ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میانگین تماشاگران تیم های اروپایی

بردیا
23-09-2010, 18:29
تو این تاپیک میانگین آمار تعداد تماشاگرای تیمای 4لیگ اول اروپا تا آخرین بازی برگزار شده فصل 2011-2010 رو میزارم.
آمار با گذشت زمان آپدیت میشه.
آمار فعلی تا پایان 27 دسامبر 2010 هستش

German Bundesliga

Borussia Dortmund: 77,597

Bayern Munich: 69000

Schalke04: 61,308

Hamburg : 54,221

میانگین تمام بازی های برگزار شده:42,003

Spanish Primera División

Barcelona: 78,750

Real Madrid:73,000

Atletico Madrid:45,750

Valencia: 37,799

میانگین تمام بازی های برگزار شده:28,436

Italian Serie A

Inter: 52,571

AC Milan: 46,883

Napoli: 37,250

AS Roma: 31,625

میانگین تمام بازی های برگزار شده:22,858

English Premier League

Manchester United: 75,080

Arsenal: 60,037

Newcastle United: 46,544

Manchester City: 46,209

میانگین تمام بازی های برگزار شده:35,216

سال قبل دورتموند با میانگین حدود 78هزار نفر در کل فصل پرتماشاگرترین تیم اروپا و بوندس لیگا با میانگین بیش از 40هزار نفر برای هر بازی پرتماشاگرترین لیگ اروپا بوده.

منبع:سایت ESPN

L.A.M.P.A.R.D
23-09-2010, 21:45
پس کو چلسی ؟!

yuseph
23-09-2010, 21:47
پس کو چلسی ؟!
لمپاردجان احتمالا در رده های پایین تر باید باشه..
عجیبه تیمی مثل چلسی تماشاگر کم داشته باشه!!

M . Sayid
23-09-2010, 22:01
لمپاردجان احتمالا در رده های پایین تر باید باشه..
عجیبه تیمی مثل چلسی تماشاگر کم داشته باشه!!

توی انگلیس هر محله یه تیم داره و اعضای اون محله هم به طرز عجیبی تعصب روی تیمشون دارن
و حاضر به طرفداری بقیه نیستن حتی اگه تیمشون تو لیگ رسمی هم بازی نکنه

میگم این یوونتوس تماشاچی نداره یا ورزشگاشون کوچیکه که 4 هم نیستن !!!!!!

جای خالی تیم تراکتور سازی توی این لیست بشدت احساس میشه:31: ( میدونم فقط اروپاس )

Retired User
23-09-2010, 22:03
█VIVA MADRID█

M A M M U T
23-09-2010, 22:19
Real Madrid: 75000

Barcelona: 63500
:27:
تفاوت را احساس کنید!

L.A.M.P.A.R.D
23-09-2010, 22:21
یعنی من سیتی بیشتر از چلسی تماشاچی داره !؟؟!؟!؟!

flatrish
23-09-2010, 22:37
ورزشگاه اختصاصی چلسی بزرگ نیست فکر کنم 40 هزار نفر جا داره.

MORINIO
23-09-2010, 23:18
بابا چلسی که استادیوم نداره زوری 40 هزار تا جا داره !

باید به فکر ساخت یه استادیوم جدید باشن ...

davy jones
23-09-2010, 23:28
یعنی من سیتی بیشتر از چلسی تماشاچی داره !؟؟!؟!؟!

خب معلومه با این خرجی که من سیتی کرده بایدم تماشاگراش بیشتر از چلسی باشه. واقعا انتظار داشتی چلسی بیشتر تماشاگر داشته باشه؟

بردیا
24-09-2010, 00:19
پس کو چلسی ؟!

چلسی با میانگین 41هزار نفر ششم هستش و لیورپول با میانگین 42هزار نفر پنجمه.

میگم این یوونتوس تماشاچی نداره یا ورزشگاشون کوچیکه که 4 هم نیستن !!!!!!

یوونتوس با میانگین تقریبا 23هزار تا توی ایتالیا هفتم هستش.
کلا فوتبال ایتالیا از نظر جذب تماشاچی نابود شدست به خاطر آشوبای زیادی که تو ورزشگاهاش شده دیگه خیلیا ورزشگاه نمیرن.یادمه ماسیمو اودو که یه فصل اومده بود قرضی بایرن کلی از جو ورزشگاهای آلمان تعریف کرده بود و گفته بود تو ایتالیا خانواده ها دیگه اصلا نمیتونن برن ورزشگاه از بس افتضاحه وضعیت توی سکوها ولی توی آلمان اینجوری نیست
وقتی اینتر و میلان ورزشگاهی با گنجایش 80هزار نفر دارن ولی استقبال از بازیاشون بعضی وقتا نصف گنجایش ورزشگاه هم نیستش خیلی چیزا رو میشه ازش متوجه شد

خب معلومه با این خرجی که من سیتی کرده بایدم تماشاگراش بیشتر از چلسی باشه. واقعا انتظار داشتی چلسی بیشتر تماشاگر داشته باشه؟

بحث سر خرج نیست
ورزشگاه منچستر سیتی گنجایشش 47هزار نفره ولی استمفورد بریج همون 41هزار نفر هستش ظرفیتش

یه آمار کلی تر بدم

توی لیگ برتر دهمین تیم از نظر تماشاچی آستون ویلا هستش با میانگین 35هزار تا
توی سری آ یوونتوس دهمه با میانگین 23هزارتا
توی اسپانیا اسپانیول دهمه با میانگین 25هزارتا
ولی توی آلمان تیم دهم که اشتوتگارت هستش 40هزار نفر تماشاگر داره هر بازی به طور میانگین

کلا آلمان چندساله که از نظر تعداد تماشاگر اوله،رئال هم چند وقت دیگه طبق سنت هر ساله میاد پشت دورتموند و منچستر

sanaz_German
24-09-2010, 00:24
آقا منو شمردین تو بوندسلیگا یا نه؟ :31:
قربون آلمانم بــــــــــــــرم

بردیا
24-09-2010, 01:06
آقا منو شمردین تو بوندسلیگا یا نه؟ :31:

هر وقت رفتیم تو آلمان استادیوم مارو هم میشمرن:31:

vahidgame
24-09-2010, 01:47
بحث سر خرج نیست
ورزشگاه منچستر سیتی گنجایشش 47هزار نفره ولی استمفورد بریج همون 41هزار نفر هستش ظرفیتش
دقیقا منم همینو می خواستم بگم
ورزشگاه چلسی اگه بزرگتر بود تعداد تماشاگرای اونم حتما بیشتر میشد
این دیگه مشخصه دیگه :31:

B3HZ@D
24-09-2010, 02:06
حالا این رده بندی مال کی هست؟!
فکر نکنم مال امسال باشه

بردیا
24-09-2010, 02:12
دقیقا منم همینو می خواستم بگم
ورزشگاه چلسی اگه بزرگتر بود تعداد تماشاگرای اونم حتما بیشتر میشد
این دیگه مشخصه دیگه :31:

خب دارندگیه و برازندگی:31:
خیلی بده برای باشگاهی که قهرمان انگلیس هستش و هر فصل جزو مدعیای چمپیونز لیگه ورزشگاهش و بالتبع تعداد تماشاگراش کم باشه(البته بهتر از اینه که مثل ورزشگاهای تیمای ایتالیایی بزرگ باشه ولی تماشاچی نداشته باشه)
توی آلمان یه تیمی مثل کلن که بعضی وقتا برای سقوط نکردن میجنگه هر بازی 50هزار تا تماشاچی داره ولی ملت تو کشورای دیگه coach potato هستن:دی

---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------

حالا این رده بندی مال کی هست؟!
فکر نکنم مال امسال باشه

مال همین امسال هم هستش و تا آخرین بازیای برگزار شده هر لیگ محاسبه شده تعداد تماشاگرا
میتونی آمار افتضاح ایتالیا رو به طور کامل مشاهده کنی:دی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فکر کنم چندوقت دیگه با لیگ برتر خودمون رقابت داشته باشن ببینن کی میانگین تماشاگراش بیشتره:دی

B3HZ@D
24-09-2010, 02:19
توی سایت رسمی خود میلان اعلام کرده بود که بیش از 50000 بلیط این فصل مسابقات سری آ برای میلان فروش رفته
بعد این سایت چطور همچین آماری رو منتشر کرده؟!
سایت میلان هر هفته وضعیت فروش بلیط باشگاه رو توی سایت رسمی اعلام میکنه
پس یک جای این آمار ایراد داره :5:

بردیا
24-09-2010, 02:29
توی سایت رسمی خود میلان اعلام کرده بود که بیش از 50000 بلیط این فصل مسابقات سری آ برای میلان فروش رفته
بعد این سایت چطور همچین آماری رو منتشر کرده؟!
سایت میلان هر هفته وضعیت فروش بلیط باشگاه رو توی سایت رسمی اعلام میکنه
پس یک جای این آمار ایراد داره :5:

فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه

بازی اول میلان با لچه 47هزارتا تماشاگر داشته
بعدش رفت به چزنا 0-2 تو خونه حریف باختش و توی هفته بعد تو سن سیرو با کاتانیا بازی کرد که تعداد تماشاگراش 23هزار نفر بود که مساوی هم کردن،این هفته هم که با لاتزیو مساوی کرد تو روم
با این نتایج انتظار داری ورزشگاه پر بشه؟
شما سرچ هم بکنی توی نت درباره تعداد تماشاگرای بازیا میتونی خودتم به نتیجه ای نزدیک به همین برسه
50هزار نفر بلیت فصلی هم میخرن دلیل بر این نیست که هر بازی پامیشن میرن ورزشگاه وقتی تیمشون نتیجه نگیره.
البته اینم بگم که تو بازی با اوسر 70هزارتا تماشاگر داشت میلان

B3HZ@D
24-09-2010, 02:33
اینم حرفیه...
ولی فکر نکنم دیگه تعداد تماشاچیان بازی های میلان برای این فصل 30 هزارتا باشه
در ضمن معمولا میانگین تعداد تماشاچی هر لیگ و تیمهاش رو آخر فصل و بصورت کلی حساب میکردن
مثل این که این سایت خیلی عجله داشته :31:
ولی در کل ممنون بابت آمار :46:
خدا رو شکر که اینجا دکمه تشکر نداره و زحمات خیلی از دوستان که اینجا زحمت میکشن به نوعی بی پاسخ می مونه
ما هم باید اینطوری تشکر کنیم
حداقل دکمه تشکر رو اضافه کنن خوب میشه

بردیا
24-09-2010, 02:39
اینم حرفیه...
ولی فکر نکنم دیگه تعداد تماشاچیان بازی های میلان برای این فصل 30 هزارتا باشه
در ضمن معمولا میانگین تعداد تماشاچی هر لیگ و تیمهاش رو آخر فصل و بصورت کلی حساب میکردن
مثل این که این سایت خیلی عجله داشته :31:
ولی در کل ممنون بابت آمار :46:
خدا رو شکر که اینجا دکمه تشکر نداره و زحمات خیلی از دوستان که اینجا زحمت میکشن به نوعی بی پاسخ می مونه
ما هم باید اینطوری تشکر کنیم
حداقل دکمه تشکر رو اضافه کنن خوب میشه

نه منم که نگفتم برای این فصل 30هزارتاست
تا اینجای فصل انقدر بوده میانگین تماشاگر،کلا به جز آلمان که تیمشون چه قهرمان بشه چه سقوط بکنه همیشه بیشتر از 90درصد ورزشگاه پر میشه توی لیگای دیگه بعضی اوقات(نه همیشه) تعداد تماشاگرا به نتیجه تیمشون بستگی داره

L.A.M.P.A.R.D
24-09-2010, 09:21
من امشب با ابراموویچ یه صحبت باید بکنم :دی......فکر کنم 200 هزار نفری خوب باشه :دی

zahedy2006
24-09-2010, 10:14
آمار داخلی در دسترس نیست یک قیاس بزنیم ؟

iceweek
24-09-2010, 10:18
من امشب با ابراموویچ یه صحبت باید بکنم :دی......فکر کنم 200 هزار نفری خوب باشه :دی

عزیز قیمت زمین توی لندن که اندازه دستگرد نیست. :31:
همین ارسنال یه ورزشگاه ساخت پوستش کنده شد

بردیا
24-09-2010, 12:19
آمار داخلی در دسترس نیست یک قیاس بزنیم ؟

چرا
سایت گل هر هفته آمار میزنه
آخرینش که یادمه نزدیک 16هزارتا بود اونم فقط به خاطر هوادارای تراکتور که پر کرده بودن ورزشگاهو

mjt10063
24-09-2010, 13:51
همچنان شیاطین سرخ بالا ترین میزان را در اختیار دارند.

MANReD Has CanCer

بردیا
24-09-2010, 15:51
همچنان شیاطین سرخ بالا ترین میزان را در اختیار دارند.

MANReD Has CanCer

منچستر با این آمار نهایت زورشو زده دیگه و بالاتر از این نمیتونه بره دیگه
چند وقت دیگه دورتموند میاد و میگیرتش مخصوصا الان که دورتموند داره خوب نتیجه میگیره و قطعا بعضی بازیاش بالای 80هزارتا هم میان

yuseph
24-09-2010, 17:20
منچستر با این آمار نهایت زورشو زده دیگه و بالاتر از این نمیتونه بره دیگه
چند وقت دیگه دورتموند میاد و میگیرتش مخصوصا الان که دورتموند داره خوب نتیجه میگیره و قطعا بعضی بازیاش بالای 80هزارتا هم میان
موتوشکرم:31:
:40:د:40:و:40:ر:40:ت:40:م:40:و:40:ن:40:د:4 0:

MehdiAkhbari
24-09-2010, 17:39
بايرن:
ظرفيت استاديوم:69901(ظرفيت نشستن:66000)
ميانگين تماشاچي:69000
يعني در هر بازي به طور متوسط 901 جاي خالي(اون هم نه صندلي)وجود داشته.

MORINIO
24-09-2010, 20:59
استادیوم دورتموند وست فالن هست ؟ چقدر جا داره ؟

B3HZ@D
25-09-2010, 00:16
ظرفیت این استادیوم 81,264 نفره.

shutdown
25-09-2010, 00:38
وقتي منچستر با اون همه افتخار رو با دورتموند مقايسه ميكني!!!!!
ديگه حرفي پيدا نميكنم بهت بزنم

B3HZ@D
25-09-2010, 00:46
بابا دورتموند هم یک زمانی تیم غولی بود
شما وضعیت الان اون رو در نظر نگیر...البته الان کم کم داره بهتر میشه
ولی قبلا تیم خوبی بود و سابقه قهرمانی در چمپیونز لیگ رو هم داره...فکر کنم سال 96 یا 97 بود
ولی جو ورزشگاهش خیلی باحال و خفنه...یک بار بازی های اونو از دوبی اسپورت نگاه کن ببین چقدر تماشاچی میاد
اکثرا هم لباس زرد دورتموند رو به تن میکنن که خیلی باحال میشه

بردیا
26-09-2010, 21:30
وقتي منچستر با اون همه افتخار رو با دورتموند مقايسه ميكني!!!!!
ديگه حرفي پيدا نميكنم بهت بزنم

منچستر 3بار قهرمان چمپیونزلیگ شده و یه بار جام یوفا و یه بار سوپرکاپ ،یه بارم جام باشگاها و یه بارم جام بین قاره ای

دورتموند یه بار قهرمان چمپیونز لیگ و یه بار قهرمان جام یوفا و یه بار هم قهرمان جام بین قاره ای شده(اون زمان جام باشگاها برگزار نشده)
درسته که منچستر تیم بزرگتریه ولی دورتموند هم از زیر بته به عمل نیومده رفیق

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

میلان بازیشو مقابل جنوا در حضور 41هزار نفر برگزار کرد که باعث شد آمارش به صورت میانگین تقریبا 2هزارتا بالا بره
فردا یا پس فردا که آمار همه بازیا به صورت دقیق گذاشته شدن آمار جدید میزارم

B3HZ@D
26-09-2010, 21:48
دستت درد نکنه
ولی من هنوز هم روی حرفم هستم...بهتره این آمار بعد از پایان لیگ گرفته بشه
چون میلان تازه کم کم داره تیمش هماهنگ میشه و وقتی روند تیم بهتر بشه تماشاچی های بیشتری هم به ورزشگاه میان
پس نتیجه می گیریم که :31:

pcforlife
27-09-2010, 04:18
به نظر من باید به این نکته هم توجه داشت که چند درصد از فضای استادیوم یک تیم به طور میانگین پر نمیشه! مثلا آزادی زمانی آزادی هستش که حدقل 85 90 هزار نفر تماشاگر توش باشه و نهایتا 10 درصد فضای استادیوم پر نشده باشه! و الا اگه تو یه استادیوم 80 هزار نفری 30 هزار نفر بیان که هایبیری از اون بهتره که!!

منچستریونایتد
ظرفیت ورزشگاه: 75,957
میانگین حضور تماشاگر: 75,165
میانگین فضای خالی استادیوم (استفاده از دو فاکتور بالا): 1%

رئال مادرید
ظرفیت ورزشگاه: 80,354
میانگین حضور تماشاگر: 75,000
میانگین فضای خالی استادیوم (استفاده از دو فاکتور بالا): 7%

دورتموند
ظرفیت ورزشگاه: 81,264
میانگین حضور تماشاگر: 72,900
میانگین فضای خالی استادیوم (استفاده از دو فاکتور بالا): 10%

اینتر
ظرفیت ورزشگاه: 80,074
میانگین حضور تماشاگر: 50,000
میانگین فضای خالی استادیوم (استفاده از دو فاکتور بالا): 37.5%

shutdown
27-09-2010, 08:49
حسين جان دقيقا به نكته خوب و قشنگي اشاره كردي....اين تيز بينيت رو تحسين ميكنم...

L.A.M.P.A.R.D
27-09-2010, 14:29
حسین جون.....از چلسی رو هم بگو :دی...یه حالی هم به ما بده دیگه :دی

بردیا
27-09-2010, 21:16
دستت درد نکنه
ولی من هنوز هم روی حرفم هستم...بهتره این آمار بعد از پایان لیگ گرفته بشه
چون میلان تازه کم کم داره تیمش هماهنگ میشه و وقتی روند تیم بهتر بشه تماشاچی های بیشتری هم به ورزشگاه میان
پس نتیجه می گیریم که :31:

خب ماهم هفته به هفته آمارشو میزاریم که پیشرفت تیما مشخص بشه دیگه:31:

حسین جون.....از چلسی رو هم بگو :دی...یه حالی هم به ما بده دیگه :دی

چلسی هم مثل بایرن مونیخ،منچستر و اکثر باشگاهای آلمانی بیشتر از 95درصد ظرفیت ورزشگاهش استفاده میشه

طبق آمار فصل قبل دورتموند که پرتماشاگرترین تیم بوده بیشتر از 93درصد ظرفیت ورزشگاهش پر شده

vatan2009
27-09-2010, 21:30
تا اونجایی که میدونم ورزشگاه بارسلونا 98 هزار نفر گنجایش داره و پر طرفدار ترین تیم اروپاست
این امار از کجا اومده منبعشو هم بزارید

بردیا
27-09-2010, 21:58
تا اونجایی که میدونم ورزشگاه بارسلونا 98 هزار نفر گنجایش داره و پر طرفدار ترین تیم اروپاست
این امار از کجا اومده منبعشو هم بزارید

رفیق هرکی ورزشگاهش بزرگتر باشه دلیل براین نیست که تماشاگر بیشتری براش میاد

بارسا این فصل 2تا بازی خونگی انجام داده
با هرکولز بازی کرد که 62هزارتا تماشاگر داشت
بازیش با خیخون هم 65هزارتا تماشاچی داشت
منبع هم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هستش که سایت معتبریه البته شاید چون بارسا توی تیمای اولیه جایی نداره آمارش از نظر شما معتبر نباشه!

vatan2009
27-09-2010, 22:08
رفیق هرکی ورزشگاهش بزرگتر باشه دلیل براین نیست که تماشاگر بیشتری براش میاد

بارسا این فصل 2تا بازی خونگی انجام داده
با هرکولز بازی کرد که 62هزارتا تماشاگر داشت
بازیش با خیخون هم 65هزارتا تماشاچی داشت
منبع هم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هستش که سایت معتبریه البته شاید چون بارسا توی تیمای اولیه جایی نداره آمارش از نظر شما معتبر نباشه!
احیانا ای اس پی شما در دریاچه نمک نیست؟؟
قیمت بلیط حریفهای تیم ها و... هم تو این امار نقش دارند بنابرین این امار به هیچ دردی نمیخورند مهم تعداد طرفدار هست نه تعداد حضور تماشاگر چون این رکورد تو الکلاسیکو میشکنه و بارسا با حداقل 95 هزار نفر رکورد میزنه (کدوم تیم میتونه تو اروپا رکورد 95 هزار نفرو بزنه !!!؟)

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

بهر حال فعلا حال کنید تابعد..

pcforlife
27-09-2010, 22:59
قیمت بلیط حریفهای تیم ها و... هم تو این امار نقش دارند بنابرین این امار به هیچ دردی نمیخورند
Logical Deduction!!!!:18:

مهم تعداد طرفدار هست نه تعداد حضور تماشاگر چون این رکورد تو الکلاسیکو میشکنه و بارسا با حداقل 95 هزار نفر رکورد میزنه (کدوم تیم میتونه تو اروپا رکورد 95 هزار نفرو بزنه !!!؟)

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

بهر حال فعلا حال کنید تابعد..
بحثه اینجا تعداد طرفدار نیست! صحبت راجع به تعداد تماشاگرانی هستش که میرن استادیوم!:20: آمار طرفدارا تو این تاپیکه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آمار پست اول که جناب بردیا داد راجع به یه بازیه به خصوص صحبت نمی کنه! راجع به استقبال تماشاگرا از تمامیه بازی های لیگ اون کشور هستش و البته میانگین تعداد تماشاگرا!
ضمنا به نظر من، یه استادیوم با همیشه پر بودنش یا حداقل با داشتتن کمترین فضای خالی، میتونه مهم تر باشه تا صرفا با شکست رکورد تماشاگر اون هم واسه‏ی یک یا دو بازی و رکود چشمگیر جمعیت واسه‏ی سایر بازی هاش...:20:
یاعلی:11:

vatan2009
27-09-2010, 23:44
Logical Deduction!!!!:18:

بحثه اینجا تعداد طرفدار نیست! صحبت راجع به تعداد تماشاگرانی هستش که میرن استادیوم!:20: آمار طرفدارا تو این تاپیکه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآمار پست اول که جناب بردیا داد راجع به یه بازیه به خصوص صحبت نمی کنه! راجع به استقبال تماشاگرا از تمامیه بازی های لیگ اون کشور هستش و البته میانگین تعداد تماشاگرا!
ضمنا به نظر من، یه استادیوم با همیشه پر بودنش یا حداقل با داشتتن کمترین فضای خالی، میتونه مهم تر باشه تا صرفا با شکست رکورد تماشاگر اون هم واسه‏ی یک یا دو بازی و رکود چشمگیر جمعیت واسه‏ی سایر بازی هاش...:20:
در مورد این قسمت"""""آمار پست اول که جناب بردیا داد راجع به یه بازیه به خصوص صحبت نمی کنه! راجع به استقبال تماشاگرا از تمامیه بازی های لیگ اون کشور هستش و البته میانگین تعداد تماشاگرا!""""""" عجب با دوتا بازی عجب اماری هم میشه
با جمله اخرتون موافق نیستم چه ربطی داره به پر شدن بهرحال اگه همون منچسترت! هم ورزشگاه 100 هزار نفری داشت ورزشگاه در هر بازی پر نمیشد
یا اگه چلسی ورزشگاه 100 هزار نفری داشت فکر میکردید همیشه پر میشه؟؟
کلا جملهات پارادوکس داشت اگه امار یه بازی ملاک نیست پس چطوری امار 2 بازی ملاک هست؟؟
بعد چجوری شما میگی این حرف منطقی نیست یعنی قیمت بلیط بازی ها در لیگ مهم نیست؟؟ یعنی اگه قیمت بلیط بجای 200 یورو 1 یورو بود بازم همین مقدار تماشاچی میومد؟؟

pcforlife
28-09-2010, 10:56
عجب با دوتا بازی عجب اماری هم میشه

کلا جملهات پارادوکس داشت اگه امار یه بازی ملاک نیست پس چطوری امار 2 بازی ملاک هست؟؟
دادا! پاسخت در پست اول وجود داره!!:20:

تو این تاپیک میانگین آمار تعداد تماشاگرای تیمای 4لیگ اول اروپا تا آخرین بازی برگزار شده فصل 2011-2010 رو میزارم.

با جمله اخرتون موافق نیستم چه ربطی داره به پر شدن بهرحال اگه همون منچسترت! هم ورزشگاه 100 هزار نفری داشت ورزشگاه در هر بازی پر نمیشد
یا اگه چلسی ورزشگاه 100 هزار نفری داشت فکر میکردید همیشه پر میشه؟؟

دادا! اگه میخوای از برهان خلف حرفتو اثبات کنی، باید بگم شرط اثباتت یعنی وجود یه استادیوم 100 هزار نفری غلطه! چون اولدترفورد الان حدودا 76000 نفره!استمفورد بریج هم به زور 45000 نفر جا داره! من که راجع به اگه و اما حرف نمیزنم!!:20:
یکی از عوامل ساخت استادیوم بزرگ یا کوچک یا بازسازی استادیوم به منظور افزایش تعداد صندلی، توجه به استقبال تماشاگرا هستش! بدون شک یونایتد احساس نیاز کرده که میخواد باز صندلی های اولترافورد رو افزایش بده یا آرسنالی ها از سمت تماشاگراشون تحت فشار بودن که ایمیریت رو با 20000 صندلی بیشتر از هایبری تاسیس کردن. یا استقبال طرفدارای بارسا در حدی بوده که نیوکمپ نزدیک صد هزار نفری رو در گذشته نسبتا دور ایجاد کنن.
میخوام بگم هر باشگاه بسته به نیاز خودش، استادیومی رو با گنجایشی که در ارتباط مستقیم با همین نیاز هستش، ایجاد کرده. اگه پیشبینی این نیاز معقول بوده باشه باید ما همیشه شاهده یه نیوکمپ 90، 95 درصد پر باشیم! درسته؟! اما وقتی آمار فصل پیش رو تو همون سایت ESPN میبینیم، متوجه میشیم که فصل قبل، به طور میانگین 20 درصد نیوکمپ خالی از تماشاگر بوده و این آمار فرضا برای فصل پیش من یو کمتر از 2 درصد بوده.

به نظر شما اگه یه باشگاهی بتونه (صرفا منچستر رو نمیگم) در طول یک فصل کاری کنه به طور میانگین بیش از 90 درصد فضای استادیومش پر باشه و در واقع از بیش از 90 درصد ظرفیتش استفاده کرده باشه، کار بزرگی رو نکرده و موفق نبوده؟!:20:

بعد چجوری شما میگی این حرف منطقی نیست یعنی قیمت بلیط بازی ها در لیگ مهم نیست؟؟ یعنی اگه قیمت بلیط بجای 200 یورو 1 یورو بود بازم همین مقدار تماشاچی میومد؟؟
من کجا گفتم حرف شما غیر منطقیه؟!
شما اومدی از "قیمت بلیت بازی ها" + یه چند تا نقطه (...) نتیجه گیری کردی که این آمار به درد نمیخوره! بنده هم مشعشع شده بودم از این نتیجه گیری منطقی شما!!!:18:
قیمت بلیت ها تاثیر گذاره! ولی نه در حدی که شما اونو تاثیر گذار قلمداد می کنی! والا تا جایی که من میدونم، چون مالکیت استادیوم ها واسه باشگاه و شخص مالک یا مدیریت باشگاست، خود باشگاه تصمیم میگیره که چقدر قیمت بلیت رو تعیین کنه! حتی تا جایی که من اطلاع دارم، قیمت بلیت واسه بازی های مهم و معمولی، متفاوته! تا اینجا اینو داشته باشید!
بدون شک هر باشگاهی بر حسب سطح اقتصادی طرفداراش میاد واسه مسابقاتش قیمت گزاری میکنه تا نه از بلیت فروشی ارزون ضرر کنه و نه از خالی بودن استادیوم از بلیت فروشیه گرون.
ممکنه فرضا (اعدادی که میگم فرضیه) قیمت بلیت بازی اینتر در سری آ 50 یورو باشه و قیمت بلیت بازی های آرسنال تو لیگ برتر 20 یورو! ولی میبنی فرضا اینتری ها بیشتر میرن استادیوم! خوب این ممکنه از اینه که سطح اقتصادی مردم میلان بهتر از مردم لندنه... شاید هم طرفدارای اینتر پرشورتر باشن! پس نمیشه به یه عامل فقط اکتفا کرد! تو همین ایران خودمون! بلیط بازی تهران میانگین 4000 تومنه، میبنی واسه یه بازی معمولی، 40 هزار نفر میرن استادیوم. اما تو اصفهان میانگین قیمت بلیت 2000 تومنه، واسه همون بازی معمولی کلا 10000 نفر میرن (استادیوم هم پر نمیشه)!

حرف آخر:5:!:
به نظر من اگه بخوایم اطلاعات آماریه یه سایت معتبر رو به خاطر مخالف بودن با خواسته های شخصی مون رد کنیم که نمیشه که!:18::20:
چقدر حرفیدم...!:31:

vatan2009
28-09-2010, 12:43
دادا! پاسخت در پست اول وجود داره!!:20:

دادا! اگه میخوای از برهان خلف حرفتو اثبات کنی، باید بگم شرط اثباتت یعنی وجود یه استادیوم 100 هزار نفری غلطه! چون اولدترفورد الان حدودا 76000 نفره!استمفورد بریج هم به زور 45000 نفر جا داره! من که راجع به اگه و اما حرف نمیزنم!!:20:
یکی از عوامل ساخت استادیوم بزرگ یا کوچک یا بازسازی استادیوم به منظور افزایش تعداد صندلی، توجه به استقبال تماشاگرا هستش! بدون شک یونایتد احساس نیاز کرده که میخواد باز صندلی های اولترافورد رو افزایش بده یا آرسنالی ها از سمت تماشاگراشون تحت فشار بودن که ایمیریت رو با 20000 صندلی بیشتر از هایبری تاسیس کردن. یا استقبال طرفدارای بارسا در حدی بوده که نیوکمپ نزدیک صد هزار نفری رو در گذشته نسبتا دور ایجاد کنن.
میخوام بگم هر باشگاه بسته به نیاز خودش، استادیومی رو با گنجایشی که در ارتباط مستقیم با همین نیاز هستش، ایجاد کرده. اگه پیشبینی این نیاز معقول بوده باشه باید ما همیشه شاهده یه نیوکمپ 90، 95 درصد پر باشیم! درسته؟! اما وقتی آمار فصل پیش رو تو همون سایت ESPN میبینیم، متوجه میشیم که فصل قبل، به طور میانگین 20 درصد نیوکمپ خالی از تماشاگر بوده و این آمار فرضا برای فصل پیش من یو کمتر از 2 درصد بوده.

به نظر شما اگه یه باشگاهی بتونه (صرفا منچستر رو نمیگم) در طول یک فصل کاری کنه به طور میانگین بیش از 90 درصد فضای استادیومش پر باشه و در واقع از بیش از 90 درصد ظرفیتش استفاده کرده باشه، کار بزرگی رو نکرده و موفق نبوده؟!:20:

من کجا گفتم حرف شما غیر منطقیه؟!
شما اومدی از "قیمت بلیت بازی ها" + یه چند تا نقطه (...) نتیجه گیری کردی که این آمار به درد نمیخوره! بنده هم مشعشع شده بودم از این نتیجه گیری منطقی شما!!!:18:
قیمت بلیت ها تاثیر گذاره! ولی نه در حدی که شما اونو تاثیر گذار قلمداد می کنی! والا تا جایی که من میدونم، چون مالکیت استادیوم ها واسه باشگاه و شخص مالک یا مدیریت باشگاست، خود باشگاه تصمیم میگیره که چقدر قیمت بلیت رو تعیین کنه! حتی تا جایی که من اطلاع دارم، قیمت بلیت واسه بازی های مهم و معمولی، متفاوته! تا اینجا اینو داشته باشید!
بدون شک هر باشگاهی بر حسب سطح اقتصادی طرفداراش میاد واسه مسابقاتش قیمت گزاری میکنه تا نه از بلیت فروشی ارزون ضرر کنه و نه از خالی بودن استادیوم از بلیت فروشیه گرون.
ممکنه فرضا (اعدادی که میگم فرضیه) قیمت بلیت بازی اینتر در سری آ 50 یورو باشه و قیمت بلیت بازی های آرسنال تو لیگ برتر 20 یورو! ولی میبنی فرضا اینتری ها بیشتر میرن استادیوم! خوب این ممکنه از اینه که سطح اقتصادی مردم میلان بهتر از مردم لندنه... شاید هم طرفدارای اینتر پرشورتر باشن! پس نمیشه به یه عامل فقط اکتفا کرد! تو همین ایران خودمون! بلیط بازی تهران میانگین 4000 تومنه، میبنی واسه یه بازی معمولی، 40 هزار نفر میرن استادیوم. اما تو اصفهان میانگین قیمت بلیت 2000 تومنه، واسه همون بازی معمولی کلا 10000 نفر میرن (استادیوم هم پر نمیشه)!

حرف آخر:5:!:
به نظر من اگه بخوایم اطلاعات آماریه یه سایت معتبر رو به خاطر مخالف بودن با خواسته های شخصی مون رد کنیم که نمیشه که!:18::20:
چقدر حرفیدم...!:31:
قیمت بلیط تاثیر داره قیمت بلیط در ورزشگاه های اروپا معمولا از 20 یورو تا 200 یورو هست وهمه جای ورزشگاه یه قیمت نیست و بحران اقتصادی هم تاثیر گذاشته
در مورد ظرفیت و نیاز تماشاچی ها = خوب ممکنه یه باشگاهی اینده نگری کرده و مثلا ورزشگاه 100 هزار نفری زده تا سال 2030 راحت باشه حالا دلیل نمیشه سال 2010 هم ورزشگاهش پر بشه!
در مورد حرف اخرتون من نمیگم امار اشتباهه یا چرا امار اینجوریه من میگم فعلا قضاوت دوستان زوده و فعلا باید امارو فقط دید نه اظهار نظر کرد
همین

بردیا
28-09-2010, 19:22
پست صفحه اول هم آپدیت شدش ولی توی این پستم هم قرار میدم

German Bundesliga

Borussia Dortmund: 72900

بدون تغییر

بدون تغییر

Schalke04: 61138

~+1000

Hamburg : 53766

میانگین تمام بازی های برگزار شده:41700

Spanish Primera División

بدون تغییر

بدون تغییر

Atletico Madrid: 45000

-5000

Valencia: 42000

بدون تغییر

میانگین تمام بازی های برگزار شده:26877

3000-~

Italian Serie A

Inter: 50000

بدون تغییر

AC Milan: 37048

~+2200

AS Roma: 34666

~+1700

Lazio: 30000

میانگین تمام بازی های برگزار شده:23259

English Premier League

Manchester United: 75165

بدون تغییر

Arsenal: 59954

بدون تغییر

Manchester City: 46178

~+1000

Newcastle United: 45019

1000-~

میانگین تمام بازی های برگزار شده:34866

L.A.M.P.A.R.D
28-09-2010, 21:28
ایول منچستر :46:

بردیا
04-10-2010, 21:16
بازی دورتموند بایرن این هفته 81هزارتا تماشاچی داشت تقریبا
با این حساب دورتموند میره صدر جدول
تا فردا آمار جدید رو میزارم

Alireza.M67
04-10-2010, 21:38

Borussia Dortmund: 72900

بدون تغییر

بدون تغییر

بدون تغییر

بدون تغییر

Inter: 50000

بدون تغییر

Manchester United: 75165

بدون تغییر

Arsenal: 59954

بدون تغییر

منبع:سایت ESPN

بلاخره تیمی که بهترین بازیو ارائه بده بیشترین تماشاگر رو هم داره دیگه ...:21:

Only MANCHESTER UNITED:40:

بردیا
07-10-2010, 15:02
German Bundesliga

Borussia Dortmund: 74,855

Schalke04: 61138

Hamburg : 54,582

میانگین تمام بازی های برگزار شده:41,906

Spanish Primera División

Real Madrid: 70,000

Barcelona: 69,000

Valencia: 40,798

میانگین تمام بازی های برگزار شده:27,608

Italian Serie A

Inter: 53,333

AC Milan: 37048

AS Roma: 34,666

Napoli: 34,000

میانگین تمام بازی های برگزار شده:23,368

English Premier League

Manchester United: 75,165

Arsenal: 59,977

Manchester City: 46,150

Newcastle United: 45019

میانگین تمام بازی های برگزار شده:34,487

رئال مادرید توی این هفته افت تماشاگر داشته نسبت به هفته گذشته(حدود5هزارنفر)
بارسلونا هم بیشترین پیشرفت رو توی تعداد تماشاگر داشته و از 63000نفر به 69000نفر رسیده

پرتماشاگر ترین بازی هفته هم بازی دورتموند-بایرن مونیخ بوده با حضور 80.720 تماشاگر.
بعد هم بازی بارسلونا-مایورکا با حضور 80000نفر
جدال حساس اینتر-یوونتوس هم که توی سن سیرو برگزار شد 60هزارنفر تماشاگر داشته.
پرتماشاگرترین بازی لیگ انگلیس هم جدال بین منچسترسیتی و نیوکاسل بوده با حضور 46.067 تماشاگر.

B L A S T E R
08-10-2010, 11:18
بازی با دپور کاملا سکوهای خالی تو برنابئو تو ذوق میزد !

دلیلش هم فک کنم بارون شدیدی بود که میومد ...

Lt.Ali
08-10-2010, 12:03
بعد هم بازی بارسلونا-مایورکا با حضور 80000نفر

:40:

واقعا" با هر تیمی باشـه ، باز هم حضـور دارند ملت : دی

بردیا
08-10-2010, 14:02
بازی با دپور کاملا سکوهای خالی تو برنابئو تو ذوق میزد !

دلیلش هم فک کنم بارون شدیدی بود که میومد ...

60هزارتا تماشاگر داشته این بازی

بردیا
27-10-2010, 21:29
German Bundesliga

Borussia Dortmund: 76,028

Schalke04: 60,853

Hamburg : 55,066

میانگین تمام بازی های برگزار شده:42,345

Spanish Primera División

Barcelona: 73,000

Real Madrid: 67,500

Valencia: 41,848

میانگین تمام بازی های برگزار شده: 27,618

Italian Serie A

Inter:51,250

AC Milan: 40,078

Napoli: 35,500

AS Roma: 33.500

میانگین تمام بازی های برگزار شده:24,021

English Premier League

Manchester United: 75,191

Arsenal: 60,000

Manchester City: 46,399

Newcastle United: 44,868

میانگین تمام بازی های برگزار شده:34,780

پرتماشاگرترین بازی لیگ انگلیس بین منچستر سیتی و آرسنال بوده با حضور 47.393 تماشاگر

پرتماشاگر ترین بازی لیگ اسپانیا بین رئال مادرید و سانتاندر بوده با 60هزار تماشاگر

پرتماشاگر ترین بازی لیگ ایتالیا بین اینتر و سمپدوریا بوده با حضور 45000 تماشاگر

پرتماشاگرترین بازی لیگ آلمان که پرتماشاگرترین بازی هفته هم بوده بین دورتموند و هافنهایم برگزار شده با حضور 80.720 تماشاگر

davy jones
27-10-2010, 23:30
English Premier League

Manchester United: 75,191

پرتماشاگرترین بازی لیگ انگلیس بین منچستر سیتی و آرسنال بوده با حضور 47.393 تماشاگر

بردیا جان، به نظرت این 2 تا با هم تناقض نداره؟ میانگین تماشاگر منچستر 75 هزار نفر باشه ولی پرتماشاگر ترین بازی لیگ انگلیس 47 هزار نفر تماشاگر داشته؟:18:

بردیا
27-10-2010, 23:34
بردیا جان، به نظرت این 2 تا با هم تناقض نداره؟ میانگین تماشاگر منچستر 75 هزار نفر باشه ولی پرتماشاگر ترین بازی لیگ انگلیس 47 هزار نفر تماشاگر داشته؟:18:

نه به خاطر اینکه منچستر این هفته بازی خونگی نداشته و میانگین حضور تماشاگرا هم فقط برای بازی های خانگی تیما محاسبه میشه
منچستر هفته پیش با وست برومویچ بازی کرده بود که اون بازی 75هزارتا تماشاگر داشته

pcforlife
27-10-2010, 23:34
فکر کنم به خاطر اینه که من یو، بازی با استوک رو تو خارج از خونه انجام داده بوده! هر چند تو بازی با وولوز در کارلینگ کاپ استقبال به نظر میرسید متوسط باشه...

L.A.M.P.A.R.D
27-10-2010, 23:55
اخه چرا ورزشگاه ما اوچکولو بیده ؟ :41:

بردیا
27-12-2010, 17:47
خب با تموم شدن نیم فصل توی اکثر لیگای اروپایی این تاپیکو بالا کشیدم و آخرین آمار رو گذاشتم.
آمار به قدر کافی گویا هست.

German Bundesliga

Borussia Dortmund: 77,597

Schalke04: 61,308

Hamburg : 54,221

میانگین تمام بازی های برگزار شده:42,003

Spanish Primera División

Barcelona: 78,750

Real Madrid:73,000

Atletico Madrid:45,750

Valencia: 37,799