sopack
24-09-2010, 13:33
سلام دوستان!:40:
راستش من دنبال یه گوشی میگردم که مخصوصا قابلیت های زیر را داشته باشه تا منو بتونه ارضا کنه!:31: این قابلیت ها به شرح ذیل میباشند(چقدر ادبی شد!:2:)
1-GPS و AGPS البته کاملا رایگان (بدون محدودیت 30 روزه) و همچنین کارایی و جزییات بالا:3:
2-پشتیبانی از Wi-Fi(اینترنت بیسیم) + :biggrin:EDGE
3-گرچه میدونم پروژه ی 3Gدر ایران حالا حالا ها عملی نمیشه، ولی دوست دارم این قابلیت رو هم داشته باشه.
** راستی کسی میدونه HSCSD و ... به چه دردی میخورند؟ فکر نکنم توی ایران ساپورت بشن، درسته؟:13:
4-دوربین خوب .حتما حتما دارای فلاش قوی برای عکس در شب و فوکوس اتوماتیک
5-فوق العاده مهم!: کیفیت صدا و تصویر عالی:8:. البته انتظار ندارم با رنج قیمتهای ارزون(مثلا 100-300 تومن) صفحه نمایش خیلی توپی داشته باشه، ولی میخام از لحاظ پخش انواع فایل و امکانات multimedia واقعا عالی باشه.
6-کاربرپسند بودن محیط کاربری:20:
7-هنگ نکردن:19:
8-باتری با طول عمر بالا(چون زیاد موسیقی گوش میدهم)
9-دکمه های خوش دست و ظاهر شیک:11:
دوستان ببخشید سرتون رو درد آوردم، میشه به من مشاوره بدهید؟
ممنونتون
راستش من دنبال یه گوشی میگردم که مخصوصا قابلیت های زیر را داشته باشه تا منو بتونه ارضا کنه!:31: این قابلیت ها به شرح ذیل میباشند(چقدر ادبی شد!:2:)
1-GPS و AGPS البته کاملا رایگان (بدون محدودیت 30 روزه) و همچنین کارایی و جزییات بالا:3:
2-پشتیبانی از Wi-Fi(اینترنت بیسیم) + :biggrin:EDGE
3-گرچه میدونم پروژه ی 3Gدر ایران حالا حالا ها عملی نمیشه، ولی دوست دارم این قابلیت رو هم داشته باشه.
** راستی کسی میدونه HSCSD و ... به چه دردی میخورند؟ فکر نکنم توی ایران ساپورت بشن، درسته؟:13:
4-دوربین خوب .حتما حتما دارای فلاش قوی برای عکس در شب و فوکوس اتوماتیک
5-فوق العاده مهم!: کیفیت صدا و تصویر عالی:8:. البته انتظار ندارم با رنج قیمتهای ارزون(مثلا 100-300 تومن) صفحه نمایش خیلی توپی داشته باشه، ولی میخام از لحاظ پخش انواع فایل و امکانات multimedia واقعا عالی باشه.
6-کاربرپسند بودن محیط کاربری:20:
7-هنگ نکردن:19:
8-باتری با طول عمر بالا(چون زیاد موسیقی گوش میدهم)
9-دکمه های خوش دست و ظاهر شیک:11:
دوستان ببخشید سرتون رو درد آوردم، میشه به من مشاوره بدهید؟
ممنونتون