PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي خريد سيستم براي حد اقل 3d max و photo shop و auto cad ؟؟؟؟

salar_aziz
21-09-2010, 00:34
سلام دوستان
من با اجازه تون معماري قبول شدم و از يكي از اشنايان كه تو اين رشته بوده شنيدم كه بايد حداقل تو 3d max و photo shop و auto cad كار كني و سيستمي واسه اين داشته باشي.(البته حد اقل اينا بود بقيه اش رو خدا بخير كنه...)
حالا من سيستمي كه دارم با اين مشخصاته كه نمي دونم ارزش داره ارتقاش داد يا نه(سيستم حد اقل واسه 4 سال پيشه):
cpu 2 celeron
ram 512
vga xfx gforce 5200 256mb
main asus p4s800dx
case matrix
(يعني ديگه فكر كنم اين سيستم تقريبا فاجعه اس الان )
حالا دوستان هر چي نظرشون بود حدود خرجي كه بايد بكنم رو لطف كنيد برآورد كنيد كه ديگه يه سيستم باشه كه اين نرم افزارها و احيانا نرم افزارهاي مشابه رو تا چند وقتي راحت اجرا كنه.

حالا به نظرتون نسبت به قيمت سيستم مي تونم به جاش لپ تاب بگيرم؟ اون تو چه مايه هايي قيمتش؟(مي دونم اينجا مشاوره لپ تاب نيست ولي گفتم ديگه سوالهام كنار هم روشن ميشه كه چي هستن اگه لطف كنيد راهنمايي كنيد)

ممنونم

mg_mahyar
21-09-2010, 08:44
ببین من این جور موقع ها که کاربردت حرفه ای نیست میگم لپ تاپ بخر. البته یه 1.5 تومنی میشه هزینش core i7 بخوای بخری. ولی چون دانشجو هستی و باید ارایه کنی برو سراغ لپ تاپ البته نه مارک dell و اپل(چون مکس برا اپل نداریم)
در هر صورت بودجتون رو بفرمایید. تا بشه سیستمم معرفی کرد ولی شخصا تا حد نرمال و مبتدی لپ تاپ رو ترجیح میدم

Erfan.
21-09-2010, 09:25
ببین من این جور موقع ها که کاربردت حرفه ای نیست میگم لپ تاپ بخر. البته یه 1.5 تومنی میشه هزینش core i7 بخوای بخری. ولی چون دانشجو هستی و باید ارایه کنی برو سراغ لپ تاپ البته نه مارک dell و اپل(چون مکس برا اپل نداریم)
در هر صورت بودجتون رو بفرمایید. تا بشه سیستمم معرفی کرد ولی شخصا تا حد نرمال و مبتدی لپ تاپ رو ترجیح میدم

موافقم ... اگه کارتون در حد حرفه ای نیست لپتاپ بهتره ... ولی اگه سنگین و حرفه ای قراره کار کنید 100 درصد کامپیوتر ...

salar_aziz
22-09-2010, 11:09
ممنون از راهنماييتون
من رفتم و در اين مورد يه كم پرس و جو كردم و يه كامپيوتر فروشي آشنا سيستمي پيشنهاد داد و گفت واسه 2 تا 3 تو كافيه:
cpu: intel 5400 dual or amd245 x2
main: msi p41 c-31 or msi 770-c45
hard: samsung 500gb sata2
ram: super talent usa 2gb ddr3 1333
vga: suzuki 9500gt 1gb real
sound: 7.1 channel ob
dvd writer pioneer 22x
power: glt 600w bigfan
samsung lcd sn2033/43
case: atx elegance
قيمت: 679 تومن

سيستمش چطوره؟بدرد من مي خوره؟(واسه حداقل 2 3 سال؟
كه ايشون البته گفت لپ تاپ بهتره توشيبا بگيري كه چيزي كه بدرد تو بخره قيمتش حدود 1300000 تومنه!!!(واسه من خيلي گرونه اين قيمت)
من خودم واسه لپ تاپ يه مدل از دل مد نظرم بود (inspiron 5010) . به نظرتون چطوره اين مدل دل؟بدرد من مي خوره؟
از قيمت توشيبا كه گفتم كمتر مي تونم لپ تاپي بگيرم كه 2 3 سال بدردم بخوره واسه نرم افزارها؟

mg_mahyar
22-09-2010, 11:51
حد اکثر بودجتو مشخص کن
سیستشم بگو به یکی دیگخ بفروشه
من عمرا بخرم
حالا اون هیچی توشیبا.......