مشاهده نسخه کامل
: از این همه ایمیل به ستوه آمدم؛کمک کنید !
سلام...
برای ما تو یاهو روزی 40-50 تا ایمیل میاد که دیگه اعصابمو خورد کرده !
میشه بگید راهی نیست که این ایممیل ها رو بلاک کنم یعنی مثل مسنجر که ایگنور میکنیم!واسه این اراهی نیست؟!!؟
Gladiator_2000
22-09-2010, 11:46
من هم این مشکل را دارم دوستان اگه میشه کمک کنید
و چه جوری باید ایمیل های سایت یاهو را در outlook دریافت کنم برای gmail را میدونم ولی برای yahoo تنضیماتش باید چه جوری باشه؟
هشت بهشت
22-09-2010, 12:09
اگه توی گروه ها عضو شدین و براتون ایمیل های روزانه میاد ، پس از لاگین کردن به آدرس زیر برید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و لیست گروه هاتون را ویرایش کنید
rahgozare tanha
22-09-2010, 13:27
سلام اگه به قول دوستمون تو سايتها عضو شدين يه راه ديگه هم هست كه مي تونين در انتهاي ميلهاي روزانه كه براتون مي فرستن گزينه unsubscript ( همون لغو عضويت ) رو بزنين و صفحه اي كه براي ارسال نامه باز مي شه رو send كنين اونوقت ديگه از اون سايت براتون ميل نمي آد يه راه ديگه هم داريم كه مي تونين نامه ها رو ف ي ل ت ر كنين يعني براي هر گروه يه فولدر باز كنين كه نامه ها به جاي inbox به فولدر مربوطه بره و inbox شما پر نباشه كه نتونين نامه هاي كاري تون رو مطالعه كنين اگه بخواين مي تونم نحوه ف ي ل ت ر رو هم بهتون بگم .
DaRiOuShJh
22-09-2010, 14:16
خوب شما از ایمیلتون مراقبت نمیکنید هر جایی میدید آخرش همین میشه دیگه
باید از ایمیل هایی که پایینش گزینه ی عدم اشتراک یا unsubscribe داره روی این لینک ها کلیک کنید و مراحل رو ادامه بدید تا اشتراکتون حذف بشه
ایمیل های دیگه رو هم mark as spam کنید که تو inbox تون نیاد
یه تعداد محدودی هم میتونید با آدرس سایت بلاک کنید
کلا کارتون در اومده:31: تا شما باشید هوای ایمیلتون رو داشته باشید و به هر کس و ناکسی ندید
ما که این همه هواش رو داریم و از هزار طرف فیل تر گزاری میکنیم وضع حالمون اینه چه برسه به ....
راستش من چند تا از ایمیل هامو تعطیل کردم سر همین جریان
2 تا ایمیل ساختم.
یکیش برای جاهای درست و حسابی
یکی هم دیگه جایی نمیزنم و عضو نمیشم
پیر آدم در میاد
سلام اگه به قول دوستمون تو سايتها عضو شدين يه راه ديگه هم هست كه مي تونين در انتهاي ميلهاي روزانه كه براتون مي فرستن گزينه unsubscript ( همون لغو عضويت ) رو بزنين و صفحه اي كه براي ارسال نامه باز مي شه رو send كنين اونوقت ديگه از اون سايت براتون ميل نمي آد يه راه ديگه هم داريم كه مي تونين نامه ها رو ف ي ل ت ر كنين يعني براي هر گروه يه فولدر باز كنين كه نامه ها به جاي inbox به فولدر مربوطه بره و inbox شما پر نباشه كه نتونين نامه هاي كاري تون رو مطالعه كنين اگه بخواين مي تونم نحوه ف ي ل ت ر رو هم بهتون بگم .
:31: خدا خیرت بده یکیشو فرستادم قبرستون الان :31:
...
و چه جوری باید ایمیل های سایت یاهو را در outlook دریافت کنم برای gmail را میدونم ولی برای yahoo تنضیماتش باید چه جوری باشه؟
سلام
ببخشید اگر خارج از تاپیکه!
یاهو ( yahoo.com ) این سرویسش برای outlook مجانی نیست ( از طریق نرم افزار های دیگری ممکنه اسمش دقیقا خاطرم نیست چیزی مثل یاهو پاپ بود).
اما اگر در یاهو بریتانیا ( yahoo.co.uk ) ایمیل داشته باشی میتونی از outlook مجانی مثل جیمیل استفاده کنی.
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.