هست؟؟؟وزنش در همید حد باشه و corei7 و اگر 3بعدی هم باشه بهتره
ممنون میشم کمکم کنین زوود....
سلام .من هفته پیش y560p از پایتخت خریدم 1390000 تومن.حالا فرق p با d چیه؟
آقا یکی مرام بزاره جواب ما رو بده برای update کارت گرافیکم چی کار کنم آپ بکنم یا نه؟ چجوری؟
L e n o v o
25-06-2011, 13:36
الان دارم hot fix11.5b و catalyst soft ware suit vwersion 11.6 نصب می کنم به نظرتون جواب میده؟؟؟؟؟؟ یجا خوندم گفتن گرافیکت واسه این بازی ضعیفه؟:41:
کارت گرافیکت اگه ATI5730 هست که حتما هست سنگین ترین بازی هارو هم میاره ! تو لازی های سنگین تر بازی رو باید رو حالت Medium بازی کنید!
:8:
L e n o v o
25-06-2011, 13:43
آقا یکی مرام بزاره جواب ما رو بده برای update کارت گرافیکم چی کار کنم آپ بکنم یا نه؟ چجوری؟
update کردن خوبه اما انتظار معجزه ازش نداشته باش !
می تونی هم به سایت AMD بری هم با update کردن ویندوز ویا کلیک راست روی آیکن کارت گرافیک روی نوار taskbar و انتخاب گزینه Update اینکارو انجام بدی!!! خوده سایت لنوو هم Update کارت گرافیکو برای دانلود میذاره!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.