PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر دوستان در باره ساخت موتور بازی سازی از پایه ؟

iload
23-09-2010, 11:29
سلام

میخواستم نظر اساتید رو در مورد ساخت یک موتور بازی سازی از اول و از پایه بدونم دوستان در این بحث شرکت کنید ممنون میشم . :11:

keb
23-09-2010, 15:02
من که اساتید نیستم ولی اگه بقیه اجازه بدن اظهارنظر میکنم!:11::31:
این همه موتور شاخ ریخته حالا اگه خودمون بسازیم میتونیم بهتر از اونها درست کنیم؟

تنها فایده اش اینه که قابش میکنیم میگیم ما هم خودمون موتور ساختیم.

mehrandinio
23-09-2010, 15:25
خیلی خوب میشه.

saeed_cpu_full
23-09-2010, 16:12
ساخت موتور آنچنان سخت نیست ... الان با این همه منابع اوپن سورس و Sample ها ساخت موتور کار خیلی سختی نیست
مثلا برای رندر گرافیکی از Ogre استفاده کنید برای فیزیک از Nvidia Physix و ... برای اینکه تمام این ها رو با هم توی انجینی که میخوای بسازی جمع کنی باید حتما بدونی چجوری ورودی لازم رو باید دریافت کنن و چجوری با برنامه نویسی خروجی رو روی صفحه نمایش بدی و خروجی دقیقا همونی باشه که میخوای. این همه انجین رنگارنگ که با قیمت های بالا دارن فروش میرن به خاطر ادیتور هاشون هست ... شما باید در ساخت ادیتور مهارت داشته باشید و همینطور به انجین یه انعطافی بدید که شخصی که داره باهاش کار میکنه هر نوع بازی که خواست رو بتونه طراحی کنه.

AMIR REZAs
23-09-2010, 16:37
به نظر من اگه بشه یه موتوری ساخت که مخصوص یه ژانر بازیها فقط باشه خیلی بهتره...

saeed_cpu_full
23-09-2010, 17:11

اینطوری قیمتش خیلی خیلی میاد پایین ...

AMIR REZAs
23-09-2010, 17:22
نه ، تازه قیمت انجین بالا هم میره وقتی تو یه ژانری تخصصی باشه دیگه هر کس بخواد اون ژانر بازی بسازه واسش صرف نمیکنه با موتوری که همه ژانری میسازه کار کنه و میره سراغ یه انجینی که به اون ژانر اختصاص داره.

tovamohammad
23-09-2010, 19:27
اولین خیر رو خودم زدم برات

نمی خواستم پست بزنم، ولی الان که به اینجا رسیده اینو بگم فقط:

به عنوان کسی که تجربه ی انجام قسمتی از این کار رو داره، بهتون توصیه می کنم بیخیالش شید.

اگه قبول دارید بنده رو که گوش کنید، اگه نه هر طور می دونین. در هر صورت وقت ندارم براتون بتوضیحم.

به هر حال گفتم بگم، 4 ماه دیگه نگید کسی بهمون نگفت. با این همه اگه هم شروع کردید امیدوارم موفق باشید.

بای.:8:

saeed_cpu_full
23-09-2010, 19:32
نه ، تازه قیمت انجین بالا هم میره وقتی تو یه ژانری تخصصی باشه دیگه هر کس بخواد اون ژانر بازی بسازه واسش صرف نمیکنه با موتوری که همه ژانری میسازه کار کنه و میره سراغ یه انجینی که به اون ژانر اختصاص داره.

اون کسی که میخواد توی یه ژانر خاص کار کنه بازیساز مستقل نیست ... یه شرکت بازیسازی هست که اونا انجین های خودشون رو دارن
بازیساز مستقل یعنی کسی که معمولا Arcade Games میسازه که آرکید ها محدود به یه ژانر خاصی نیستن ... پس ترجیح میده با انجینی کار کنه که اگه بخواد سبک بازیش رو عوض کنه دردسر نداشته باشه
اما در مورد قیمت. شما یه سرچ بکن خودت میفهمی قیمت کدوم بالاتره

amin 2010
23-09-2010, 20:03

تنها فایده اش اینه که قابش میکنیم میگیم ما هم خودمون موتور ساختیم.

حرف جناب کب تایید میشه شدیدا .
اگه قراره سرمایه ای خرج بشه بهتره برای خرید یه موتور معروف و امتحان پس داده باشه مثله CRY ENGINE
البته یسری میگن تحریم . مطمئن باشن این دوستان که ایجاد یه شرکت در دبی و خرید یه انجین به اسم دبی کار سختی نیست و شدنیه

mohammadrm
23-09-2010, 22:44
به نظر من کار هر کسی نیست . علم زیادی میخواد . در کل اگه میخوای تنهایی درست کنی از همین حالا بیخیالش شو .

keb
24-09-2010, 10:48
همون طور که گفتم تنها فایده اش اینه که آدم قاب کنه انجینو و فقط بگه ما هم انجین ساختیم.

این انجین از گیم میکر هم بهتر نمیشه.

saeed_cpu_full
24-09-2010, 11:23
همون طور که گفتم تنها فایده اش اینه که آدم قاب کنه انجینو و فقط بگه ما هم انجین ساختیم.

این انجین از گیم میکر هم بهتر نمیشه.

شما اول یه مقدار اطلاعات در مورد منابع اوپن سورس برای ساخت انجین به دست بیار بعدش بگو اون انجین از گیم میکر هم بهتر نمیشه

در کل نظر منم اینه که تک نفری انجین نسازید ...

AMIR REZAs
24-09-2010, 16:49
خیلی از شرکت های بزرگ بازی سازی قبل از ساخت بازی یک انجین مخصوص بازشون میسازن مثلا همین cryengine و خیلی از موتورهای دیگه....
تو ایران هم فرقی نمیکنه شما اگر یه گروه خوب باشید میتونید یه انجین مخصوص بازی خودتون بسازید بعد اگر انجین خیلی خوب بود و معروف شد به تمام جهان می فروشیدش.......به همین سادگی...

iload
24-09-2010, 17:01

چرا نتونیم ؟

ساخت موتور آنچنان سخت نیست ... الان با این همه منابع اوپن سورس و Sample ها ساخت موتور کار خیلی سختی نیست
مثلا برای رندر گرافیکی از Ogre استفاده کنید برای فیزیک از Nvidia Physix و ... برای اینکه تمام این ها رو با هم توی انجینی که میخوای بسازی جمع کنی باید حتما بدونی چجوری ورودی لازم رو باید دریافت کنن و چجوری با برنامه نویسی خروجی رو روی صفحه نمایش بدی و خروجی دقیقا همونی باشه که میخوای. این همه انجین رنگارنگ که با قیمت های بالا دارن فروش میرن به خاطر ادیتور هاشون هست ... شما باید در ساخت ادیتور مهارت داشته باشید و همینطور به انجین یه انعطافی بدید که شخصی که داره باهاش کار میکنه هر نوع بازی که خواست رو بتونه طراحی کنه.

ببین منابع اوپن سورس خوبه ولی نه این طور که از اوگری برای رندر استفاده کنی !؟ اگه از برنامه نویس های حرفه ای و با تجربه بپرسی تغییر یه کود کار بهتر یا نوشتنش حتما میگه نوشتنش بهتر چون برای تغییر تو یه کد و استفاده از اون باید کد رو انالیز کنی و بفهمی توش چه خبره گه این کار برای یه ادم خبره خیلی سختتر تا نوشتن کد . من یکی از همین ادما دم دستم که میگم همیشه کداش رو خودش مینویسه .

خیلی جالب نیست باید همجوره ژانریو بشه ساخت .

اینطوری قیمتش خیلی خیلی میاد پایین ...

گی به قیمتش کار داره ؟!

اولین خیر رو خودم زدم برات

نمی خواستم پست بزنم، ولی الان که به اینجا رسیده اینو بگم فقط:

به عنوان کسی که تجربه ی انجام قسمتی از این کار رو داره، بهتون توصیه می کنم بیخیالش شید.

اگه قبول دارید بنده رو که گوش کنید، اگه نه هر طور می دونین. در هر صورت وقت ندارم براتون بتوضیحم.

به هر حال گفتم بگم، 4 ماه دیگه نگید کسی بهمون نگفت. با این همه اگه هم شروع کردید امیدوارم موفق باشید.

بای.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول اینکه ما شما رو قبول داریم در بست .!
دوم اینکه اگه توضیح بدی تا ما هم بیشتر استفاده کنیم ممنون میشم . ( مو شکافانه ) از اون پستای خفنی که تو تاپیک آنریل میزنی !

به نظر من کار هر کسی نیست . علم زیادی میخواد . در کل اگه میخوای تنهایی درست کنی از همین حالا بیخیالش شو .

علم زیاد میخواد درست کاملا موافقم .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ممنون :11:

amin 2010
24-09-2010, 17:43
چرا نتونیم ؟

میتونید موتوری مثله UE3 بسازین ؟!! دوست من موتور سازی خیلی کار داره !!! از 2 سال پیش دارن روی UE4 کار می کنن که نسل بعد عرضه بشه بعد شما می خواین از هیچی یدفعه یه موتور در سطح موتور های سطح اول بسازی ؟

saeed_cpu_full
24-09-2010, 18:36
ببین منابع اوپن سورس خوبه ولی نه این طور که از اوگری برای رندر استفاده کنی !؟ اگه از برنامه نویس های حرفه ای و با تجربه بپرسی تغییر یه کود کار بهتر یا نوشتنش حتما میگه نوشتنش بهتر چون برای تغییر تو یه کد و استفاده از اون باید کد رو انالیز کنی و بفهمی توش چه خبره گه این کار برای یه ادم خبره خیلی سختتر تا نوشتن کد . من یکی از همین ادما دم دستم که میگم همیشه کداش رو خودش مینویسه .

گی به قیمتش کار داره ؟!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عزیز شما لازم نیست کد های اوگر رو ادیت کنی !! فقط باید یه برنامه بنویسی که یه چیزی به عنوان ورودی بده به اوگر و یه چیزی به عنوان خروجی از اوگر بگیره ! همین ! مثلا برای Nvidia Physx مختصات Vertex های مدل رو به عنوان ورودی میدی بهش و بعد از اون یه فیزیک ساده مثل Rigidbody تحویل میگیری

+

مگه شما انجین رو نمیفروشی ؟! اگه واسه خودت میخوای انجین بسازی بیخیال شو ! به جاش اگه به ساخت همون انجین علاقه داری به نظرم تمرکز کن روی XNA

soha is the beSt
25-09-2010, 00:25
فقط یه تیم درست میخواد
انقد نا امید نباشید:13:

iload
25-09-2010, 00:46
میتونید موتوری مثله UE3 بسازین ؟!! دوست من موتور سازی خیلی کار داره !!! از 2 سال پیش دارن روی UE4 کار می کنن که نسل بعد عرضه بشه بعد شما می خواین از هیچی یدفعه یه موتور در سطح موتور های سطح اول بسازی ؟

سلام

چرا نمیتونیم ؟ من نمیگم کار نداره و چند ماهه میشه ساخت ، انریل هم یه شبه نشده انریل 10 سال روش کار شده .

منم میگم میشه با زمان و فعالیت یه موتور خوب ساخت که ایرانی باشه .!

آنریل 4 هم سال 214 میاد بیرون .

مگه شما انجین رو نمیفروشی ؟! اگه واسه خودت میخوای انجین بسازی بیخیال شو ! به جاش اگه به ساخت همون انجین علاقه داری به نظرم تمرکز کن روی XNA

چرا میفروشیم ولی اگه از اول بخوای رو فروشش و قیمتش فکر کنی به جایی نمیرسی . !؟

حالا کو تا انجین من که نگفتم انجین ساختم یا میخوام بسازم . فقط نظر دوستان رو جویا شدم .

فقط یه تیم درست میخواد
انقد نا امید نباشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایول منم همینو میگم . !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

soha is the beSt
25-09-2010, 04:52
در ضمن ادم انجینه دستساز رو واسه رقابت با شرکت های کلون نمیسازه که ادم واسه این میسازه که تجربه ای شه برای حرفه ای شدن

parvizamd
25-09-2010, 06:12
کار خیلی سختی هست ! هزینه بر درضمن مشکل های زیادی وجوده مثل
مدیریت صحنه- تشخیص برخورد - ...
در ضمن وقت زیادی هم می گیره

pezhmax
25-09-2010, 09:47
از جو گیر شدن جدا دوری فرمایید !!!!!!!!!!!

موتور Unreal پیشکش، Gears Of War هم پیشکش. شما یه بازی در حد ماریو بسازید و به بازار جهانی معرفی کنید تا بعد!

MARTIN
25-09-2010, 10:25
سلام.
من یه مصاحبه دیدم تو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که مصاحبه با یه برنامه نویس بازی گرشاسپ بود.
اون هم این حرف آقا سعید رو زد

و گفت ما از موتور آماده استفاده نکردیم و از منابع اپن سورس رایگان استفاده کردیم و موتور و خودمون نوشتیم.

کلا با سعید جان کاملا موافقم به جز این حرف که کار سختی نیست!

pezhmax
25-09-2010, 13:20
سلام.
من یه مصاحبه دیدم تو

که مصاحبه با یه برنامه نویس بازی گرشاسپ بود.
اون هم این حرف آقا سعید رو زد

و گفت ما از موتور آماده استفاده نکردیم و از منابع اپن سورس رایگان استفاده کردیم و موتور و خودمون نوشتیم.

کلا با سعید جان کاملا موافقم به جز این حرف که کار سختی نیست!

اونا موتور ننوشتن، ادیتور نوشتن. خیلی با هم فرق میکنه. اگه قرار بود یه موتور گیم رو با یه تیم مثلا 10 نفره (که عمرا تو ایران تیمها مون بیشتر از این بشه) جمع کرد که دیگه این موتورهای 500+ هزار دلاری اصلا ساخته نمیشدن که. هر شرکتی میرفت خودش موتور میساخت دیگه.

اگر هم منظور، ساخت موتورهای متوسط برای ساخت بازیهای Arcade و یا بازیهای با حجم تولید متوسط مثل همین گرشاسب هست، استفاده از موتورهای Base مثل OGRE,XNA و ... و ساخت ادیتور خیلی معقولتره. خیلی هم مقرون به صرفه تره.

در ضمن OGRE فقط واسه رندر استفاده نمیشه. کلی امکانات داره بدبخت.

iload
25-09-2010, 15:06
سلام

من میگم که یه موتور ایرانی داشته باشیم نه از یه موتور اسرائیلی برای رندر استفاده کنیم . مثل اوگری !

pezhmax
25-09-2010, 15:11
سلام

من میگم که یه موتور ایرانی داشته باشیم نه از یه موتور اسرائیلی برای رندر استفاده کنیم . مثل اوگری !

!!!!!!!!!!!!!!:39:

amin 2010
25-09-2010, 15:51
نه از یه موتور اسرائیلی برای رندر استفاده کنیم

!!! اهان تنها دلیلتون اسرائیلی بودن موتوره !!!!می خواین روی اونا رو کم کنین !!!؟؟

ehsan_wwe
25-09-2010, 16:04
خيلي كار اسونيه
توش كه بري خيلي سريع ميبيني كه نوشتن يه انجين مثل udk اصلا كار سخني نيست خيلي حرفه اي ترم ميتوني بنويسي
منابع رو از تو نت بگير براي همين هميشه اينترنتت براه باشه
از c++ برو جولو چون بيشتر سمپل ها رو c++ وجود داره
sdk هم كارتو راحت ميكنه كلي سمپل داره كه تو روز اول شروعت بنوني تو گرافيك udk رو سوسك كني :31:
اما مهم ترين بخش رابط گرافيكيه كه اون زمان ميبره چون يه كار سليقه ايه

saeed_cpu_full
25-09-2010, 16:08
خيلي كار اسونيه
توش كه بري خيلي سريع ميبيني كه نوشتن يه انجين مثل udk اصلا كار سخني نيست خيلي حرفه اي ترم ميتوني بنويسي
منابع رو از تو نت بگير براي همين هميشه اينترنتت براه باشه
از c++ برو جولو چون بيشتر سمپل ها رو c++ وجود داره
sdk هم كارتو راحت ميكنه كلي سمپل داره كه تو روز اول شروعت بنوني تو گرافيك udk رو سوسك كني :31:
اما مهم ترين بخش رابط گرافيكيه كه اون زمان ميبره چون يه كار سليقه ايه

چه عجب یکی آسون بودنش رو تأیید کرد ...

در ضمن ادم انجینه دستساز رو واسه رقابت با شرکت های کلون نمیسازه که ادم واسه این میسازه که تجربه ای شه برای حرفه ای شدن

منظورت از انجین دستساز چیه ؟! :31: نکنه UDK رو روبات ساخته ؟! : دی

parvizamd
25-09-2010, 17:35
انجین ساخت کجایش آسونه اگه خیلی آسونه بگی چطوری میشه یک دستور مثل تو گیم استدیو ایجاد کرد؟
vec_to_angle
یا
move_toward

رابط کاربری سخته بیا این نوشتم 1 ماه طول کشید :
(یک زبان اتوران نویسی :<<<)

saeed_cpu_full
25-09-2010, 17:56
انجین ساخت کجایش آسونه اگه خیلی آسونه بگی چطوری میشه یک دستور مثل تو گیم استدیو ایجاد کرد؟
vec_to_angle
یا
move_toward

رابط کاربری سخته بیا این نوشتم 1 ماه طول کشید :
(یک زبان اتوران نویسی :<<<)

منظورمون اینه ساخت انجین اون قدرا که شما ها فکر میکنید سخت نیست ! اگه من بلد بودم این دستور هارو ایجاد کنم خودم میرفتم انجین مینوشتم :31:

ehsan_wwe
25-09-2010, 23:28
قابل توجه اون بابي كه ميگه انجين نوشتن سخته (‌ پرويز جون عزيزم بر ميگرده به رياضي اول دبيرستان مثلثات :
دوتا پوزيشن داري با دوتا x و دوتا y

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينجوري زاويه بينشون در مياد خيلي راحت بعد با توجه به زاويه ميتيوني بگي كه به چه جهتي حركت كنه

اگه يكم بي سواد بازي در نيارين خيلي پشمكي پشمكي (‌ ك رو حذف كنيد ها ها ها )‌ يه انجين دارين

parvizamd
26-09-2010, 06:28
پس به زودی شروع به نوشتم انجین می کنم .

Armin060
26-09-2010, 06:47
ehem, ehe ehe ehe ehe :20:
good luck friends :46:
واسه گرافیک از ogre استفاده می کنید؟

Prince_ of _Persia
26-09-2010, 09:04
مثل اینکه خیلی بیکار شدینها !!!
به جاش بشینید یک بازی توپ بسازید بدید xbox live تا کلی پول بره تو جیبتون. آخه این کار چه فایده ای داره؟
اگه فکر می کنید تو کد نویسی خیلی مهارت دارید دست جمعی روی یک هوش مصنوعی کار کنید که روی crysis رو کم کنه اونوقت می تونید تو همه بازیهای اول شخص و سوم شخصتون ازش استفاده کنید.

ehsan_wwe
26-09-2010, 09:22
ها اينم حرفيه
جدي مياين؟ يه هوش مصنوعي خر بشينيم بسازيم
بخش pathing با خود پرنس :31: بقيش به ماها

Prince_ of _Persia
26-09-2010, 09:56
ها اينم حرفيه
جدي مياين؟ يه هوش مصنوعي خر بشينيم بسازيم
بخش pathing با خود پرنس بقيش به ماها

path finding که خود یونیتی waypoint داره برای پروژه اول شخصش . فقط یکم باید توش تغییرات بدیم تا کامل بشه.
به نظر من باید روی سیستم هدف گیری و تیراندازی و کاور گیری دشمن حسابی کار کرد.

Omid_Sadeghvand
26-09-2010, 12:03
path finding که خود یونیتی waypoint داره برای پروژه اول شخصش . فقط یکم باید توش تغییرات بدیم تا کامل بشه.
به نظر من باید روی سیستم هدف گیری و تیراندازی و کاور گیری دشمن حسابی کار کرد.
آموزش ساخت هوش مصنوعی برای یونیتی رو من توی یوتوب دیدم، میتوی بگردی پیدا کنی!
حتی آموزش کامل یونیتی رو هم دیدم که بیش از 150 پارته!

parvizamd
26-09-2010, 13:55
بنظر من انجین نوشتن کار بی خودیه! موتور خیلی زیادی بودند که وسط کار ول کردند!

keb
26-09-2010, 16:47
مثل اینکه خیلی بیکار شدینها !!!
به جاش بشینید یک بازی توپ بسازید بدید xbox live تا کلی پول بره تو جیبتون. آخه این کار چه فایده ای داره؟
اگه فکر می کنید تو کد نویسی خیلی مهارت دارید دست جمعی روی یک هوش مصنوعی کار کنید که روی crysis رو کم کنه اونوقت می تونید تو همه بازیهای اول شخص و سوم شخصتون ازش استفاده کنید.

آخه چرا هرچی میشه پای پول رو میاری وسط؟ البته خودمم قبول دارم زندگی خرج داره ولی دلیل نمیشه که آدم برای به دست آوردن پول دست به کارهای ناپسند بزنه!:31:

من با قسمت دومش موافقم. البته هوش مصنوعی بیشتر به برنامه نویس مربوط میشه تا به انجین.

Prince_ of _Persia
27-09-2010, 08:08
آخه چرا هرچی میشه پای پول رو میاری وسط؟ البته خودمم قبول دارم زندگی خرج داره ولی دلیل نمیشه که آدم برای به دست آوردن پول دست به کارهای ناپسند بزنه!

به سن من و احسان برسی می فهمی !!! . در ضمن اگه می خوای کار قشنگتری ارائه بدی باید پول بیشتری خرج بازیت کنی این یک واقعیته .

آموزش ساخت هوش مصنوعی برای یونیتی رو من توی یوتوب دیدم، میتوی بگردی پیدا کنی!
حتی آموزش کامل یونیتی رو هم دیدم که بیش از 150 پارته!
منظور من یک هوش مصنوعی ساده نبود. یک هوش مصنوعی توپ . یک چیزی تو مایه های کال او دیوتی .
یار داشته باشی یارات کاورت کنن. درست سنگر بگیرن همین ها هم برای دشمن.
از طریق صدای پات یا تکون خوردن چمن به حضورت مشکوک شن . مشکوک که شدن دنبالت بگردن .
از این چیزا نه اینکه هوش مصنوعی فقط پاترول بده تو رو که دید شلیک کنه به سمتت.