مشاهده نسخه کامل
: کدام برند رو برای کارت گرافیکATI RADEON پیشنهاد میکنید
imanfara
25-09-2010, 00:06
با ذکر دلیل
GA-James Fisher
25-09-2010, 07:48
ONLY SAPPHIRE
درحال حاضر بهترین برند این شرکت هست بکوب اوارد وجاییزه گرفته 4تا5970داره اورشه ومقبول دوتا هم 5970داره4گیگ که خودشونم خدایی هستن!!!!!!!!!
فکرکنم6تا5870وچندینتا5850داشت باشه.
armin_punisher6
25-09-2010, 10:09
به نظر من هم سافایر.خودم ندارم ولی زیاد ازش تعریف شنیدم.
برند در صورت اور نکردن کارت زیاد مهم نیست ولی برای اور SAPPHIRE Vapor X
ارزونترین برند برای خرید کارت رفرنس کافیه
TREASURES
25-09-2010, 15:15
سلام
هر کدوم ارزون تره :31:
tranceyou
25-09-2010, 15:22
به نظر من MSI بهتره مدل 5770 فکر کنم چون گرون هست رای نیاورده درسته؟
Gigabyte و MSI و Sapphire سه برند برتر هستند که هر کدوم توی بعضی مدل ها بهتر عمل می کنند.
به نظرم در مدل های رفرنس فرقی نمی کنه و مدل های OC فرق بیشتر معلوم میشه.
TREASURES
25-09-2010, 20:21
Gigabyte و MSI و Sapphire سه برند برتر هستند
داداش ASUS رو از قلم انداختی :31:
شما یه نگاهی به ASUS ARES 4GIG LIMITED EDITION بنداز ببین چه طوفانی کرده :18: یا سری CUCORE
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sina-star
25-09-2010, 21:16
ای بابا ، من خودم کارت گرافیک Sapphire دارم و فوق العاده راضی هستم
ولی با این حال به نظر من بهترینش XFX هست!
در ضمن خیلی از این برندهایی که گذاشتین اصلا کارت گرافیک ATi تولید نمی کنن که ! :18:
شما یه نگاهی به ASUS ARES 4GIG LIMITED EDITION بنداز ببین چه طوفانی کرده :18: یا سری CUCORE
درسته بنده هم توی تاپیک زیر پست 7 این قضیه رو ذکر کردم !!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی مثل اینکه بعضیها دقیق منظور سئوال نظر سنجی رو متوجه نشدن و کیفیت نسبت به قیمت رو ملاک قرار میدن!!
چون توی نظر سنجی فقط برند با کیفیت تر مورد سئوال قرار گرفته و ملاک قیمت نیست بنده asus رو بعد از sapphire ترجیح میدم!!
sina-star
26-09-2010, 12:15
البته تست ها نشون دادن که SapphiRe Toxic از لحاظ قدرت یک پله بالاتر از Asus Aares هست :46:
البته تست ها نشون دادن که SapphiRe Toxic از لحاظ قدرت یک پله بالاتر از Asus Aares هست :46:
منم گفتم بعد از sapphire انتخابم asus هست ضمن اینکه توی کارتهای دو چیپی و اور شده گزینه هایی غیر از کارایی بالاتر هم مهم هستند از جمله کیفیت قطعات استفاده شده !!
به نظر بنده 4 برندی که توی بردهاشون از با کیفیت ترین قطعات استفاده میکنند به ترتیب برتری :
ASUS
SAPPHIRE
MSI
GIGABYTE
هستند!!
البته تنها علتی که من ASUS رو انتخاب نکردم اینه که قیمتش توی ایران با قیمت جهانیش خیلی فرق می کنه و به نظر من به همین دلیل خریدش مقرون به صرفه نیست و ارزش خرید نداره. درسته که کیفیتش خوبه ولی p/p توی ایران نه.
imanfara
26-09-2010, 21:48
به نظر من MSI بهتره مدل 5770 فکر کنم چون گرون هست رای نیاورده درسته؟
هشت درصد تا حالا
sina-star
27-09-2010, 10:19
ASUS
SAPPHIRE
MSI
GIGABYTE
:41:
XFX کوشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی ؟
Kianoosh
27-09-2010, 14:47
چرا من احساس می کنم یه سری از گزینه های نظر سنجی اصلا گرافیک AMD تولید نمی کنن؟:دی
اما به نظر من نمیشه یک برند رو کلا برتر دونست شاید در مدلهای 5770 یک برند کارت خیلی خوبی با قیمت مناسب زده باشه در 5850 یک برند دیگه و همینطور...
اما به طور کلی با توجه به کیفیت ساخت کارایی سابقه و قیمت جهانی به Sapphire رای میدم...
GA-James Fisher
27-09-2010, 15:06
بنده asus رو بعد از sapphire ترجیح میدم!!
من هم همینطور.
سلام
منم به sapphire رای میدم چوک هاش اگه اور نکنی تو مدلهای vapor-x ,... تا 20 سال عمر مفید دارند.
HIS من 1 سال دارم 5770 اما واقعان کارت گرافیک محشریه تو اکثر بنچ ها هم SAPPHIR - HIS تو یه سطح اما HIS رانک بیشتری داره..
سلام
منم به sapphire رای میدم چوک هاش اگه اور نکنی تو مدلهای vapor-x ,... تا 20 سال عمر مفید دارند.
حالا تو دنیای امروزی که دائم قطعات در حال تغییر هستند 20 سال عمر هم خیلی مهم نیست :دی
با سلام
من هم sapphire . چون دارم ازش استفاده می کنم و خیلی خوب تا به حال جواب داده
Advanced Ali-001
08-10-2010, 10:56
[
COLOR="Red"]ONLY SAPPHIRE
NEXT ASUS[/COLOR]
alireza1411
08-10-2010, 11:02
در اینکه ایسوس در زمینه مادربورد و گرافیک و .... یواش یواش همه چی قدرتش رو نشون داده شکی نیست.
اولین برندی که گرافیک 5870x2 رو تولید کرد و حتی خود ati جلوش کم آورده ایسوسه. بعد از چند ماه انتظار Sapphire و XFX هم تونستن این کارو انجام بدن. :31:
ایسوس دیگه الان ساپفایر و HIS و بقیه رو به عنوان رقیب خودش نمیشناسه.
اما نکته اینکه که کارتهای ایسوس گرونتره. من که میگم نمیصرفه بخریم. بهتره مارک ساپفایر رو بخریم و اورکلاک کنیم.
سری ماتریکس ایسوس همین یه سال پیش بود که تو بنچ ها رده های بالای جدول رو میگرفت. هم تو انویدیا و هم ای تی آی. ولی 20 30 تومن از بقیه گرونتر بود. :41:
:11::11::11::11:
mohammad20010
08-10-2010, 17:42
به نظر من بهترین مارک asus هست در ATi واقعا بهترینه
ASUS Exclusive Innovation
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
excessive
08-10-2010, 17:59
به نظر من نمیشه گفت که یکی از همه بهتره چون ممکنه هر کدومشون تو یه چیپست بهتر عمل کرده باشن ولی من که تا به حال گیگا و ایسوس رو استفاده کردم و کاملا راضی بودم Club3D هم برای ATi موفق بوده ولی من به هر حال کیفیت گبگا و ایسوس رو بیشتر قبول دارم و مخصوصاگارانتی گیگا رو.
hamedchtsz
09-10-2010, 02:35
من به کلاب رای دادم چون خودم کلاب دارم:31:
shahramcat
09-10-2010, 18:11
شرکت که تخصصی روی برند ATI کارکنه فقط Sapphire هست . از نظر قیمت هم عالی هست .
اگر پول دارید و قیمت برایتان مهم نیست اول ASUS
در سایت Guru3D همین مقایسه انجام شد و اکثر کاربرها به ASUS رأی دادند.
دوم Giga که کارتهای گرافیکاش از مادربردهایش بهتر است
اما چون برای اکثر ما برقرای یک نسبت معقول بین قیمت و کیفیت مهم است پس Sapphire
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.