ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیدار تیمهای ملی ایران و برزیل قطعی شد/ مصاف با ستارگان برزیل درابوظبی

صفحه ها : 1 [2]

M A M M U T
08-10-2010, 23:41
من فقط یک بار تیم ملی رو قوی دیدم....
زمانی که ژاپن رو می بردیم....زمانی برای اولین بار بدون دلهره رفتیم جام جهانی....زمانی که خیلی از ما امید صعود به مرحله ی بعد رو داشتیم.... زمانی که تو پوسان اول شدیم.....زمانی که تو جام ملت ها سوم شدیم(که هممون می دونیم که با چه شرایطی تو نیمه نهایی به میزبان باختیم).... زمانی که بحرین رو با اقدار 3-1 بردیم و انتقاممون رو ازشون گرفتیم.... زمانی که آلمان به ایران پیشنهاد بازی دوستانه میداد.... زمانی که بردن عرب ها برامون شده بود آب خوردن.... زمانی که بردن ارمنستان و کویت و جزایر قناری برامون افتخار نبود. زمانی که تیم ملی مون تیم بود!!!

Kianoosh
08-10-2010, 23:49
زمانی که ژاپن رو می بردیم....زمانی برای اولین بار بدون دلهره رفتیم جام جهانی....زمانی که خیلی از ما امید صعود به مرحله ی بعد رو داشتیم.... زمانی که تو پوسان اول شدیم.....زمانی که تو جام ملت ها سوم شدیم(که هممون می دونیم که با چه شرایطی تو نیمه نهایی به میزبان باختیم).... زمانی که بحرین رو با اقدار 3-1 بردیم و انتقاممون رو ازشون گرفتیم.... زمانی که آلمان به ایران پیشنهاد بازی دوستانه میداد.... زمانی که بردن عرب ها برامون شده بود آب خوردن.... زمانی که بردن ارمنستان و کویت و جزایر قناری برامون افتخار نبود. زمانی که تیم ملی مون تیم بود!!!

تایید و تشکر

Ultra_Black
09-10-2010, 00:13
زمانی که ژاپن رو می بردیم....زمانی برای اولین بار بدون دلهره رفتیم جام جهانی....زمانی که خیلی از ما امید صعود به مرحله ی بعد رو داشتیم.... زمانی که تو پوسان اول شدیم.....زمانی که تو جام ملت ها سوم شدیم(که هممون می دونیم که با چه شرایطی تو نیمه نهایی به میزبان باختیم).... زمانی که بحرین رو با اقدار 3-1 بردیم و انتقاممون رو ازشون گرفتیم.... زمانی که آلمان به ایران پیشنهاد بازی دوستانه میداد.... زمانی که بردن عرب ها برامون شده بود آب خوردن.... زمانی که بردن ارمنستان و کویت و جزایر قناری برامون افتخار نبود. زمانی که تیم ملی مون تیم بود!!! مسئله اینه که اون زمان هم از تیم ملی راضی نبودیم...
شکستی که تو بازیهای مقدماتی جام جهانی 2006 برابر اردن تو تهران خوردیم،یادتون هست؟
یادتون هست بعد از شکست تو بازی دوستانه برابر مقدونیه چه جنجالی به پا شد؟!
یادتون که نرفته که بعد از سومی تو جام ملتها و حذف تو جام جهانی 2006 چه انتقاداتی به تیم و مخصوصا برانکو شد...!
هنوزم اون جمله معروف فردوسی پور یادمه که میگفت: خداحافظ جام جهانی...خداحافظ برانکو...!
جدای از ضعف مدیریتی که شدیدا به فوتبال ما و تقریبا به همه ورزش هامون لطمه زده،مشکل اینه که ما شدیدا احساساتی هستیم و با یک برد و باخت نظراتمون 180 درجه فرق میکنه!
دوستانی که بعد از برد کره تو سئول به تعریف و تمجید این تیم میپرداختن،چطور شد که یهو نظرشون تغییر کرد؟!
اگه ایران کویت رو میبرد،باز هم همینطوری باخت مقابل برزیل رو تفسیر می کردید؟!

الان وقت مناسبی برای بازخواست نیست و جو تیم خودش به حد کافی مسموم هست،بهتره تو این برهه حساس وضع رو از این بدتر نکنیم!

alidata2010
09-10-2010, 00:44
درسته بعد برانکو ما دیگه رنگ یه مربی خوب رو ندیدیم . نباید به همین اسونی از دستش میدادیم

گرافيكار
09-10-2010, 00:46
امروز ژاپن آرژانتین رو با تمام ستاره هاش برده...اون وقت ایران نمیتونه تیم امید برزیل رو کیلومتر های دورتر از خانه ی حریف حتی متوقف کنه...
حالا این قطبی هی بیاد بگه بچه های تیم ملی دل شیر دارن برا ما که نون و آب نمیشه.
این تیم دیگه هیچ امیدی بهش نیست.فکر قهرمانی تو جام ملت ها یه رویا هه.این تیم به هیچ جا نمیرسه.پس بهتره بی خودی براش پول خرج نکنیم.فوتبال ایران دیگه مرده.... 4-5 سالی میشه که مرده.... مرگ تدریجی یک رویا....
(الآن یه سری میان میگن که این تیم و خوبه و این حرفا اما بهتره واقع بین باشیم.... تیم ایران باید نسل عوض کنه که متاسفانه
با مدیریت این طوری محاله.... تیم 98 ایران یه تیم خیلی خوب بود..... اما با یه نسل جدید جایگزین شد(کریمی.،نکونام،آندرانیک، رحمتی،شجاعی...) اما این ها هم با تغییر بی اساس و سیاسی مدیریت دارن فنا میشن....

مشكل ما اينه كه فقط دنبال نتيجه ايم
اين ژاپني كه الان داره آرژانتين رو ميبره 20 تا بازي با بزرگان فوتبال داشته تازه از جام جهاني اومده
و انواع امكانات در اختيارشونه
با اين وجود ممكنه بازي بعدي رو با هر تيم ديگه اي حتي يه تيم آسيايي ببازه بدون اينكه مردمش اين تيم رو به باد انتقاد بگيرن
اما ما چي چه كاري براي فوتبالمون كرديم كه انتظار داريم فوتبالمون نتيجه بگيره
مسئولين كه هيچي
مايي كه اسممون تماشاگره چي كار كرديم كه حالا باد به غب غب ميندازيم و از زمين و زمان ايراد ميگيرم
اون ژاپنيا 20 ساله تا دقيه 90 و حتي بعدش با هر نتيجه اي تيمشون رو تشويق ميكنن كه حالا دارن اينجوري نتيجه ميگيرن
اما ما چي
اين براي تماشاگر ايراني يه آبرو ريزيه كه تا دقيقه 70 تيم تشويق بشه بعد از خوردن گل تيم انواع و اقسام ناسزاهارو بشنوه
اگه كمي انصاف داشتيم ميفهميديم كه اين از باخت به عربستان هم بدتره
وقتي تماشاگر ما سالهاست خودش رو باخته چه انتظاري از تيم فوتبالمون داريم
تركيه همين الان توي يه بازي رسمي از آلمان 3 تا خورد 6 تاي ديگه هم جا داشت
چي شد؟
زمين به آسمون رسيد؟
تازه اينا تقريبا با آلمان توي يه كلاسن
اونوقت ما از برزيلي كه 10 كلاس از ما بالاتره 3 تا ميخوريم يه گل سالم ميزنيم يه گل ناسالم ميخوريم
از مطبوعات گرفته تا صدا و سيما و مردم اين بازي رو كردن پيراهن عثمان
چطور كره و چين و عراق رو كه ميبريم ميگيم با 2 برد كه نبايد گفت تيم خوبه
ولي حالا كدو باخت آورديم ....

فرق جهان مدرن با جهان سنتي همينه كه توي جهان مدرن همه اول ايراد خودشون رو ميبينن بعد ديگران رو
ولي توي جهان سنتي برعكس
بابا يه كم به خودمون بيايم
اين كه تيم ايراد داره كاملا واضحه
اين كه فوتبال ما افت كرده مشخصه
ولي اول وظيفه خودمون رو به عنوان يه تماشاگر نه يك بازي نه يك سال 4 يا 5 سال انجام بديم
بعد از تيم ملي انتظار داشته باشيم

pcforlife
09-10-2010, 00:48
شاید بیش از 80 درصد نحوه رضایت مردم از تیمشون (چه باشگاهی و چه ملی) از نحوه بازی تیمشون + نتیجه گیریه تیمشونه!
نحوه بازی یه تیم + نتیجه گرفتنش 4 حالت داره:

1- تیمی زیبا بازی کنه و نتیجه لازم بگیره!
2- تیمی زیبا بازی کنه، ولی نتیجه لازم رو نگیره!
3- تیمی صرفا نتیجه لازم رو بگیره!
4- تیمی نه زیبا بازی کنه و نه نتیجه بگیره!

متاسفانه شرایط فعلی تیم ملی پس از اومدن قعله نوعی، دایی و فعلا خوده قطبی، در شرایط 3 و 4 در حال بالا پایین رفتن بوده!
اما زمانه فردی مثل برانکو بین گزینه های یک و دو و سه در نوسان بود و اون زمان ما مطمئن بودیم اگه زیبا و دلچسب بازی نکنیم، حداقل خوب نتیجه میگیریم! (حالت سومی)

متاسفانه ما تو هر دوره ای از فوتبال مملکتمون یه مصیبتی داریم! تو عصر 98 های فوتبال مملکتمون، برای یه مشت بازیکنی که واسه جام جهانی رفتن و قهرمان شدن سر و دست میشکوندن، مربی ای شایسته اونا نداشتیم! الان هم تو برهه زمانی فعلی برای مربی هایی که آوردیم (مربی هایی که همشون تیم باشگاهیشون رو قهرمان ایران کرده بودند) بازیکنی درخوره برنامه های فکری اونا و خواست مردممون نداریم!
چرا؟ چون تا زمانی که فوتبالیست های ایرانی دلشون به دلار و دینارهای شیخ های حاشیه خلیج فارس خوش باشه، این تیم ملی رو فرگوسن و دل بوسکه هم نمیتونن به جایی برسوننش!
چرا ما 2006 بدون دغدغه رفتیم جام جهانی؟ چون هم مربی خوبی داشتیم و هم بازیکناتی که میخواستند برن جام جهانی (که هسته اصلی اون بازیکنا، بازیکنای اواخر دهه 90 بودن)
امیدوارم بازیکنای تیم ملی به خودشون بیان و بفهمن همه چی پول نیست!:13:

گرافيكار
09-10-2010, 01:24
شاید بیش از 80 درصد نحوه رضایت مردم از تیمشون (چه باشگاهی و چه ملی) از نحوه بازی تیمشون + نتیجه گیریه تیمشونه!
نحوه بازی یه تیم + نتیجه گرفتنش 4 حالت داره:

1- تیمی زیبا بازی کنه و نتیجه لازم بگیره!
2- تیمی زیبا بازی کنه، ولی نتیجه لازم رو نگیره!
3- تیمی صرفا نتیجه لازم رو بگیره!
4- تیمی نه زیبا بازی کنه و نه نتیجه بگیره!

متاسفانه شرایط فعلی تیم ملی پس از اومدن قعله نوعی، دایی و فعلا خوده قطبی، در شرایط 3 و 4 در حال بالا پایین رفتن بوده!
اما زمانه فردی مثل برانکو بین گزینه های یک و دو و سه در نوسان بود و اون زمان ما مطمئن بودیم اگه زیبا و دلچسب بازی نکنیم، حداقل خوب نتیجه میگیریم! (حالت سومی)

متاسفانه ما تو هر دوره ای از فوتبال مملکتمون یه مصیبتی داریم! تو عصر 98 های فوتبال مملکتمون، برای یه مشت بازیکنی که واسه جام جهانی رفتن و قهرمان شدن سر و دست میشکوندن، مربی ای شایسته اونا نداشتیم! الان هم تو برهه زمانی فعلی برای مربی هایی که آوردیم (مربی هایی که همشون تیم باشگاهیشون رو قهرمان ایران کرده بودند) بازیکنی درخوره برنامه های فکری اونا و خواست مردممون نداریم!
چرا؟ چون تا زمانی که فوتبالیست های ایرانی دلشون به دلار و دینارهای شیخ های حاشیه خلیج فارس خوش باشه، این تیم ملی رو فرگوسن و دل بوسکه هم نمیتونن به جایی برسوننش!
چرا ما 2006 بدون دغدغه رفتیم جام جهانی؟ چون هم مربی خوبی داشتیم و هم بازیکناتی که میخواستند برن جام جهانی (که هسته اصلی اون بازیکنا، بازیکنای اواخر دهه 90 بودن)
امیدوارم بازیکنای تیم ملی به خودشون بیان و بفهمن همه چی پول نیست!:13:
نظر شما محترم
اما من نديدم تماشاگراي مثلا كره و ژاپن همچين تقسيم بنديي براي تشويق و رضايت از تيمشون داشته باشن
بعد از بدترين باختها و بدترين بازيها تيمشون رو تشويق كردن
نمونه اش همين بازي آخر كره با ايران
كره خيلي بد بود اما تيمشون مثل هميشه تشويق ميشد

Kianoosh
09-10-2010, 01:26
من یه 2 3 متر نوشته بودم پاک کردم :دی فکر کنم بازگشت به زمان برانکو الان بی فایده هست ولی من همچنان میگم در کل بهترین بازی ها و نتایجی که من دیدم در اون دوران بوده و اکثر مردم و کارشناسان هم همین نظر رو دارن(نظرسنجی چند هفته قبل نود)

شاید یک عده توقع مردم رو تو جام جهانی بالا برن ( خودم که امید به صعود داشتم!)و بعد با اون همه تبلیغات و ... طبیعی هست خشم و ناراحتی عمومی و قربانی شدن چند نفر برای فروکش کردنش ...

اما الان بیش از هر چیزی نوسان کیفیت تیم ملی برام عجیبه بازی کره بازی کویت وابستگی شدید تیم به نکونام و رحمتی و شجاعی

با حرف دوستمون pcforlife هم موافقم الان اگه واقع بین باشیم ایران به یک معجزه نیاز داره تا با این شرایط قهرمان آسیا بشه...

ghermezeteh
09-10-2010, 01:52
چي شد؟
زمين به آسمون رسيد؟
اونوقت ما از برزيلي كه 10 كلاس از ما بالاتره 3 تا ميخوريم يه گل سالم ميزنيم يه گل ناسالم ميخوريم

آقا ترکیه کجاش با آلمان تو یه کلاسه !؟
یعنی ترکیه هم جزو چند تیم ملی برتر جهان هست یا دومین تیم پرافتخار جهانه یا پر افتخارترین تیم اروپا؟ !

yuseph
09-10-2010, 05:56
تیم ملی ایران انعکاس(لیگ+مدیریت لیگ+مدیریت تیم ملی در رده های مختلف و...)هستش.
بنابراین نمیشه کارکرد تیم ملی رو در ساق پای بازیکنان یا اندیشه یخ زده مربیانش جستوجو کرد.دوستان زمانی خواهد رسید که به این دوران ورزش لغب دوران سیاه خواهند داد...
وقتی مدیران ارشد ورزشی ما بخاطر کوچکترین مسئله ای کارشون به گیس وگیس کشی میکشه نباید از آبدارچی تیم ملی انتظار داشته باشم سرویس درست حسابی به بازیکنان بده:31:(باحالت طنز گفتم)
درکل عزیزان من همین که تیم ملی!ایران وجود خارجی داره برای ما باید خوشحال کننده باشه.
پس ناشکر نباشیم وباامید به فردایی بهتر،منتظر رویش ورشد درست فوتبال کشورمون باشیم.(حالا فردا شدپس فردا کسی شاکی نشه:31:)

Amin-Nasim
09-10-2010, 08:27
وقتی مدیران ارشد ورزشی ما بخاطر کوچکترین مسئله ای کارشون به گیس وگیس کشی میکشه نباید از آبدارچی تیم ملی انتظار داشته باشم سرویس درست حسابی به بازیکنان بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](باحالت طنز گفتم)
اینو گفتی یاد مسئول تدارک تیم ملی افتادم که توپ خورد توی تیر دروازه برزیل داشت خوشحالی می کرد :31:

pcforlife
09-10-2010, 11:04
مشكل ما اينه كه فقط دنبال نتيجه ايم
اين ژاپني كه الان داره آرژانتين رو ميبره 20 تا بازي با بزرگان فوتبال داشته تازه از جام جهاني اومده
با اين وجود ممكنه بازي بعدي رو با هر تيم ديگه اي حتي يه تيم آسيايي ببازه بدون اينكه مردمش اين تيم رو به باد انتقاد بگيرن
مسئولين كه هيچي
مايي كه اسممون تماشاگره چي كار كرديم كه حالا باد به غب غب ميندازيم و از زمين و زمان ايراد ميگيرم
اون ژاپنيا 20 ساله تا دقيه 90 و حتي بعدش با هر نتيجه اي تيمشون رو تشويق ميكنن كه حالا دارن اينجوري نتيجه ميگيرن
اما ما چي
اين براي تماشاگر ايراني يه آبرو ريزيه كه تا دقيقه 70 تيم تشويق بشه بعد از خوردن گل تيم انواع و اقسام ناسزاهارو بشنوه
چي شد؟
زمين به آسمون رسيد؟

فرق جهان مدرن با جهان سنتي همينه كه توي جهان مدرن همه اول ايراد خودشون رو ميبينن بعد ديگران رو
ولي توي جهان سنتي برعكس
ولي اول وظيفه خودمون رو به عنوان يه تماشاگر نه يك بازي نه يك سال 4 يا 5 سال انجام بديم

نظر شما محترم
اما من نديدم تماشاگراي مثلا كره و ژاپن همچين تقسيم بنديي براي تشويق و رضايت از تيمشون داشته باشن
بعد از بدترين باختها و بدترين بازيها تيمشون رو تشويق كردن
نمونه اش همين بازي آخر كره با ايران
كره خيلي بد بود اما تيمشون مثل هميشه تشويق ميشد
این بحث تماشاگری که شما میکنی یه چیزه ساده ای نیستش که بشه به این سرعت روش قضاوت کرد و بهش حکم داد! در اینکه ماها به عنوان یه تماشاگر صبور نیستیم و وظیفه خودمون رو به عنوان فردی که وظیفه داره تیمش رو 90 دقیقه ساپورت کنه، نمیدونیم، شکی نیست! اما این بخشی از موضوعه که فقط بهش پرداخته میشه! وقتی برای یه تماشاگر امکانات و عوامل انرژیک وجود نداره، بینوا چطور تو استادیوم شعار بگه و طرفداری کنه؟
من با دیده های اینو اون و حرفای کارشناسانه کارشناس ها کاری ندارم! بزار اون چیزی رو که خودم از آزادی رفتن تجربه دارم رو بهت بگم! همزمان هم یه مقایسه ای می کنم با نمونه های غیر وطنیش!
چون بحث بازیه ملی از یه بازیه ملی یاد کنم! من تو مسابقات مقدماتی جام جهانی بازی ایران کره آزادی بودم! دقیقا روبه روی جایگاه!

- به خاطر اینکه جای خوبی گیرم بیاد ساعت 6 صبح اومدم بیرون و نهایتا کی رسیدم خونم؟ ساعت 8 9 شب! بیش از یه نصفه روز درگیره یه بازیه فوتبال بودم! شما به من بگید توی یه نمونه خارجیش یه نفر چند ساعت از یه روزش صرفه یه بازی میشه!؟
- شب قبلش هم تو آزادی بارون اومده بود! صبح هم هوا ابری بود! وقتی من به آزادی رسیدیم چی دیدم؟ یه صندلی خیس و گلی که باید با یه چیزی پاکش می کردم!! شرایط من بسیار خوب بود! چون این صندلی خیس! تو اون بخش سرپوشیده طبقه اول بودش!
- میدونی هیچ تماشاگری با پاک کردن خیسیه صندلیش مشکلی نداره، ولی وقتی چهار پنج ساعت بعد همون تماشاگر میبینه یه گروه از کارگرای استادیوم پیش از ورود طرفدارای کره ای دارن صندلی های اونا رو تمیز می کنن، اصلا حسه خوشایندی بهش دست نمیده!
- وقتی تو بخش سرپوشیده استادیوم باشی و موقع بارون اومدن و دو ساعت بعد از بارون اومدن در حال خیس شدن باشی (به خاطر نشتیه لوله های خروجیه آب طبقه‏ی بالا!) بدون شک آرزو می کردی ای کاش از تو خونت بازی رو تماشا می کردی!
- وقتی بین دو نیمه نمیتونی از جات بلند شی برای رفتن به بوفه یا واسه قضای حاجت یا خوردن آب! چون میدونی جات رو از دست میدی و ضمن اینکه برای حفظ جات باید اعتراضی به کثیفی کف کفش کسانی که قیده جاشون رو زدند رو ننداشته باشی، آیا واقعا در همون کره و ژاپن هم همین مشکلات هست؟
- تو همه جای دنیا اطراف هر تماشاگر فقط تماشاگرانی از جنسه ذکور زیست میکنن و پدیدیه ای به نام خانواده در استادیوم کمیابه؟؟
- آیا تو خارج اطراف هر تماشاگر، تماشاگرانی وجود دارند که در مواردی فرت و فرت آشغال تخمه رو سرت بریزن یا در پاره ای از اوقات، با دود سیگارشون که عاملی بشن که شما بیشتر کف دستات (که جلو چشم و دهنت رو گرفتن) رو ببینی تا بازی رو!؟ بخوای هم معترض بشی، پیش از اعتراضت در هوای مه آلود به وجود آمده تتوی گردنی و بازوییه طرف رو می بینی!!! والا تو ایتالیاش هم این چیزارو دارن جمع می کن، ولی تو ایران هنوز هست!
- بازی پرسپولیس بونیاد کار آزادی بودم! خنده دار بود! بعد از پنالتی ریوالدو، لیدر جایگاه ما (من و رفیقم) داشت عین مسئولین امنیتی استادیوم بی توجه به اینکه وظیفش تهییج مردمه، تا پایان 90 دقیقه داشت بازی رو نگاه می کرد!
- جالبه تهییج کردنشون هم احمقانست! باید در شرایطی که تیم کشورت عقبه، گلوت رو پاره کنی، یه شعاری رو بگی که شبیه لالایی هستش!
- ما متاسفانه همه چی مون برعکس دنیاست! حتی فرهنگ تشویق کردنون تو استادیوم!
شما نیگا کن! تو همه جای دنیا وقتی یه دربازبان یه موقعیت خطرناکی رو کلاملا سیو میکنه، تماشاگرا خیلی راحت واسش کف میزنن که یه صدای انرژیک رو به اون دربازه بان میده! ولی تو ایران چی؟! وقتی دربازبان میگیره، به نشانه تشویق همه با تمام وجودشون سوت میزنن (طرف سوت زدن هم بلد نباشه، با فشار هوا رو از شش هاش میده بیرون) که نهایتا مجموع سوت ها (چهچهی، بلبلی و ممتد!!) یه صدای گوش خراش تولید میشه!
در صورتی که تو کشور های دیگه موقعی که یه تیمی بخواد ضد فوتبال بازی کنه واسش سوت میکشن (به نشانه اعتراض!)
تو کشورر های شرق آسیایی برای تولید صدای زیاد اومدن از بادکنک های پلاستیکی برای ایجاد صدای بلند استفاده می کنن! یعنی حتی اگه یه نفر لال هم باشه صدا تولید می کنه! اما تو ایران بایت از تمام وجودت داد بزنی این تیمه ایرانه (با وجود شرایط بدی که تو ورزشگاه داری)!!!
تو کشور های اروپایی (خصوصا آلمان) اون کسی که تعویض ها رو اعلام می کنه میاد به تماشاگر شور میده و اسم کوچک کسی رو که وارد زمین شده رو سه بار اعلام می کنه و تماشاگرا پش بند اون سه بار نام فامیل اون طرف رو میگن. ولی اینجا تماشاگرا باید به جناب بلند گوی استادیوم شور بدن!!!

اینقدر مشکل تو ورزشگاه های کشور که بهترینشون همین آزادیه هستش (اینایی که من گفتم تازه یه تعداددش بود) که باعث میشه کاسه صبر هر تماشاگری پر بشه و در صورت نتیجه نگرفتن تیمش دیگه سر ریز بشه و تماشاگر بیاد به جای حمایت از تیمش با گروه هولیگان ها و تماشاگر نماها هم نوا بشه و شروع کنه به فحاشی! (متاسفانه)
در کل میخوام بگم جریان به این یک طرفگی شما که میگی نیست و مطمئن باش اون تماشاگر هم دنبال کور سوی های امیده که بهش انرژی بده تا تیمش رو تشویق کنه!!:31:
شرمنده! پرحرفی کردم!:20:
یاعلی:11:

Pejvak61
09-10-2010, 11:27
تمام مواردی که شما ذکر کردید وظیفه سازمان تربیت بدنی است و وقتی که مسئولان آن سازمان محترم! فقط در فکر حقوق گرفتن هستن قطعاً فرصتی برای برطرف کردن این مشکل ندارن.

شما خودتون بگین آیا ایران بعد از انقلاب هیچ ورزشگاه جدیدی با استانداردهای روز ساخته؟ اگر هم ساخته باشه اصول نگهداریش رو رعایت نکرده. یه جا خوندم در ممالک پیشرفته وقتی هواپیمایی خریداری میشه هزینه خریدش هرچقدر باشه دو برابرش رو صرف نگهداریش میکنن تا نیاز به تعمیرات نداشته باشه. اما در ایران هزینه تعمیرات داریم نه نگهداری. این موضوع در صنایع و هر شاخه ای از زندگی ایرانیها وجود داره و به ندرت کسی میاد و اصولی فکر میکنه.

از ایران این کارها بر میاد ولی کار رو باید به کاردان سپرد و هزینه هم کرد. اما اولاً کار به کاردان سپرده نمیشه و اگر هم هزینه بشه مثل گلوله برفی که از قله کوه خشک رها میشه تا به پایین میرسه چیزی ازش باقی نمیمونه. خودتون به امید خدا متوجه منظورم هستین دیگه؟

در مورد حضور خانواده ها هم همین بس که فعلاً در ایران کسی از گردانندگان حکومت به حضورشون در ورزشگاهها اهمیتی نمیده. پس انتظار بی موردیه که پای خانواده ها به ورزشگاهها برسه. میرسه ولی فقط افراد ذکور!! در ضمن با شرایطی که گفتی اگر هم مجاز بودن که به ورزشگاه بیان شما حاضر بودی ببریشون؟

من که به اینجور چیزها برای پیشرفت فوتبال امید زیادی ندارم چون موانع بسیار زیادن. پس باید منتظر خلاقیت فردی و مدیریت باشیم تا این مشکلات حل بشن وگرنه محیط اطراف فوتبال فعلاً نمیتونه عاملی برای پیشرفتش باشه.

malaki_mall
09-10-2010, 11:39
در یک اقدام منحصر به فرد پوشش تصویری این بازی توسط 2 تیم تصویر برداری ایرانی و اماراتی انجام شد.

به نحوی که دوربین اصلی تیم ایرانی مقابل جایگاه قرار داشت.:18:

Pejvak61
09-10-2010, 14:58
در یک اقدام منحصر به فرد پوشش تصویری این بازی توسط 2 تیم تصویر برداری ایرانی و اماراتی انجام شد.

به نحوی که دوربین اصلی تیم ایرانی مقابل جایگاه قرار داشت.:18:
منبعتون چیه؟

گرافيكار
09-10-2010, 15:27
آقا ترکیه کجاش با آلمان تو یه کلاسه !؟
یعنی ترکیه هم جزو چند تیم ملی برتر جهان هست یا دومین تیم پرافتخار جهانه یا پر افتخارترین تیم اروپا؟ !

گفتم كه تقريبا يعني حدودا
به خاطر اينكه اين تيمها دائم با هم برخورد ميكنن
از هم شناخت دارن
ترسي از هم ندارن
مشكل كمبود تجربه ندارن

گرافيكار
09-10-2010, 15:34
این بحث تماشاگری که شما میکنی یه چیزه ساده ای نیستش که بشه به این سرعت روش قضاوت کرد و بهش حکم داد! در اینکه ماها به عنوان یه تماشاگر صبور نیستیم و وظیفه خودمون رو به عنوان فردی که وظیفه داره تیمش رو 90 دقیقه ساپورت کنه، نمیدونیم، شکی نیست! اما این بخشی از موضوعه که فقط بهش پرداخته میشه! وقتی برای یه تماشاگر امکانات و عوامل انرژیک وجود نداره، بینوا چطور تو استادیوم شعار بگه و طرفداری کنه؟
من با دیده های اینو اون و حرفای کارشناسانه کارشناس ها کاری ندارم! بزار اون چیزی رو که خودم از آزادی رفتن تجربه دارم رو بهت بگم! همزمان هم یه مقایسه ای می کنم با نمونه های غیر وطنیش!
چون بحث بازیه ملی از یه بازیه ملی یاد کنم! من تو مسابقات مقدماتی جام جهانی بازی ایران کره آزادی بودم! دقیقا روبه روی جایگاه!

- به خاطر اینکه جای خوبی گیرم بیاد ساعت 6 صبح اومدم بیرون و نهایتا کی رسیدم خونم؟ ساعت 8 9 شب! بیش از یه نصفه روز درگیره یه بازیه فوتبال بودم! شما به من بگید توی یه نمونه خارجیش یه نفر چند ساعت از یه روزش صرفه یه بازی میشه!؟
- شب قبلش هم تو آزادی بارون اومده بود! صبح هم هوا ابری بود! وقتی من به آزادی رسیدیم چی دیدم؟ یه صندلی خیس و گلی که باید با یه چیزی پاکش می کردم!! شرایط من بسیار خوب بود! چون این صندلی خیس! تو اون بخش سرپوشیده طبقه اول بودش!
- میدونی هیچ تماشاگری با پاک کردن خیسیه صندلیش مشکلی نداره، ولی وقتی چهار پنج ساعت بعد همون تماشاگر میبینه یه گروه از کارگرای استادیوم پیش از ورود طرفدارای کره ای دارن صندلی های اونا رو تمیز می کنن، اصلا حسه خوشایندی بهش دست نمیده!
- وقتی تو بخش سرپوشیده استادیوم باشی و موقع بارون اومدن و دو ساعت بعد از بارون اومدن در حال خیس شدن باشی (به خاطر نشتیه لوله های خروجیه آب طبقه‏ی بالا!) بدون شک آرزو می کردی ای کاش از تو خونت بازی رو تماشا می کردی!
- وقتی بین دو نیمه نمیتونی از جات بلند شی برای رفتن به بوفه یا واسه قضای حاجت یا خوردن آب! چون میدونی جات رو از دست میدی و ضمن اینکه برای حفظ جات باید اعتراضی به کثیفی کف کفش کسانی که قیده جاشون رو زدند رو ننداشته باشی، آیا واقعا در همون کره و ژاپن هم همین مشکلات هست؟
- تو همه جای دنیا اطراف هر تماشاگر فقط تماشاگرانی از جنسه ذکور زیست میکنن و پدیدیه ای به نام خانواده در استادیوم کمیابه؟؟
- آیا تو خارج اطراف هر تماشاگر، تماشاگرانی وجود دارند که در مواردی فرت و فرت آشغال تخمه رو سرت بریزن یا در پاره ای از اوقات، با دود سیگارشون که عاملی بشن که شما بیشتر کف دستات (که جلو چشم و دهنت رو گرفتن) رو ببینی تا بازی رو!؟ بخوای هم معترض بشی، پیش از اعتراضت در هوای مه آلود به وجود آمده تتوی گردنی و بازوییه طرف رو می بینی!!! والا تو ایتالیاش هم این چیزارو دارن جمع می کن، ولی تو ایران هنوز هست!
- بازی پرسپولیس بونیاد کار آزادی بودم! خنده دار بود! بعد از پنالتی ریوالدو، لیدر جایگاه ما (من و رفیقم) داشت عین مسئولین امنیتی استادیوم بی توجه به اینکه وظیفش تهییج مردمه، تا پایان 90 دقیقه داشت بازی رو نگاه می کرد!
- جالبه تهییج کردنشون هم احمقانست! باید در شرایطی که تیم کشورت عقبه، گلوت رو پاره کنی، یه شعاری رو بگی که شبیه لالایی هستش!
- ما متاسفانه همه چی مون برعکس دنیاست! حتی فرهنگ تشویق کردنون تو استادیوم!
شما نیگا کن! تو همه جای دنیا وقتی یه دربازبان یه موقعیت خطرناکی رو کلاملا سیو میکنه، تماشاگرا خیلی راحت واسش کف میزنن که یه صدای انرژیک رو به اون دربازه بان میده! ولی تو ایران چی؟! وقتی دربازبان میگیره، به نشانه تشویق همه با تمام وجودشون سوت میزنن (طرف سوت زدن هم بلد نباشه، با فشار هوا رو از شش هاش میده بیرون) که نهایتا مجموع سوت ها (چهچهی، بلبلی و ممتد!!) یه صدای گوش خراش تولید میشه!
در صورتی که تو کشور های دیگه موقعی که یه تیمی بخواد ضد فوتبال بازی کنه واسش سوت میکشن (به نشانه اعتراض!)
تو کشورر های شرق آسیایی برای تولید صدای زیاد اومدن از بادکنک های پلاستیکی برای ایجاد صدای بلند استفاده می کنن! یعنی حتی اگه یه نفر لال هم باشه صدا تولید می کنه! اما تو ایران بایت از تمام وجودت داد بزنی این تیمه ایرانه (با وجود شرایط بدی که تو ورزشگاه داری)!!!
تو کشور های اروپایی (خصوصا آلمان) اون کسی که تعویض ها رو اعلام می کنه میاد به تماشاگر شور میده و اسم کوچک کسی رو که وارد زمین شده رو سه بار اعلام می کنه و تماشاگرا پش بند اون سه بار نام فامیل اون طرف رو میگن. ولی اینجا تماشاگرا باید به جناب بلند گوی استادیوم شور بدن!!!

اینقدر مشکل تو ورزشگاه های کشور که بهترینشون همین آزادیه هستش (اینایی که من گفتم تازه یه تعداددش بود) که باعث میشه کاسه صبر هر تماشاگری پر بشه و در صورت نتیجه نگرفتن تیمش دیگه سر ریز بشه و تماشاگر بیاد به جای حمایت از تیمش با گروه هولیگان ها و تماشاگر نماها هم نوا بشه و شروع کنه به فحاشی! (متاسفانه)
در کل میخوام بگم جریان به این یک طرفگی شما که میگی نیست و مطمئن باش اون تماشاگر هم دنبال کور سوی های امیده که بهش انرژی بده تا تیمش رو تشویق کنه!!:31:
شرمنده! پرحرفی کردم!:20:
یاعلی:11:
فكر نميكنم كسي اينجا باشه كه حرف و تجربه شما رو تاييد نكنه
فكر نميكنم كسي اينجا باشه كه بخواد از برنامه ريزي و عملكرد مسئولين ورزش ما دفاع كنه
اما دوست من
حرف من اينه وقتي فوتبال شروع ميشه
تقريبا 90 درصد اين مشكلات رو تماشاگر فراموش ميكنه
خب از اينجا به بعد و پس از اين فراموشي
تماشاگر واقعي شروع به تشويق ميكنه
ولي تماشاگر ما قبل از بازي خودشو خالي ميكنه
و بازي كه شروع شد ساكت ميمونه و چارچشمي بازي رو نگاه ميكنه
در واقع توي ايران بين تماشاگري كه پاي تي وي ميشينه با تماشاگري كه مياد ورزشگاه فرقي نيست
در واقع تماشاگرايي كه ميان ورزشگاه بازي رو تلويزيوني نگاه ميكنن
حرف من اينه ما هيچيمون درست نيست
و خشت اول و آخر فوتبال كه تماشاگراي اونن توي ايران كج گذاشته شده
براي منم خيلي آسونه كه به تيمي كه زمين خورده يه لگد بزنم دو تا حرفم بارش كنم
ولي تماشاگر ما قبل از فوتبال ما احتياج به آسيب شناسي داره

malaki_mall
09-10-2010, 15:37
منبعتون چیه؟

دبی اسپرت و شبکه 3.

تبلیغ های 2 سمت هم کاملا متفاوت بود.

یک سمت تبلیغ pmc...

یک سمت دیگه هم مخصوص بیننده های داخلی.

من بازی رو از هر دو شبکه دنبال میکردم.

در ابتدا چند لحظه هنگ کردم.:18:

S@nti@go_s&k
09-10-2010, 15:46
منبعتون چیه؟ :41::27:..

منم وقتی زدم کانال ایران فکر کردم نیمه دومه اون یکی نیمه اول :دی

malaki_mall
09-10-2010, 15:58
مسخره ها توی شبکه جام جم اعلام نتایج روی تصویر رو نوشته بودن البرازیل.(نوشته های روی تصویر رو خود ایرانیها درج کرده بودن):2:

آخه ملت رو چی فرض کردین؟

S@nti@go_s&k
09-10-2010, 16:11
ما با بازی کردن با برزیل خودمونو کوچیک کردیم

اولا تو ایران بود نزدیک 120 هزار نفر تماشاچی میرفت که خیلیییییییییی تاثیر داشت خیلییییییی بازم میگم خیلی :دی

دوما اینکه از نظر ......... هم آبرومون رفت که%

M A M M U T
09-10-2010, 16:19
1-مشكل ما اينه كه فقط دنبال نتيجه ايم
2-با اين وجود ممكنه بازي بعدي رو با هر تيم ديگه اي حتي يه تيم آسيايي ببازه بدون اينكه مردمش اين تيم رو به باد انتقاد بگيرن
مسئولين كه هيچي
3-مايي كه اسممون تماشاگره چي كار كرديم كه حالا باد به غب غب ميندازيم و از زمين و زمان ايراد ميگيرم
اما ما چي
4-تركيه همين الان توي يه بازي رسمي از آلمان 3 تا خورد 6 تاي ديگه هم جا داشت
چي شد؟
زمين به آسمون رسيد؟

5-فرق جهان مدرن با جهان سنتي همينه كه توي جهان مدرن همه اول ايراد خودشون رو ميبينن بعد ديگران رو
ولي توي جهان سنتي برعكس
6-ولي اول وظيفه خودمون رو به عنوان يه تماشاگر نه يك بازي نه يك سال 4 يا 5 سال انجام بديم
من حرفاتون رو شماره گذاری کردم که راحت تر جواب بدم...
1-به نظر شما باید دنبال چی باشیم؟بعد از 31 سال بگیم 10 سالش هم جنگ.... بعد از 20 سال ما چی گیرمون اومده؟هر دفعه میگیم باید شکست ها رو بپذیرفت و شکست باعث پیروزی های بعدی میشود... اما تا کی ؟ما که هرروز بد تر از دیروز میشیم که!
2-ما هم اگه تیممون بعد از 20 تا بازی خوب 2 -3 بار هم ببازه هیچی نمیگیم.اما متاسفانه تیم ما همش رو داره یا می بازه یا مساوی میکنه.یکی دوتاش با اختلاف یک گل می بره.حالا به نظرتون باید هورا بکشیم که بیش تر از 3 تا از برزیل نخوردیم؟
3-میگی چی کار کنیم؟وقتی بازی دوستانه رو تو ابوظبی بازی میکنن میگی ما چی کار کنیم؟وقتی بلیط خداتومنه می گی چیکار کنیم؟وقتی یه انجمن درست و حسابی برا هوادار ها نداریم میگی چی کار کنیم؟وقتی یه سیستم حمل و نقل درست و حسابی نداریم باید چی کار کنیم؟
4-ترکیه با ایران خیلی فاصله داشت.... اینو یادمون باشه که ما خیلی از اون ها جلوتر بودیم....
5-اصلا من مقصر من گناهکار شما بگو تقصیر ما هوادار ها و ایرانی ها چیه؟پول بیت المال رو که خرج میکنن آخرش هم هیچی.حالا من بیام بگم ایران یه تیم خیلی خوبه میشم انسان خوب؟تو دنیای سنتی مشکل اینه که هیچ کس تحمل انتقاد رو نداره...

6-جوابش رو بالا گفتم...ما 10-15 سال وظیفمون رو انجام دادیم تیم رو در سطح اول آسیا قرار دادیم تو 4-5 سال گند زدن به تموم تلاشمون.حالا چه تضمینی هست دوباره همون بلا سرمون نیاد؟
دیشب یه مفسری توی ورزش از نگاه دو خیلی حرفای جالبی میزد.
فاتحه ی فوتبال ما وقتی خونده شد که بازی با برزیل برامون شد یه آرزو!

mojtaba-civil
09-10-2010, 17:01
.ما 10-15 سال وظیفمون رو انجام دادیم تیم رو در سطح اول آسیا قرار دادیم تو 4-5 سال گند زدن به تموم تلاشمون.

کاش فقط فوتبال به گند کشیده شده بود، تو 4-5 سالی که اشاره کردی کل مملکت به گند کشیده شد. :41:

Pejvak61
09-10-2010, 17:04
در بازی ایران - کویت مقدماتی جام جهانی در کویت هم همین برنامه اتفاق افتاد منتها وسط بازی یکدفعه جای دور بین ها عوض شد. ولی من نفهمیدم چرا این کارو کردن؟

pcforlife
09-10-2010, 17:05
ولی انصافا کشور رویایی ای هستیم!:20:
بیخ گوشمون و همچنین بالای سرمون فینال CL برگزار میشه! زیر پامون مسابقات آسیایی و جام جهانی باشگاه ها انجام میشه! یه خورده دورتر از دست چپ و راستمون هم جام ملت ها برگزار میشه! دیگه چی میخوایم؟!:31:

M A M M U T
09-10-2010, 19:42
ولی انصافا کشور رویایی ای هستیم!:20:
بیخ گوشمون و همچنین بالای سرمون فینال CL برگزار میشه! زیر پامون مسابقات آسیایی و جام جهانی باشگاه ها انجام میشه! یه خورده دورتر از دست چپ و راستمون هم جام ملت ها برگزار میشه! دیگه چی میخوایم؟!:31:
تازه شاید دست چپ پایین(اگه از تهران حساب کنیم) جام جهانی هم برگزار بشه:دی قطر رو می گم:دی

hamidras
09-10-2010, 20:22
بازی ایران و برزیل 10 میلیون دلار آب خورد!
خبرآن لاین : «ما همه فوتبالی هستیم و نمی دانیم در چه موردی حرف می زنید. کنتارو، این بازی را با فدراسیون فوتبال برزیل در میان گذاشت و آنها هم پذیرفتند. فکر نمی کنم این ربطی به مسائل سیاسی داشته باشد.» فیلیپ هابر ، نماینده شرکت سوئیسی برگزار کننده بازی دو تیم ملی اران و برزیل این جمله را در حالی می گوید که از لحظه اعلام خبربازی ایران و برزیل ، همه در تهران سعی داشتند تاکید کنند ، مسابقه به دلیل گسترش سطح روابط سیاسی دو کشور در ماه های اخیر رخ داده است.

خبرنگاران برزیلی و اروپای که برای تماشای بازی مده بودند حتی گمان می کردند محمود احمدی نژاد ، رئیس جمهور ایران تا ورزشگاه شیخ زاید ابوظبی خواهد آمد که شاهد برگزاری بازی دو تیم باشد و بارها درباره سفر او از خبرنگاران ایرانی می پرسیدند. این سئوال را نه فقط هابر در گفت و گوی اختصاصی با خبرآنلاین که سرمربی و مسئول رسانه ای تیم ملی برزیل هم بارها شنیدند و هر بار آنها هم تاکید کردند ، مصاف بر اساس قراردادی ورزشی شکل گرفته . همان طور که آنها برای بازی با تم ملی اوکراین در ورزشگاه ویمبلی لندن و درست هفته آینده بازی خواهند داشت.»

به عکس مهمانان برزیلی و مسئولان شرکت هماهنگ کننده بازی اما در ایران هیچ یک از مسئولان نقش روابط سازنده دو کشور را در انجام بازی کتمان نمی کردند. نه علی کفاشیان که اول از همه گفت: «ما حتی قبل از این از طریق لابی های سیاسی تلاش داشتیم با اسپانیا بازی کنیم. همین حالا با ترکیه درحال رایزنی هستیم و بازی با برزیل هم به هر حال بی ارتباط با تعاملات سیاسی دو کشور نیست. حتی دیدید که چند کشور اروپای نگذاشتند این تیم در کشورهای شان بازی کنیم.» و یا سفارت ایران در برزیل که رسما اعلام کرد در برگزاری این بازی نقش داشته و این گفته را علی سعیدلو رئیس سازمان ورزش ایران هم به شکلی تائید کرد و این تناقض در گفته های دو طرف بود که باعث تکرار یک پرسش برای دفعات مختلف می شد. چیزی که تعجب برانگیز برای برزیلی ها شده بود.

اما نکته مهمتر برگزاری بازی در فاصه 90 دقیقه پرواز هوایی از تهران بود. اینکه چرا بازی در ورزشگاه آزادی نباشد و تیم ها ناچار باشند به ابوظبی بروند. نکته ای که در پاسخ به آن هابر درست همان موضوعی را مطرح می کند که علی کفاشیان پیش از این طرح کرده بود: «ما باید هزینه های بازی را تامین می کردیم. این یک موضوع اقتصادی بود. پخش تلویزیونی و تبلیغات اهمیت زیادی داشتند. برای برزیلی ها فرقی نداشت که در تهران بازی کنند یا ابوظبی. اما فدراسیون شما با ما برای بازی در این شهر توافق کرد.»

آیا رایت بازی به قدری بالا بوده که طرف ایرانی توانایی پرداختش را نداشته؟ او در این باره می گوید: «من در جریان نیستم. نمی توانم به شما بگویم امتیاز این بازی را چقدر به شبکه ابوظبی فروختیم اما حتما بحث اقتصادی درباره برگزاری مسابقه در تهران وجود داشته است. به هر حال من می دانم که دو تیم ایران و برزیل تا به حال هیچ گاه با هم بازی دوستانه نداشته اند و این اولین بار بوده که این اتفاق رخ داده است. باید همه سعی کنیم نکات مثبت اتفاق را ببینیم. اینکه مسابقه بزرگ عملی شده و تیم شما با برزیل بازی می کند.» او که این حرف ها را قبل از بازی می زد ، می گفت:« می دانم که اگر بازی در تهران بود ورزشگاه بزرگ شما پر از تماشاگر می شد اما امیدوارم برتای این بازی مهم سکوهای ورزشگاه ابوظبی هم پر باشند.»

اتفاقی که البته آن طور که او آرزو داشت رخ نداد و تنها نیمی از ورزشگاه پر شد؛ بیشتر، قسمت هایی که بلیت‌های 130 درهمی داشتند. جمعیتی نزدیک به 10 هزار ایرانی در ورزشگاه بودند که بسیاری از آنها را توریست های ایرانی تشکیل می دادند. مسافرانی که غیر از بلیت های حداقل 55 هزار تومانی بازی برای 3 شب حضور در امارات و ترانسفر از دبی تا ابوظبی ، رقمی نزدیک به یک میلیون تومان هم برای هر نفر هزینه کرده بودند و اینگونه به سادگی آب خوردن تنها برای 90 دقیقه نزدیک به 10 میلیون دلار را از مرز های سرزمینی ایران خارج کرد چون؛ «آنها برای شان مهم است که از برگزاری این بازی درآمدزایی کند. ما خیلی برای مان مهم بود که این بازی را انجام بدهم. مسابقه ای که هیچ هزینه ای برای تیم ملی ندارد. اگر در ایران بود می توانست حتی 500 هزار نفر را به ورزشگاه بکشاند . ولی تلویزیون ما حاضر نمی شد چنین هزینه ای را بپردازد پس ما ناچار شدیم جایی بازی کنیم که بار مالی بازی برطرف شود.»

کفاشیان این جمله را درست در صبح روز اعلام خبر بازی دو تیم در روزنامه خبر به زبان آورد. مشکلی بزرگ که میزبانی مسابقه رویایی را از ایران گرفت تا جمعیت ناچار به انجام سفری برون مرزی باشند. انجام عکسبرداری از چشم در لحظه ورود به خاک امارات و برخوردهایی از این دست که روالی است برای سفر به این کشور همسایه. درحالی که مسئولان برگزاری مسابقه به سادگی از همه امکانات استفاده کرده بودند تا درآمدزایی کنند. دوربین ها بازی را از یک سو برای ایران پخش می کرد. از جهتی که تبلیغات ایرانی بازی دور زمین بود و از سویی دیگر برای پخش جهانی. جایی که حت یک شبکه فارسی زبان هم آگهی داده بود و این اتفاق البته مشکلاتی را برای شرکت برگزار کننده مسابقه به همراه داشت. مسئولان ارشد ورزش کشور از ان اتفاق خیلی راضی به نظر نمی رسیدند اما طرف مقابل اعتقاد داشت:

«ما باید درآمدزایی می کردیم. این بازی 3 میلیارد هزینه داشت که باید تامین می شد.» اتفاقی که اگر بازی در تهران برگزار می شد ، نمی افتاد. نکته ای که درباره اش حبیب کاشانی ، عضو موقت هیات رئیسه فدراسیون فوتبال می گوید: «باید کاری کنیم که این بازی ها در تهران انجام شوند. واقعا توان انجامش وجود دارد و حتی مثلا برای برزیلی ها چه تفاوتی داشت اگر این بازی را در برزیل برگزار می کردند؟»

h-y2009
09-10-2010, 21:09
کاش فقط فوتبال به گند کشیده شده بود، تو 4-5 سالی که اشاره کردی کل مملکت به گند کشیده شد. :41:

مسائل داره تغییرمسیر میده و به بحثهای باریک کشیده میشه:18:

گرافيكار
09-10-2010, 21:58
من حرفاتون رو شماره گذاری کردم که راحت تر جواب بدم...
1-به نظر شما باید دنبال چی باشیم؟بعد از 31 سال بگیم 10 سالش هم جنگ.... بعد از 20 سال ما چی گیرمون اومده؟هر دفعه میگیم باید شکست ها رو بپذیرفت و شکست باعث پیروزی های بعدی میشود... اما تا کی ؟ما که هرروز بد تر از دیروز میشیم که!
2-ما هم اگه تیممون بعد از 20 تا بازی خوب 2 -3 بار هم ببازه هیچی نمیگیم.اما متاسفانه تیم ما همش رو داره یا می بازه یا مساوی میکنه.یکی دوتاش با اختلاف یک گل می بره.حالا به نظرتون باید هورا بکشیم که بیش تر از 3 تا از برزیل نخوردیم؟
3-میگی چی کار کنیم؟وقتی بازی دوستانه رو تو ابوظبی بازی میکنن میگی ما چی کار کنیم؟وقتی بلیط خداتومنه می گی چیکار کنیم؟وقتی یه انجمن درست و حسابی برا هوادار ها نداریم میگی چی کار کنیم؟وقتی یه سیستم حمل و نقل درست و حسابی نداریم باید چی کار کنیم؟
4-ترکیه با ایران خیلی فاصله داشت.... اینو یادمون باشه که ما خیلی از اون ها جلوتر بودیم....
5-اصلا من مقصر من گناهکار شما بگو تقصیر ما هوادار ها و ایرانی ها چیه؟پول بیت المال رو که خرج میکنن آخرش هم هیچی.حالا من بیام بگم ایران یه تیم خیلی خوبه میشم انسان خوب؟تو دنیای سنتی مشکل اینه که هیچ کس تحمل انتقاد رو نداره...

6-جوابش رو بالا گفتم...ما 10-15 سال وظیفمون رو انجام دادیم تیم رو در سطح اول آسیا قرار دادیم تو 4-5 سال گند زدن به تموم تلاشمون.حالا چه تضمینی هست دوباره همون بلا سرمون نیاد؟
دیشب یه مفسری توی ورزش از نگاه دو خیلی حرفای جالبی میزد.
فاتحه ی فوتبال ما وقتی خونده شد که بازی با برزیل برامون شد یه آرزو!

1- مشكل ما همينه كه تاريخ خودمون رو همين 30 سال ميدونيم
من فكر نميكنم هر روز بدتر از ديروز شده باشيم
يه نگاه به همين سي سالي كه منظور شماست نشون ميده ما دقيقا مثل گذشته ايم
يه روز خوبيم و همه رو شوكه ميكنيم و يه روز اينقد بديم كه بازم همه رو شوكه ميكنيم
ما توي بهترين روزهامونم 4 تا از عمان خورديم 3 تا از امارات
ما هنوز هم همين روال رو داريم
يه روز كره رو ميبريم
يه روز به كويت ميبازيم
پس به نظر من نسبت به سالهاي گذشته از نظر نتيجه كه همه دغدغه مردم ماست چندان تغيري نكرديم

2- ما هر موقع تونستيم بيستا بازي بزرگ برگزار كنيم بعد بايد منتظر اين باشيم كه به ثبات برسيم
يادم نمياد يا ايويچ بود يا بلاژويچ كه گفت اگه ايران بيست تا بازي با برزيل برگزار كنه بار بيستم برزيل رو ميبره
من با اين بازي كه توي امارات كرديم فكر ميكنم بعد از 10 بازي هم بشه برزيل رو برد

3- جوابي ندارم چون حرف حسابه

4-نه ما از تركيه جلو نبوديم مدرنيته تقريبا همزمان وارد اين دو كشور شد

5- گفتم در اينكه 100 ساله حق اين مردم داده نشده شكي نيست
اما خودمونم خيلي مقصريم كم نخبه نكشتيم كم استعدادهامون رو زير پاي سنتهامون له نكرديم
تا جامعه ما جداي از هر نظامي خودش رو نقد نكنه و آسيب شناسي نكنه(كاري كه آلمانيها بعد از دو جنگ جهاني انجام دادن) هيچيمون درست نميشه

6- من معتقدم ما وظيفمون رو انجام نداديم
پر كردن ورزشگاه به درد نميخوره وقتي قراره يا مثل مجسمه بازي رو نگاه كنيم يا فحش بديم
خب وقتي ميگم ما كارشناس نداريم دليلش همين حرفاي بي اساسه
فاتحه هيچ پديده اجتماعيي رو نميشه خوند از جمله فوتبال
هيچ تيمي نميميره
همونجوري كه آلمان به سطح اول فوتبال برگشت
همونجوري كه فرانسه برگشت و حالا دور شده و مطمئنن دوباره برميگرده
همونجوري كه كره شمالي برگشت
همونجوري كه عراق برگشت

در اينكه مسئولين با مديريت عهد بوقي خودشون اعتماد به نفس رو از اين تيم گرفتن شكي نيست
اما در اينكه مردم ما هم دارن ته مونده اين اعتماد به نفس رو هم از خودشون هم از اين تيم ميگيرن بازم شكي نيست

بردیا
09-10-2010, 22:09
چي شد؟
زمين به آسمون رسيد؟

واقعا شما تیم درجه سه ای مثل ترکیه رو با آلمان تقریبا تو یه کلاس میدونید؟:41::41::41:

kamran987456
09-10-2010, 23:05
بازی ترکیه در برابر المان خیلی بهتر از بازی ایران بود ادم رو وادار می کرد به بازی نگاه کنه فرصت های تک به تک هم داشتند
اما بازی ایران خواب اور بود مسله تنها گل نیست که خوب بازی کردنه

mojtaba-civil
09-10-2010, 23:07
انصافا نتیجه ایران تو این بازی خوب نبود ولی خیلی بد هم نبود.
اگه ایران 3-1 می باخت نتیجه قابل توجیه بود.
انصافا شکست نسبتا سنگینی بود، نباید با اختلاف 3 گل میباختیم.

Ultra_Black
09-10-2010, 23:28
1- مشكل ما همينه كه تاريخ خودمون رو همين 30 سال ميدونيم
من فكر نميكنم هر روز بدتر از ديروز شده باشيم
يه نگاه به همين سي سالي كه منظور شماست نشون ميده ما دقيقا مثل گذشته ايم
يه روز خوبيم و همه رو شوكه ميكنيم و يه روز اينقد بديم كه بازم همه رو شوكه ميكنيم
ما توي بهترين روزهامونم 4 تا از عمان خورديم 3 تا از امارات
ما هنوز هم همين روال رو داريم
يه روز كره رو ميبريم
يه روز به كويت ميبازيم
پس به نظر من نسبت به سالهاي گذشته از نظر نتيجه كه همه دغدغه مردم ماست چندان تغيري نكرديم

2- ما هر موقع تونستيم بيستا بازي بزرگ برگزار كنيم بعد بايد منتظر اين باشيم كه به ثبات برسيم
يادم نمياد يا ايويچ بود يا بلاژويچ كه گفت اگه ايران بيست تا بازي با برزيل برگزار كنه بار بيستم برزيل رو ميبره
من با اين بازي كه توي امارات كرديم فكر ميكنم بعد از 10 بازي هم بشه برزيل رو برد

3- جوابي ندارم چون حرف حسابه

4-نه ما از تركيه جلو نبوديم مدرنيته تقريبا همزمان وارد اين دو كشور شد

5- گفتم در اينكه 100 ساله حق اين مردم داده نشده شكي نيست
اما خودمونم خيلي مقصريم كم نخبه نكشتيم كم استعدادهامون رو زير پاي سنتهامون له نكرديم
تا جامعه ما جداي از هر نظامي خودش رو نقد نكنه و آسيب شناسي نكنه(كاري كه آلمانيها بعد از دو جنگ جهاني انجام دادن) هيچيمون درست نميشه

6- من معتقدم ما وظيفمون رو انجام نداديم
پر كردن ورزشگاه به درد نميخوره وقتي قراره يا مثل مجسمه بازي رو نگاه كنيم يا فحش بديم
خب وقتي ميگم ما كارشناس نداريم دليلش همين حرفاي بي اساسه
فاتحه هيچ پديده اجتماعيي رو نميشه خوند از جمله فوتبال
هيچ تيمي نميميره
همونجوري كه آلمان به سطح اول فوتبال برگشت
همونجوري كه فرانسه برگشت و حالا دور شده و مطمئنن دوباره برميگرده
همونجوري كه كره شمالي برگشت
همونجوري كه عراق برگشت

در اينكه مسئولين با مديريت عهد بوقي خودشون اعتماد به نفس رو از اين تيم گرفتن شكي نيست
اما در اينكه مردم ما هم دارن ته مونده اين اعتماد به نفس رو هم از خودشون هم از اين تيم ميگيرن بازم شكي نيست
ممنون
دقیقا حرفهای دل منو هم زدید

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

واقعا شما تیم درجه سه ای مثل ترکیه رو با آلمان تقریبا تو یه کلاس میدونید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین درجه 3 هم نیستا...!:13:
سوم جهان تو جام جهانی 2002 و صعود به نیمه نهایی یور 2008، عناوین قابل توجهی هستند

گرافيكار
10-10-2010, 01:13
واقعا شما تیم درجه سه ای مثل ترکیه رو با آلمان تقریبا تو یه کلاس میدونید؟:41::41::41:

اينم از اون نظرا بود ها
من گفتم حدودا
تركيه واقعا تيم درجه سه ايه؟
مطمئن باشيد آلمان هميشه در مقابل تركيه برنده نيست
چه بسا ديدار برگشت ببازه

بردیا
10-10-2010, 09:59
سوم جهان تو جام جهانی 2002 و صعود به نیمه نهایی یور 2008، عناوین قابل توجهی هستند

موفقیتای مقطعی دلیل بر قدرت و موفقیت یه تیم نیستش
اگه ترکیه تیم سطح بالایی بود بعد موفقیت تو جام جهانی 2002 تو یورو 2004 یا جام جهانی 2006 میتونست شرکت بکنه یا بعد صعود به نیمه نهایی یورو2008 با چاشنی شانس و تعصب زیاد بازیکنا تو جام جهانی 2010 حاضر میشد.

اينم از اون نظرا بود ها
من گفتم حدودا
چه بسا ديدار برگشت ببازه

خب منم که گفتم شما تقریبا اینارو در یه سطح میدونی؟
بله به نظر من یه تیم درجه 3 هستش که هر چند سال یه بار یه اسمی از خودش سر زبونا میندازه و بعدش محو میشه و دلیلشم بالا گفتم
مطمئن باشید ترکیه هیچ دردسر جدی برای آلمان درست نمیتونه بکنه.
تفاوت کلاس این 2تیم و بازیکناشون هم توی بازی جمعه شب نشون داده شد
بعدشم حتی اگه آلمان تو بازی برگشت نتونه ترکیه رو ببره دلیل بر قدرت و کلاس بالای ترکیه نیستش
مگه ایتالیا تو جام جهانی از پس پاراگوئه و نیوزلند و اسلواکی برنیومد دلیل بر کلاس بالای اون تیما بودش؟
آلمان همیشه آلمانه و ترکیه هم همیشه ترکیه میمونه

Ultra_Black
10-10-2010, 11:10
اگه ترکیه تیم سطح بالایی بود بعد موفقیت تو جام جهانی 2002 تو یورو 2004 یا جام جهانی 2006 میتونست شرکت بکنه یا بعد صعود به نیمه نهایی یورو2008 با چاشنی شانس و تعصب زیاد بازیکنا تو جام جهانی 2010 حاضر میشد.

بله بنده هم نگفتم که یک تیم درجه 1 اروپایی هست
ولی در کل از خیلی از کشورهای اروپایی دیگه فوتبال قویتری داره و در برخی موارد برای قدرتهای فوتبال اروپا خیلی دردسر ساز شده...
ولی لفظ درجه 3 هم برای فوتبال این کشور کمی بی انصافی هست،چون تو اروپا کشورهای خیلی زیادی هستند که فوتبال خیلی سطح پایین تری از ترکیه دارند!

B U L U T
10-10-2010, 12:05
بله به نظر من یه تیم درجه 3 هستش که هر چند سال یه بار یه اسمی از خودش سر زبونا میندازه و بعدش محو میشه و دلیلشم بالا گفتم
بعدشم حتی اگه آلمان تو بازی برگشت نتونه ترکیه رو ببره دلیل بر قدرت و کلاس بالای ترکیه نیستش
مگه ایتالیا تو جام جهانی از پس پاراگوئه و نیوزلند و اسلواکی برنیومد دلیل بر کلاس بالای اون تیما بودش؟
میشه به من کسی بگه اگه ترکیه درجه 3 باشه ایران درجه چند میشه

ghermezeteh
10-10-2010, 13:42
ممنون
دقیقا حرفهای دل منو هم زدید

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

اينم از اون نظرا بود ها
من گفتم حدودا
چه بسا ديدار برگشت ببازه

ترکیه تیم درجه سه ای نیست ولی نه تقریبا نه حدودا و نه نسبتا با آلمان در یک کلاس نیست.
شاید تعریف هم کلاس بودن و هم سطح بودن رو در فوتبال نمی دونیم!!!!
لفظ درجه 2 فکر کنم مناسبتر باشه برای این تیم
تیم خوبی دارند گاهی نتایج خوبی هم میگیره می تونه دردسر ساز هم باشه برای حریفان قدرتمند ولی با قدرتهای بزرگ و سنتی فوتبال نمیشه مقایسش کرد.

ضمنا مکتب فوتبال ترکیه شاگرد مکتب آلمان هست و مربیان آلمانی با حضور در ترکیه از اوایل دهه نود باعث پیشرفت فوتبال این کشور شدند که یک نمونش همین یوآخیم لو هست و حضورش در تیمهایی مثل فنرباغچه و ادان اسپور

Rastin.
10-10-2010, 14:03
امروز ژاپن آرژانتین رو با تمام ستاره هاش برده...اون وقت ایران نمیتونه تیم امید برزیل رو کیلومتر های دورتر از خانه ی حریف حتی متوقف کنه...
حالا این قطبی هی بیاد بگه بچه های تیم ملی دل شیر دارن برا ما که نون و آب نمیشه.
این تیم دیگه هیچ امیدی بهش نیست.فکر قهرمانی تو جام ملت ها یه رویا هه.این تیم به هیچ جا نمیرسه.پس بهتره بی خودی براش پول خرج نکنیم.فوتبال ایران دیگه مرده.... 4-5 سالی میشه که مرده.... مرگ تدریجی یک رویا....
(الآن یه سری میان میگن که این تیم و خوبه و این حرفا اما بهتره واقع بین باشیم.... تیم ایران باید نسل عوض کنه که متاسفانه
با مدیریت این طوری محاله.... تیم 98 ایران یه تیم خیلی خوب بود..... اما با یه نسل جدید جایگزین شد(کریمی.،نکونام،آندرانیک، رحمتی،شجاعی...) اما این ها هم با تغییر بی اساس و سیاسی مدیریت دارن فنا میشن....

دوست من اونا عجول و احساسی نیستن مثل ما...که با یک برد خودمون رو ابرقدرت جهان میدونیم و با یک باخت رسما قبر تیم رو میکنیم!!

فکر میکنید ژاپن با یک بازی به این آمادگی رسیده؟ از اول میتونست تیمی مثل آرژنتین رو ببره؟ الان که بردن خودشون رو برتر از آرژانتین میدونن و تو باد این پیروزی میخوابن؟
حالا ما با اولین باخت مقابل یه تیم بزرگ اینطور ناامید شدیم و تیم رو می کوبیم. فوتبال هرگز پیشرفت نمیکنه تا وقتی ریسک نکنیم و ظرفیت شکست خوردن مقابل قدرتها رو نداشته باشیم...با این وضعیت دیگه تیم ملی رغبت میکنه با یه تیم بزرگ بازی کنه؟؟!

اگه قراره فوتبال ژاپن رو مثال بزنیم خوبه اول به برخورد مردم و رسانه های اونها فکر کنیم..

در مورد اون تیم باید بگم مهره های خیلی بهتری داشتیم و به مربی 4 سال فرصت داده شد...با این وجود چیزی نمونده بود در دور اول مقدماتی حذف بشیم(اگه بازیکنایی مثا خداداد و نیکبخت به تیم ملی تحمیل نمیشدن!) و در مرحله گروهی جام ملتها(اگه اون داور بحرینی نبود!)
پس نمیشه یه بت بسازیم از اون تیم و الان رو بکوبیم فقط چون ناراحت هستیم! با اینکه قبول دارم اون تیم خیلی باثبات تر از الان بود.

گرافيكار
10-10-2010, 14:05

اينم از اون نظرا بود ها
با اين اوصاف ديگه هيچ تيمي نه ميتونه به يه كلاس بالاتر بره
نه به يه كلاس پايينتر افت كنه
نه عزيز من كلاس تيما دائم در حال تغييره
مثل اينكه آلمان تازه بعد حدودا يه دوره ده ساله كه تيم درجه 2 اروپايي محسوب ميشد
دوباره به سطح اول دنيا برگشته
جام 94 و 98 يادتون رفته؟

M A M M U T
10-10-2010, 15:17
اينم از اون نظرا بود ها
جام 94 و 98 يادتون رفته؟
درجه ی تیم ها این طور نیست که خیلی زود تغییر کنه.اگه آلمان توی دوتا جام جهانی نتیجه نگرفت که نمیشه بگیم جزو تیم های در جه دو بوده.همین آلمان تو 96 قهرمان ملت های اروپا شد.
به نظرم تیم های فوتبال 4 دسته هستن.
یکی تیم های درجه اولا:برزیل ایتالیا اسپانیا آرژانتین آلمان فرانسه هلند انگلیس و صربستان چک.....
تیم های درجه دو: کرواسی سوییس مکزیک کره و ژاپن اروگوئه پاراگوئه ترکیه دانمارک و استرالیا کامرون آمریکا روسیه .....
درجه سه:ایران عربستان اکوادور ونزوئلا ایرلند بلژِیک لهستان و غنا مصر....
درجه چهار:تیم هایی که از مرحله پرت هستن مثل گوام و اندونزی و اینا...
نمونه های تغییر درجه:نمونه ی واضحش ژاپن هست که تقریبا از سال 90 ب بعد شد یه کشور درست و حسابی.
اون موقع ژاپن یه تیم درجه سه رو به پایین حساب میشد اما الآن به نظرم یکی از تیم های خوب و درجه دو حساب میشه.
یا مثلا صربستان از تیم های درجه دو بود که خیلی خوب داره جزو قوی ها ظاهر میشه.....

بردیا
10-10-2010, 21:37
اينم از اون نظرا بود ها
جام 94 و 98 يادتون رفته؟

جام جهانی 94و98 آلمان نتایج طبیعی گرفتش
چون صعود به به مرحله یک هشتم کف موفقیت(بهتره بگیم حداقل انتظار) هستش برای آلمان
آلمان سال 90 قهرمان جهان شد
یورو 92 نایب قهرمان اروپا شد
94 تا یک هشتم بود
96قهرمان اروپا شد
98 هم که شما بهش اشاره میکنی نمیدونم یادت هست اصلا یا نه ولی توی بازی با کرواسی همون نیمه اول روی سختگیری داور کریستین ورنز اخراج شدش و آلمان نزدیک به یک ساعت 10نفره جلوی کرواسی بازی کرد و توی جام جهانی تیمی نمیتونه توی اون سطح از بازیا 10نفره مقابل رقیبش به پیروزی برسه
دوره ضعف آلمان فقط بین سالهای 2000 تا 2004 بوده که توی 2جام ملت های اروپا توی مرحله گروهی حذف شد ولی بازم توی همون دوره ضعفش تونست به فینال جام جهانی برسه

استدلال شما در باره نتایج از پایه غلطه
اگه اینطوریه که خب منم باید بگم برزیل 2دوره هستش که تو یک چهارم حذف میشه درست مثل آلمان 94و98 پس تیم درجه 2ای محسوب میشه

بعدشم بازم میگم ترکیه هیچ وقت نمیتونه به آلمان برسه چون قدمت این 2تا و سبک کاریشون متفاوته
مگه یونان2004 که قهرمان اروپا شد تیم درجه1محسوب میشد؟
یه موفقیت مقطعی به دست آوردن به خاطر سبک فوق العاده دفاعیشون و بعدش دوباره محو شدن از سطح اول فوتبال.
حتی ژاپن که الان میاد آرژانتین رو میبره مطمئن باشید اگه تو یه جدال رسمی مثل جام جهانی به آرژانتین بخوره ازش میبازه مگر شگفتی خاصی رخ بده ولی موفقیتشون استمرار نمیتونه داشته باشه.
ژاپن حتی قبل جام جهانی 2006 هم آلمان رو متوقف کرده بود هم انگلیس رو ولی به جام جهانی که رسید توی مرحله گروهی حذف شد ولی انگلیس و آلمان تونستم به جمع 8تیم و 4تیم برسن
قدرت های سنتی دنیا همیشه برترن از بقیه،این تیمای درجه2هستن که دائم در حال تغییرن.

گرافيكار
10-10-2010, 23:32
جام جهانی 94و98 آلمان نتایج طبیعی گرفتش
چون صعود به به مرحله یک هشتم کف موفقیت(بهتره بگیم حداقل انتظار) هستش برای آلمان
آلمان سال 90 قهرمان جهان شد
یورو 92 نایب قهرمان اروپا شد
94 تا یک هشتم بود
96قهرمان اروپا شد
98 هم که شما بهش اشاره میکنی نمیدونم یادت هست اصلا یا نه ولی توی بازی با کرواسی همون نیمه اول روی سختگیری داور کریستین ورنز اخراج شدش و آلمان نزدیک به یک ساعت 10نفره جلوی کرواسی بازی کرد و توی جام جهانی تیمی نمیتونه توی اون سطح از بازیا 10نفره مقابل رقیبش به پیروزی برسه
دوره ضعف آلمان فقط بین سالهای 2000 تا 2004 بوده که توی 2جام ملت های اروپا توی مرحله گروهی حذف شد ولی بازم توی همون دوره ضعفش تونست به فینال جام جهانی برسه

استدلال شما در باره نتایج از پایه غلطه
اگه اینطوریه که خب منم باید بگم برزیل 2دوره هستش که تو یک چهارم حذف میشه درست مثل آلمان 94و98 پس تیم درجه 2ای محسوب میشه

بعدشم بازم میگم ترکیه هیچ وقت نمیتونه به آلمان برسه چون قدمت این 2تا و سبک کاریشون متفاوته
مگه یونان2004 که قهرمان اروپا شد تیم درجه1محسوب میشد؟
یه موفقیت مقطعی به دست آوردن به خاطر سبک فوق العاده دفاعیشون و بعدش دوباره محو شدن از سطح اول فوتبال.
حتی ژاپن که الان میاد آرژانتین رو میبره مطمئن باشید اگه تو یه جدال رسمی مثل جام جهانی به آرژانتین بخوره ازش میبازه مگر شگفتی خاصی رخ بده ولی موفقیتشون استمرار نمیتونه داشته باشه.
ژاپن حتی قبل جام جهانی 2006 هم آلمان رو متوقف کرده بود هم انگلیس رو ولی به جام جهانی که رسید توی مرحله گروهی حذف شد ولی انگلیس و آلمان تونستم به جمع 8تیم و 4تیم برسن
قدرت های سنتی دنیا همیشه برترن از بقیه،این تیمای درجه2هستن که دائم در حال تغییرن.
آلمان توي 98 اگه ايران ايويچ رو داشت اصلا از گروهش بالا نميرفت

اين جمله شماست كه از پايه و بر اساس هر منطقي غلطه
شما چطور ميتونيد آينده رو پيشبيني كنيد
نميدونم شايد هم ميتونيد

آره مثلا فرانسه كه توي 3 دوره اخير توي 2 دورش از گروهش بالا نمياد هميشه توي كلاس اول فوتبال قرار ميگيره
يا همين برزيلي كه شما ميگي 2 دوره هست كه حذف ميشه
يا آرژانتين كه چندين دوره هست كه نتيجه نميگيره
و حالا هم كه به امثال ژاپن ميبازه
يا ايتاليا كه به غير از قهرماني 2006 كار خاصي نكرده
قدرتهاي سنتي هميشه برتر نيستن اين نگاه بد شما به تاريخ گذشته اين تيمهاست كه باعث ميشه هميشه حتي وقتي بد هستن اونهارو برتر ببينيد
توي 94 بلغارستان از تمام جهات تكنيكي و تاكتيكي از امثال آلمان و فرانسه اي كه اصلا بالا نيومد و امثال اينها برتر بود
توي 98 كرواسي واقعا از آلمان و هلند و ايتاليا و... برتر بود
توي 2002 تركيه واقعا از فرانسه و هلند و آرژانتين و ايتاليا و .... برتر بود

كلاس اول فوتبال يه جاي ثابت نيست كه هميشه يه تيماي خاصي هميشه اونجا باشن
بلكه هر دوره تيمهاي كه واقعا برترن وارد اين كلاس ميشن
و البته ممكنه خيلي زود جايگاهشون رو از دست بدن
ممكنه تيمهايي دوره هاي بيشتري توي اين كلاس باشن
اما اصلا نميشه گفت هميشه توي اون كلاس باقي ميمونن
با كدوم معيار وقتي امثال آلمان فرانسه ايتاليا و.... ضعيف هستن بايد اونهارو در رده اول فوتبال حساب كرد

iman_s
11-10-2010, 10:48

ميشه شما فرق رنكينگ فيفا و كلاس رو هم توضيح بدين؟

yuseph
11-10-2010, 11:41
تحلیل ودسته بدنی تیم ها براساس:
1-قدمت،سبک(بردیا)
2-کیفیت کاری وآمادگی بالا.مقطعی(گرافیکار)
کلا یه جورایی هردوشون ناقص هستن...
ممکنه تیمی با داشتن آیتم شماره 1یه جامی رو فتح کنه!(درقدیم معمولا این اتفاق زیاد میافتاد)
ویا
ممکنه تیمی با داشتن آیتم شماره2یه جامی رو فتح کنه(این روزها کم وبیش اتفاق می افته)
اما هردوی اینها نشان دهنده کلاس کار ویا برتری کلی بر سایر تیم ها نیستن.
ببینید در شرایط مختلف ممکنه یونان بیاد وجام ملت های اروپا رو فتح کنه اما هیچ وقت تبدیل به تیم بزرگی نخواهد شد!چرا؟چون کسب موفقیت هاش در رده های مختلف دوامی نداشته وافت کرده....ویا کسب مقام قهرمانی جهان توست فرانسه(1998)هیچ اتفاقی در سایر سطح های فوتبالش رخ نمیده!!
خب خیلی ساده به این نتیجه میرسیم که نمیشه هیچ تیمی رو از قبل برنده ویا حتی بازنده دونست!!
فتح جام ملت های اروپا توست یونان(2004)
یا
کسب مقام دومی جهان توست آلمان(2002)
فوتبال یه مقوله بسیار گسترده است که میشه از هزاران منظر ویاهزاران زاویه بهش پرداخت که هرزاویه ممکنه زاویه دیگر راتحت الشعاع خودش قرار بده...

بردیا
11-10-2010, 12:15
آلمان توي 98 اگه ايران ايويچ رو داشت اصلا از گروهش بالا نميرفت

اين جمله شماست كه از پايه و بر اساس هر منطقي غلطه
شما چطور ميتونيد آينده رو پيشبيني كنيد
نميدونم شايد هم ميتونيد

آره مثلا فرانسه كه توي 3 دوره اخير توي 2 دورش از گروهش بالا نمياد هميشه توي كلاس اول فوتبال قرار ميگيره
يا همين برزيلي كه شما ميگي 2 دوره هست كه حذف ميشه
يا آرژانتين كه چندين دوره هست كه نتيجه نميگيره
و حالا هم كه به امثال ژاپن ميبازه
يا ايتاليا كه به غير از قهرماني 2006 كار خاصي نكرده
قدرتهاي سنتي هميشه برتر نيستن اين نگاه بد شما به تاريخ گذشته اين تيمهاست كه باعث ميشه هميشه حتي وقتي بد هستن اونهارو برتر ببينيد
توي 94 بلغارستان از تمام جهات تكنيكي و تاكتيكي از امثال آلمان و فرانسه اي كه اصلا بالا نيومد و امثال اينها برتر بود
توي 98 كرواسي واقعا از آلمان و هلند و ايتاليا و... برتر بود
توي 2002 تركيه واقعا از فرانسه و هلند و آرژانتين و ايتاليا و .... برتر بود

با كدوم معيار وقتي امثال آلمان فرانسه ايتاليا و.... ضعيف هستن بايد اونهارو در رده اول فوتبال حساب كرد

این از بی عرضگی ایران بوده که ایویچ رو از دست داده
تفاوت تیمای بزرگ و کوچیک تو همینجا مشخص میشه
اینکه میگم ترکیه هیچوقت به آلمان نمیرسه چون ترکیه نه امکانات آلمان رو داره نه استعداد در حد آلمان داره
شاید بتونن یه دوره 2دوره شگفتی ساز بشن ولی به هیچ وجه دوام کاری ندارن به همین خاطره که میگم این تیمای شگفتی ساز از جمله ترکیه و بلغارستان و کرواسی همه درجه 2هستن و این تیمای درجه2 دائم در حال تغییرن.
اینکه بگیم ترکیه 2002 از ایتالیا برتر بود یه کم خنده داره،فکر کنم شما بازی ایتالیا-کره و افتضاحی که بایرون مونرو به بار آورد اصلا ندیدی
تیمای درجه1 همیشه و تو هرجامی حتی اگه تو دوران ضعف هم باشن جزو مدعیا قلمداد میشن ولی تیمای شگفتی ساز حداکثر باید به حضور در جمع 8تیم یا حداکثر نیمه نهایی فکر کنن چون اونجا که به تیمای بزرگ میخورن شکست میخورن مگر در شرایط خاص مثل اخراج ورنز توی بازی آلمان کرواسی یا قضاوتای عجیب داورای کره با ایتالیا و اسپانیا.
اروگوئه هم که به اصطلاح شگفتی ساز 2010 خورد توی حساس ترین مرحله که همون نیمه نهایی باشه به هلند باخت چون از نظر سطح بازی و کلاس کاری از هلند پایین تر بودن
در کل کوپن تیمای درجه 2 تا یه جایی جواب میده و بعد از شگفتی سازی میرن و برای چندسالی محو میشن از سطح اول فوتبال به همین خاطر تیمی که ثبات نداره به هیچ وجه نمیتونه جزو تیمای درجه اول فوتبال دنیا حساب بشه.
اما قدرتای درجه1 حتی اگه تو یه دوره ضعیف ظاهر بشن توی دوره بعدی با بازسازی کامل خودشون دوباره قدرتنمایی میکنن یا حداقل در سطح حداقل انتظاراتی که ازشون میره عمل میکنن و اکثرا اگر شکست هم میخورن از تیمای تو سطح خودشون هست که میبازن.
مثلا برزیل هیچ وقت نمیاد از امثال ژاپن و ترکیه و .... ببازه بلکه از تیمایی مثل هلند یا فرانسه که توی اوج خودشون هستن شکست میخوره.
یا آرژانتین از امثال آلمان و انگلستان و هلند شکست میخوره.
من چون مسابقات 94رو ندیدم نمیتونم درباره بلغارستان اون موقع حرفی بزنم ولی علت شگفتی ساز شدن کرواسی چیزی به جز 10نفره شدن آلمان نبود و ترکیه شگفتی ساز هم تو جام جهانی به اولین سد قوی که خوردش از همون هم باخت(برزیل توی نیمه نهایی)

گرافيكار
11-10-2010, 21:06
این از بی عرضگی ایران بوده که ایویچ رو از دست داده
تفاوت تیمای بزرگ و کوچیک تو همینجا مشخص میشه
اینکه میگم ترکیه هیچوقت به آلمان نمیرسه چون ترکیه نه امکانات آلمان رو داره نه استعداد در حد آلمان داره
شاید بتونن یه دوره 2دوره شگفتی ساز بشن ولی به هیچ وجه دوام کاری ندارن به همین خاطره که میگم این تیمای شگفتی ساز از جمله ترکیه و بلغارستان و کرواسی همه درجه 2هستن و این تیمای درجه2 دائم در حال تغییرن.
اینکه بگیم ترکیه 2002 از ایتالیا برتر بود یه کم خنده داره،فکر کنم شما بازی ایتالیا-کره و افتضاحی که بایرون مونرو به بار آورد اصلا ندیدی
تیمای درجه1 همیشه و تو هرجامی حتی اگه تو دوران ضعف هم باشن جزو مدعیا قلمداد میشن ولی تیمای شگفتی ساز حداکثر باید به حضور در جمع 8تیم یا حداکثر نیمه نهایی فکر کنن چون اونجا که به تیمای بزرگ میخورن شکست میخورن مگر در شرایط خاص مثل اخراج ورنز توی بازی آلمان کرواسی یا قضاوتای عجیب داورای کره با ایتالیا و اسپانیا.
اروگوئه هم که به اصطلاح شگفتی ساز 2010 خورد توی حساس ترین مرحله که همون نیمه نهایی باشه به هلند باخت چون از نظر سطح بازی و کلاس کاری از هلند پایین تر بودن
در کل کوپن تیمای درجه 2 تا یه جایی جواب میده و بعد از شگفتی سازی میرن و برای چندسالی محو میشن از سطح اول فوتبال به همین خاطر تیمی که ثبات نداره به هیچ وجه نمیتونه جزو تیمای درجه اول فوتبال دنیا حساب بشه.
اما قدرتای درجه1 حتی اگه تو یه دوره ضعیف ظاهر بشن توی دوره بعدی با بازسازی کامل خودشون دوباره قدرتنمایی میکنن یا حداقل در سطح حداقل انتظاراتی که ازشون میره عمل میکنن و اکثرا اگر شکست هم میخورن از تیمای تو سطح خودشون هست که میبازن.
مثلا برزیل هیچ وقت نمیاد از امثال ژاپن و ترکیه و .... ببازه بلکه از تیمایی مثل هلند یا فرانسه که توی اوج خودشون هستن شکست میخوره.
یا آرژانتین از امثال آلمان و انگلستان و هلند شکست میخوره.
من چون مسابقات 94رو ندیدم نمیتونم درباره بلغارستان اون موقع حرفی بزنم ولی علت شگفتی ساز شدن کرواسی چیزی به جز 10نفره شدن آلمان نبود و ترکیه شگفتی ساز هم تو جام جهانی به اولین سد قوی که خوردش از همون هم باخت(برزیل توی نیمه نهایی)
به نظر من شما علاوه بر 94 جامهاي 98 و 2002 رو هم با دقت نديدين
چون جداي از ضعفهاي تيمي آلمان فرسوده 98 صرفا 10 نفره شدن اين تيم رو دليل حذفش ميدونيد آلمان در يك كلام كاملا منصفانه ضعيف بود
ايتاليا هم فقط به خاطر ناداوري نباخت واقعا تيمش از نظر ساختاري مشكل داشت از نظر سرعت تيمي در مقابل كره واقعا كم آورد حالا گيريم كره رو هم ميبرد اما ضعف اين تيم هم كاملا مشخص بود

ميشه شما فرق رنكينگ فيفا و كلاس رو هم توضيح بدين؟
دوست عزيز هر چند رنكينگ با شرايط الانش مقدار خيلي كمي به واقعيت فوتبال نزديك شده
اما با كمال شرمندگي به نظر من رنكينگ رو بايد گذاشت در كوزه
كلاس تيمها هيچ ربطي به رنكينگ فيفا نداره
چون در رنكينگ فيفا ممكنه يه تيم در حال حاضر ضعيف با اتكا به امتيازات سالهاي قبلش براي مدتها از يه تيم در حال حاضر قوي بالاتر باشه كه به نظر من مسخره اس و فقط به خطر اينكه سايت فيفا خالي نباشه از اين جور رده بنديا بيرون ميدن
بحث ما كاملا مشخص بود

بردیا
12-10-2010, 22:09
به نظر من شما علاوه بر 94 جامهاي 98 و 2002 رو هم با دقت نديدين
چون جداي از ضعفهاي تيمي آلمان فرسوده 98 صرفا 10 نفره شدن اين تيم رو دليل حذفش ميدونيد آلمان در يك كلام كاملا منصفانه ضعيف بود
ايتاليا هم فقط به خاطر ناداوري نباخت واقعا تيمش از نظر ساختاري مشكل داشت از نظر سرعت تيمي در مقابل كره واقعا كم آورد حالا گيريم كره رو هم ميبرد اما ضعف اين تيم هم كاملا مشخص بود

البته همون آلمان فرسوده و مسن اگه بدشانسی نمیاورد روی موقعیتاش میتونست 10نفره هم کرواسی رو ببره.
گلای دوم و سوم رو هم موقعی خوردش که دیگه باوجود 10نفره بودن به حالت حمله کامل درومده بود و طبیعی بود که تو اون شرایط موقعیتای زیادی روی ضدحمله دست کرواسی ممکن بود بده.
ایتالیای 2002 هرچی که بود ولی کره در حالت عادی حریفش نبود.
افتضاحی که اون بازی بایرون مونرو به بار آورد سابقه نداشت در طول تاریخ جام جهانی

MORINIO
13-10-2010, 00:08
راستی فهمیدین بایرون مورنو قاچاقچی مواد از آب دراومد ؟؟!! :27:

Pejvak61
13-10-2010, 07:39
کلمبیا در دنیا به قاچاق مواد و جنایت شهره است و سعی دارد با سریال ها و صادرات گل و ... در دل جهانیان جایی باز کند.

جام جهانی 94 امریکا رو یادتونه؟ آندرس اسکوبار به خاطر گل به خودی و حذف کلمبیا از جام جهانی در بازگشت به کشورش با شلیک 11 گلوله کشته شد؟!!:18:

بردیا
13-10-2010, 10:12
راستی فهمیدین بایرون مورنو قاچاقچی مواد از آب دراومد ؟؟!! :27:

آره داشته هرویین حمل میکرده گرفتنش
کلا معلوم نشد این بابا رو از کجا آوردن بردنش جام جهانی