ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این برنامه با چه زبانی نوشته شده؟

Squall Leonhart
24-09-2010, 08:47
میخوام بدونم این برنامه رو با چی نوشتن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تشخیص من این هست که با زبان C نوشته شده. این سورس کدش هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم خود برنامش هست :

این برنامه در اصل برای ویرایش عکس های داخل بازی های سگا - میکرو - سوپر نینتندو طراحی شده. برای اطلاعات بیشتر به لینک توی امضام مراجعه بکنین.
حالا من میخوام این برنامه رو یه جوری تغییر بدم تا بتونم باهاش یه عکس رو باز کنم و ویرایش کنم یه چیزی بشه شبیه Paint بعدش میخوام دوباره گسترشش بدم تا بتونه به جای اینکه یه عکس رو باز کنه، کدهای Hexadecimal اون عکس رو لود بکنه و بعدش با ویرایش اون عکس کدهای هگزادسیمال اون عکس رو تغییر بده. البته درسته که با ویرایش یه عکس کدهای هگزادسیمال اون عکس هم به طور اتوماتیک تغییر میکنه ولی مسئله اینجا هست که اگه خود عکس داخل یه فایل دیگه جاسازی شده باشه و به حالت عادی نشه اون عکس رو توی ویندوز باز کرد تنها راهش این هست که این فایل رو (که یه فایل bin هست) با یه هگزا ادیتور باز کرد و بعد آدرس های آفست شروع و انتهای عکس رو پیدا کرد (که من قبلا این کار رو کردم و همیشه هم این دو تا آدرس آفست ثابت خواهد بود) بعدش این برنامه باید مقدار های هگزادسیمال این محدوده رو لود بکنه و به صورت عکس نشون بشه تا بشه اون عکس رو ویرایش و ذخیره کرد. کسی میتونه کمکم کنه تا این برنامه رو این طوری تغییر بدم؟ یا حداقل بگه که برای تغییر این سورس کد باید کدوم چه زبانی رو دانلود کنم؟ اگه لینک هم بده که خیلی عالی میشه.

ممنون

!Plus
24-09-2010, 11:30
زباني كه اين برنامه باهاش نوشته شده ++C ه... و تو محيط مجتمع Borland C++ Builder هم نوشته شده...!؟!

اضافه كردن قابليت نقاشي... به اين برنامه هم به اين سادگي ها نيست... مخصوصاً كه پسوند فايل bin هستش...!؟!

چون شما از كجا مي دونيد كه اطلاعات چه جوري تو فايل ذخيره ميشن...؟!؟!

ولي.. حتماً واسه ويرايش اين فايل ها نرم افزاري وجود داره...! (هموني كه خود اين فايل ها رو باهاش ايجاد كردن...!)

موفق باشيد...!؟!

Squall Leonhart
24-09-2010, 14:20
زباني كه اين برنامه باهاش نوشته شده ++C ه... و تو محيط مجتمع Borland C++ Builder هم نوشته شده...!؟!

اضافه كردن قابليت نقاشي... به اين برنامه هم به اين سادگي ها نيست... مخصوصاً كه پسوند فايل bin هستش...!؟!

چون شما از كجا مي دونيد كه اطلاعات چه جوري تو فايل ذخيره ميشن...؟!؟!

ولي.. حتماً واسه ويرايش اين فايل ها نرم افزاري وجود داره...! (هموني كه خود اين فايل ها رو باهاش ايجاد كردن...!)

موفق باشيد...!؟!

من میتونم مستقیم اون عکس مورد نظرم رو با برنامه هگزا ادیتور ویرایش کنم. یعنی دقیقا میدونم برای ویرایش اون عکس باید مقدار کدوم آدرس آفست ها رو تغییر بدم فقط این کار زمان بر هست چون باید بایت به بایت این کار رو انجام بدم و هر دفعه باید چک بکنم ببینم اون طوری که میخواستم ویرایش شده یا نه!
در نتیجه من به یه ویرایش گر نیاز دارم که این مقدار ها رو به صورت عکس نشون بده تا با ویرایش اون عکس، تغییرات روی آفست های از قبل مشخص، به طور اتوماتیک اعمال بشه.
این برنامه که سورسش هم وجود داره خیلی نزدیک به چیزی هست که من لازم دارم. فقط مشکلی که داره این هست که نمیتونه فایل های Bin رو لود و ویرایش بکنه و فقط مخصوص ویرایش فایل های میکرو - سگا و سوپر نینتندو هست.

!Plus
24-09-2010, 15:03
به نظر من بهترين راه اينه كه خودتون يه دونه برنامه ويرايشگر بنويسيد...!؟!

حتي با ويژوال بيسيك هم مي تونيد بنويسيدش...!؟! برنامه نويسي بلديد...؟!؟!

اگه يه سري اطلاعات كامل از فايل هاي bin به من بديد... شايد بتونم كمكتون كنم...!؟!

خيلي كار سختي نيست...!؟!

موفق باشيد...!؟!

Squall Leonhart
24-09-2010, 19:49
به نظر من بهترين راه اينه كه خودتون يه دونه برنامه ويرايشگر بنويسيد...!؟!

حتي با ويژوال بيسيك هم مي تونيد بنويسيدش...!؟! برنامه نويسي بلديد...؟!؟!

اگه يه سري اطلاعات كامل از فايل هاي bin به من بديد... شايد بتونم كمكتون كنم...!؟!

خيلي كار سختي نيست...!؟!

موفق باشيد...!؟!

برنامه نویسی با VB6 رو بلدم ولی فقط در حد برنامه های محاسباتی مانند عدد اول - ماشین حساب - صعودی نزولی - معکوس عدد و …

اگه بتونی واسه این یه برنامه نمونه واسم بنویسی میتونم بر اساس اون چیزی رو که میخوام رو درست کنم :

یه فایل Bin درست کن. با یه برنامه هگزا ادیتور بازش کن توش چهار بایت اطلاعات بزن. هر بایت در مبنای هگزادسیمال خواهد بود. مثلا بزن FF 00 00 FF
حالا با VB6 یه برنامه بنویس که بتونه این فایل رو اجرا بکنه و به ازای هر بایت یه پیکسل رنگی ایجاد بکنه به طوری که برای مقدار 00 یه پیکسل سفید بندازه و به جای مقدار FF یه پیکسل سیاه بندازه.
در نتیجه با لود شدن یه فایل بین با مقدار چهار بایت FF 00 00 FF چیزی که توی این برنامه به نمایش باید در بیاد :

سیاه سفید سفید سیاه

بعد اینکه من بتونم این سیاه و سفید ها رو خودم عوش کنم مثلا با کیلک روی یه پیکسل رنگش بین سیاه و سفید سوئیچ بکنه.

اگه یه کم راهنمایی در مورد دستورات و توابعی که باید استفاده کنم بکنی شاید بتونم خودم بنویسم. مثلا با چه دستوری باید بگم که این خروجی رو در یافت کن و مقادیر هگزادسیمالش رو بخون؟

!Plus
25-09-2010, 20:52
تا اينجاش كه زياد سخت نيست...!؟!

اول بايد فايل رو به صورت باينري بازش كنيد...!؟!

بعد اطلاعاتش رو بريزيد تو حافظه... مثلاً يه آرايه از نوع بايت...

حالا مشكل اينجاست كه از كجا بايد بفهميد كه هر سطر از عكس... چند بايت ه...!؟! چون اگه بخوايد اينجوري همه بايت ها ي فايل رو تو يه آرايه ذخيره كنيد... همه بايت ها پشت سر هم ذخيره ميشن...!؟! و موقع رسم كردنش... عكستون ميشه يه خط كه نقطه هاي سياه و سفيد روشه...!؟!

تا انيجا برنامه... ميشه اين...!؟! :

يه فايل به اسم 000 تو درايو C كامپيوترتون درست كنيد... و توش... سه چهار بايت اطلاعات بذاريد...!؟!

بعد هم برنامه رو اجرا كنيد... و نتيجه ش رو مشاهده كنيد...!؟!

راستي... بايت هاي رنگي رو چه جوري مي خوايد مشخص كنيد...!؟!