ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 850 هزار تومن کیس برای گیم

sky333
21-09-2010, 10:51
سلام
کیس مورد نظر من مورد استفاده اولش وب گردی و گاهی دانلود آفلاین هست
در رده بعدی بازی
مانیتورم 1900 tp سامسونگ هست بودجم 800 تومن تا 850 هم مشکلی نداره
روی برند خاصی هم نظرم نیست

Ultra_Black
21-09-2010, 14:47
سلام
CPU:AMD Phenom II X4 945=150
M.B:Asrock 770 Extreme3=100
RAM:ADATA Gaming 4Gb 1333 CL8 (2x2Gb)=120
VGA:PowerColor 5850 1Gb=320
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=45
DVD RW:Liteon 24X=25
Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
Case:Green Magnum2=40
All:852

sky333
21-09-2010, 16:02
با تشکر
سیستم مورد نظر من هم تقریبا همین شکلی بود با کمی تغییرات به نظرتون اشتباهی نکردم؟
1- در همین انجمن دیدم که در مقایسه بین مادر بوردها از آسروک چندان دفاعی نشده بود و همه آیسوس تعریف کرده بودند آیا این دلیل ضعف آسروک است؟
2 من رم کینگ مکس در نظر گرفتم آیا این رم مارک خوبی نیست؟
3- با توجه به روزلیشن مانیتورم من کارت گرافیک ZOTAC GTX460 1 GB در نظر گرفتم کارت گرافیک مچی با مادر بود شما است؟؟
4- دی وی دی رایترم رو سونی 24X انتخاب کردم
5- کیس GREEn Alp
-------------------------
بین اینها که خودم در نظر گرفته ام و محصئلات مورد نظر شما کدامیک ارجحیت دارد؟

Ultra_Black
21-09-2010, 17:17
1- در همین انجمن دیدم که در مقایسه بین مادر بوردها از آسروک چندان دفاعی نشده بود و همه آیسوس تعریف کرده بودند آیا این دلیل ضعف آسروک است؟
خیر
دلیل اینکه بیشتر از Asus و Gigabyte تعریف میشه اینه که یا خودشون مادربردشون از این برندهاست و یا به دلایل گوناگون از جمله تعریف و تمجید فروشنده ها، رو این برندها تعصب دارند
جدیدا من چندتایی ازراک برای دوستان بستم که همگی راضی هستند

2 من رم کینگ مکس در نظر گرفتم آیا این رم مارک خوبی نیست؟
خوبه
ولی اینی که من پیشنهاد دادم هم زمان تاخیرش پایین تره و هم هیت سینک داره و برای بازی مناسبتر هست

3- با توجه به روزلیشن مانیتورم من کارت گرافیک ZOTAC GTX460 1 GB در نظر گرفتم کارت گرافیک مچی با مادر بود شما است؟؟
5850 حدود 10 درصد از GTX460 قویتره
ولی اگه GTX460 دوست دارید،ایتم توصیه میشه و کارت خوبیه

4- دی وی دی رایترم رو سونی 24X انتخاب کردم
بشخصه از سونی تجربه خوبی ندارم و زیاد توصیه نمی کنم
اگه از Liteon خوشتون نمیاد Asus,HP,Teac انتخابهای بهتری هستند

5- کیس GREEn Alp
کیس بدی نیست
ولی مگنوم 2 از لحاظ کولینگ بسیار عالی هست و ارزش خرید بسیار بالایی داره

hamedsoilman
21-09-2010, 22:44
براي 800-750 تومن چي پيشنهاد ميديد؟

sky333
23-09-2010, 09:40
من یک مقدار برا این مادر بورد دلم محکم نیست! اولا مارکش زیاد معروف نیست که این مهم نیست!
اما خوب هر چی نگاه می کنم سیستم کولینگش نمی دونم چجوریه؟ بعد از همه مهمتر ساپورت سی پی یو ها ای ام دی که زیاد سوکت تغییر می دهند فعلا خوبه ولی برا چند سال دیگه چطور؟ ساپورت سی پی یو اینتل تمام مدلها چطوره!؟
-------------
با همه این اوصاف توی این رنج قیمت بهترین هست؟ حتی از مارکهای گیگا بایت و ایسوس؟

sky333
16-10-2010, 20:54
سلام دوستان!
من یک مدت پیش پینهاد سیستم داشتم که دوستان لطف کردن و راهنمایی کردن اما متاسفانه یک مشکل بزرگ دارم اینکه این مارکها در شهرستانها اصلا پیدا نمی شه و وقتی مجبور شدم از دوستم تیو تهران کمک بگیرم چون چند تا واسطه این وسط دلالی می کردن قیمت تا 920 بالا رفت!
من نزدیک شیراز هستم اگر لطف کنید یک سیستم پیشنهاد بدید که مارکهاش عمومی تر باشه
باور نمی کنید 90% مغازه ها( پاساژ ملا صدرا) شیراز مارک آزراک نمی شناسن!:41:
70% اصلا با سی پی یو ای ام دی کار نمی کنن! راستی تو پاور هم مشکل داشتم!:41: فقط گرین رو می شناختن!
برا گرافیک که مصیبتی داشتم اصلا نمی شناختن! یکیشون می گفت مارک PowerColor اصلا وارد ایران نمی شه!
حالا اگر بشه یک سیستم برا گیم که سی پی یو اینتل باشه و مادر بورد ه ممارک معروف تر و عمومی تر مثل گیگا یا چیز دیگه ای که می دونید بهتره پیشنهاد بدید ممنون می شم

kourosh4
16-10-2010, 23:36
دوست من تمام این قطعات تو شیراز موجوده و یا اگه نباشه مشابه اون هست ....
اگه خاستی پ.خ بده تا ادرس بدم بری بخری .......!

millad1388
17-10-2010, 03:14
من یک مقدار برا این مادر بورد دلم محکم نیست! اولا مارکش زیاد معروف نیست که این مهم نیست!
اما خوب هر چی نگاه می کنم سیستم کولینگش نمی دونم چجوریه؟ بعد از همه مهمتر ساپورت سی پی یو ها ای ام دی که زیاد سوکت تغییر می دهند فعلا خوبه ولی برا چند سال دیگه چطور؟ ساپورت سی پی یو اینتل تمام مدلها چطوره!؟
-------------
با همه این اوصاف توی این رنج قیمت بهترین هست؟ حتی از مارکهای گیگا بایت و ایسوس؟

سلام دوستان!
من یک مدت پیش پینهاد سیستم داشتم که دوستان لطف کردن و راهنمایی کردن اما متاسفانه یک مشکل بزرگ دارم اینکه این مارکها در شهرستانها اصلا پیدا نمی شه و وقتی مجبور شدم از دوستم تیو تهران کمک بگیرم چون چند تا واسطه این وسط دلالی می کردن قیمت تا 920 بالا رفت!
من نزدیک شیراز هستم اگر لطف کنید یک سیستم پیشنهاد بدید که مارکهاش عمومی تر باشه
باور نمی کنید 90% مغازه ها( پاساژ ملا صدرا) شیراز مارک آزراک نمی شناسن!:41:
70% اصلا با سی پی یو ای ام دی کار نمی کنن! راستی تو پاور هم مشکل داشتم!:41: فقط گرین رو می شناختن!
برا گرافیک که مصیبتی داشتم اصلا نمی شناختن! یکیشون می گفت مارک PowerColor اصلا وارد ایران نمی شه!
حالا اگر بشه یک سیستم برا گیم که سی پی یو اینتل باشه و مادر بورد ه ممارک معروف تر و عمومی تر مثل گیگا یا چیز دیگه ای که می دونید بهتره پیشنهاد بدید ممنون می شم
M.B=Asus M4A87TD EVO
GIGABYTE=GA-870D-UD3
در ضمن ماردبورد های اینتل هست که هر روز یک سوکت مییآد و دیگر اینکه اگه شما 3 سال پیش هم یک مارد بورد 70 تومانی M2A-VM رو میگرفتی همین الآن میتونستی یک 4 هسته ایی بندازی تا 95W مثل PHENOM II X4 945

sky333
17-10-2010, 11:07
آقا میلاد ممنون!
آقا کوروش من تعداد ارسالهام به 10 تا نرسیده و نمی تونم خصوصی بدم می شه لطف کنی آدرس دقیق چند جا که می شه این قطعات رو خرید توی شیرزا بهم پ.خ کنید؟