مشاهده نسخه کامل
: هم زمان با دانشگاه رفتن می تونم برای کنکور سال بعدم بخونم؟
سلام به همه دوستان
من سال پیش پیش دانشگاهی بودم و امسال برای اولین بار کنکور دادم میتونم به جرئت بگم که بهترین معلم های تهران رو داشتمو خودمم خیلی خوب خوندم یعنی روی همه ی مطالب تسلط زیادی داشتم
و می خواستم مهندسی شیمی دانشگاه تهران یا امیر کبیر رو حتما قبول شم
ولی سر جلسه کنکور واقعا یهو استرس گرفتم خراب کردم خیلی هم خراب کردم :19::19:و رتبه جالبی نیاوردم:19::19:
و فزیک دانشگاه الزهرا قبول شدم :19::19:ولی سر کنکور ازاد حتی وقت هم اضافه اوردم خیلی خیلی برای من که خیلی کار کرده بودم واقعا راحت بود و انتخاب اولو مهندسی شیمی دانشگاه علوم تحقیقات تهران قبول شدم الان رفتم ازاد ثبت نام کردم و تصمیم گرفتم هم زمان با دانشگاه رفتن برای سال بعدم بخونم
می خواستم ببینم کسی تا حالا این کاررو انجام داده ؟
کلاس های دانشگاه هم 1 ماه دیگه شروع می شه اگه تو این 1ماه بخونم می تونم بعدش هم زمان با رفتن به دانشگاه خوندنمو ادامه بدم ؟
B a r a n
23-09-2010, 18:42
سلام
دوست عزیز
من تقریبا شرایط شما رو دارم یعنی هم باید آزاد برم و هم کنکور ...
ولی من این ترم رو نمیرم دانشگاه . قصدم اینه از ترم بعد که بهمن باشه برم . به اصرار خانواده البته . به خودم بود که اصلا نمی رفتم .
به نظر من با 2 ترم نمی تونی ... یعنی سخته . هم کلاس های دانشگاه و امتحاناتش و ... هم کنکور .
می تونی یک ترم بری . یک ترم هم مرخصی . اینجوری هم وقتت آزاد تر هست و هم اینکه دانشگاه رو داری .
فیزیک شبانه قبول شدین دیگه؟ چون روزانه محرومیت داره و نمی تونین سال دیگه کنکور بدین .
سلام
دوست عزیز
من تقریبا شرایط شما رو دارم یعنی هم باید آزاد برم و هم کنکور ...
ولی من این ترم رو نمیرم دانشگاه . قصدم اینه از ترم بعد که بهمن باشه برم . به اصرار خانواده البته . به خودم بود که اصلا نمی رفتم .
به نظر من با 2 ترم نمی تونی ... یعنی سخته . هم کلاس های دانشگاه و امتحاناتش و ... هم کنکور .
می تونی یک ترم بری . یک ترم هم مرخصی . اینجوری هم وقتت آزاد تر هست و هم اینکه دانشگاه رو داری .
فیزیک شبانه قبول شدین دیگه؟ چون روزانه محرومیت داره و نمی تونین سال دیگه کنکور بدین .
مرسی:10:
چون فزیک زیاد دوست نداشتم شبانه زدم که مشکلی برای سال بعد نداشته باشم.
خانواده ام نمی زارن که نرم یعنی مرخصی بگیرم
بابام دوست داره زود تر مدرک ام رو بگیرم برم پیشش مشغول به کار بشم
من واقها گیر کردم خواهش می کنم نظر تون رو بگید
majid.khaledi
23-09-2010, 19:39
سلام
بله میشه!
3 نفر از دوستان من که شبانه بودن این کارو کردن!حتی چون پسر بودن هم از نظر نظام وظیفه به مشکل نخوردن
2 تاشون 2 ترم رو هم کامل دانشگاه اومدن ولی همزمان درسای کنکور رو خوندن و بیشتر وقتشون رو درسای کنکور بود
دانشگاه هم سعی میکردن بالای 12 بگیرن که واحداشون قابل قبول باشه دانشگاهی که بعدا قبول میشن
اون نفر دیگه ترم 2 رو مرخصی گرفت ولی شهریه ثابت رو باید پرداخت میکرد
از نظر انصراف هم بعد قبولی میرین انصراف میدین
موفق باشین
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
اینم بگم واحد های دانشگاه آزاد یکم سخت قبول میشن از نظر دانشگاه های سراسری
خیلی هاش رو قبول ندارن
موفق باشین
سلام
بله میشه!
3 نفر از دوستان من که شبانه بودن این کارو کردن!حتی چون پسر بودن هم از نظر نظام وظیفه به مشکل نخوردن
2 تاشون 2 ترم رو هم کامل دانشگاه اومدن ولی همزمان درسای کنکور رو خوندن و بیشتر وقتشون رو درسای کنکور بود
دانشگاه هم سعی میکردن بالای 12 بگیرن که واحداشون قابل قبول باشه دانشگاهی که بعدا قبول میشن
اون نفر دیگه ترم 2 رو مرخصی گرفت ولی شهریه ثابت رو باید پرداخت میکرد
از نظر انصراف هم بعد قبولی میرین انصراف میدین
موفق باشین
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
خیلی هاش رو قبول ندارن
موفق باشین
ممنون از لطفتون
می تونم بپرسم شبانه چه رشته ی رو می خوندن ؟
و سال بعد نتیجه که می خواستن با توجه به اینکه دانشگاه هم می رفتن گرفتن؟
ehsaaaan
23-09-2010, 19:45
خیلی هاش رو قبول ندارن
موفق باشین
درسته:46:
غیر از دروس عمومی(مثل اندیشه اسلامی،انقلاب اسلامی،تاریخ اسلام و ...)دروس گذرونده شده در دانشگاه آزاد در دانشگاه های سراسری قابل معادلسازی نیستند.
majid.khaledi
23-09-2010, 19:49
ممنون از لطفتون
می تونم بپرسم شبانه چه رشته ی رو می خوندن ؟
و سال بعد نتیجه که می خواستن با توجه به اینکه دانشگاه هم می رفتن گرفتن؟
مهندسی شیمی گرایش طراحی فرایند میخوندیم
2 تاشون موفق شدن.یکیشون 1700 منطقه1 شد و علم وصنعت قبول شد همین رشته رو
یکیشون هم 3200 منطقه 2 شد و اراک قبول شد همین رشته رو ولی گرایش پلیمر
نفر دیگه هم همون رتبه پارسالش رو اورد متاسفانه
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
اون که 1700 شد 2 ترم رو هم دانشگاه اومد و اونی که 3200 شد 1 ترم اومد
مهندسی شیمی گرایش طراحی فرایند میخوندیم
2 تاشون موفق شدن.یکیشون 1700 منطقه1 شد و علم وصنعت قبول شد همین رشته رو
یکیشون هم 3200 منطقه 2 شد و اراک قبول شد همین رشته رو ولی گرایش پلیمر
نفر دیگه هم همون رتبه پارسالش رو اورد متاسفانه
ببخشید این 1700 منطقه 1 سال اول رتبش حدودا چند شد؟ ایشون همون کسی بودن که مرخصی گرفتن ؟
یا دانشگاه هم می رفتن؟
majid.khaledi
23-09-2010, 20:04
پارسال درصد های اختصاصیش بالا 60 بود همه.2 تا از عمومی ها رو منفی زده بود!14000 شده بود
بالا گفتم که این که 1700 شد 2 ترم هم دانشگاه اومد
پایه درسیش خیلی خوب بود.بد شانسی آورده بود
B a r a n
23-09-2010, 20:33
به نظر من کار اشتباهی کردی آزاد رو رفتی ... می تونستی شبانه بری ... که بعدا طبق گفته دوستان دروسی که گذروندی و مشابه بود رو تطبیق واحد می دادن .
حالا اشکالی نداره . خب 2 ترم رو برو . ولی خب فایده ای نداره . چون درس هائی که بخونی دانشگاهی مثل امیرکبیر یا تهران قبول نمی کنن .
اینو با اطمینان کامل بهت میگم . چون من پرسیدم ازشون .
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
حتی دروس عمومی رو قبول نمی کنن .
دانشگاه های دیگه رو نمی دونم . ولی من شریف - تهران - امیرکبیر پرسیدم .
t.sunami
23-09-2010, 21:35
به نظر من کار اشتباهی کردی آزاد رو رفتی ... می تونستی شبانه بری ... که بعدا طبق گفته دوستان دروسی که گذروندی و مشابه بود رو تطبیق واحد می دادن .
حالا اشکالی نداره . خب 2 ترم رو برو . ولی خب فایده ای نداره . چون درس هائی که بخونی دانشگاهی مثل امیرکبیر یا تهران قبول نمی کنن .
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
باران جان درست میگن.هیچ جوره واحد های ازاد قابل تطبیق نیست.منم مثل شما هستم ولی من 2 ترم رو کامل میرم .چون میخوام اگه سال بعد چیزی نشدم خداقل ازاد رو عقب نباشم:27:
به نظر من الان شما ، به خاطر اینکه احساس می کنید تو کنکور سراسری به حق خودتون نرسیدید الان یه جور احساس ناراحتی دارید از رفتن به دانشگاه آزاد ، و از طرفی یه حس یا بهتر بگم یه وسوسه در شما به وجود اومده که اگه کنکور سال بعد شرکت کنید حتما رتبه خیلی خوبی کسب می کنید. این یه جور مکانیسم روانی هست که مغز ما برایه جلوگیری از ایجاد حالت افسردگی ناشی از شکست به وجود میاره و تا حدی مفید هست ولی از طرفی مانع از این میشه که ما بتونیم منطقی و دور از احساس فکر کنیم.
یه مثال می زنم فکر کنم همه ما باهاش آشنا باشیم ، فرض کنید که شب امتحان پایان ترم هست و ما هیچی نخوندیم ، فرصت چندانی نداریم و احتمال قبولی تو امتحان کمه ( اما صفر نیست ) تو بعضی از افراد این حس پیش میاد که ولش کن ، کاری دیگه ار دستم بر نمیاد و فقط یه خورده بخونم که برگه سفید تحویل ندم. بعضی ها هم که سعی می کنن اصلا سر جلسه نرن و یه جوری غیبت کنن اما اگه از همه سوال کنی بهت می گن که عیبی نداره عوضش ترم دیگه همین درس رو از اول ترم انقدر حوب می خونم که بترکونم. و ترم دیگه همین آش هست و همین کاسه.........
در حالی که تو خیلی از موارد ممکنه که همون شب اگه یه خورده زحمت می کشیدن و 4 تا مطلب یاد می گرفتن در حد 10 نمره میوردن
حالا فرض کنید که کاری به معدل و اینا نداشته باشیم.
به نظر من شما هم دچار همین حس شدی که فکر می کنی حتما سال دیگه عالی می شی ( و ممکنه هم این طور باشه ، ممکنه هم نباشه ) ولی ممکنه این تصمیم شما بهترین تصمیم نباشه.
به نظر من شما الان نمی تونی تصمیم صحیح بگیری، باید بذاری یه چند ماهی از اعلان نتیجه بگذره ، تا اثر این حالتی که تو شما هست خنثی بشه و بتونی عاقلانه تصمیم بگیری.
شما ترم اول رو برو ، اگه خواستی ترم دوم رو مرخصی بگیر، چون دختری هم که مقررات مسخره نظام وظیفه رو نداری ، پس برایه کنکور سال دیگه هم ثبت نام کن ، درسهایی هم که تو ترم اول دانشگاه می خونی ( تخصصی ها )بهت خیلی کمک می کنه که مطالبی که برایه کنکور خوندی رو یادت نره ، یعنی برایه حفظ آمادگیت تلاش زیادی نمی خواد بکنی ( چون خودت می گی که درسها رو خوب خوندی) ، ترم اول هم سبک هست. هم اینکه تو خونه نیستی و روحیه ات عوض می شه و افسر ده نمی شی.
از طرفی شاید با یه ترم خوندن ، دیدن وضعیت علمی و آشنا شدن با رشته و بخصوص دوستایه جدید و هزار و یک مورد دیگه که الان نمیشه پیش بینی کرد به این نتیجه برسی که همین رشته رو ادامه بدی و بی خیال کنکور سال بعد بشی.
در کل به نظر من شما یکی دو ماه دیگه خودت می تونی تصمیم بگیری که کدوم راه برات مفید هست. الان هنوز زوده ، بهترین کار اینه که تمامی انتخاب های ممکن رو انجام بدی، دانشگاه ثبت نام کنی ، ترم اول رو بری ، در عین حال به کنکور هم یه نیم نگاهی داشته باشی ، نهایت تا یکی دو ماه آینده صد درصد می تونی تصمیم صحیح بگیری.
princeofpersia_7
24-09-2010, 01:36
دوستان ببخشید کسی میدونه واحد عمومی پیام نور رو دانشگاه های نوبت روزانه تطبیق میدن یا نه؟
شرایطش چه طوره؟
به نظر من الان شما ، به خاطر اینکه احساس می کنید تو کنکور سراسری به حق خودتون نرسیدید الان یه جور احساس ناراحتی دارید از رفتن به دانشگاه آزاد ، و از طرفی یه حس یا بهتر بگم یه وسوسه در شما به وجود اومده که اگه کنکور سال بعد شرکت کنید حتما رتبه خیلی خوبی کسب می کنید. این یه جور مکانیسم روانی هست که مغز ما برایه جلوگیری از ایجاد حالت افسردگی ناشی از شکست به وجود میاره و تا حدی مفید هست ولی از طرفی مانع از این میشه که ما بتونیم منطقی و دور از احساس فکر کنیم.
یه مثال می زنم فکر کنم همه ما باهاش آشنا باشیم ، فرض کنید که شب امتحان پایان ترم هست و ما هیچی نخوندیم ، فرصت چندانی نداریم و احتمال قبولی تو امتحان کمه ( اما صفر نیست ) تو بعضی از افراد این حس پیش میاد که ولش کن ، کاری دیگه ار دستم بر نمیاد و فقط یه خورده بخونم که برگه سفید تحویل ندم. بعضی ها هم که سعی می کنن اصلا سر جلسه نرن و یه جوری غیبت کنن اما اگه از همه سوال کنی بهت می گن که عیبی نداره عوضش ترم دیگه همین درس رو از اول ترم انقدر حوب می خونم که بترکونم. و ترم دیگه همین آش هست و همین کاسه.........
در حالی که تو خیلی از موارد ممکنه که همون شب اگه یه خورده زحمت می کشیدن و 4 تا مطلب یاد می گرفتن در حد 10 نمره میوردن
حالا فرض کنید که کاری به معدل و اینا نداشته باشیم.
به نظر من شما هم دچار همین حس شدی که فکر می کنی حتما سال دیگه عالی می شی ( و ممکنه هم این طور باشه ، ممکنه هم نباشه ) ولی ممکنه این تصمیم شما بهترین تصمیم نباشه.
به نظر من شما الان نمی تونی تصمیم صحیح بگیری، باید بذاری یه چند ماهی از اعلان نتیجه بگذره ، تا اثر این حالتی که تو شما هست خنثی بشه و بتونی عاقلانه تصمیم بگیری.
شما ترم اول رو برو ، اگه خواستی ترم دوم رو مرخصی بگیر، چون دختری هم که مقررات مسخره نظام وظیفه رو نداری ، پس برایه کنکور سال دیگه هم ثبت نام کن ، درسهایی هم که تو ترم اول دانشگاه می خونی ( تخصصی ها )بهت خیلی کمک می کنه که مطالبی که برایه کنکور خوندی رو یادت نره ، یعنی برایه حفظ آمادگیت تلاش زیادی نمی خواد بکنی ( چون خودت می گی که درسها رو خوب خوندی) ، ترم اول هم سبک هست. هم اینکه تو خونه نیستی و روحیه ات عوض می شه و افسر ده نمی شی.
از طرفی شاید با یه ترم خوندن ، دیدن وضعیت علمی و آشنا شدن با رشته و بخصوص دوستایه جدید و هزار و یک مورد دیگه که الان نمیشه پیش بینی کرد به این نتیجه برسی که همین رشته رو ادامه بدی و بی خیال کنکور سال بعد بشی.
در کل به نظر من شما یکی دو ماه دیگه خودت می تونی تصمیم بگیری که کدوم راه برات مفید هست. الان هنوز زوده ، بهترین کار اینه که تمامی انتخاب های ممکن رو انجام بدی، دانشگاه ثبت نام کنی ، ترم اول رو بری ، در عین حال به کنکور هم یه نیم نگاهی داشته باشی ، نهایت تا یکی دو ماه آینده صد درصد می تونی تصمیم صحیح بگیری.
ممنون از شما
من دوست دارم از الان شروع کنم
ترم بعد هم نمی تونم مرخصی بگیرم
دوستان هم می گن چون مهندسی شیمی دوست داری زیاد به ازاد بودنش فکر نکن و برو ولی همانطور که شما گفتید به نظرم حقم ضایع شده
الان اصلا فکر نمی کنم رتبم بهتر بشه اگه مطمئن بودم که ثبت نام نمی کردم
---------- Post added at 03:29 AM ---------- Previous post was at 03:25 AM ----------
[QUOTE=B a r a n;5446707]به نظر من کار اشتباهی کردی آزاد رو رفتی ... می تونستی شبانه بری ... که بعدا طبق گفته دوستان دروسی که گذروندی و مشابه بود رو تطبیق واحد می دادن .
اگه قبول بشم سال دیگه برام مهم نیست که تطبیق ندن
من اگه شبانه می رفتم و سال دیگه اونی رو که می خواستم قبول نمی شدو مجبور بودم 4سال رشته ای که دوست ندارم بخونم ولی ازاد حداقل رشته ی مورد علاقه ام هست
B a r a n
24-09-2010, 10:11
دوستان ببخشید کسی میدونه واحد عمومی پیام نور رو دانشگاه های نوبت روزانه تطبیق میدن یا نه؟
شرایطش چه طوره؟
شاید دروس عمومی ... که باید هم واحد باشن . یعنی تو 2 دانشگاه .
گفتم که دانشگاه هائی مثل تهران و شریف و ... قبول نمی کنن . نه آزاد نه پیام نور نه غیر انتفاعی ... تازه پیام نور و غیر انتفاعی هم مثلا دولتی به حساب میان باز هم مورد تائید این دانشگاه ها نیستن . در صورتی که توی آئین نامه دانشگاه اومده که دانشجوئی که از طریق کنکور سراسری وارد شده و دروسش بالای 12 باشه و 80 درصد محتواش مشابه رشته قبولی جدید هست معادلسازی میشه ولی خب... این دانشگاه ها قبول نمی کنن .
فقط روزانه به روزانه رو مطمئنم . چون یکی از آشناها از دانشگاه تبریز اومدن دانشگاه تهران قبول کردن .
pooyan_s
04-10-2010, 22:19
يه سوال اساسي !كه من از دوستان خودم كه به همين مشكل شما برخوردن ، ميپرسم !
من خودم مواد علوم تحقيقات ميخونم !
اصلا توي كنكور اون طور كه ميخواستم نشد و هول شدم و سراسري رو خراب كردم !
با اين حال واقعا چه ارزشي ميبيني كه 1 سال زندگيت رو قمار كني و بري دوباره كنكور بدي!؟
دانشگاه آزاد ! اونم علوم تفريحات،تشريفات يا هرچي كه بهش ميگن ، اونطوري كه همه فكر ميكنن( البته اونايي كه از بيرون ميبينن) نيست!
پدرتون رو در ميارن !
كلا ديدتون رو نسبت به دانشگاه آزاد عوض كنيد !
درود !
t.sunami
05-10-2010, 13:45
با اين حال واقعا چه ارزشي ميبيني كه 1 سال زندگيت رو قمار كني و بري دوباره كنكور بدي!؟
دانشگاه آزاد ! اونم علوم تفريحات،تشريفات يا هرچي كه بهش ميگن ، اونطوري كه همه فكر ميكنن( البته اونايي كه از بيرون ميبينن) نيست!
پدرتون رو در ميارن !
درود !
به شدت تایید میشه:18::27:
farzaneh*f
06-10-2010, 17:00
پدرتون رو در ميارن !
درود !
منم موافقم کنکور سراسری شوخی سرش نمی شه هیچ وقتم نمی شه با قوانین عادی زندگی (مثل تلاش = پیروزی) توجیهش کرد یه کم شبیه شانسه اونم به صورت یه طرفه یعنی نمی شه خوش شانس باشی و رتبه ی بهتر از حد خودت بیاری فقط اکثرا بدشانسی میاری درضمن استرس هم سال اول یا دوم نداره اگه آدمی هستی که تحت استرس عملکردت میاد پایین فرقی نداره الان اولین بارته جلسه ی کنکور نشستی یا هزارمین بار! حالا باز اگه امسال تلاشتو نکرده بودی می تونستی بگی سال دوم بیشتر می خونم ولی وقتی تلاشتو کردی و بدشانس بودی هیچ تضمینی وجود نداره که سال بعد بدشانسی نیاری:46:
کلا به نظر من برای اونایی که نتیجه ی کنکورشون قابل قبوله (رشته ی خوب تو دانشگاه متوسط) تمرکز رو کنکور ارشد مطمئن تر هست تا کنکور مجدد کارشناسی! چون به هر حال هیچ کس نمی خواد تو لیسانس درجا بزنه وقتی هم که مدرک آخرتو از شریف گرفتی کسی نمی پرسه کارشناسی تم همینجا بودی یا تو آزاد !
B a r a n
08-10-2010, 13:26
معذرت میخوام . ولی معلومه کسی که دانشگاه ازاد یا ... میخونه باید دید خوبی نسبت به دانشگاه داشته باشه ! ولی در حد حرف ! بحث پدر در اوردن تو دانشگاه نیست ...
من دانشگاه آزاد قبول شدم . ولی نرفتم یعنی الان تو مرحله رزرو هست برام . دانشگاهم هم تهران جنوبه . که به مراتب از علوم تحقیقات هم بهتره . یا برای دولتی اصلا انتخاب رشته نکردم بخاطر محرومیت سال آینده و ...
به نظر من حتی یک سال هم ارزششو داره . چرا همیشه باید سطح توقعمون رو پائین بیاریم ؟
درس خوندن که قانون مشخصی نداره . که حتما تو سن فلان لیسانس بگیری تو سن فلان بری ارشد و ...
کنکور اونم از نوع کارشناسی اینقدر وحشتناک نیست که اینقدر بزرگش کنین . هر کسی درس خونده
مسلما نتیجه میگیره...
نمی دونم چرا همیشه باید شعاری حرف زد یا هر جوری هستیم همون نسخه رو برای دیگران بپیچیم !
بد نیست آدم به خودش یکم اعتماد داشته باشه ...
کلا به نظر من برای اونایی که نتیجه ی کنکورشون قابل قبوله (رشته ی خوب تو دانشگاه متوسط) تمرکز رو کنکور ارشد مطمئن تر هست تا کنکور مجدد کارشناسی! چون به هر حال هیچ کس نمی خواد تو لیسانس درجا بزنه وقتی هم که مدرک آخرتو از شریف گرفتی کسی نمی پرسه کارشناسی تم همینجا بودی یا تو آزاد !
همه که نمیخوان کنکور ارشد بدن یا همه که نمیخوان ارشد رو ایران بخونن . اینم یه نمونه نسخه دیگه!
pooyan_s
10-10-2010, 17:19
معذرت میخوام . ولی معلومه کسی که دانشگاه ازاد یا ... میخونه باید دید خوبی نسبت به دانشگاه داشته باشه ! ولی در حد حرف ! بحث پدر در اوردن تو دانشگاه نیست ...
من دانشگاه آزاد قبول شدم . ولی نرفتم یعنی الان تو مرحله رزرو هست برام . دانشگاهم هم تهران جنوبه . که به مراتب از علوم تحقیقات هم بهتره . یا برای دولتی اصلا انتخاب رشته نکردم بخاطر محرومیت سال آینده و ...
به نظر من حتی یک سال هم ارزششو داره . چرا همیشه باید سطح توقعمون رو پائین بیاریم ؟
درس خوندن که قانون مشخصی نداره . که حتما تو سن فلان لیسانس بگیری تو سن فلان بری ارشد و ...
کنکور اونم از نوع کارشناسی اینقدر وحشتناک نیست که اینقدر بزرگش کنین . هر کسی درس خونده
مسلما نتیجه میگیره...
نمی دونم چرا همیشه باید شعاری حرف زد یا هر جوری هستیم همون نسخه رو برای دیگران بپیچیم !
بد نیست آدم به خودش یکم اعتماد داشته باشه ...
همه که نمیخوان کنکور ارشد بدن یا همه که نمیخوان ارشد رو ایران بخونن . اینم یه نمونه نسخه دیگه!
نه بنده و نه هيچ احد ديگه اي نميتونه !!! نخواهد تونست !!!
براي كس ديگه اي نظر قاطع و محكم بده !!
تغيير ديد در مورد دانشگاه آزاد چيز بدي نيست !
اكثر بچه هايي كه توي سراسري خراب ميكنن و ميرن آزاد افسردگي دارن !
كمبود اعتماد به نفس !
هركي از در مياد تو كلاس يه دونه ميزنه تو سره بچه ها كه نميدونم ضعيفيد و ...!ميپيچونه ميره همه هم نگاهش ميكنن!
منظور من از تغيير ديد !!بالا رفتن افرادي كه حالا به هر ترتيبي توي آزاد درس ميخوننه ..!!
خدمت شما عرض كنم !نميدونم وضعيت درسي شما چجورياست !
ولي من توي يكي از بهترين مدارس تهران ( بدون شك) درس ميخوندم با توجه به اون شرايطي خودتونم ميدونيد ! نتيجه لازم و توي آزمون سراسري كسب نكردم !!
پدر در آوردن هم تعريفي داره ..!
تعريف من اينكه كه توي دانشكده ما !!
از 156 نفر فقط،30 نفر فيزيك 2 پاس كردن !!
از 143 نفري كه كريستالوگرافي داشتن ، 32 نفر پاس كردن !!
همه هم با نمرات ناپلوني..!
بله معلومه از دانشگاه تعريف هم ميكنم !
از نظر اساتيد كه چيزي از سراسري كم نداره !!
امكانات آزمايشگاهيي خوب .!
از نظر عمراني هميشه در حال بهبود دانشگان ...!
دانشجوي خوب و بد هم ،همه جا پيدا ميشه ! فقط و فقط مزيت سراسري همون جو مثبت و بيشتر درسيشه..!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.