مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای یک خرید خطرناک
با عرض سلام و خسته نباشید
عزیزان متأسفانه بنده واسه خرید کارت گرافیک در دوراهی گیر افتادم
بنده قبلا از کارت گرافیک
ATI3870X2
استفاده می کردم که یک روز صفحه آبی خودشو نشون داد و خطاش از فایل زیر نشأط می گرفت.
Atikmdag.sys
که بعد از زیر ورو کردن فروم های ایرانی وخارجی معلوم شد این مشکل در همه کامپیوترهای دنیا بوجود اومده و مایکروسافت و آتی هنوز درمورداش چیزی نگفتن و راه حل قطعی وجود نداره جزء تعویض اش خیلی راحت 300/000تومان مثل آب خوردن حروم شد حالا من می خوام یک کارت گرافیک دیگه بگیرم و اینبار تصمیم گرفتم سراغ انویدیا برم اما بعد از کلی تحقیق فهمیدام به کارمن نمی خورند و اتی همیشه یک سرودست بالاتره حالا گفتم همون آتی بگیرم اما از این بیم دارم که دوباره با همون اخطار روبرو بشم و یکبار دیگه ضرر بخورم حالا تکلیف من چیه آتی که اینهمه خوب واسه چی با یک اخطار دیگه بدرد نمی خوره
ممنون
m_s_r_08
26-09-2010, 00:51
بنده قبلا از کارت گرافیک
ATI3870X2
استفاده می کردم که یک روز صفحه آبی خودشو نشون داد و خطاش از فایل زیر نشأط می گرفت.
Atikmdag.sys
که بعد از زیر ورو کردن فروم های ایرانی وخارجی معلوم شد این مشکل در همه کامپیوترهای دنیا بوجود اومده و مایکروسافت و آتی هنوز درمورداش چیزی نگفتن و راه حل قطعی وجود نداره جزء تعویض اش خیلی راحت 300/000تومان مثل آب خوردن حروم شد حالا من می خوام یک کارت گرافیک دیگه بگیرم و اینبار تصمیم گرفتم سراغ انویدیا برم اما بعد از کلی تحقیق فهمیدام به کارمن نمی خورند و اتی همیشه یک سرودست بالاتره حالا گفتم همون آتی بگیرم اما از این بیم دارم که دوباره با همون اخطار روبرو بشم و یکبار دیگه ضرر بخورم حالا تکلیف من چیه آتی که اینهمه خوب واسه چی با یک اخطار دیگه بدرد نمی خوره
ممنون
برا 300 تومن 5830 خوبه.
200 تومن 5770 بگیر .
بازم بوجه رو بالا پایین کن تا بهتر بشه کمک کرد.....
بنده قبلا از کارت گرافیک
ATI3870X2
Atikmdag.sys
ممنون
میشه تا 300 تومن به gtx 465 و gtx 460 هم فکر کرد مخصوصا دومی
یه عکس از اون ارور یا یه لینک ازش میزاری ؟؟؟ ممنون
Pr0totype
26-09-2010, 03:08
واسه من هم Atikmdag.sys و صفحه آبی میاد ، خیلی کم فقط وقتی که حدود 20بار Alt+Tab میکنم، یا USB رو قطع و وصل میکنم،
کارت 5770 مادربرد 770T
سلام بر دوستان عزیز .
من از این میترسم که اگه یه اتی بگیرم و این مشکل سراغم بیاد چی?چیکار کنم???
چون نمی خوام اشتباه بکنم.نظرتون چیه?? اتی یا انویدیا کدوم یکی??
انویدیا اگه خوبشو میشناسید بهم معرفی کنید.
بازی مثل کرایسس2 رو براحتی بازی کنم ،دماش خوب باشه،جلوی بازی هاکم نیاره، اصلا بترکونه یا اینکه بازی ها جلوش کم بیارن.یک برندی که این ویژگی ها رو داشته باشه بهم معرفی کنید.(بودجه 470 هزار تومان)
ممنون.
این هم لینک صفحه ابی، دوست عزیز.
forum.p30world.com/showthread.php?t=438580
اون دوست عزیز بهتره باسه گرافیکت یه کاری کنی والا به مشکل برمی خوری به اون لینک بالای سر بزن
موفق باشید.
خوب انوديا 460 بگير خودت رو راحت كن دردسر نداره ديگه
خوب انوديا 460 بگير خودت رو راحت كن دردسر نداره ديگه
بهتر از این 460 هم سراغ داری قیمتش تو مایه های 470تومان باشه.از اون برند های خوب باشه. تازه زیاد داغ نکنه.
این 460 کرایسس 2 رو خوب جواب میده یا نه .دماش موقع بازی خوبه ،بهترین برندش چیه?
بهتر از این 460 هم سراغ داری قیمتش تو مایه های 470تومان باشه.از اون برند های خوب باشه. تازه زیاد داغ نکنه.
این 460 کرایسس 2 رو خوب جواب میده یا نه .دماش موقع بازی خوبه ،بهترین برندش چیه?
با این بودجه میتونی ATI 5870 بگیری از برند Sapphire یا MSI
Crysis 2 هم خوب جواب میده بالاتر هم جواب میده !
با این بودجه میتونی ATI ۵۸۷۰ بگیری از برند Sapphire یا MSI
Crysis ۲ هم خوب جواب میده بالاتر هم جواب میده !
ممنونم وگاس عزیز باوجود اینکه این گرافیگ از برند
msi and sapphire
هستش احتمالش هست اون خطارو بده وگرنه ارزش خریدن رو نداره برای این اخطار چرا هنوز راه حلی پیدا نشده?
ممنونم وگاس عزیز باوجود اینکه این گرافیگ از برند
msi and sapphire
هستش احتمالش هست اون خطارو بده وگرنه ارزش خریدن رو نداره برای این اخطار چرا هنوز راه حلی پیدا نشده?
اون صفحه ابی که شما میگید اگه کارت های سری 5800 داشت که کلا ATI باید شرکتش رو تعطیل میکرد ...:31:
من تاپیک شما هم دیدم باید بگم که کارت گرافیکتون مشکل سخت افزاری پیدا کرده بوده و ربطی به ATI نداره کلا کارت های گرافیکی با 2 GPU پیشنهاد نمیشه ضمنا برند club هم برند چندان معتبری نیست و برند ارزان قیمتی محسوب میشه!:46:
برندهای معتبر ATI به نظر من این ها هستند ....
ASUS SAPPHIRE GIGABYTE MSI
اون صفحه ابی که شما میگید اگه کارت های سری 5800 داشت که کلا ATI باید شرکتش رو تعطیل میکرد ...:31:
من تاپیک شما هم دیدم باید بگم که کارت گرافیکتون مشکل سخت افزاری پیدا کرده بوده و ربطی به ATI نداره کلا کارت های گرافیکی با 2 GPU پیشنهاد نمیشه ضمنا برند club هم برند چندان معتبری نیست و برند ارزان قیمتی محسوب میشه!:46:
خیلی خیلی سپاس
5870چطوره به نظر شما بکار من می خوره و از این دست مشکلات نداره از کدوم برند معتبر باشه بهتره
ali rafaty
26-09-2010, 15:13
خیلی خیلی سپاس
5870چطوره به نظر شما بکار من می خوره و از این دست مشکلات نداره از کدوم برند معتبر باشه بهتره
از اینجا اطلاعات خوبی به دست میارید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اگه 5870 رو بگیرم دیگه خیالم بابت این مشکل(صفحه ابی) راحت باشه نه.درضمن شما گفتید کلا کارت های گرافیکی با 2 GPU پیشنهاد نمیشه اما این 5870 gpu2 داره ؟ واقعا میخوام بخرمش مشکلی پیش نمیاد؟
موفق باشی
خیلی خیلی سپاس
به نظر من Sapphire 5870 بگیر چون قیمتش هم نسبت به بقیه برند ها معقول تره !
دوست عزیز اگه 5870 رو بگیرم دیگه خیالم بابت این مشکل(صفحه ابی) راحت باشه نه.درضمن شما گفتید کلا کارت های گرافیکی با 2 GPU پیشنهاد نمیشه اما این 5870 gpu2 داره ؟ واقعا میخوام بخرمش مشکلی پیش نمیاد؟
موفق باشی
اره خیالت راحت مشکلی نداره
نه 5870 تک Gpu یا Single GPU هست
این سیستم منه:
Mb:P5e3 Deluxe Wifi
Cpu:Q6600 Intel
VGA:ClUb Hd3870X2
Ram:Crossair 4*1G 1066 DDR3
Power:Gp780B
مادربوردم با این 5870که مشکلی نداره اره؟
من تو سایت ها دیدم 5870برند msiدوتا فن دارن بقیه برندها یک فن داشتند یعنی سیستم کولینگ msi ازبقیه بهتره یا اینکه اختلاف زیادی با بقیه نداره؟
این 5870 اندازه این گرافیک من میشه یا نه یا اینکه اندازه اش یه چند سانتی متری بیشتره ؟
دوست عزیز ازت خیلی ممنونم واقعا بهم کمک کردی.
موفق باشیییییی.
این سیستم منه:
Mb:P5e3 Deluxe Wifi
Cpu:Q6600 Intel
VGA:ClUb Hd3870X2
Ram:Crossair 4*1G 1066 DDR3
Power:Gp780B
مادربوردم با این 5870که مشکلی نداره اره؟
من تو سایت ها دیدم 5870برند msiدوتا فن دارن بقیه برندها یک فن داشتند یعنی سیستم کولینگ msi ازبقیه بهتره یا اینکه اختلاف زیادی با بقیه نداره؟
این 5870 اندازه این گرافیک من میشه یا نه یا اینکه اندازه اش یه چند سانتی متری بیشتره ؟
دوست عزیز ازت خیلی ممنونم واقعا بهم کمک کردی.
موفق باشیییییی.
این مدل از msi که شما میگی اور شدست و بخواطر همین فنش اون شکلیه و البته حدود 500 قیمت داره!!
این مدل از msi که شما میگی اور شدست و بخواطر همین فنش اون شکلیه و البته حدود 500 قیمت داره!!
اندازه این 5870 از این club 3870x2بیشتره یا نه؟فقط میخوام اندازه اش رو با این گرافیکم مقایسه کنید؟
چند سانتی متر؟
اندازه این 5870 از این club 3870x2بیشتره یا نه؟فقط میخوام اندازه اش رو با این گرافیکم مقایسه کنید؟
چند سانتی متر؟
ابعادش :
277x126x36mm
27 تا 30 سانتی متر
ضمنا برای استفاده از حداکثر قدرت این کارت باید Q6600 رو حداقل تا 3GHZ اور کنی !
بقیه مشخصات :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر من کارت خیلی خوبی هست و ارزش این قیمت رو داره مخصوصا خنک کننده خیلی خوبی داره !:46:
سلام دوستان مشکل گرافیک بنده به دلیل دمای حرارت بالا و استفاده زیاد و کشیدن کار از کارت گرافیک هست که باعث بوجوداومدن ایراد در رم کارت شده واین مشکل متأسفانه تا الان در حال حاظر در ایران با خرید یک کارت جدید یا تعویض اون ازطریق گارانتی برطرف میشه و در زمینه تعمیرات باید اونو به کارخانه سازنده اش فرستاد که با وجود هزینه حمل و نقل وتعمیرات روی هم رفته ارزشی نداره وبصرفه نیست
خسته نباشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.