مشاهده نسخه کامل
: ممنون می شم راهنمایی کنید
subtittelmehdi
25-09-2010, 05:39
می خواهم ماشین 206 بگیرم . بعضی ها می گن نگیر چون خرجش سنگینه 405 بگیری بهتره . حالا خواستم بدونم چی کار کنم شما کدوم پیشنهاد می کنید
farshad bugatti
25-09-2010, 15:05
می خواهم ماشین 206 بگیرم . بعضی ها می گن نگیر چون خرجش سنگینه 405 بگیری بهتره . حالا خواستم بدونم چی کار کنم شما کدوم پیشنهاد می کنید
اول بگید چقدر بودجه و چه انتظاراتی از ماشین دارید تا بتونیم کمکتون کنیم.
برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
subtittelmehdi
25-09-2010, 16:55
سیزده میلیون میتونم هزینه کنم . برای مسافرت هم می خوام راحت باشه . از لحاظ جا دار بودن هم زیاد برام فرقی نداره .
total_overdose
25-09-2010, 21:52
سیزده میلیون میتونم هزینه کنم . برای مسافرت هم می خوام راحت باشه . از لحاظ جا دار بودن هم زیاد برام فرقی نداره .
سلام
206 ماشین خوبیه بخصوص اگه مشکل جا نداری.
ولی یچیزی هست این وسط کلا 206 هاچ بک یه ماشین اسپورت و خشکه حتی صندلیهاشم خشکه کمی تو مسافرت های طولانی آدم رو خسته میکنه از این نظر 405 خیلی بهتره.
اما مصرف 405 بالاست.
با این بودجه میتونی روی ال 90 و ریو هم فکر کنی که ماشینهای خوبی هستن هم نرمن هم جادار.
farshad bugatti
25-09-2010, 22:00
من ریو رو پیشنهاد میکنم!
کم مصرف و جاداره و شتاب خوبی هم داره! و میتونی با این پول نمونه مشابه صفرشو راحت پیدا کنی!
meto_895
06-10-2010, 19:26
206 هزینش بالا هست ولی نه دیگه اونقدر که از 405 خیلی بیشتر باشه
من 405 پیشنهاد میکنم با پول شما شاید یه 88 بخری اما87 میتونی این ماشین از 206 از بعضی لحاظ بهتره:
1.جادارتره
2.دوگانه میشه
3.برای جاده هم مناسبه
4.متقاضی هم داره
5.اما مصرف بنزینش از 206 بیشتره
6.یه سری امکاناتش کمتره مثلا تنظیم ارتفاع صندلی راننده و... ولی زیاد نیست
emadrhmt
06-10-2010, 19:45
بعضی ها می گن نگیر چون خرجش سنگینه
متاسفانه در ایران روی خیلی چیزها برچسب های بی مورد میگزارن. نمونش پرخرجی 206.
تو این4 سالی که تیپ5 دارم خرجی ندیدم خداروشکر.
15 روز پیش ترموستات عوض کردم شد47 تومن ولی تعمیرگاهی گفت یه نمونه هست 20 و چند تومن که همین کار رو برات میکنه. ولی اگه بخوای قطعات اصلی روی ماشینت باشه خوب باید بیشتر خرج کنی.
آمار خرابی 206 واقعا از بقیه پژوها کمتره به جز اونایی که دراثر تصادف سنگین یا استفاده های خیلی خیلی غیراصولی از بین رفته :31: شده باشن که طبیعیه.
از نظر خرجهای دیگه هم بگم که دیگه هیچ ماشینی کم خرج نیست چون دستمزد تعمیرگاهها بالا رفته و انصاف ها پایین اومده:41: 1 سال و خورده ای پیش وانت پیکان دوستم رو یه قسمت کوچیک براش بدون رنگ درآوردن صد و خورده ای هزارتومن!!! پس میبینید که ماشین کم خرج دیگه نداریم.
ولی ریو که دوستان فرمودن هم گزینه خوبیه اگه از نظر قطعات اذیت نشی...
Bahar-via
06-10-2010, 19:52
به نظرم ريو ماشين خيلي بي آزاريه، بهتراز اون 2تاس ،ما تجربه ي هر3تا ماشينو داشتيم فعلا بعد از 4 سال هنوز ريو خوشبختانه اذيت نكرده.....:46:
جز ریو و ال90به چیز دیگه ای فکر نکن چون تنها اینها هستند که با کیفیت و کم مصرفند....
hamed malekpour
07-10-2010, 11:35
می تونی یه پژو پارس خوب وتمیز مدل84گیر بیاری.
monazzah
07-10-2010, 11:46
سلام من 405 بهت پیشنهاد می کنم و توصیه می کنم دوگانه کارخونه رو هم بخری .
من پدرم فروردین می خواست ماشین بخره با کلی مشورت و این ور اون ور زدن آخرش به حرف من رسید و 405 خرید.
سلام گلم....ببين عزيزم اگه نظر منو بخواي من خودم 405دارم 5ساله با وضع بنزين الان.....مصيبت..من خودم بخاطر مصرف بالاش ميخواهم ردش كنم...206 فنيش ماشين خوبيه خودم ثبت نام كردم...گيربكش هم از ال 90 قويتره...توي كوهستان با كولر معلوم ميشه؟ ال 90 هم ماشين عالي ..110 اسب بخار 16 سوپاپ...absوووووووو....تندرست باشي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.