ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل دیفیس شدن وبسایتها و shell

payam20
24-09-2010, 11:28
با سلام خدمت دوستان

متاسفانه تعدادی از سایتهای بنده که همگی روی یه سرور و هاست بودن توسط یه تیم مصری.... و ID : MeGo با شعار

No iran,No.ir
aNa Muslim

دیفیس شدن
یه نگاه که به zone-h انداختم دیدم چندتا سایت دیگه رو هم که همه روی همون سرور (caro) بودن دیفیس کرده و این روند رو داره ادامه میده
شروعش هم از سایتهای من بوده

با FTP ایندکس ها رو جایگزین کردم، ولی وقتی ایندکس Html اون رو از دایرکتوری وردپرس پاک کردم دیدم صفحه سبز رنگ rootshell به جای وردپرس ظاهرشد. در ضمن پسورد ادمین وردپرس هم عوض شده بود که ریستش کردم. اونطور که فهمیدم shell گرفته شده. یه دایرکتوری 777 پیدا کردم که ناآشنا بود و هرچی سعی کردم پاکش کنم پاک نشد. یه .htaccess با محتوای:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهش تزریق کردم تا shell رو غیرفعال کنه. ولی متاسفانه کل سایتهای اون سرور با ارور unavailable مواجه شد.

در ضمن این طور که معلومه یه .htaccess هم جدیدا خود هکر ریخته تو روت دایرکتوری که باعث شده کلا اون هاست ارور 404 بده
شرکت پشتیبان به خاطر اینکه جمعه هست تو دسترس نیست.
راه حل واسه این جور مواقع چیه؟

ممنون

neopersia
24-09-2010, 20:51
نمیدونم این هاستهای ایرانی تا کی باید از اینطریق هـک بشن!! اگر یه suphp توی سرور نصب کنن دیگه نیازی به هیچ دایرکتوری با پرمیشن 777 باقی نمیمونه!

مشکل شما باید از ریشه حل بشه. یعنی پشتیبانی هاست باید اول همه هاست رو چک کنه که چیزی از برنامه های هکر باقی نمونده باشه!

سایتهای شما هم باید توسط کسی که سررشته داره بررسی بشن چون الان احتمالاً هکر راه خودشو برای استفاده از اطلاعات شما باز کرده و اگر فقط ظاهر قضیه رو حل کنید چیزی حل نمیشه!

به نظر من فعلن سایتها رو داون کنید تا وقتی که دقیقاً بهشون رسیدگی بشه
اگر هم بک آپ داشته باشید که کارتون راحتتره. میتونید همه اطلاعات رو حذف کنید و به جاش بک آپ رو برگردونید

Bill Gates
24-09-2010, 23:37
سلام

اگر توی هاست شما شل.php وجود داره ریشه برمیگرده به شما ...
چون معمولا هکر های سرور از ضعف سطح دسترسی به فولدر های دیگر سایت ها روی سرور استفاده میکنند ...

یعنی من میام توی سایت A شل آپلود میکنم و متاسفانه به خاطر ضعف مدیریت و امنیتی درایو مربوط به ذخیره سازی اطلاعات دیگر سایت ها کامل در دسترس من هستند و براحتی Mass Deface میکنم تمام سرورِ رو .

به گفته نئوپرشیا شما باید با مسئولین هاست ( سرور ) تماس بگیرین تا اونها پیگیر قضیه باشند .

نمیدونم این هاستهای ایرانی تا کی باید از اینطریق هـک بشن!! اگر یه suphp توی سرور نصب کنن دیگه نیازی به هیچ دایرکتوری با پرمیشن 777 باقی نمیمونه!

ه---ایران هم مدت های پیش چندتا از سروراش به خاطر همین مسئله زده شد !! جالب اینجاست چندتاش خودی بوده ! یعنی خوده طرف هاست داشته تفریحی رفته چک کنه زد ! (حالا کی بوده ؟ :27:)

payam20
28-09-2010, 01:50
خیلی ممنون بابت جواب ها
ظاهرا روی سرور suphp بوده و این اتفاق افتاده
سرور کاری نتونست بکنه...
متاسفانه بک آپ 15 روز پیش هم خراب بود و کار نکرد. فعلا ایندکس سایت های استاتیک رو تعویض کردم.
مشکل فقط یکی از سایتهاست که وردپرس هستش و با زدن آدرسش صفحه سبز شل ظاهر میشه.
به نظر شما اگه دیتابیس وردپرس رو به همراه بقیه سایتهای استاتیک رو سیستم داشته باشم و بخوام که اکانت من روی سرور terminate بشه و بعدا دوباره همه رو آپ کنم مشکل (جدای از ضعف امنیتی) به طور موقت و تا جابجایی از روی این سرور حل میشه؟
شل که ربطی به آلوده بودن دیتابیس نمیتونه داشته باشه؟

در ضمن برای
1- بک آپ گرفتن از اکانت های ایمیل دومین های مختلف روی این هاست و تنظیماتشون
2- بک آپ گرفتن از تنظیمات هاست
چه کاری میشه انجام داد؟

ممنون

payam20
28-09-2010, 02:37
راستی بعد از هـــک پسورد سایت وردپرسی عوض شده بود. این میتونه نشونه آلودگی دیتابیس باشه؟
برای برگردوندن وردپرس باید اول نصبش کرد و بعد از phpmyadmin دیتابیس رو ایمپورت کرد؟

tabriz-info
28-09-2010, 02:55
خیلی ممنون بابت جواب ها
ظاهرا روی سرور suphp بوده و این اتفاق افتاده
سرور کاری نتونست بکنه...
متاسفانه بک آپ 15 روز پیش هم خراب بود و کار نکرد. فعلا ایندکس سایت های استاتیک رو تعویض کردم.
مشکل فقط یکی از سایتهاست که وردپرس هستش و با زدن آدرسش صفحه سبز شل ظاهر میشه.
به نظر شما اگه دیتابیس وردپرس رو به همراه بقیه سایتهای استاتیک رو سیستم داشته باشم و بخوام که اکانت من روی سرور terminate بشه و بعدا دوباره همه رو آپ کنم مشکل (جدای از ضعف امنیتی) به طور موقت و تا جابجایی از روی این سرور حل میشه؟
شل که ربطی به آلوده بودن دیتابیس نمیتونه داشته باشه؟

در ضمن برای
1- بک آپ گرفتن از اکانت های ایمیل دومین های مختلف روی این هاست و تنظیماتشون
2- بک آپ گرفتن از تنظیمات هاست
چه کاری میشه انجام داد؟

ممنون

به نظر من هم شما اول بايد راه نفوذ رو پيدا كنيد

ممكنه شل از طريق نصب اكستنشن يا اصلا تزريق به ديتابيس ايجاد شده

قبل از هر كاري مطمئن بشيد از كجا باگ داشتيد

Bill Gates
28-09-2010, 19:21
به نظر من هم شما اول بايد راه نفوذ رو پيدا كنيد

ممكنه شل از طريق نصب اكستنشن يا اصلا تزريق به ديتابيس ايجاد شده

قبل از هر كاري مطمئن بشيد از كجا باگ داشتيد

کاملا تایید میکنم... بیشتر از اینکه در مورد اطلاعات فکر کنید در رابطه با روش نفوذ و مشکل سرور جستجو کنید .
چون هرکاری کنید نفوذکننده الان شمارو توی کنترل داره ... اول دست اون نفوذگر رو کوتاه کنید بعد به ادامه کارها فکر کنید

ممنون//

AmiReza_71
13-05-2013, 06:03
سلام چیکار کنیم این چت روم ها -- نشن پروفایل چت روم هم که باگ داشت حذفش کردیم . باید چه خطوصی رو به اضافه کنیم SQL Injection نشیم -

tabriz-info
06-07-2013, 17:25
سلام چیکار کنیم این چت روم ها -- نشن پروفایل چت روم هم که باگ داشت حذفش کردیم . باید چه خطوصی رو به اضافه کنیم SQL Injection نشیم -

خوب فرق میکنه

شما باید اول بدونید از کدوم متغیر یا ورودی اینجکت میشه بعد ببینید مشکلش چیه

یه راه نداره که فقط اونو انجام بدید مشکلتون حل بشه

MicrosoftH
17-07-2013, 11:11
با نرم افزار Acunetix وب سایتتون و اسکنی بکنید دقیقا مشخص میشه واستون باید چیکار کنید و چطوری انجکت کردن