ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزشگاه فهیم اصفهان

herfei2008
26-09-2010, 01:37
سلام به همه . در شهر اصفهان آموزشگاه فهیم واقعا از لحاظ تبلیغات تلویزیونی ترکونده و همش در شبکه اصفهان تبلیغ فهیمه . مسئول فهیم توی توضیحاتش در تلویزیون می گفت ما بهترین ها را که اکثرا هم نویسنده کتاب کنکور هستن را در فهیم جمع کرده ایم.

از بروبچ کسی هست اسم این اساتید آموزشگاه فهیم به گوشش خورده باشه یا پیششون کلاس رفته باشه ! اصلا کلا اطلاعاتی راجع بهشون داشته باشه ؟؟؟؟

دیفرانسیل : استاد تقوی
فیزیک : استاد شریفی
گسسته : مهدی زاده

herfei2008
29-09-2010, 00:39
کسی نبود ؟

hamed69it
29-09-2010, 17:59
من خودم پارسال فهیم می رفتم
دیفرانسیلش که استاد تقوی هست واقعا عالیه!(اینو بدون هیچ تبلیغی گفتم) اگه کلاس می خوای بری دیفرانسیل رو فهیم برو
در مورد فیزیک هم قبلا استاد مدرسه دوست بود اونم خوب بود
من فقط همین دو درس رو رفتم بقیه رو نمیدونم ولی بقیه می گفتند گسسته و هندسه تحلیلیش هم خوبه
در مورد شیمی بهتره نری چون 20 خرداد کتاب رو تمام می کنه استادش هم می گفتند زیاد خوب نیست
بازم می گم دیفرانسیل با استاد تقوی واقعا خوبه

herfei2008
02-10-2010, 00:08
من خودم پارسال فهیم می رفتم
دیفرانسیلش که استاد تقوی هست واقعا عالیه!(اینو بدون هیچ تبلیغی گفتم) اگه کلاس می خوای بری دیفرانسیل رو فهیم برو
در مورد فیزیک هم قبلا استاد مدرسه دوست بود اونم خوب بود
من فقط همین دو درس رو رفتم بقیه رو نمیدونم ولی بقیه می گفتند گسسته و هندسه تحلیلیش هم خوبه
در مورد شیمی بهتره نری چون 20 خرداد کتاب رو تمام می کنه استادش هم می گفتند زیاد خوب نیست
بازم می گم دیفرانسیل با استاد تقوی واقعا خوبه

واقعا ممنون از اطلاعاتی که دادین .

sara_m1988
24-09-2011, 14:27
سلام دوست عزیزی که در مورد اساتیداموزشگاه فهیم پرسیده بودین و متاسفانه فردی که مشخص نیس به خاطر کدام دلایل شخصی استاد بی نظیری هم چون استاد محصص را که در علم شیمی زبانزد اکثر بچه های کنکوریه را گمراه کنه.
دوست عزیز درسته این پی امی که برای شما ارسال کردم شاید دیگه براتون موثر واقع نشه ولی باید تو این باشه تا یه کسایی مثل شما که ازسواد هم چین استادایی بی اطلاعن را گمراه نکنن.
در ضمن بچه های کنکوری با یک جلسه حضور سر کلاس ایشون می تونن قضاوت بهتری در مورد این استادعزیز داشته باشن.

Emperor 2010
04-10-2011, 11:06
حالا که این تاپیک بعد از یه سال برگشته بالا ، بد نیست منم یه اخطاری بدم ،

منم فهیم می رفتم منتها رشته ام تجربی بود ،
میخواستم بهتون توصیه کنم از دو موجود گرانقدر به نامهای آقایان پیرو سجاد (عربی) و رحمانی (فیزیک) دوری کنید. یعنی هر جا دیدیشون فرار کنید. وقعا از تدریس اینا کسی چیزی نمیفهمه.فقط هدر دادن وقته... :دی

amir 777
05-10-2011, 17:49
دوستان به نظر شما برای رشته جربی فهیم مناسبه یا نه

hermione
18-10-2011, 20:27
ببینید توی کدوم درسا مشکل اساسی دارید که با حتی با خوندن و وقت گذاشتن زیاد نمی تونید ضعفو از بین ببرید فقط برای اون دروس کلاس برید ( مطمئنم برای هیچکس بیشتر از 2 تا درس نمیشه )
شما همتون کلاسای پیش دانشگاهی میرید آزمون ها هم هست اگه بخواید عصر تا آخر شب هر روز این آموزشگاهارو برید دیگه وقت درس خوندن نمی مونه

Alireza SM
18-10-2011, 20:55
استاد دیفرانسیلش هرکی باشه مسلما از مهندس مهربان بهتر نیست و همینطور استاد زبان و شیمی و فیزیکش از دکتر اناری و مهندس بازرگان و محمودزاده بهتر نیستن
به نظر من به جای این کلاسی که گفتین کتاب های کمک آموزشی رو بخرین بهتره

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

راستی توی کلاس وقت هست که همه دانش آموزا همه سوالاتشون رو بپرسن ؟

hermione
20-10-2011, 00:36
استاد دیفرانسیلش هرکی باشه مسلما از مهندس مهربان بهتر نیست و همینطور استاد زبان و شیمی و فیزیکش از دکتر اناری و مهندس بازرگان و محمودزاده بهتر نیستن
به نظر من به جای این کلاسی که گفتین کتاب های کمک آموزشی رو بخرین بهتره

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

راستی توی کلاس وقت هست که همه دانش آموزا همه سوالاتشون رو بپرسن ؟

آره درسته اگه از الان تکیه درسیتون روی خودتون باشه و از کتاب خوب استفاده کنید به درد دانشگاه هم میخوره .

فکر نمی کنم اصلا استاد درس اجازه سوال پرسیدن بده ( از اون اساتیدی که من میشناسم و باهاشون در ارتباط هستم تعداد کمی اجازه سوال پرسیدن میدن) جالب اینجاست در بهترین حالتش میگن بعد از کلاس بپرس:31::31:

samira 1372
18-12-2011, 01:13
امروز کلی عربی خوندم تا فردا تو آزمونی که استاد پیرو سر کلاس میگیره در صدم از هفته پیش بهتر باشه دوستام بهم گفتن هرکی سال پیش تو آزمونای استاد موفق بود تقریبا درصد کنکورش هم همون حدود شده
وای کلی هیجان دارم برا فردا جذبه و مهربونیش با اون صدای بمش انگار کلمه ها رو تو مخم حک میکنه و کم کم دارم میفهمم که عربی رو هم میشه راحت خوند و میشه که از درصد کم به یک در صد خوب رسید من واقعا از پیرو سجاد راضیم و سر نماز دعاش میکنم

Ashkking
03-01-2012, 22:05
آقای تقوی توی دیفرانسیل خوبه ولی کلساش خیلی شلوغه(100 نفر)
ولی بقیه واقعا مزخرفند