PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ► نظرخواهی، نقد و بررسی قالبهای طراحی شده توسط کاربران P30World ◄

neopersia
24-09-2010, 17:46
سلام

به درخواست دوستان این تاپیک رو ایجاد کردم تا محلی باشه برای ارائه قالبهایی که طراحی کردید و بحث و تبادل نظر با سایر کاربران در مورد این قالبها.

فقط چند نکته رو در نظر داشته باشید:

1- این تاپیک به عنوان مرجع هست. برای هر قالب یک پست جدا در این تاپیک ایجاد کنید که شامل یک تصویر کوچک از قالب، آدرس صفحه ای که قالب آپلود شده (یا لینک دانلود قالب)، لینک تاپیک اختصاصی قالب (بند 2) و احتمالاً سایر توضیحات اولیه باشه که لازم میدونید در مورد قالب ارائه کنید.

2- به منظور جلوگیری از تداخل پستها در بررسی قالبها، برای هر قالب یک تاپیک اختصاصی ایجاد کنید تا بحثهای مربوط به قالب در اون انجام بشه و آدرس تاپیک رو در پست اولیه قالب در تاپیک مرجع به همراه توضیحات قالب وارد کنید.

3- سعی کنید محتوای قالب مناسب باشه! به هیچ عنوان از محتوای تبلیغاتی یا چیزی که خلاف قوانین انجمن هست در قالب استفاده نکنید.

4- در این تاپیک از ارسال پستهای متفرقه خودداری کنید (پستهایی که برای معرفی قالب نباشه حذف خواهند شد)

5- قالب حتماً نیاز نیست کامل شده باشه اما حداقل باید در حدی باشه که بشه در موردش بحث کرد! یعنی کلیات قالب باید آماده شده باشه بعد برای بهینه سازی و رفع اشکالات در این تاپیک مطرح بشه.

فعلن با همین موارد شروع کنیم تا بر اساس استقبالی که از این تاپیک میشه تصمیمات آتی گرفته بشه :)

Aref_2008
24-09-2010, 18:26
سلام

میشه طراح های نیم کاره رو گذاشت؟

من که خیلی مبتدی هستم و طرحام زشت و نیم کارست اشکال نداره؟

Bill Gates
24-09-2010, 18:40
سلام
میشه طراح های نیم کاره رو گذاشت؟
من که خیلی مبتدی هستم و طرحام زشت و نیم کارست اشکال نداره؟

سلام

سعی کنید قالب های که کامل شدن رو قرار بدین تا کاربران بتوانند کاملا مورد بررسی قرار دهند .
قالب های نیمه کاره شما میتونید طرح کامل را در اینجا معرفی کنید و برای تکمیل در تاپیک جداگانه ای که برای بحث و تبادل نظر مربوط به قالب خودتان ساخته اید ادامه دهید .

------------------------------------------
پاسخ این سوال به پست اول اضافه میشود .
------------------------------------------

»

4- در این تاپیک از ارسال پستهای متفرقه خودداری کنید (پستهایی که برای معرفی قالب نباشه حذف خواهند شد)

neopersia
24-09-2010, 18:41
شما همین الان بند 4 رو زیر پا گذاشتید :دی
اما خوب شروع کار تاپیک هست و پیشنهادات پذیرفته میشه. پستهای اضافی رو بعداً حذف میکنم

آره اینجا که قرار نیست محل دانلود قالب بشه! میتونیم قالب هایی رو که طراحی کردیم یا در حال طراحیشون هستیم بزاریم تا اگر اشکالی داره یا بهینه سازی نیاز داره با نظرات بقیه برطرف کنیم. یا اینکه قالب رو تکمیل کردیم و میخوایم ببینیم نظر بقیه چیه اینجا معرفیش میکنیم

** ویرایش
بند 5 اضافه شد

neopersia
09-10-2010, 15:31
خوب بعد از گذشت یکی دو هفته این تاپیک از حالت بتا به آلفا تنزل پیدا کرد :دی (رفع پین شد!)
در صورت لزوم دوباره پینش میکنم اما فعلاً بیخودی اون بالا چسبیده!

Bill Gates
09-10-2010, 15:46
سلام

یعنی کسی نیست اینجا قالبی بزاره برای بررسی؟ :دی داریوش بابا خودت را بنما :دی

تشکر//