مشاهده نسخه کامل
: بهترین آموزش ریگینگ برای مایا چیست؟
reactor_master
24-09-2010, 23:51
سلام دوستان...
تصمیم گرفتم از مکس به مایا کوچ کنم و میخوام انیمیشن رو تو مایا کار کنم
نه این که با مکس نتونم... اما خوب طی نظر سنجی که با انیمیاتورهای حرفه ای داشتم به این نتیجه رسیدم که مایا انیمیشنش قوی تر از مکس هست و میشه Pro کار کرد و زبان mel هم داره که میشه تو این زمینه مانور داد وپیشرفت کرد
من بیشتر قصدم انیمیشن هست ...
اگر چه مدل ها رو تو مکس میزنم و میبرم تو مایا ...(این تصمیمی هست که گرفتم)
حالا میخوام چند نفر که ریگینگ کار کردن و تا حدودی ریگینگ مایا دستشونه بگن که منابعی که استفاده کردن چی بوده و اسمشو بگن تا من برا دانلود اقدام کنم...
خودم گزینه هایی که دارم اینه...
اولی : the art of rigging vol 1.2.3
دومی : سه تا آموزش از گنومون
یکی دیگه هم از شرکت DT هست که اونم بد نیست
خوب دوستان نظر شما رو میخوام بدونم و ازتون کمک میخوام...
خیلی لطف میکنید...
Wolf of aria
25-09-2010, 06:01
بعدش چی ؟ حالا اون مدل که زدی توی مکس رو آوردی توی مایا انیمیشنش هم کردی بعد چکار میکنی؟
دوباره میخوای ببریش توی مکس ؟
نیمخواد برای مایا وقت خود را ضایه کنی .
بجاینکه مایا رو یاد میکیری بروی موشن بلدر رو یاد بگیر که تخصوصش در همین زمینه هستش.
میتونی فایلهای مایا ، مکس رو واردش کنی انیمیت کنی وبعد میتونی دوباره به نرم افزار قبلیت وارد کنی .
موفق باشی ...:10:
reactor_master
25-09-2010, 07:30
خوب بقیه کار رو تو همون مایا باید انجام بدم .. چون وقتی ریگینگ کردم باید Skin کنم و بعد از Skin نمیتونم به نرم افزار دیگه ای منتقل کنم
ینی میخوای بگی موشن بلدر از مایا قوی تره؟
البته من حرفتو قبول دارم....
در واقع منی که یه برنامه Base رو بلدم نباید برم سراغ یاد گیری یه برنامه Base دیگه....
حالا اگه دوستان اطلاعاتی دارن ذکر کنن
رابطه بین مکس و موشن بلدر چه جوریه....
موفق باشید
SevenART
25-09-2010, 11:37
با اجازه ..
من هم حرفهای رفیقمون را تایید می کنم .. به نظر من هم وقتتو تو مایا تلف نکن برای انیمیشن ... با موشن بیلدر و برنامه هایی مثل این کار کنی خیلی خیلی موفق تری... چون توی ایران که نمی خوان ارباب حلقه ها بسازن ... می خوان یه چیزی بسازن باسه رفع کُتی .. بگن ما هم آره.... یعنی کی میره اوهمه راهوووووو (mel o rigo migo kofto zahre mar)
reactor_master
25-09-2010, 13:14
با اجازه ..
من هم حرفهای رفیقمون را تایید می کنم .. به نظر من هم وقتتو تو مایا تلف نکن برای انیمیشن ... با موشن بیلدر و برنامه هایی مثل این کار کنی خیلی خیلی موفق تری... چون توی ایران که نمی خوان ارباب حلقه ها بسازن ... می خوان یه چیزی بسازن باسه رفع کُتی .. بگن ما هم آره.... یعنی کی میره اوهمه راهوووووو (mel o rigo migo kofto zahre mar)
عزیزم اگه با این دید بخوای نگاه کنی هیچ وقت انیمیشن ایران پیشرفت نمیکنه
همش دوست دارین رو یه سطح بمونین...
من بیشتر برا خارج از کشور خیز بر داشتم....
حالا لطفا کسی دیگه ای آموزشی سراغ داره رو کنه
ممنون
Wolf of aria
25-09-2010, 16:06
خوب بقیه کار رو تو همون مایا باید انجام بدم .. چون وقتی ریگینگ کردم باید Skin کنم و بعد از Skin نمیتونم به نرم افزار دیگه ای منتقل کنم
ینی میخوای بگی موشن بلدر از مایا قوی تره؟
البته من حرفتو قبول دارم....
در واقع منی که یه برنامه Base رو بلدم نباید برم سراغ یاد گیری یه برنامه Base دیگه....
حالا اگه دوستان اطلاعاتی دارن ذکر کنن
رابطه بین مکس و موشن بلدر چه جوریه....
موفق باشید
خوب من نمیگم مایا رو یاد نگیر اما همین مکس کافیه رابطه مکس با موشن بلدر رو که نمی دونم ولی
کراکتری که توی مایا ریگ شده رو توی مشن بلدر وارد کردم. اماااااااااااااااااااااا توسط پلاگینش.
وقتی موشن بلدر رو نصب کردم واجرائیش کردم یه صقحه راهنمای بازشد در اون قسمت پلاگینش رو معرفی کرده وقتی که این پلاگین رو نصب میکنی به مایا اجازه میده تا فایل موشن بلدر رو اکسپورت کنه و دوباره از موشن
بلدر به فایل مایا اکسپورت کنه با تمام خصوصیات فایم بدونه کمو کاستی .
خوب در همون راهنمایش نام مکس هم بود خوب حتماً یه پلاگین هم برای مکس هست که این کارو انجام بده.
سلام رفیق
به نظرم کاره خوبی میکنی...
اینکه تصمیم گرفتی که روی انیمیشن کار کنی کاره عالی هستش...
منم خودم به خاطر همین از مکس به مایا اومدم..
الان یه چند ماهی میشه که بهتر از مکس دارم با مایا کار میکنم...
برنامه ی بسیار عالی هستش...
بهترین گزینه ها برای ریگ همون آموزش های p30world هستش...
توی فروشگاه برو و از تو توضیحات آموزش ها اون DVD هارو انتخاب کن..
reactor_master
25-09-2010, 22:42
سلام رفیق
به نظرم کاره خوبی میکنی...
اینکه تصمیم گرفتی که روی انیمیشن کار کنی کاره عالی هستش...
منم خودم به خاطر همین از مکس به مایا اومدم..
الان یه چند ماهی میشه که بهتر از مکس دارم با مایا کار میکنم...
برنامه ی بسیار عالی هستش...
بهترین گزینه ها برای ریگ همون آموزش های p30world هستش...
توی فروشگاه برو و از تو توضیحات آموزش ها اون DVD هارو انتخاب کن..
ممنون ...
میشه دقیقا اسم اون آموزشی ها رو ذکر کنید...
خیلی ممنون میشم
به نظر من شما سری آموزشی Animator Friendly Rigging ببین بهترین مرجع واسه یاد گرفتن اصولی ریگینگ در مایا هست البته باید صبر و حوصله به خرج بدی و یکم هم آی کیو
PrimeP30Master
05-04-2011, 00:53
به نظر من شما سری آموزشی Animator Friendly Rigging ببین
ممنون از پیشنهادت دوست عزیز ،
حالا این Animator Friendly Rigging که گفتی رو از کجا پیداش کنیم و گیرش بیاریم؟!!
با تشکر:46:.
Wolf of aria
05-04-2011, 06:39
اين هم اين آموزش كه خواستيد .....................................:46:
Autodesk Maya Techniques Animator Friendly Rigging Full Bundle (A Set of 4 DVDs including Project Files)
Jason Schleifer | QuickTime Videos | AVC1, 640x480, 30 fps, 128kbps | English | MOV | 7.81Gb
Created by experienced animator Jason Schleifer, this series is your solution to creating the most effective and usable animation rigs whether you are starting out or have been building rigs for years. Created for every level rigger, this course will teach you how to analyze a situation and come up with a solution that will solve the problem for the animator. You will learn to balance functionality, speed, and technique. In short, Autodesk Maya Techniques - Animator Friendly Rigging will provide you with a solid workflow and rules to follow to ensure a proper animation rig for almost any situation.
* Introduction to Rigging, the bouncy ball
* Introduction to bipeds, the torso
* The torso continued, and the head
* The arm
* The arm continued
* The hand and fingers
* The foot and leg
* Completing the rig: mirroring, ui, presentation, etc
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
PrimeP30Master
05-04-2011, 11:37
اين هم اين آموزش كه خواستيد .....................................
دستت درست دوست عزیز ، خوشم میاد بچه های اینجا ماشاءالله هزار ماشاءالله همگی زرنگ و کار بلدن؟!!
دم همتون گرم ؛ خیلی گلید دوستان ، از خدای بزرگ برای همگی آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگی و کاری رو دارم ،
موفق باشید و یربلند انشاءالله %100%:10::46::11:.
این هم یه آموزش دیگه که آموزش خیلی خوبیه:
CG Toolkit – The Art of Rigging – Vol 1-2-3
حجم = 11.56 گیگابایت
دانلود:
من هر دو تاشو دارم خیلی وقت پیش دانلود کردم، حجمشون خیلی زیاده هر کی نتونست دانلود کنه بگه براش بفرستم.
موفق باشید.
Autodesk: Animator Friendly Rigging I-IV
حجم: 7.11 گیگابایت
دانلود:
راستی یادم رفت اینو هم از دست ندین این هم جزء بهترین هاست حتی بهتر از اون بالاییها:
Jason Ryan - Animation Video Tutorials
فقط تنها مشکلش اینه که هیچ لینک دانلودی ازش پیدا نمیشه و فقط از تورنت میشه دانلود کرد.
دانلود:
دوستان توجه کنند که این آموزش:
Autodesk Maya Techniques Animator Friendly Rigging Full Bundle (A Set of 4 DVDs including Project Files)
با آموزش زیر:
Autodesk: Animator Friendly Rigging I-IV
یکی هستن و هیچ فرقی ندارن.
hamid_rapid
17-07-2015, 22:26
این لینکا خرابه...
میشه لطف کنی چند تا لینک جدید بزاری دان کنیم؟:n39:
اون the art of rigging خیلی برام مهمه لطفا بزارش
پیشاپیش مرسی :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.