مشاهده نسخه کامل
: آیا خرید مادربرد Giga ma770t usb3 به صرفه است؟
سلام به همه دوستان
به خدا دیگه دیوونه شدم از بس که هر کسی یه چیزی گفت.
یکی میگه مادربرد اسوس عالیه و گیگا بدرد نمیخوره.
یکی دیگه میگه گیگا عالیه و اسوس خرابی زیاد داره.
موندم کدام برند رو انتخاب کنم.
نظرتون راجع به مادربرد Giga ma770t usb3 چطوره؟ توی شهر ما 127 قیمت دادن.
آیا می ارزه این مادربرد رو بگیرم؟
سی پی یو رو می خوام یا PhenomII X2 555 black بگیرم یا AthlonII X4 630
نظرتون راجع یه سی پی یو چیه؟ آیا خوبه؟
به نظرتون رمهای Geil خوبن؟ با مادربردهای اسوس یا گیگا مشکل ندارن؟
به نظر شما چه رمی انتخاب کنم؟؟
ببخشید که زیادی سوال کردم ولی دیگه حسابی قاطی کردم. ببخشید و ممنون از راهنماییتون.
همه این برندها خوبن.770t-usb3 هم خوبه ولی نباید اینقدر گرون باشه.بگردید میشه ارزونتر پیدا کرد.asrock 870 extreme3 هم خوبه.
cpu را 4 هسته ای بردارید.البته بعضی phenom 555 ها هم 2هستشون انلاک میشه ولی ریسک داره .من پیشنهاد میکنم
athlon II X4 635 بخرید
سلام
همونطور که دوست عزیزمون هم فرمودند شما یه مادر برد با چیپ سری 8 بردارید که از سری 7 بهترن ، زیاد به حرف دیگران گوش ندید
چون اطلاعات دیگران بر حسب نظرات شخصی اوناست نه بر اساس اطلاعات فنی ، اگه پردازنده فنوم 2 چهار هسته ای برداری که خیلی
بهتر هم میشه .
بازم کاری بود در خدمتیم
با تشکر از راهنمایی دوستان
تو تاپیکای دیگه دیدم که مادربرد Asrock 870extreme3 رو هم پیشنهاد دادند.
آیا مادربرد خوبیه؟
من برای مادربرد نهایتا تا 120 تومان میتونم و برای سی پی یو هم نهایتا 100 - 110
بعضیا میگن اگه هسته سی پی یو آنلاک بشه ممکنه سیستم دچار اختلال بشه یا تیک بزنه و درست کار نکنه؟
آیا این واقعیت داره؟؟
به نظر شما چه قطعاتی بگیرم ؟
لطفا مادربرد و سی پی یو و رم پیشنهاد بدید.
متشکرم
hossein_0907
22-09-2010, 00:04
با تشکر از راهنمایی دوستان
تو تاپیکای دیگه دیدم که مادربرد Asrock 870extreme3 رو هم پیشنهاد داداند.
آیا مادربرد خوبیه؟
من برای مادربرد نهایتا تا 120 تومان میتونم و برای سی پی یو هم نهایتا 100 - 110
به نظر شما په قطعاتی بگیرم ؟
لطفا مادربرد و سی پی یو و رم پیشنهاد بدید.
متشکرم
سلام
MAIN : ASROCK 870 EXTREME3 : 120
CPU : AMD ATHLON II X4 635 : 105 OR ATHLON II X4 640 : 115-120
RAM : SUPERTALENT 2*2GB 1333 CL9 : 105 اگه هم CL8 پیدا کردی حتما CL8 بخر که حدودا 110 تومنه
cpu را که گفتم.
مادربرد هم همونطور که در پست بالا گفتم 870e3 مادربرد خوبیه.از نظر امکانات از 770t-usb3 بهتره ولی خیلی ها ازراک بخر نیستن و گیگابایتو میخوان
دوباره سلام
اگه من بخوام USB3 رو بیخیال بشم و مادربرد و سی پی یو رو هر کدام تا 100 تومان بخوام انتخاب کنم چه چیزایی رو پیشنهاد میکنید؟
مرسی
TREASURES
22-09-2010, 14:36
دوباره سلام
اگه من بخوام USB3 رو بیخیال بشم و مادربرد و سی پی یو رو هر کدام تا 100 تومان بخوام انتخاب کنم چه چیزایی رو پیشنهاد میکنید؟
مرسی
سلام
ASROCK 770 EXTREME3 100T
AMD X4 630 105T
پیشنهاد میکنم بیخیال usb3 نشی.
دوباره سلام
مرسی
ببخشید من کمی دیر رسیدم اگه هنوز نخریدی . یه سری تو سایتهای اورکلاک و مقایسه مادربرد ها بزن متوجه میشی که چند وقتیه مادربردهای biostar بخصوص تو برند amd چه از نظر کیفیت چه امکانات چه قابلیت اورکلاک و... از نظر قیمت بقیه را کنار زدن. سوکت 785 تو ردیف متوسطها با بودجه تو جور در میاد این مارکش 80 تومنه فقط usb3 را باید بیخیال بشی. am3 620 630 35 یا 40 هم زیاد تفاوتی نداره همشون خوبن بسته به بودجت. درخصوص رم هم بگم با توجه به اینکه زمان تاخیر رمهای ddr3 بالاست سعی کن دوبل یا تریبل برداری. من خودم چند وقتی درگیر همین مسائل بودم و خیلی بررسی کردم اینم با صراحت بهت میگم ایسوس و گیگا نون اسمشونا میخورن باقی را هم بیخیال یه سری به این سایت بزن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.