مشاهده نسخه کامل
: كمــــــــــك كنــــــــــــين تورو خداااااااااااا
سلام
من ديپلم تجربي دارم الانم دارم واسه كنكور مي خونم تورو خدا كمكم كنين
بين دوتا انتخابم موندم برم دندون پزشكي يا پزشكي؟
نميدونم اينده كدومشون بهتره؟
از نظر علاقه واسم فرقي نداره كه كدومشونو بخونم اينده شغلي برام بيشتر مهمه
و اينكه يك دندان پزشك عمومي بيشتر درامد داره يا يك پزشك عمومي؟
يا يه متخصص ارتودنسي بيشتر در مياره يا يك متخصص رشته پزشكي؟و دروس كدوم رشته دشوار تره؟
مرسي اگه راهنمايين كنيد ممنون ميشم
:20:
Ghorbat22
26-09-2010, 16:11
با سلام
از نظر من آینده ی دندانپزشکی درخشان تر هست!
البته همه چیز بستگی به تواناییه خود شما داره در درجه ی اول
اگه هم هدفتون یکی از این دو رشته هست باید از همین ابتدا با برنامه ریزیه دقیق تلاش کنید تا بتونید یکی از رتبه های برتر رو در کنکور سراسری کسب کنین و به راحتی و دست باز انتخاب رشته کنین.
در مورد سختیه دروس هم بهتره از دانشجویان و فارغ التحصیلان این رشته ها سوال کنید .
:11:
B a r a n
26-09-2010, 16:39
سلام
به نظر من آینده ی کاری پزشک خیلی بهتر از دندانپزشک می تونه باشه . مخصوصا اگه تخصصی مثل قبل یا اعصاب یا ... بخواین در
آینده بگیرین !
شما به هیچ رشته یا شاخه ای از پزشکی علاقه ندارین ؟ علاقه خیلی مهمه. الکی نیست ...
سختی هم هر دو سخته . هچ کدوم آسون نیست .
asgarian
27-09-2010, 19:48
سلام
من ديپلم تجربي دارم الانم دارم واسه كنكور مي خونم تورو خدا كمكم كنين
بين دوتا انتخابم موندم برم دندون پزشكي يا پزشكي؟
نميدونم اينده كدومشون بهتره؟
از نظر علاقه واسم فرقي نداره كه كدومشونو بخونم اينده شغلي برام بيشتر مهمه
و اينكه يك دندان پزشك عمومي بيشتر درامد داره يا يك پزشك عمومي؟
يا يه متخصص ارتودنسي بيشتر در مياره يا يك متخصص رشته پزشكي؟و دروس كدوم رشته دشوار تره؟
مرسي اگه راهنمايين كنيد ممنون ميشم
:20:
سلام دوست عزیز اگه میتونی از الآن پیش بینی کنی جفتشو قبول میشی برو دندان پزشکی ولی بعید میدونم که کسی اینقدر مطمئن باشه ! ولی اگرمیخوای امسال کنکور بدی بعدازعید رو جدی بگیر.چون من امسال کنکور دادم.به خدا بعد عیدخیلی مهمه:31:باآرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
با سلام
از نظر من آینده ی دندانپزشکی درخشان تر هست!
البته همه چیز بستگی به تواناییه خود شما داره در درجه ی اول
اگه هم هدفتون یکی از این دو رشته هست باید از همین ابتدا با برنامه ریزیه دقیق تلاش کنید تا بتونید یکی از رتبه های برتر رو در کنکور سراسری کسب کنین و به راحتی و دست باز انتخاب رشته کنین.
در مورد سختیه دروس هم بهتره از دانشجویان و فارغ التحصیلان این رشته ها سوال کنید .
:11:
مرسي
ممنونم:40:
سلام
به نظر من آینده ی کاری پزشک خیلی بهتر از دندانپزشک می تونه باشه . مخصوصا اگه تخصصی مثل قبل یا اعصاب یا ... بخواین در
آینده بگیرین !
شما به هیچ رشته یا شاخه ای از پزشکی علاقه ندارین ؟ علاقه خیلی مهمه. الکی نیست ...
سختی هم هر دو سخته . هچ کدوم آسون نیست .
خب تا بحال به تخصص فكر نكردم
همون دندون عمومي با پزشك عموميو اگه مقايسه بشن كدو مش اينده بهتري دارن؟
:worried:
مرسي
سلام دوست عزیز اگه میتونی از الآن پیش بینی کنی جفتشو قبول میشی برو دندان پزشکی ولی بعید میدونم که کسی اینقدر مطمئن باشه ! ولی اگرمیخوای امسال کنکور بدی بعدازعید رو جدی بگیر.چون من امسال کنکور دادم.به خدا بعد عیدخیلی مهمه:31:باآرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
چي كنكور دادي؟
چه رشته اي رفتي؟
مرسي از راهنمايت:40:
asgarian
10-10-2010, 17:05
چي كنكور دادي؟
چه رشته اي رفتي؟
مرسي از راهنمايت:40:
من ریاضی بودم و عمران تهران قبول شدم:20:
darkdream2012
10-10-2010, 18:07
خب تا بحال به تخصص فكر نكردم
همون دندون عمومي با پزشك عموميو اگه مقايسه بشن كدو مش اينده بهتري دارن؟
:worried:
مرسي
خوب معلومه دیگه دندون عمومی الان پزشک عمومی فقط فشار میگیره با خیلی هنر کنه یه پنی سیلین بده اما دندون پزشکا پول پارو میکنن (حقشونه کلی زحمت کشیدند نوش جونشون:40:)
سلام. چند تا سوال داشتم در بارهی کنکور. من تو منطقه ی محروم زندگی میکنم{منطقه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.