مشاهده نسخه کامل
: تحصیل در دو رشته دانشگاهی
rahafrooz
24-09-2010, 21:34
سلام بر دوستان
آقا من می خواستم ببینم کسی از شما هست که تو دانشگاه تو دو تا رشته تحصیل کنه؟ میشه دوتاشو تو دولتی خوند؟ یا مثلا یکیش باید پیام نور یا ازاد و اینا باشه؟شرایطش چیه؟ با واحدای مشترک چیکار می کنن؟
ممنونم
سلام
در دوران ما اگر رتبه کنکورت از یه حدی بهتر میشد میتونستی تو دوتا رشته درس بخونی. بقیه موارد رو نمی دونم.
rahafrooz
26-09-2010, 23:18
سلام
در دوران ما اگر رتبه کنکورت از یه حدی بهتر میشد میتونستی تو دوتا رشته درس بخونی. بقیه موارد رو نمی دونم.
زمون شما برای رشته ریاضی از چند باید بهتر میشد؟
علاوه بر اونی که دوستمون گفت تو دانشگاه پیام نور میشه تو دو تا رشته درس خوند
میشه یه دانشگاه دیگه هم درس خوند و رشته دوم رو تو پیام نور خوند
یعنی چه جوریه؟
مثلا هم میشه روزانه خوند هم پیام نور؟؟؟
اخه جفتش که مدرک دیپلم و پیش میخوان
برای رتبه برتر هم زیر 100 میتونن بخونن ولی باید معدل 3 ترمشون بالا باشه
sarah amid
28-09-2010, 10:20
salam
manam hameja khundam ke mishe ba ham khund,
ama hichja nagofte chetori sabte nam konim?
man azado neveshtam, dus daram payame nuram ke ghabul shodam bekhunam
vali hichja chizi rajebe sabte namesh nagofte,
faghat migan mishe!
chejurisho khoda midune
Amin.M.1986
28-09-2010, 20:57
بنا به دانشگاه این امکان متفاوت هست و حتی فرزندان هیئت علمی شانس بیشتری رو دارند.. مشکل اصلی موافق دانشگاه هست که بنا به این که شما نخبه باشید یا خیر بحث فرق داره اینکه المپیادی باشید یا نه و رتبه کنکور و پاترتی خیلی گردن کلفت .. البته من فقط در مورد خوندن 2 رشته در دانشگاه سراسری توضیح دادم و از قانون های دانشگاه های دیگه بی اطلاع هستم
salam
manam hameja khundam ke mishe ba ham khund,
ama hichja nagofte chetori sabte nam konim?
man azado neveshtam, dus daram payame nuram ke ghabul shodam bekhunam
vali hichja chizi rajebe sabte namesh nagofte,
faghat migan mishe!
chejurisho khoda midune
سلام
من دارم 2 رشته را همزمان میخونم و هیچ شرایط خاصی هم نداره...شما دانشگاه ازاد را که ثبت نام کردی میری یک چک 500 هزار تومانی برای ضمانت میزاری پیش دانشگاه ( اموزش و بعد شهریه) که مدرک پیش دانشگاهی را بهت بدن بعد هم میری دانشگاه پیام تور ثبت نام میکنی فقط اونجا میگی که مدرک پیش را برات کپی برابر اصل کنند که بتونی برگردونی به دانشگاه ازاد...
به همین سادگی... هیچ مشکلی هم نداره....
فقط موقع انتخاب واحدتون حواستون به تاریخ امتحانات باشه که تداخل نخوره
موفق باشید
سلام
من دانشجوی دوره روزانه کارشناسی هستم حالا می خوام یه رشته دیگه همزمان در پیام نور هم بگیرم .تا اونجایی هم که من می دونم . چون رشته ی دوم غیر حضوری از نظر قانونی هم مشکلی نداره
ولی مشکل من اینجاست که در صفحه ی 4(در قسمت ب) دفترچه نوشته اگر دانشجوی کارشناسی روزانه هستید نمی تونید در آزمون شرکت کنید
حالا من موندم چه طوری میشه بدون آزمون سراسری در دانشگاه پیام نور شرکت کنم .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
سلام
من دانشجوی دوره روزانه کارشناسی هستم حالا می خوام یه رشته دیگه همزمان در پیام نور هم بگیرم .تا اونجایی هم که من می دونم . چون رشته ی دوم غیر حضوری از نظر قانونی هم مشکلی نداره
ولی مشکل من اینجاست که در صفحه ی 4(در قسمت ب) دفترچه نوشته اگر دانشجوی کارشناسی روزانه هستید نمی تونید در آزمون شرکت کنید
حالا من موندم چه طوری میشه بدون آزمون سراسری در دانشگاه پیام نور شرکت کنم .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
سلام
از طریق آزمون سراسری که نمیشه ولی میتونید تو آزمون فراگیر پیام نور شرکت کنید و همزمان بخونید...
farshidshd
20-02-2012, 12:10
تحصیل در دو رشته دانشگاهی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alireza SM
20-02-2012, 12:30
کسی که روزانه داره میخونه چطور میتونه بره پیام نور زبان هم بخونه ؟
flower boy2
27-02-2012, 10:49
دوستان تا اونجایی که من پرس وجو کردم به من گفتن میشه که در دانشگاه آزاد تحصیل کرد وهمزبان در یکی از رشته های پیام نور به شرطی که هم نام نباشند و با در نظرگرفتن شرایط خدمت سربازی برای آقایان تحصیل نمود ومشکلی نیست که البته این اطلاعاتو از مسئولین فراگیر پیام نور گرفتم وحالا چند روز دیگه زمان ثبت نامه. اما به قول یکی از دوستان نمیدونم چطوری ثبت نام کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.