مشاهده نسخه کامل
: detect نشدن هارد در dell vostro1310
Lord-Babak
22-09-2010, 21:09
سلام دوستان:31:
من یه لبتاپ 1310 دارم ، موقعی که میخوام ویندوز رو عوض کنم مینویسه که هاردی شناسایی نشد در صورتی که ویندوز فعلی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه
با چند تا ویندوز مختلفم امتحان کردم هیچ فرقی نمیکنه
در ضمن بعده این مشکلش یه بار دادم بیرون ویندوزشو عوض کنن ، عوضش کردن ولی هرچی اصرار کردم نگفتن مشکلش چی بوده و راه حلشو نشونم ندادن بی انصافا
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان:31:
من یه لبتاپ 1310 دارم ، موقعی که میخوام ویندوز رو عوض کنم مینویسه که هاردی شناسایی نشد در صورتی که ویندوز فعلی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه
با چند تا ویندوز مختلفم امتحان کردم هیچ فرقی نمیکنه
در ضمن بعده این مشکلش یه بار دادم بیرون ویندوزشو عوض کنن ، عوضش کردن ولی هرچی اصرار کردم نگفتن مشکلش چی بوده و راه حلشو نشونم ندادن بی انصافا
ممنون میشم راهنماییم کنید
هوالعلیم
با سلام ، شما وارد SETUP شوید ودر تنظیمات SATA MODE قسمت AHCI (البته بسته به نوع SETUP و بایوس شاید از کلمه دیگری استفاده شود ) را به ATA تغییر دهید بعد از ذخیره تنظیمات شروع به نصب ویندوز نمایید.
موفق باشید
Lord-Babak
23-09-2010, 12:32
ممنون دوست عزیز ولی هرچی گشتم توی SETUP چیزیو که گفتی پیدا نکردم
SETUP من اینجوریه
MAIN Advanced Security Boot Exit
این چند تا شاخه رو داره و هرکدوم شامل چند تا زیر شاخه هم میشن که توی هیچکدوم sata mode یا AHCI پیدا نکردنم:31:
اگه درست حدس زده باشم مشکل از سی دی ویندوز باید باشه که با ریختن درایور ساتا تو سی دی ویندوز درست میشه...
البته اگه xp میخواین نصب کنین چون 7 این مشکلو نداره...
آموزشش هم همینجا باید باشه اگه پیدا نکردی بگو لینک بذارم...
اگه درست حدس زده باشم مشکل از سی دی ویندوز باید باشه که با ریختن درایور ساتا تو سی دی ویندوز درست میشه...
البته اگه xp میخواین نصب کنین چون 7 این مشکلو نداره...
آموزشش هم همینجا باید باشه اگه پیدا نکردی بگو لینک بذارم...
هوالعلیم
با سلام خدمت دوست عزیز ، این فرمایش شما به جهت شناسایی نشدن درایو sata هارد فقط مختص لپ تاب هایی میشوند که امکان تغییر در setup را ندارند و مشکلشان با برنامه nLite با اضافه کردن درایور sata به ویندوز رفع میشود مانندلپ تاب سونی اما در لپ تاب هایی که تغییرات و تنظیمات آن فعال است میتوان تنظیمات را از حالت sata mode به ide mode تغییر داد.
موفق باشید
Lord-Babak
30-11-2010, 15:34
دوستان همچنان مشکلم حل نشده
لینک هاییم که برای اون تاپیک اموزشی دادید همه خرابن
لطفا راهنمایی کنید:19:
amir0010
17-03-2013, 08:54
خدا خیرت بده، ایشالله خیر از جونیت ببینی جون
واقعا ممنون
کارم درست شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.