مشاهده نسخه کامل
: یه سئوال برایه جواب فوری.
با سلام ایا نرم افزاری هست که هر چی از اینترنت با اجازه یا بی اجازه وارده سیستم میشه رو بتونه پاک کنه. ممنون از راهنماییتون .مرسی. :11:
joe_satriani
23-09-2010, 23:27
با سلام
يعني چطوري؟
ببينيد مثلا يه نرم افزار هست واسه اينكه هر چي كاري روي ويندوز انجام بشه؟ اعم از فايل از اينترنت ريخته شه از روي فلش و هر چيزي ديگه ، بلافاصله بعد از ريستارت كردن ويندوز بر ميگرده به حالت اولش
اسم نرم افزارش هم ديپ فيريز هست ، فكر ميكنم منظور شما هم همينطور نرم افزاري باشه
ميتونيد توي انجمن درخواست نرم افزار بگرديد و درخواست هم بديد
موفق باشيد.
با سلام
يعني چطوري؟
ببينيد مثلا يه نرم افزار هست واسه اينكه هر چي كاري روي ويندوز انجام بشه؟ اعم از فايل از اينترنت ريخته شه از روي فلش و هر چيزي ديگه ، بلافاصله بعد از ريستارت كردن ويندوز بر ميگرده به حالت اولش
اسم نرم افزارش هم ديپ فيريز هست ، فكر ميكنم منظور شما هم همينطور نرم افزاري باشه
ميتونيد توي انجمن درخواست نرم افزار بگرديد و درخواست هم بديد
موفق باشيد.
ممنون از راهنماییتون در اصل مشکل من اینه که به یک سایت نمیتونم وارد شم چون بن شده ام وقتی هم ای پیمو عوض میکنم توسط یه نرم افزار بازم نمیتونم وارد بشم ولی وقتی ویندوزو عوض میکنم وارد میشم پس معلومه موقع ورود یه فایلی چیزی میفرستن تویه سیستم که بوسیله اون شناسایی میشم و جلویه ورودمو میگیرن که با تعویض ویندوز اون فایل یا هر چی پاک میشه و من دوباره وارده سایت میشم خواهش میکنم راهنمایی کنین ممنونم.:11:
سلام این نرم افزارو که گفتین دانلود کردم فقط طرزه کارشو بلد نیستم و ایا ایکنش کنار ساعت باشه مفهومش اینه که برنامه فعاله؟ برایه غیرع فعال کدنش چیکار باید کرد و چه نشونه ای داره که بفهمم غیر فعاله ممنون.
joe_satriani
24-09-2010, 11:27
با سلام
اونا يه سري كوكي رو توي سيستم شما ميفرستن كه كوكي هاتون رو هم ميتونيد پاك كنيد
به مرورگرتون بريد و به منوي option بريد
سپس كوكي ها رو پاك كنيد و دوباره امتحان كنيد
----
براي كار با نرم افزار هم يه پسورد داره كه ميتونيد با پسورد واردش بشيد و فعال يا غير فعالش كنيد
اما اين نرم افزار تمام كارهايي كه روي سيستم ذخيره كنيد رو بعد از ريستارت بر ميگردونه به حالت اول - بايد حواستون باشه پس كه فايل مهمي رو نگيريد و بعد ريست كنيد و از بين بره !!
موفق باشيد.
موفق باشيد.
با سلام
اونا يه سري كوكي رو توي سيستم شما ميفرستن كه كوكي هاتون رو هم ميتونيد پاك كنيد
به مرورگرتون بريد و به منوي option بريد
سپس كوكي ها رو پاك كنيد و دوباره امتحان كنيد
----
براي كار با نرم افزار هم يه پسورد داره كه ميتونيد با پسورد واردش بشيد و فعال يا غير فعالش كنيد
اما اين نرم افزار تمام كارهايي كه روي سيستم ذخيره كنيد رو بعد از ريستارت بر ميگردونه به حالت اول - بايد حواستون باشه پس كه فايل مهمي رو نگيريد و بعد ريست كنيد و از بين بره !!
موفق باشيد.
موفق باشيد.
خیلی ممنونم از راهنماییتون کوکیرو هم پاک میکنم بازم نمیتونم داخل سایت بشم فقط با فرمت کردنه درایو سی یا همون عوض کردنه ویندوز بازم میتونم داخل سایت بشم این فریز دیپ رو هم دانلود کردم ولی انگار نرم افزارش ایراد داره چون ایکن کناره ساعتو با شیفت و دبل کلیک میگیرم پسورد میخواد پسوردو میدم بهش هیچ صفحه ای باز نمیشه. حتما ایراد داره . یه بار دیگه باید از همین سایت خودمون دانلودش کنم شاید مشکلش حل بشه.:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.