ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اتصال به شبکه توسط کابل در xps 1340

Boushvek
24-09-2010, 00:18
با سلام خدمت اساتید
الآن در حدود چند ماه هست که در اتصال به شبکه و اینترنت از طریق کابل مشکل داره لپ تاپم (Dell Studio XPS 1340) و همه کارامو با وایرلس راه اندختم
سیستم عامل لپ تاپ ویندوز 7 پروفشنال هستش... بعد عیب یابی این پیغام رو میده ویندوز:
local area connection doesn't have a valid ip configuration
بعد تو قسمت راهنما میگه که آداپتر رو ریست کن و کابل رو بکش بیرون دویاره بزن
همه ی این کارها رو کردم حتی کارت شبکه رو آن اینستال و دیزیبل کردم و دوباره با درایور آپدیت شده نصب کرده ام هنوز هم همین مشکل رو دارم... به هیچ صراطی مستقیم نیست :(
اینو هم بگم که به نظر خودم بعد نصب آنتی ویروس آویرا پرمیوم سکوریتی دچار این مشکل شدم... البته حدس میزنم که اینطور باشه چون اونطور که یادمه بعد نصب این آنتی ویروس بود که این مشکل هم نمایان شد.. تو بخش فایروال این آنتی ویروس هم چیز خاصی نتونستم پیدا کنم... با نصب دوباره ویندوز هم مخالفم چون کلی نرم افزار و کلی کارای دیگه رو باید دوبازه انجام بدم که اصلن به صرفه نیست
خواهشن کمک کنید خیلی لنگ این کارم :)

H@mid-Vista
24-09-2010, 13:38
خوب شما به چه نوع شبكه ای متصل میشوید؟
ممكنه شبكه شما دی ان اس نیاز داشته باشه؟
مشكل به تنظیمات شبكه برمیگرده نه به درایور و ...

Boushvek
24-09-2010, 15:44
خوب شما به چه نوع شبكه ای متصل میشوید؟
ممكنه شبكه شما دی ان اس نیاز داشته باشه؟
مشكل به تنظیمات شبكه برمیگرده نه به درایور و ...

از طریق سایت دانشگاه و همچنین از طریق adsl منزل
برای هردو هم همین ارور رو میده
راستش از دی ان اس هم چیزی نمیدونم
برم یک سرچی بزنم ببینم دی ان اس چیه
تو سایت‌های انگلیسی هم چیز خاصی ننوشته به جز اینکه یکی از سرویس های سیستم رو غیر فعال کنی که اون سرویس هم تو سیستم من وجود نداره... اسم سرویس هم bonjour dns و هم چین چیزی بود که اگه غیر فعال بکنی درست میشه ولی من این سرویس رو ندارم

H@mid-Vista
24-09-2010, 18:10
سرویس بنجور مال اپل هست و روی پی سی ها معمولا نیست.

gandoulf
11-06-2011, 10:23
با سلام خدمت اساتید
الآن در حدود چند ماه هست که در اتصال به شبکه و اینترنت از طریق کابل مشکل داره لپ تاپم (Dell Studio XPS 1340) و همه کارامو با وایرلس راه اندختم
سیستم عامل لپ تاپ ویندوز 7 پروفشنال هستش... بعد عیب یابی این پیغام رو میده ویندوز:
local area connection doesn't have a valid ip configuration
بعد تو قسمت راهنما میگه که آداپتر رو ریست کن و کابل رو بکش بیرون دویاره بزن
همه ی این کارها رو کردم حتی کارت شبکه رو آن اینستال و دیزیبل کردم و دوباره با درایور آپدیت شده نصب کرده ام هنوز هم همین مشکل رو دارم... به هیچ صراطی مستقیم نیست :(
:)
بچه ها مشکل من هم همینه تو یه سیستم ویندوز اکس پی دارم تو یکی دیگه ویندوز 7 ، آقا شبکه چند ماهی سالم بود و با خوشی خوبی کار میکرد تا اینکه یه روز ویندوز 7 درایورهای اکس پی رو نخوند ، حالا اینجا هم که کارگاه هست و من بدجور به شبکه احتیاج دارم ببینید از اکس پی به ویندوز 7 خوب کار میکنه ولی برعکسش اصلا شناسایی نمیکنه
من مجبورم اطلاعات و از سیستم اکس پی بریزم تو یوزر ویندوز 7 و یک مرحله رو باید توی چندین مرحله انجام بدم
( اینترنت بین دو سیستم share هست و آی پی روی اتوماتیک هست )
خیلی سختمه ، اگر توی خونه بودم غمم نبود:45:

بچه ها و بزرگای شبکه کمکم کنید
آقا هر کی حلش کنه دعاش میکنم