مشاهده نسخه کامل
: linux يا window
aminel_messi
23-09-2010, 01:04
راستش قصد دارم مباحث مربوط به سرور رو ياد بگيرم.يکی از دوستام گفت که بايد لينوکس يا ويندوز سرور رو نصب کنی و با يکيشون راهت رو ادامه بدی.خواستم اينو مطرح کنم کار با کدومشون رو بيشتر قبول داريد؟
جفتش خوبه سعی کن اروم و اهسته جفتشو یاد بگیری هیچ عجله ای هم نیست .
یه ویندوز 2000 یا 2000 نصب کن و کتاب و ویدئوهاشو بگیر مطالعه کن و تست کن ..
بعد برو سراغ لینوکس ..
joe_satriani
23-09-2010, 16:22
با سلام
در ادامه ي حرف دوستمون dsa dsa اگه بخوايد در شركت هاي بزرگ و حرفه اي بخوايد باشيد اونجاها لينوكس رو بايد فول باشيد.
چون استفاده ي عمدشون سيستم عامل لينوكس هست كمپاني هاي درست و بزرگ
موفق باشيد.
Amir Varasteh
23-09-2010, 18:39
اگر میخوای داخل ایران کار کنی Windows بهتره.
تک و توک شرکتهایی رو دیدم که لینوکس استفاده کنن.
اما به نظرم یادگیری هر دوش در کنار هم خوبه.
ولی بهتره بسته به نیازت یادش بگیری.
huti_421
25-09-2010, 22:59
علاوه بر ویندوز و لینوکس، Mac Server Side هم قابلیتهای به سزایی برای ایجاد شبکههای متوسط داره
لینوکس اصولاً به خاطر متن باز بودنش، مقبولیت بیشتری داره و پرتابل بودنش
اما تو ویندوز یه مقدار محدودیت وجود داره مثل سنگین بودن خود سیستم عامل، شخصی تر بودنش نسبت به لینوکس و غیره
ولی اگه بخوایم جمعبندی کنیم نظر شخصیم به ویندوز هست ( به خاطر شرایط فعلی ایران )
aminel_messi
02-12-2010, 12:54
ميشه در مورد متن باز بودن توضيح بدين که يعنی چی؟
ميشه در مورد متن باز بودن توضيح بدين که يعنی چی؟
سلام ، برنامه های متن باز (Open Source) برنامه هایی هستن که سازنده اصلی ، هسته ی اصلی رو قفل نمیکنه و به برنامه نویس های دیگه اجازه میده که هسته اون رو تغییر بدن و واسه خودشون پخش کنن و دیگه نیازی به ه*گ کردنشون نیست.
برای مثال ویندوزهای اورجینال فقط و فقط توسط خود مایکروسافت ارائه میشه و به کسی اجازه ی دستکاری و پخش رسمی رو نمیده. ولی در مقابل درحال حاضر چندین ورژن مختلف از لینوکس موجوده.
aminel_messi
02-12-2010, 22:55
فکر کنم متن باز بودن رو متوجه شدم.يه جوری سيستم عامل سليقه ای درکش کردم.ولی چه دليلی داره که باعث برتريش به ويندوز سرور بشه؟
Amir Varasteh
03-12-2010, 00:19
فکر کنم متن باز بودن رو متوجه شدم.يه جوری سيستم عامل سليقه ای درکش کردم.ولی چه دليلی داره که باعث برتريش به ويندوز سرور بشه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.