PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفریحات مناسب در زمان درس خواندن [روش های رفع خستگی]

blackops
22-09-2010, 00:34
درود به همه
راستش من یه چند روزی که درست درس می خونم (نه خیلی زیاد معمولی) احساس می کنم که خیلی کسل شدم !
بعد از درس خوندنم هم یا تو خونه دراز کشیدم یا با تلویزیون هستم بنابراین خیلی کسل مشم(آخی)!!!

بنابرین این تاپیک را زدم که هم خودم هم دوستانن بدنیم چه تفریحاتی در ایام کنکور خوبه که هم شادی آور و هم وقت گیر نباشه

hermione
22-09-2010, 12:35
هر تفریحی می کنید برنامه داشته باشید ( مثل درس خوندن ) چند تا حسن داره این کار
حداکثر لذت از تفریح می برید ...
به برنامه ریزی عادت می کنید برای همه زندگیتون...
بازدهی درس خوندن زیاد میشه
...
اگه من باشم که بهترین تفریحم خوابه یا حداقل دراز کشیدن و بستن چشمام و به هیچ چیزفکر نکردن .

ARAS71
22-09-2010, 19:58
موسیقی آروم گوش کن یا رادیو پیام

aftab_azad20
22-09-2010, 23:31
ورزش بعدش هم یه دوش مختصر

S@nti@go_s&k
22-09-2010, 23:37
برو مسافرت

Alireza SM
23-09-2010, 00:09
بيليارد و كيك بوكسينگ

alidata2010
23-09-2010, 00:14
بیا همینجا با هم جوک بگیم شاد شی:31:

vahid-p
23-09-2010, 00:36
بیا همینجا با هم جوک بگیم شاد شی
باهات موافقم شدید.
به نظر من همون استراحت کوتاه مدت خوب باشه. راستی اون دوستی که گفتن مسافرت، می شه بفرمائین بین مطالعه دروس و رفع خستگی می خوای کجا بری مسافرت؟؟؟؟ :27:

Alireza SM
23-09-2010, 09:50
بچه ها پاور ليفتينگ و كشتي هم بد نيستنا

Masoud-Susa
23-09-2010, 09:55
با بچه ها برو بیرون ایـــستک بزن روحت شاد شه ! :31:

hermione
23-09-2010, 11:59
هرچیزی که روحیتونو باز می کنه ، برای مدتی کم هم که شده از فضای درس دورتون می کنه آرامش میده خوبه
حالا یکی باموسیقی یکی با ورزش یکی با خواب و ... اینارو بدست میاره
ولی درکل هر تفریحی می کنید اینطور نباشه که وقتی رفتید سر درس فکرتون هنوز مشغول اون باشه ( من تلویزیون ذهنمو درگیر میکرد:31:)
و یه چیز دیگه اینکه انرژیتون هدر نده و خسته نشید بهتره :46:

vahid-p
23-09-2010, 16:02
Last Night اکثر کسانی که در آینده موفق نمی شن گرفتار شدن به این چیزاست. ( البته هر چیزی چه خوب و بد درجه داره )
من پیشنهادم اینه که خیلی از کارها که گفته می شه همش زمانبرن و باید استراحتی پیدا کنی که زمان زیادی نخواد.
پس تفریحی برای یه کنکور مناسبه که زمان زیادی نخاد و آرامش بخش باشه. موسیقی ملایم یا اگه قرآن گوش می کنید، یکم قرآن گوش کنید.
خلاصه هر چی باشه زمان زیادی نبره.

Last Night
23-09-2010, 17:48
بله ...به خود ادم بستگی داره...من که موقع کنکور همیشه پایه بودم...
گفتم مواظب باش از راه بدرت نکنن///

MasterGeek
23-09-2010, 18:13
من خیلی روشهای زیادی رو بلدم ولی ازونجائی که وسط درس خوندم یه ربع، ده دقیقه ام میشه 4 5 ساعت نگم بهتره:5:
فقط اینو بگم که بدترینش اینترنت هست:41:

sweeti.dream
24-09-2010, 19:23
من خیلی روشهای زیادی رو بلدم ولی ازونجائی که وسط درس خوندم یه ربع، ده دقیقه ام میشه 4 5 ساعت نگم بهتره:5:
فقط اینو بگم که بدترینش اینترنت هست:41:
خواستم بگم اینترنت:31:
اگه زمان بندی شده باشه بهترین تفریحه!!چون اصلا احتیاجی به بیرون رفتن نداره و زیاد وقت نمیگیره از دست استرسی که بچه ها هم وارد می کنن راحتی

blackops
25-09-2010, 00:52
من خودم با اینترنتن زیادحال نمیکنم اما وقتی یه بازی جدید میاد تا تمومش نکنم پا نمیشم یعنی دیگه اصلا بازی هم نکنم منظورم با کامپیوتره

farzaneh*f
26-09-2010, 22:21
من خودم با اینترنتن زیادحال نمیکنم اما وقتی یه بازی جدید میاد تا تمومش نکنم پا نمیشم یعنی دیگه اصلا بازی هم نکنم منظورم با کامپیوتره

به نظر من کاری رو که ذهنتو به خودش مشغول کنه خوب نیس انجام دادنش تو موقعیتی که حواست باید بیشتر به درس باشه وقتی یه همچین کاری رو انتخاب می کنی بیشتر فضای ذهنتو اون اشغال می کنه و اینم البته باز به نوع برخورد شخص مربوط می شه یه مثال می زنم از خودم من رمان بی نهایت دوس دارم و وقتی هم که یه رمان می خونم اولا نمی تونو بذارمش زمین یعنی 1-2 روز کارم می شه خوندن اون کتاب و بعدشم تا یه هفته می رم اونو تو ذهنم حلاجی می کنمو کلا می شه گفت دست کم 1 هفته تو فضای اون رمان غرق مش شم برای همین سال قبل (حتی وسطا که کلا 2 ماه هیچی درس نخوندم) کلا رمان رو گذاشتم کنار تا دغدغه ی اصلیمو کمرنگ نکنه تو ذهنم ولی خب دوستایی داشتم که 1 کتابو انتخاب می کردن هر شب 1 چند صفحه می خوندن قبل خواب تا آرامش داشته باشن خب این کار اونا رو از هدف اصلی شون دور نمی کرد و خیلی هم مفید بود...
حالا شما هم اگه می خوایی موفق شی صادقانه فک کن ببین واقعا می تونی به محض تموم شدن زمان استراحتت بازی رو بذاری کنار (هم از نظر جسمی که بلند شی از پای کامپیوتر و هم از نظر فکری و روحی که واقعا از فضای اون بیایی بیرون) یا نه؟؟؟ اگه می تونی این تفریح خوبیه اگه نه به نظر من بذارش کنار این یه سالو

در ضمن توصیه خود من حل جدول (به خصوص سودوکو) و بازی های کوچیک فکری-نه مث بازی کامپیوتری به صورت دنباله دار و ماجرایی که فکرتو به خودش مشغول کنه- (ترجیحا روی موبایل) هست که هم تفریحیه واسه خودش و هم میزان خلاقیت و آمادگی ذهن شما رو می بره بالا که یه فاکتور مهم تو کنکور سال های اخیر هست یعنی با یه تیر دو نشون می زنی هم تفریحی می کنی و هم ذهنتو فعال نگه می داری

برای تنوع هم بستگی به روحیه و شرایط خودتون داره من خودم پاییز سال قبل که در طول روز خیلی درس می خوندم معمولا اول شب می رفتم کنار رودخونه ای که از خیابون مون می گذره قدم می زدم این کار خیلی احساس خوبی به من می داد و کلا کسل نمی شدم از درس خوندن اگه نزدیک خونه تون یه همچین جایی یا پارکی چیزی باشه که بتونی برای استراحت بری اونجا خیلی عالیه اگرم نبود می تونی یه نصف روز در هفته برای خودت در نظر بگیریو تو اون زمان بری یه همچین جاهایی حسابی انرژی ذخیره کنی واسه هفته ی بعدت

Alireza SM
26-09-2010, 22:40
فرزانه خانم فكر نمكنن اين بازي هايي كه ميگين خودشون مغز رو خسته كنن ؟ يعني بهتر نيست تفريحي انتخاب كنيم كه حداقل استفاده رو از مغز ببره ؟

برای تنوع هم بستگی به روحیه و شرایط خودتون داره من خودم پاییز سال قبل که در طول روز خیلی درس می خوندم معمولا اول شب می رفتم کنار رودخونه ای که از خیابون مون می گذره قدم می زدم این کار خیلی احساس خوبی به من می داد و کلا کسل نمی شدم از درس خوندن اگه نزدیک خونه تون یه همچین جایی یا پارکی چیزی باشه که بتونی برای استراحت بری اونجا خیلی عالیه اگرم نبود می تونی یه نصف روز در هفته برای خودت در نظر بگیریو تو اون زمان بری یه همچین جاهایی حسابی انرژی ذخیره کنی واسه هفته ی بعدت

من كه حالم به هم ميخوره وقتي ميرم كنار اون رودخونه همه جاش آشغال ريختن و كثيفه :2:

mohsen_gh1991
26-09-2010, 23:00
شبا بزن رادیو پس فردا گوش کن.:31:

MeMri
27-09-2010, 03:08
خواستم بگم اینترنت:31:
اگه زمان بندی شده باشه بهترین تفریحه!!چون اصلا احتیاجی به بیرون رفتن نداره و زیاد وقت نمیگیره از دست استرسی که بچه ها هم وارد می کنن راحتی

اوه اوه ،اینترنت:31: اصلا به نظر من نمی شه تنظیم زمان داشت رو اینترنت (شاید من اراده ندارم:31:) به نظر من همون آهنگ ملایم یا خواننده ای که آرومت می کنه بهترین راهه:27:

vahid-p
27-09-2010, 10:37
می تونی روزنامه های سیاسی بخونی :2:

B a r a n
27-09-2010, 13:10
من که اینترنت میام یا sms بازی می کنم ! : دی فعلا که اینجوری ...

اخه موقع درس گوشی رو سایلنت می کنم کلا میندازمش یِ جا که چشمم بهش نخوره ! : دی

shah abas
28-09-2010, 20:09
ما هم یه حیاط داریم میریم توش می شینم به این دو تا خرگوش سیاه سفیدمون نگاه می کنم (بیشتر برای استراحت چشم ها)
استراحت بین درسی ساعتی (یعنی بین 90 دقیقه درس که 10 15 مین میری استراحت ) هم نباید زیاد طول بکشه و مشغولیت ایجاد کنه هم زیاد چشم رو درگیر کنه مخصوصا اگر زیاد می خونید.
می تونید نرمش هم بکنید. یا بالا پریدن و با صدای بلند آواز خوندن (روحتون شادمیشه :دی)

babak_gww
02-10-2010, 22:55
هر تفریحی می کنید برنامه داشته باشید ( مثل درس خوندن ) چند تا حسن داره این کار
حداکثر لذت از تفریح می برید ...
به برنامه ریزی عادت می کنید برای همه زندگیتون...
بازدهی درس خوندن زیاد میشه
...
اگه من باشم که بهترین تفریحم خوابه یا حداقل دراز کشیدن و بستن چشمام و به هیچ چیزفکر نکردن .

ببخشید میشه بگی چطوری میشه به هیچ چیزی فکر نکرد؟
اگه راهشو بلدی به ماهم یاد بده .... ثواب داره :27:

Miss Artemis
03-10-2010, 00:42
سلام...

به نظر من هر چند وقت یه بار 1 روز کامل استراحت به خودتون بدین... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بدون عذاب وجدان بدون استرس.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته کمی سخته استرس آدم نداشته باشه !!:27:)

اینطوری که مثلا یه کم استراحت کنین و دوباره برین سر درس نه استراحت بهتون میچسبه نه درستون مفید خواهد بود... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین کار هم برای استراحت به نظر من اینه که کلا بزنین بیرون از خونه.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارین یه کم باد به کله تون بخوره و حال بیاین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برین سینما ....پارک.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (موازین اخلاقی و شرعی هم رعایت بشه مسولیت قبول نمیکنیم:31:)

کاملا خودتون رو از محیطی که درس میخوندین دور کنین.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فیلم دیدن و اینترنت هم به نظرم چشم رو خسته میکنه به هر حال.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینکه میگم یه روز کامل من خودم تجربه کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر وقت حس میکردم بریدم و اصلا نمیتونم بخونم همین کار رو میکردم.

به خودتون هم سخت نگیرین که الان رقبا دارن درس میخونن و شما 1 روز رو از دست دادین.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این موقع سال به خصوص چند روز تفاوت چندانی نداره.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از قدیم گفتن آهسته و پیوسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انرژی تون رو تا خرداد باید نگه دارین.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته اینم بگم که هر کس با یه جور استراحت کردن حال میکنه ....فیلم هم شاید برای بعضی ها استراحت باشه ولی نت رو بازم توصیه نمیکنم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همه دوستام میدونن که من خودم از اون معتادای نت هستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خدایی این نت رو سال سرنوشت کنار بذارین و کمش کنین.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Benyamin100
04-10-2010, 12:51
من که تلویزیون زیاد نگاه نمی کنم (حقیقتش رو هم بخواید تلویزیون دیگه فیلم های سرگرم کننده نداره:41:)
ولی به نظر من 2 تفریح واسه ما مناسبه (تفریحی که وقت گیر نباشه و شادی آور باشه)
یکی ورزش کردن و دومی نت اومدن:31:(البته به صورت کنترل شدش)
من بعضی موقع ها هم یوگا کار می کنم که بدک نیست
آخرین توصیه ام اینه که یکی تو زمان تفریحتون کار فکری نکنید و دوم بازی کامپیوتری نکنید:31:

princeofpersia_7
05-10-2010, 03:41
هرجور تفریحی باشه مشکلی نیست.. ولی نباید زیاد درگیرش بشید و کنترل خودتون رو از دست بدید.

سالهای بعدی به اندازه کافی زمان هست که بدون عذاب وجدان با خیال راحت به این تفریح ها برسید :31: