ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ×× کمک : مشکل حذف شدن برخی از امکانات لپ تاپ VAIO بعد از تعویض ویندوز ! ××

smnkds312
22-09-2010, 14:49
سلام

آقا ما یه لپ تاپ واسه کسی خریدیم مدل وایو EA1 AGG این روش ویندوز 7 Professional نصب بود .

بنده ویندوز این لپ تاپ رو حذف کردم و یه ویندوز 7 Ultimate غیر اورجینال ریختم .

البته این کارو کردم چون ویندوز اصلی تعداد بسیار زیادی برنامه ی چرت روش نصب بود که به درد

هیچ کس نمیخورد . و برای این که طبق اطلاعاتی که کسب کردم ، هیچ فرقی بین اورجینال و

غیر اورجینال ویندوز نیست ، به جز نحوه ی اکتیو کردنش .

مشکلی که پیش اومده اینه که در ویندوز اصلی لپ تاپ در اول ، چون روی خود لپ تاپ یه Web Cam

هست ، توی ویندوز چند گزینه داشت برای استفاده از وب کم و یه سری امکانات دیگه که اصلا نمیدونم

چی بودن . این ها به صورت یه تولبار ، بالای صفحه ی دسکتاپ بودن که با بردن موس روی اون تولبار

ظاهر می شدن .

یه سری دکمه هم داره روی کیبورد مثل دکمه ی VAIO که قبلا توی ویندوز اصلی کار میکرد .

اما الان اصلا این دکمه و دکمه ی دیگه اصلا کار نمیکنن و بعد از این که دکمه رو میزنیم هیچ

عکس العملی نشون نمیده .

در ضمن این که هیچ نوع دسترسی نتونستم توی این ویندوز جدید پیدا کنم به اون وب کم .

اصلا هیچ چیزی برای این که از وب کم استفاده کنیم نیست انگار .

ظاهرا یه سری از کلید های کیبورد و یه سری از امکاناتی که قبلا روی ویندوز Pro بود توی این

ویندوز نیست . نمیدونم من الان باید چی کار کنم ؟

چیزی رو باید از سونی بگیرم نصب کنم ؟

ویندوز اصلی قبلا یه جورایی انگار با خود دستگاه ( VAIO ) سازگاری داشت ، الان دیگه اصلا

کلمه ی وایو رو هم سرچ میکنم ، هیچی نمیاره .

نمیدونم چه کار کنم . میخوام امکاناتش بشه مثل روز اول و دکمه ی های کیبور هم کار کنن

و همه ی چیزهایی که قبلا بوده و الان من از نبودشون خبر ندارم ، برگردن ...

لطفا کمک کنید .

smnkds312
23-09-2010, 05:59
آقا کسی نیست کمک کنه ؟ برام خیلی مهمه ...

saeedhaeri
23-09-2010, 11:42
سلام. به نظر من عوض کردن ویندوزی که اورجیناله کار درستی نیست. اگر برنامه ای رو نمیخواهین خوب از روی ویندوز برش دارین.
در هر صورت شما میتونی سیستم رو ریکاوری کنی.
لپتاپها یک پارتیشن مخفی دارند که یک ایمیج از روی ویندوز بصورت فشرده روشون نصب شده.
موقعی که لپتاپ رو روشن میکنین و داره میاد بالا کلید F8 یا F6 یا... (روی لپتاپهای مختلف فرق داره) بزنین تا وارد ریکاوری بشین. و سایر مراحل رو دنبال کنین تا ویندوز اورجینال با همان حالت اولیه نصب بشه.
فکر میکنم روش ریکاور کردن لپتاپو توی یکی از پستها دیدم.
در هر صورت جای نگرانی نداره. بگر پیداش میکنی. :20:

Mr. M.S.R
23-09-2010, 12:19
سلام
باید درایور قطعات نوت بوک را از سایت VAIO دانلود و نصب کنید.
اگر هم خواستید می تونید ریکاوری انجام دهید.

smnkds312
23-09-2010, 17:14
سلام. به نظر من عوض کردن ویندوزی که اورجیناله کار درستی نیست. اگر برنامه ای رو نمیخواهین خوب از روی ویندوز برش دارین.
در هر صورت شما میتونی سیستم رو ریکاوری کنی.
لپتاپها یک پارتیشن مخفی دارند که یک ایمیج از روی ویندوز بصورت فشرده روشون نصب شده.
موقعی که لپتاپ رو روشن میکنین و داره میاد بالا کلید F8 یا F6 یا... (روی لپتاپهای مختلف فرق داره) بزنین تا وارد ریکاوری بشین. و سایر مراحل رو دنبال کنین تا ویندوز اورجینال با همان حالت اولیه نصب بشه.
فکر میکنم روش ریکاور کردن لپتاپو توی یکی از پستها دیدم.
در هر صورت جای نگرانی نداره. بگر پیداش میکنی

سلام
باید درایور قطعات نوت بوک را از سایت VAIO دانلود و نصب کنید.
اگر هم خواستید می تونید ریکاوری انجام دهید.

این درایور ها که میگید ، توی خود ریکاوری نیست ؟

بنده قبل از پاک کردن ویندوز اورجینال ، یه ریکاوری گرفتم ( 4 دی وی دی شد ) و الان هم

این دی وی دی ها هست . من الان بدون این که بخوام ویندوز قبلی رو داشته باشم ، از بین

این 4 تا دی وی دی ، میتونم تمام این درایور ها رو داشته باشم ؟ مثلا یه فولدری باشه

با نام درایورز ...

یا این که باید حتما دان کنم ؟

H@mid-Vista
25-09-2010, 18:47
دوست عزیز بحث درایورها با بحث ابزارها جداست
اینجا رو ببین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا خودت ویندوز نصب می كنی باید ابزارها رو هم بزنی
یا ریكاوری كنی تا خودش همه كارها رو كنه

smnkds312
25-09-2010, 23:07
خوب من الان اون ابزار ها رو از کجا بیارم ؟

درایور ها که خوب دان میکنم ، ابزار های اولیه رو از کجا بیارم . توی تاپیک شما اون چیزی رو که میخواستم

پیدا نکردم ...