مشاهده نسخه کامل
: یک شمایه کلی و ساده از طراحی یک سایدبار ?!~!؟ ;)
DaRiOuShJh
23-09-2010, 15:31
دوستان خسته نباشید
این عکسه رو آپ کرده بودم الان دیدم
گفتم بزارم
ممکنه یه نمه سوالای کلی دوستان رو جواب بده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی چیزی بود بپرسید
DariushGreat
23-09-2010, 15:39
می شه بپرسم به چه دردی میخوره؟! :31:
DaRiOuShJh
23-09-2010, 15:41
بهه
برادر داریوش خوب برای سات هست دیگه
این layout کلیشه
بعدا بریده میشه تیکه تیکه میشه
کدنویسی میشه
میزاریم تو سایت
neopersia
23-09-2010, 16:29
مرسی داریوش جون
یه مقدار هم در مورد مراحل طراحیش و اینکه بهتره از کجاها بریده بشه و این قبیل مسائل توضیح بدی برای دوستانی که تازه وارد بحث طراحی وب شدند بحث مفیدی میشه
DaRiOuShJh
23-09-2010, 19:11
ممنون یاسر جان
والا بحث که خیلی مفصله یه کتابه 150 صفحه ای هم میشه از این موضوع در آورد چون خیلی نکته های ریز داره که باید تجربی اونا رو پیدا کرد:20:
در هر صورت
کلی میگم دوستان خودشون باید بقیش رو انجام بدند تا دستشون بیاد
همونطور که در عکس پیداست نکته کلیدی طراحی اون winamp گوشه هست:31: اون نباشه اصلا نمیشه حرکتی زد
کلا تو طراحی گرافیکی حالا هر چیزی چه قالب کامل چه اجزای قالب مثله ایشون باید اول تکلیفمون رو روشن کنیم که پیکسلی میخوایم کار کنیم یا درصدی
این موضوع خیلی حیاتیه و باید قبل از اینکه شروع کنیم 100 درصد مطمئن باشیم وگرنه بد دردسر درست میکنه
برای ما توی این طرح ها هم عرض مهم تر از ارتفاع هست یعنی عرض یا width نقشه اصلیه
ما در مورده پیکسلی و به قولی طراحی fix صحبت میکنیم چون هم ساده تره و کاره کمتری داره هم به مراتب تو طراحی گرافیکی دسته طراح رو بیشتر باز میزاره و میتونه هنرنمایی و ژانگولر بازی در بیاره
البته این طرح که من کار کردم درصدی کار کردم یه نمه هم پیرمون کرد تا خوب در بیاد و مجبور شدم به خاطر محدودیت جا از یه چیزاییش بزنم چون برای انجمن vbulletin بود وی بی هم که بد دست ترین سیستمه انجمنه برای کد نویسی
خوب، برسیم به اصله موضوع یعنی کارمون
اول که چند تا مربع و مستطیل میزنیم خوشحال، همونا رو یه مقدار استایل و ... میدیم قشنگ شن
تا اینجاش چیزه خاصی نداره
فقط تا میتونید از لایه های مختلف استفاده کنید هر لایه هم اسم گزاری کنید که قاطی نکیند لازم بود گروه بندی هم کنید
merge هم تا میتونید تنکنید
در انتها یه شکلی بدست میاد مثله همونی که تو عکس گزاشتم
فقط اون خط ها رو میبینید که؟ اونا خیلی حیاتین ها
از همون اوله طرح مشخص کنید که از گوشه ها چه قد میخواید برای سایه انداختن یا .... استفاده کنید و با خط کش ها با پیکسل درست حسابی و دقیق (حتی یک دهم پیکسل هم اینور اونور بشه تو کدنویسی مشکل میخورید) را محسابه کنید و جا بزارید براش
من گمونم تو این طرح عرض کل رو 250 پیکسل گرفته بودم
بعد که همه کاراتنون رو کردید و layout به قولی آماده شد باید با بالاترین کیفیت ممکن ذخیرش کنید کامل، png 24 توصیه میشه
حالا شما دو تا راه دارید
میتونید تصویر کلی تون که یه فایل هست رو خروجی بگیرید هونطوری و دیگه تیکه تیکه نکنید بقیه کار رو با css -- انجام بدید که خوب یه خوبی ها یی داره یه بدی هایی حجم هم بنا به گرافیک استفاده شده ممکنه بیشتر از حالته بریدن بشه( که معمولا هم میشه)
خوب راهه دوم هم اینه که مثله انسان های غارنشین از روی همین خط های راهنمایی که گراشتید بنا به شیوه ی برنامه نویسیستون ببرید و بعد با کد بزارید بغله هم
حجم هم به مراتب کمتر در میاد
دیگه چیش میمونه؟ همیناست دیگه
بعد محتوی رو هم جداگانه برنامه نویسی میکنید
داخلش میچپونید نه منظورم اینه که جا میدید:31:
به همین سادگیو خوشمزگی و صد البته با اعمال شاقه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.