ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مشکل پیچیده با ntfs

hadi.masoudi
04-05-2006, 09:37
سلام خدمت همگی.
من یه ویندوز سرویس پک 1 داشتم یه درایو d هم داشتم که ntfs بود.یه چند تا فایل هم اونجا داشتم که encrypted for secure data كرده بودمشون(همون كه رنگ فايلو سبز ميكنه)بعد ويندوز رو عوض كردم.سرويس پك 2 زدم.اما اون encrypted رو غیر فعال نکردم(فراموش کردم)حالا با ویندوز جدید دیگه نمیتونم اون فایلها رو باز کنم.اگه کسی بگه چیکار کنم خیلی شرمنده میکنه.اگه منظورم رو نتونستم برسونم بگین تا عکسشو بزارم.

sorset
05-05-2006, 06:49
سلام
باید یک یوزر با پسوردی بسازید که دقیقا از این دو نظر مشابه یوزری باشند که آن فایل ها رو با اون یوزر Encrypted کردی
حالا از داخل یوزر جدید فایل ها رو باز کن

mohammad hamed
05-05-2006, 10:10
درسته اين راه به احتمال زياد بايد جواب بده . امتحان كن و نتيجه شو بگو
موفق باشي

hadi.masoudi
05-05-2006, 11:50
ممنون از جوابتون.این راه به نظر عملی میاد ولی احتمال این که درست عمل کنه خیلی کمه.چون باید یک یوزر با همون certificate بسازه که اینم محاله.با این حال ممنون از توجهتون.البته من عین اونو درست کردم ولی بازم به نتیجه نرسیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من یه راه دیگه به نظرم میرسه.لینوکس ntfs رو میشناسه یا نه؟اگه نشناسه خیلی خوب میشه.

mgholami
05-05-2006, 17:57
خود ماكروسافت يه راه حل براي اين قضيه گفته يه search تو سايتش بزن

hadi.masoudi
05-05-2006, 18:23
من هر چی سرچ کردم اونجا چیزی پیدا نکردم.ممنون میشم اگه خودتون لینک رو بدید

sorset
07-05-2006, 14:01
سلام
من این راهی رو که گفته بودم خودم امتحان کرده بودم و کار هم کرد
یه راه دیگه اینه که بر روی فایل اجرایی کلیک راست رو بزنی و Run ass رو انتخاب کنی سپس اسم و پسورد یوزری که با آن پسورد گذاشتی رو بنویسی

mgholami
09-05-2006, 11:44
سلام
شرمنده يه سري به اين لينك بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]