مشاهده نسخه کامل
: طراحي استاديوم در 3Ds Max ... كمك!!!
سلام
آموزشي در اينترنت سراغ دارين كه طراحي استاديوم رو ياد بده؟ قسمت هاي مختلف هم اموزش بده (دروازه، چمن، صندلي ها و ... ) خوبه...
مرسي :40:
چیز زیاد جامعی رو فکر نکنم بتونی پیدا کنی ولی در کل با cinema 4d کارکنی جواب بهتری فکر کنم بتونی بگیری چون من خودم یه مدت max کار میکردم خیلی کار سنگین میشد ولی با 4d که کار کردم خیلی ابزار مناسب بودن و راحت میشد باهاش کار کرد
Wolf of aria
02-10-2010, 05:55
فکر نکنم استدیون رو توی مکس آموزش داده باشند تاحالا برنخردم اما با کوشش خود میتونی یه استدیونی خوب بسازی
اول تصاویر از استدیون آماده کند از هر چهت باشه بعد توی مکس پیادش کن . هرچیزی زحمت کشیدن میخواد.
موفق باشی..
کاش استادیوم خودم رو برات آپ میکردم
از قوه تخیل استفاده کن اندازه ها رو از اینترنت در بیار تو کارت ازشون استفاده کن ببین اون موقع اصلا به آموزش نیازی نداری راستی کسی میدونه این لوگوی چرخون رو توی چه برنامه ای راحت میشه پیاده کردبه غیر از مکس و 4d
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pagazonda
13-10-2010, 17:16
استاديومي كه دوست داري رو از اينترنت پيدا كن، بلو پرينت هاشو در بيار، بعد بسازش، حجمش خيلي كم تر ميشه.
pagazonda
13-10-2010, 17:21
کاش استادیوم خودم رو برات آپ میکردم
از قوه تخیل استفاده کن اندازه ها رو از اینترنت در بیار تو کارت ازشون استفاده کن ببین اون موقع اصلا به آموزش نیازی نداری راستی کسی میدونه این لوگوی چرخون رو توی چه برنامه ای راحت میشه پیاده کردبه غیر از مکس و 4d
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو تو مايا ميتوني خيلي راحت بسازي.تازه بعد ميتوني بياريش تو مكس.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.