ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز نشدن فلش مموری SliconPower

Moh3en_f1
24-09-2010, 08:21
با سلام

من یه فلش 4 گیگابایتی SliconPower دارم و ازش تا دیروز استفاده میکردم دیروز وقتی فلشم رو زدم فلش رو بالا نیاورد چراغ فلش روشن میشه ولی چشمک نمیزنه بعد یه درایو خالی هم میاره وقتی روش کلیک میکنی میکه درایو رو وارد کنید

اول فکر کردم مشکل از سیستم منه ولی روی چند تا سیستم دیگه هم امتحان کردم ولی باز هم همونطوری شد

من حدود 3 گیگ تو این فلش اطلاعات دارم اطلاعاتم خیلی واجبه برنامه ریکاوری هم نمیتونه کاری بکنه چون فلش اصلا بالا نمیاد

حالا من باید چی کار کنم ؟

تو رو خدا اگه راهی رو بلدین بگین من امتحان کنم اطلاعات این فلش خیلی خیلی خیلی برام مهمه

چند تابیک هم با این موضوع پیدا کردم ولی تو همشون جوابی نداده بودن و خلاصه مشکل حل نشده بود امیدوارم اینجا مشکل حل بشه

با تشکر

Perpetual
24-09-2010, 09:13
دوست عزیز نمیخوام نا امیدتون کنم ولی اگه فلشتون درست بشه با فرمت از طریق نرم افزارهای خاصی درست میشه که در اون صورت اطلاعاتتون از دست میره.
در این صورت اگر اطلاعاتتون عکس بیا فایل های کوچیک در حد 20 تا 30 مگ باشن با برنامه های ریکاوری برمیگردن.

Moh3en_f1
24-09-2010, 13:40
دوست من از بابت پاسختون خیلی ممنونم حالا شما میگید چطوری درست میشه ؟ بعد من با ریکاوری یه کاریش میکنم مشکل اینه که فلش رو به هیچ عنوان نمیشناسه!!!!!!!!!

Perpetual
24-09-2010, 16:47
دوست من از بابت پاسختون خیلی ممنونم حالا شما میگید چطوری درست میشه ؟ بعد من با ریکاوری یه کاریش میکنم مشکل اینه که فلش رو به هیچ عنوان نمیشناسه!!!!!!!!!
شما گفتید که هر وقت روی آیکونش دوبار کلیک می کنید insert disk میده دیگه ، درسته؟؟
خوب این نرم افزار که تقریبا 2 مگ هست رو دانلود کن و فلشت رو باهاش با فرمت fat 32 فرمت کن.
جواب رو به من بده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد:

Moh3en_f1
25-09-2010, 08:43
شما گفتید که هر وقت روی آیکونش دوبار کلیک می کنید insert disk میده دیگه ، درسته؟؟
خوب این نرم افزار که تقریبا 2 مگ هست رو دانلود کن و فلشت رو باهاش با فرمت fat 32 فرمت کن.
جواب رو به من بده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد:

مرسی دوست گلم

ولی بازم نشد همون ارورری میده که وقتی با خود ویندوز میخوای فرمت کنی میده

میدونی مشکل چیه این که فلش رو میزنی ویندوز تشخیص میده یه چیزی بهش وصل شده ولی باز نمیمکنه یعنی انگار هیچ چیزی وصل نشده چطور وقتی یه رم ریدر خالی به سیستم نصب میکنه همه درایوهاش رو میاره ولی همش خالین اینم همینجوری شده وقتی هم روش کلیک میکنی میگه Pelase Insert Disk Intro Drive h

ممنونم

sajad-tnt
25-09-2010, 09:06
سلام دوست من.
چرا SliconPower خریدی ؟!(آشغالترین برند فلشی که تو عمرم دیدم:31:!)
راههای زیادی برای درست کردن مشکل شما وجود داره یکی از راه ها هم اینه که فلش رو به USB کامپیوترت بزنی بعد سی دی ویندوز رو هم درون دستگاه قرار بدی و بعد فکر کنید میخواهی ویندوز نصب کنی تا قسمت پارتیشن بندی و فرمت هارد جلو برو بعد فلشت رو یه بار پاک و بعد دوباره بسازش.
اگه مشکل حل شد بهم خبر بده.
(البته فکر کنم با این روش دیگه نمیتونی فلشت رو ریکاوری کنی:31:.)
موفق باشی.:40:

Moh3en_f1
30-09-2010, 19:26
سلام دوست من.
چرا SliconPower خریدی ؟!(آشغالترین برند فلشی که تو عمرم دیدم:31:!)
راههای زیادی برای درست کردن مشکل شما وجود داره یکی از راه ها هم اینه که فلش رو به USB کامپیوترت بزنی بعد سی دی ویندوز رو هم درون دستگاه قرار بدی و بعد فکر کنید میخواهی ویندوز نصب کنی تا قسمت پارتیشن بندی و فرمت هارد جلو برو بعد فلشت رو یه بار پاک و بعد دوباره بسازش.
اگه مشکل حل شد بهم خبر بده.
(البته فکر کنم با این روش دیگه نمیتونی فلشت رو ریکاوری کنی:31:.)
موفق باشی.:40:

سلام دوست من :11:

من با این روش هم که شما گفتین امتحان کردم بازم درست نشد در ضمن میخوام اگه راهی هست اطلاعاتم هم برگرده وگرنه فلش برام مهم نیست زیاد

خواهش میکنم اگه راهی چیزی هست دریغ نکنید

خیلی برام مهمه :41:

ممنونم :40:

joe_satriani
30-09-2010, 21:09
با سلام
دوست عزيزم به پست زير مراجعه كن و بعد با نرم افزارهايي كه اونجا معرفي شده فلش رو فرمت كه همينطور كه گفتي لازم نيست اطلاعاتش

موفق باشيد.

Moh3en_f1
07-10-2010, 18:40
سلام دوست من

نرم افزارهای جالبی بودن خيلی ممنونم که وقت گذاشتيد ولی باز مشکل من حل نشد و من کماکان نه فلشم رو دارم و نه اطلاعاتش رو ...
تو رو خدا هر کی هر راهی بلده بگه من امتحان کنم اطلاعات خيلی خيلی خيلی خيلی مهمی توش دارم ...

ممنون و متشکر

Moh3en_f1
26-10-2010, 10:55
سلام
خیلی وقته از این موضوع میگذره هنوز مشکل من حل نشده من به امید این که یه روز اطلاعاتم برگرده هنوز فلشم رو نگه داشتم
ایا کسی نیست که مرا یاری کند ؟

najmeh_t
10-11-2012, 13:20
سلام
خیلی وقته از این موضوع میگذره هنوز مشکل من حل نشده من به امید این که یه روز اطلاعاتم برگرده هنوز فلشم رو نگه داشتم
ایا کسی نیست که مرا یاری کند ؟

-----------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این صفحه یه نگاه بندازین

SuffEr
08-12-2012, 19:17
-----------------------------------------------------------------
به این صفحه یه نگاه بندازین
منم این مشکل رو دارم. راه حلی نیست ؟ وقتی فلش رو به سیستم وصل میکنم و رو درایوش کلیک میکنم این پیغامو میده (please insert a disk into removable disk (i
راه حلی داره ؟؟؟؟؟

Baghche
14-12-2012, 13:49
الهی من فداتون بشم که با این مشکل دست و پنجه نرم می کنید.
این راه حل امتحان کنید بد نیست.البته برای نجات دادن اطلاعات. سیستم عامل اوبونتو نصب کنید (البته می تونید از روی CDهم اجرا کنید) و بعد از بالا اومدن اوبونتو وارد فلش مموری تون بشید.به امید خدا جواب میده.
نکته: از ابتدای کار یعنی زمانی که می خواهید سیستم رو روشن کنید فلش مموری تون رو به سیستم متصل کنید
بنده را از نتیجه بیخبر نگذارید.

pedram_ashena
18-07-2013, 01:36
چون خود من هم درگیر این مشکل بودم جواب میدهم تا سایرین هم با سرچ این تاپیک را پیدا کنند

اگر مشکل از ویروسی شدن باشد با یه سیستم عامل به غیر از ویندوز مشکل حل میشود و به اطلاعات فلش دسترسی پیدا میکنید

مثلا رم دوربین من با پی سی باز نمیشه ولی با کابل و از روی خود دوربین اطلاعات قابل دسترسه

بسته نرم افزاری Multi Flash Kit هم بد نیست

t12000
25-07-2013, 10:31
تعمیرات فلش مموری