PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاب برای بازی

subtittelmehdi
25-09-2010, 17:03
سلام خسته نباشد من یک لپ تاب می خوام برای کار زیر نویس فیلم و کار با نرم افزار های فیلم. می خوام قیمتش تا یک میلیون و پانصد هزار تومن باشه . وزنشم زیاد سنگین نباشه . سایز مانیتور هم زیاد برام تفاوت نداره . گارانتی خوبی هم داشته باشه

pooriya_hp
25-09-2010, 21:38
اول باید عرض کنم که لپ تاپ بدرد بازی و همچنین کارهای سنگین نمیخوره
اما یه لپ تاپ خوب که در تمام موارد جواب خوبی داده hp dv6-2300 هست.
مشخصات:
cpu: intel i7
ram: 4-6-8
vga: 1-4
port: full
یه چیز عالی هست که از خریدش پشیمون نمیشی.
سوالی بود درخدمتم.
موفق باشید

biostar
25-09-2010, 21:54
مدل های HP DV6 3060 و 3061 مناسب هستند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

IP007
25-09-2010, 22:37
حالا کدوم؟ پست 2 یا پست 3 ؟؟؟ :دی

mk_4th
25-09-2010, 23:28
مسلما 3061؛ منم میخواستم همین رو پیشنهاد بدم که بایوستار که خودش استاده قبلا گفته... هم شیکه هم کانفیگ واقعا عالی داره و واسه بازی واقعا عالیه در حد لپ تاپ های موجود این قیمت و حتی زیر 2 ملیون.

alireza1411
25-09-2010, 23:34
ایسوس مدلهای سری g خیلی عالیه. قیمتش نسبت به اچ پی که خرابی و داغی گرافیکاش معروفه بهتره .
سری مولتی مدیا ی ایسوس هم از اچ پی و سونی خیلی بهتره.

من مدل مال خودم رو پیشنهاد میدم. خیلی توپه خداییش. لنوو هم یه مدل داره y560 که اون هم توپه.

به کلوپ n61 مراجعه کنید خیلی به دردتون میخوره.

خرابی ایسوس تو آمریکا بین برندهای مختلف بهترین بوده و بعد اپل و بهدش لنوو.

این هم لینک تاپیک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دقت کنید گرافیکش 5730 هست و هیچ کدوم از مدلهای سونی و اچ پی که قیمتی زیر 1.5 دارن نمیتونن با این مدل رقابت کنن.

mk_4th
26-09-2010, 02:51
دوست عزیز همون که مال خودته این جور میگی ;) نه سونی بده نه اچ پی؛ ایسوس هم خوبه ولی گرافیک 3061 که 5650 هست از 5730 خیلی پایین تر نیست ها؛ یه نگاه بنداز اول.. در عوض 3061 هم 6 گیگ رم داره هم شیک تره... من و بایوستار هم که اچ پی رو پیشنهاد دادیم جفتمون سونی داریم... منم میتونستم مثل شما لپ تاپ خودم رو توصیه کنم ها ;) گرچه کسی منکر قابلیت های ان 61 توی بازی نمیشه ولی صحبت های شما از روی بی طرفی نبود... من با f12gfx که البته 1900 پاش پول رفته بازی ها رو مثل مافیا و sniper روی فول اچ دی سونی که کیفیت بی نظیری به بازی میده روی تنظیمات نزدیک حداکثر بازی میکنم؛ fps دیگه نهایت زیر 19 نمیاد! با رزولوشن بقیه لپ تاپ ها که بذارم که دیگه... ولی من رو همون فول اچ دی بازی میکنم و اگه گیر داشت یه کم تنظیمات رو دست کاری میکنم؛ چون 1920*1080 یه چیز دیگست! به هر حال در نهایت ولی چون لپ تاپم رو واسه بازی نخریدم به ایشون توصیه نکردم... کمی در پست دادن جانب انصاف و حق رو رعایت کنیم...

subtittelmehdi
26-09-2010, 11:56
ممنون بابت راهنمایی های خوبتون .

Mehrdad092000
26-09-2010, 17:27
دوست عزیز همون که مال خودته این جور میگی ;) نه سونی بده نه اچ پی؛ ایسوس هم خوبه ولی گرافیک 3061 که 5650 هست از 5730 خیلی پایین تر نیست ها؛ یه نگاه بنداز اول.. در عوض 3061 هم 6 گیگ رم داره هم شیک تره... من و بایوستار هم که اچ پی رو پیشنهاد دادیم جفتمون سونی داریم... منم میتونستم مثل شما لپ تاپ خودم رو توصیه کنم ها ;) گرچه کسی منکر قابلیت های ان 61 توی بازی نمیشه ولی صحبت های شما از روی بی طرفی نبود... من با f12gfx که البته 1900 پاش پول رفته بازی ها رو مثل مافیا و sniper روی فول اچ دی سونی که کیفیت بی نظیری به بازی میده روی تنظیمات نزدیک حداکثر بازی میکنم؛ fps دیگه نهایت زیر 19 نمیاد! با رزولوشن بقیه لپ تاپ ها که بذارم که دیگه... ولی من رو همون فول اچ دی بازی میکنم و اگه گیر داشت یه کم تنظیمات رو دست کاری میکنم؛ چون 1920*1080 یه چیز دیگست! به هر حال در نهایت ولی چون لپ تاپم رو واسه بازی نخریدم به ایشون توصیه نکردم... کمی در پست دادن جانب انصاف و حق رو رعایت کنیم...
به نظر منم بهترین انتخاب تا 1500 همین n61jq هستش
شما قیمتام در نظر بگیر

mk_4th
27-09-2010, 05:39
بله منم گفتم که ان 61 عالیه واسه بازی و کسی منکرش نمیشه؛ ولی بعد گذشت تقریبا 1 سال و اومدن مدل های جدید؛ 3061 به نظر من با اون مشخصات که گفتم منطقی تر میاد؛ و من تضمین میدم از ان 61 کم نمیاره توی بازی؛ قیمتش هم از 1500 بیشتر نیست... ایشون خودشون از نزدیک ببینن و تصمیم بگیرن بهتره... گرچه واسه کارهای فیلمی هم میخوان؛ سونی هم واسشون عالیه؛ مخصوصا سری اف 13 که گرافیک عالیه 425 روشونه با دایرکت ایکس 11 و قدرتی مثل 5650! من که خودم از 330 واقعا راضی ام با این که بد حرفیش رو هم زیاد میکنن...

kiuq
27-09-2010, 13:16
ولی بعد گذشت تقریبا 1 سال و اومدن مدل های جدید
در حدود 6 ماهه که اومده.

3061 به نظر من با اون مشخصات که گفتم منطقی تر میاد؛

به نظر منم بهترین انتخاب تا 1500 همین n61jq هستش
با هردو موافقم

Mehrdad092000
27-09-2010, 13:24
بله منم گفتم که ان 61 عالیه واسه بازی و کسی منکرش نمیشه؛ ولی بعد گذشت تقریبا 1 سال و اومدن مدل های جدید؛ 3061 به نظر من با اون مشخصات که گفتم منطقی تر میاد؛ و من تضمین میدم از ان 61 کم نمیاره توی بازی؛ قیمتش هم از 1500 بیشتر نیست... ایشون خودشون از نزدیک ببینن و تصمیم بگیرن بهتره... گرچه واسه کارهای فیلمی هم میخوان؛ سونی هم واسشون عالیه؛ مخصوصا سری اف 13 که گرافیک عالیه 425 روشونه با دایرکت ایکس 11 و قدرتی مثل 5650! من که خودم از 330 واقعا راضی ام با این که بد حرفیش رو هم زیاد میکنن...
کسی از gt330 بد نمیگه
برای گیم مناسب نیست
فبول کنید

mk_4th
28-09-2010, 07:32
آره kiuq جان میدونم 1 سال نیست؛ منظورم اینه یعنی خیلی ;)
مهرداد جان؛ البته چون شما با من هم اسمی همیشه پست هات رو ناخودآگاه میخونم؛ :) و همیشه هم واقعا پروفشنال راهنمایی میکنی؛ به قول بچه ها دمت گرم ;)... ولی همیشه یه پدر کشتگی با این 330 بد بخت داشتی! :) آره منم گفتم که لپ تاپم رو واسه بازی نخریدم؛ ولی کسایی که من رو میشناسن میدونن چرت و پرت و خالی بندی نمیگم... باور کن من که فعلا فقط مافیا و sniper رو وقت کردم باهاش بازی کنم هر دوتاش رو روی فول اچ دی بازی کردم؛ و قبول هم دارم که روی فول اچ دی با تنظیمات حداکثر حداکثر کار هر کارت گرافیکی از جمله 330 و تا چند رده بالاترش هم نیست! ولی توی مافیا به راحتی روی؛ های با فول اچ دی که دیگه بالای 20 فریم بود همش؛ و sniper رو روی فول اچ دی با تنظیمات تمام حداکثر بازی میکنم! گاهی افت فریم پیدا میکنه ولی باعث تداخل توی بازی نمیشه اونم واسه نشونه گیری با اسنایپ و انقد راحتم که همه رو هم از دم head shot میکنم! ;) این که توی سایت های خارجی از جمله notebookcheck از 330 بد میگن؛ مقایسه ایه و میگن بهتر از این هم میتونست باشه و در ضمن اونا دیگه خیلی سخت گیرانه فریم ها رو از بالای 25 یا 30 حساب میکنن؛ همه ما میدونیم که دیگه با بالای 20 به راحتی میشه بازی رو اجرا کرد؛ چون دیگه چشم آدم نمیتونه تشخیص بده و تیک دار ببینه... در نهایت این رو هم قبول دارم که سیستم قوی مثل سی پی یو و رم لپ تاپم یه کم زیر بغل کارت گرافیک رو هم میگیرن که خجالت زده نشه اون وسط ;)
دیگه من برم دانشگاه که دیر شد!!

Mehrdad092000
28-09-2010, 18:07
آره kiuq جان میدونم 1 سال نیست؛ منظورم اینه یعنی خیلی ;)
مهرداد جان؛ البته چون شما با من هم اسمی همیشه پست هات رو ناخودآگاه میخونم؛ :) و همیشه هم واقعا پروفشنال راهنمایی میکنی؛ به قول بچه ها دمت گرم ;)... ولی همیشه یه پدر کشتگی با این 330 بد بخت داشتی! :) آره منم گفتم که لپ تاپم رو واسه بازی نخریدم؛ ولی کسایی که من رو میشناسن میدونن چرت و پرت و خالی بندی نمیگم... باور کن من که فعلا فقط مافیا و sniper رو وقت کردم باهاش بازی کنم هر دوتاش رو روی فول اچ دی بازی کردم؛ و قبول هم دارم که روی فول اچ دی با تنظیمات حداکثر حداکثر کار هر کارت گرافیکی از جمله 330 و تا چند رده بالاترش هم نیست! ولی توی مافیا به راحتی روی؛ های با فول اچ دی که دیگه بالای 20 فریم بود همش؛ و sniper رو روی فول اچ دی با تنظیمات تمام حداکثر بازی میکنم! گاهی افت فریم پیدا میکنه ولی باعث تداخل توی بازی نمیشه اونم واسه نشونه گیری با اسنایپ و انقد راحتم که همه رو هم از دم head shot میکنم! ;) این که توی سایت های خارجی از جمله notebookcheck از 330 بد میگن؛ مقایسه ایه و میگن بهتر از این هم میتونست باشه و در ضمن اونا دیگه خیلی سخت گیرانه فریم ها رو از بالای 25 یا 30 حساب میکنن؛ همه ما میدونیم که دیگه با بالای 20 به راحتی میشه بازی رو اجرا کرد؛ چون دیگه چشم آدم نمیتونه تشخیص بده و تیک دار ببینه... در نهایت این رو هم قبول دارم که سیستم قوی مثل سی پی یو و رم لپ تاپم یه کم زیر بغل کارت گرافیک رو هم میگیرن که خجالت زده نشه اون وسط ;)
دیگه من برم دانشگاه که دیر شد!!
مخلصیم هم اسم
بابا من با gt330 چه پدر کشتگی دارم اخه
منظوره من اینه که کسایی که لپتاپ برای بازی میخوان مناسب نیست نمیگم که اجرا نمیکنه
برای اینده با این پیشرفت گرافیکیه بازیا هم میگم
وگرنه ما مخلصیم

mk_4th
28-09-2010, 23:08
ما بیشتر... ;)
بله موافقم؛ واسه اونا که خفن بازی میکنن واسه سالهای آینده واسه بازی با تنظیمات بالا شاید جواب گو نباشه و به درد کسایی مثل من میخوره که بازی هم در کنار بقیه کارها هم میکنن...
در هر صورت این بحث مربوط به سوال اون پست اول نمیشه؛ پس آقا همون اچ پی 3061 یا ایسوس n61jq هر کدوم به نظرت بیشتر باهات جور در اومد جفتش واسه بازی عالیه و نظر من یکی روی 3061 هست؛ wish u well

Sensero
29-09-2010, 00:47
سلام
چند تا سوال داشتم ازتون:
1- LED بهتره یا LCD تو بازی
2- لب تاپ های اپل برای بازی چجوری ان؟
3- ارزانترین لب تاپی که برای بازی میشه خرید از چهار برند دل و سونی و ایسوس و لنوو هر کدوم یکی بهم معرفی کنین.
مثلا بازی مافیا2 رو با تنظیمات گرافیک بالا راحت اجرا کنه.
متشکرم.