مشاهده نسخه کامل
: ویروسی که انتی ویروس -رگ ادیت- تسک منجر - فولدر اپشن را از کار می اندازد
pooya1363
26-09-2010, 15:51
باسلام
به تازگی سیستم من به ویروسی مبتلا شده که انتی ویروس رو از کار انداخته و حتی احازه بالا امدن برنامه رو به اون نمیده تسک منجر و رگ ادیت هم از کار افتاده و پیغام has been disabled by admin ... رو نشون میده گزینه hiden file and folder هم از کار افتاده و در صورت دابل کلید روی درایو به حالت اولیه بر میگرده که نشان ندادن فایلهای هایدن است این ویروس حتی به یک سری کلمات مانند scan و ... حساسه و اگه اونا رو تو گوگل سرچ کنم سایت ارتباطش قطع میشود چند روزی که تو اینترنت دنبال راه حل میگردم اول فکر میکردم که این ویروس نامش autorun.inf که بعد متوجه شدم اشتباه میکردم چون چند برنامه و راه حل رفتم به نتیجه نرسیدم autorun remover-autorun eater با برنامه auto run remover میتونم تسک منجر و رگ ادیت رو برای چند ثانیه درست کنم ولی دوباره به حالت اول بر میگرده و پیغام خطا میدهد بعد فکر کردم اسم این ویروس amvo.exe که بازم فهمیدم اشتباه میکنم.دیگه سرم درد گرفت من خیلی اول ادعام میشد ولی این ویروس پوزمو به خاک زده خیلی خفنه اگه چیزی به نظرتون میرسه منو راهنمایی کنید؟ با تشکر
pooya1363
27-09-2010, 08:58
هیچکس نیست جواب من بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Dr Hannibal
27-09-2010, 10:42
باسلام
به تازگی سیستم من به ویروسی مبتلا شده که انتی ویروس رو از کار انداخته و حتی احازه بالا امدن برنامه رو به اون نمیده تسک منجر و رگ ادیت هم از کار افتاده و پیغام has been disabled by admin ... رو نشون میده گزینه hiden file and folder هم از کار افتاده و در صورت دابل کلید روی درایو به حالت اولیه بر میگرده که نشان ندادن فایلهای هایدن است این ویروس حتی به یک سری کلمات مانند scan و ... حساسه و اگه اونا رو تو گوگل سرچ کنم سایت ارتباطش قطع میشود چند روزی که تو اینترنت دنبال راه حل میگردم اول فکر میکردم که این ویروس نامش autorun.inf که بعد متوجه شدم اشتباه میکردم چون چند برنامه و راه حل رفتم به نتیجه نرسیدم autorun remover-autorun eater با برنامه auto run remover میتونم تسک منجر و رگ ادیت رو برای چند ثانیه درست کنم ولی دوباره به حالت اول بر میگرده و پیغام خطا میدهد بعد فکر کردم اسم این ویروس amvo.exe که بازم فهمیدم اشتباه میکنم.دیگه سرم درد گرفت من خیلی اول ادعام میشد ولی این ویروس پوزمو به خاک زده خیلی خفنه اگه چیزی به نظرتون میرسه منو راهنمایی کنید؟ با تشکر
از یک سیستم دیگه جدیدترین Kaspersky Virus Removal Tool رو دانلود کنید . سپس ویندوز رو از سیف مد بالا بیارید و اسکن کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر همان سیف مد هم سعی کنید تروجان ریمور رو اجرا کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
Mohammad King
27-09-2010, 14:21
سلام
اگر راه های پست 3 جواب نداد از
Malwarebytes Anti-Malware 1.40
استفاده کنید
pooya1363
28-09-2010, 15:16
سلام
اگر راه های پست 3 جواب نداد از
Malwarebytes Anti-Malware 1.40
استفاده کنید
اين نرم افزار هم جواب نداد تو سيف مو هم نميره ريست ميشه
ويندوز پاك كردم اويرا اپديت نصب كردم بدون باز كردن درايوها اسكن كردم چند تا تروجان پيدا كرد ولي به محض باز كردن درايو d دوباره ويروس فعال شد انتي ويروس از كار افتاد
Dr Hannibal
29-09-2010, 12:37
اين نرم افزار هم جواب نداد تو سيف مو هم نميره ريست ميشه
ويندوز پاك كردم اويرا اپديت نصب كردم بدون باز كردن درايوها اسكن كردم چند تا تروجان پيدا كرد ولي به محض باز كردن درايو d دوباره ويروس فعال شد انتي ويروس از كار افتاد
پست دوم اجرا کردید ؟
دقت کنید موقع تعویض ویندوز شما این نکته رو باید رعایت کنید:
بعد از بالا آمدن ویندوز بدون دبل کلیک به ریشه درایو ها برید و با تیک زدن شو هیدن و برداشتن هاید پروتکت سیستم از فولدر اپشن اگه فایل مشکوکی در ریشه درایو ها بود پاک کنید.
دقت کنید اگر دبل کلیک رو بزنید ویروس برگشته پس راست کلیک سپس انتخاب open .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
padeshah_2009
23-12-2010, 00:03
سلام
دوستان کسی نیست این مشکلات رو حل کرده باشه ؟؟؟ مخصوصا مشکل اول یعنی همون از کار افتادن آنتی ویروس ....
منتظریـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــم
احتمالا مشکل از همون amvo.exe هست!
لینک پایین اطلاعات این ویروس هست ولی آنتی ویروسی ارائه نمی کنه مخصوصا اون فایلی که پایینش نوشته دانلود رو دانلود نکنین چون خود ویروس و متعلقاتش هست {برای داشتن اطلاعات از فایلها و کلیدهای رجیستری این ویروس خوبه}:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک زیر هم لینک خوبیه:
لینک پایین راههای مرحله به مرحله از بین بردن این کرم رو میگه که من اینو پیشنهاد می کنم چون به زبان انگلیسی بسیار ساده و آسون روش حذف رو جلوگیری از این کرم رو میگه:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.