ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترجمه بازی افسانه سه برادر به فارسی - Romance of the Three Kingdoms XI

Squall Leonhart
25-09-2010, 10:13
میخوام بدونم چند نفر موافق هستن که این باز رو به فارسی ترجمه بکنم؟

چند نفر هم آمادگیش رو دارن که توی کار ترجمه بهم کمک بکنن؟ :31:

کار ترجمه رو هنوز شروع نکردم ولی فعلا تونستم تا اینجا پیش برم که فونت انگلیسی بازی رو در آوردم و به جاش فونت فارسی به بازی تزریق کردم.

این بازی به خاطر اینکه کلمات و جملاتش روی صفحه ثابت هست و از چپ به راست شروع به نوشتن تدریجی نمیکنه (اکثر بازی ها این طوری هستن مخصوصا زیر نویسشون) به همین خاطر بعد از ترجمه مشکلی از این لحاظ نخواهد بود.

این رو هم بگم که این ترجمه با بقیه ترجمه ها فرق داره فرقش این هست که این کار -- کردن فونت بازی هست نه اینکه یه سری فایل های صوتی رو بردارم به فارسی ترجمش کنم بعد بزنم جای فایل های قبلی. صدا گذاری این بازی مهم نیست، چون یه بازی استراتژی هست واسه همین باید منوهاش و نوشته هاش به فارسی ترجمه بشه. از طرفی نوشته زیاد داره. اگه ممکنه بهم کمک کنین تا جملات انگلیسی رو به فارسی ترجمه کنم. کار -- کردنش هم به عهده من :5::31:البته اگه خواستار داشته باشه آموزش نحوه تزریق فونت رو همین جا میزارم.

یه مسئله دیگه اینکه روشی که برای ترجمه این بازی من استفاده کردم برای خیلی از بازی های دیگه هم کار برد داره مثلا با یه کم کار کردن میتونین با این روش بازی هایی مثل PES - FIFA یا هر بازی دیگه ای که نوشته هاش ثابت هستن رو میتونین به فارسی ترجمه بکنین. البته بازی های دیگه رو هم میشه ترجمه کرد ولی مشکل چپ به راست ظاهر شدن جملات رو باید یه جوری حل بکنین که کار خیلی خیلی خیلی سختی هست!

keb
25-09-2010, 16:51
حالا ترجمه کردیم چی به ما میرسه؟

Squall Leonhart
25-09-2010, 23:05

قول میدم از چیزی که به من برسه با شما تقسیم کنم :31:

این بهترین فونتی بود که تونستم درست کنم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم فونت اصلی بازی بود :

اینم یه چند تا کلمه که ترجمه شده :

حالا میفهمم که چرا رسیدی که خودپرداز بانک ها میده حروفش تکه تکه هست! :31: نگو سورس اونا هم انگلیسی هست! :19:

keb
26-09-2010, 16:40
قول میدم از چیزی که به من برسه با شما تقسیم کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب حالا چی به تو میرسه که با ما تقسیم شه.

راستی من بازم نتونستم عکس ها رو ببینم. توروخدا تو یه جای دیگه عکس ها رو آپ کنید.

Squall Leonhart
02-03-2011, 11:06
خب بالاخره ابزار ویراش فونت این بازی هم تا حدی کامل شد. در روش قبلی همه فونت ها رو دستی ویرایش کرده بودم که خیلی باعث زحمت بود ولی با این ابزار میشه به راحتی فایل san11res.bin رو خوند و فونت های دااخلش رو به طور مستقیم ویرایش و ذخیره کرد. برنامه رو با ویژوال بیسیک 6 نوشتم و اوپن سورس هم هست. خدمت شما دوستان علاقه مند :

Font Editor for Romance of the Three Kingdoms XI
Version 2.0
Release Date : 2011/03/01
Created by Farid, YAY

لینک دانلود Font Editor for Romance of the Three Kingdoms XI

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک دانلود سورس برنامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نحوه استفاده :
1. Font Editor.exe را به داخل مسیر C:\Program Files\Koei\RTKXI\Media کپی کنید.
2. برنامه را اجرا کرده و از منوی File گزینه Read را بزنید.
3. هم اکنون میتوانید فونت بازی را ویرایش بکنید.

تذکرات :
1. قبل از استفاده از این ابزار بهتر است یک بک آپ از فایل san11res.bin بردارید.
2. این ابزار برای ورژن انگلیسی بازی ساخته شده است.
3. تحت Windows XP آزمایش شده و به خوبی جواب میدهد ولی با این حال خالی از اشکال نیست.

iload
02-03-2011, 18:12

ای بابا باز شروع کریدیا هر کی یه پست این جوری میزنه بزن تو برجکش ! :13:

scanialol
28-07-2013, 09:26
سلام من این بازی رو انجام دادم ترجمه انگلیسی این بازی ساده هست نیازی نیست که این کارا رو کنید خوب

Squall Leonhart
28-07-2013, 20:33
سلام من این بازی رو انجام دادم ترجمه انگلیسی این بازی ساده هست نیازی نیست که این کارا رو کنید خوب

اره داداش من که بی خیال این شدم!
البته اگه استقبال گرمی ازش میشد به کارم ادامه میدادم.

Squall Leonhart
02-07-2015, 05:56
حوصلم سر رفته بود واسه همین دوباره تصمیم گرفتم که کار رو ادامه بدم! :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

eh3un
31-01-2025, 20:09
سلام لینک دانلود این بازی رو لطفا میذارید

Reza Azimy_RW
15-02-2025, 13:00
لطفا خودتو با بقیه جم نزن بگو من . یه گیمر همین که رو بازی مورد علاقش کار کنه برده از طرفی انگیلیسیش هم خوب میشه که خیییلی توی پیشرفت در آینده تاثیر داره من خودم همینجور کارا باعث شد انگلیسی رو (البته در حد خوندن نوشتن!) یاد بگیرم که واقعا خدا رو شکر میکنم نعمت بزرگیه همین هم برام کافی بود .
وقتی که گیمای معمایی رو واسه بچه برادرم ترجمه میکنم و لذت میبره حسرت میخورم چرا من نتونستم از یه مس افکت که قوول اون زمان بود یا خیلی بازیهای دیگه لذت ببرم و اصلا نتونستم جلو برم !