مشاهده نسخه کامل
: مادربوردasus یا asrock
از بین این دو مادربورد کدوم بهتره ؟
ASUS - M4N68T-M
SROCK M3A785GMH
دنبال Asrock نرو دوست عزيز .
Perpetual
21-09-2010, 06:53
منم ASUS رو الآن بیشتر می پسندم.
خوب معلومه asus برند خیلی خوبیه ولی بین این دو مدل مادربرد من100 درصد ازراک را انتخاب میکنم
مادربورد حداکثر 100تومن با مشخصات زیر چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟
-گرافیک آنبورد
-ساپورت سی پی یو amd
-ساپورت sata 2
-ساپورت رم ddr3
-دارای اسلات pci-e 1x
Asrock 880GM-LE
چرا بقیه دوستان مخالف ازراک هستن و شما دوستدارش؟
برند دیگری با این مشخصات که گفتم سراغ دارِید؟
Ultra_Black
21-09-2010, 15:45
چرا بقیه دوستان مخالف ازراک هستن و شما دوستدارش؟
فقط ایشون نیستن
محصولات ازراک به دلیل قیمت مناسب و امکانات و کارایی بالا ارزش خرید بالایی دارند
نظرتون درمورد مادربورد asus m4n68tدر محدوده قیمت 100 تومن چیه؟
مادربورد دیگری با خصوصیات فوق سراغ دارید؟(گرافیک آنبورد مهم نیست)
H.A.M.E.D
23-09-2010, 00:56
نظرتون درمورد مادربورد asus m4n68tدر محدوده قیمت 100 تومن چیه؟مادربورد خوبی هست ولی انتخاب های بهتری هم تو این محدوده قیمت از برندهای ازراک و بایواستار دارید
مادربورد دیگری با خصوصیات فوق سراغ دارید؟(گرافیک آنبورد مهم نیست) ASROCK 770 EXTREME3=100
GIGABYTE 770TA-UD3=115
BIOSTAR TA790GX A3+=110
BIOSTAR TA870 PLUS=110
ASROCK 870 EXTREME3=115
نظرتون درمورد مادربورد asus m4n68tدر محدوده قیمت 100 تومن چیه؟
مادربورد دیگری با خصوصیات فوق سراغ دارید؟(گرافیک آنبورد مهم نیست)
این مادربرد یک مادربرد کاملا منسوخ و عهد هجری هستش
چیپست 630a حتی قادر به پشتیبانی از pci-e 2 هم نیست
از دیگر مزایای بارز این مادربرد سیستم باس بسیار محدود هستش که باعث میشه نتونید از تمام توان پردازنده استفاده کنید
اگر مادربرد آشغال با این خصوصیات میخواین میتونید به سمساریها یا موزه ها مراجعه کنید
پینوشت : نمیدونم چرا وقتی اسم asus میاد دوستان گمان میکنند موحبتی الهی از بهشت نازل شده برای اینکه در جریان باشید مادربردهای این شرکت از سال 2007 به بعد توسط کارخونه های دیگر مانند الایت گروپ و پگاترون تولید میشن و ایسوس عملا فقط یک دلال هستش
امیدوارم زمانی برسه که سواد ما ایرانیا بیشتر از خوندن مارک روی یک قطعه بشه تا دیگه هر جنس بنجلی رو به هر قیمتی بهمون نندازن
این مادربرد یک مادربرد کاملا منسوخ و عهد هجری هستش
چیپست 630a حتی قادر به پشتیبانی از pci-e 2 هم نیست
از دیگر مزایای بارز این مادربرد سیستم باس بسیار محدود هستش که باعث میشه نتونید از تمام توان پردازنده استفاده کنید
اگر مادربرد آشغال با این خصوصیات میخواین میتونید به سمساریها یا موزه ها مراجعه کنید
پینوشت : نمیدونم چرا وقتی اسم asus میاد دوستان گمان میکنند موحبتی الهی از بهشت نازل شده برای اینکه در جریان باشید مادربردهای این شرکت از سال 2007 به بعد توسط کارخونه های دیگر مانند الایت گروپ و پگاترون تولید میشن و ایسوس عملا فقط یک دلال هستش
امیدوارم زمانی برسه که سواد ما ایرانیا بیشتر از خوندن مارک روی یک قطعه بشه تا دیگه هر جنس بنجلی رو به هر قیمتی بهمون نندازن
مهندس یه 2تا مادربورد خوب هم معرفی میکردی بد نبود!! ثواب داره:46:شما فقط قسمت اول پست رو خوندید
مهندس یه 2تا مادربورد خوب هم معرفی میکردی بد نبود!! ثواب داره:46:شما فقط قسمت اول پست رو خوندید
اگر بودجتون اجازه میده حدود 120 تومن هزینه کنید asrock 870 extreme3 یک گزینه بسیار خوب هستش ولی اگر برند همچنان براتون مهمه با همین بودجه با امکانات محدودتر و چیپست قدیمیتر میتونید 770 گیگابایت رو تهیه کنید
با بودجتون حدود 100 تومن هم asrock 770 extreme3 گزینه خوبیه
maziarzar
23-09-2010, 16:37
من الان 890 ازراک دارم یه ماه پیش که می خواستم کیس رو جمع کنم همه می گفتن ازراک خوب نیست اما الان که ازش استفاده می کنم وخیلی هم راضیم
دلیل اینکه بیشتر ایسوس رو پیشنهاد می کنند سابقه واسم ایسوس هست
حالا که از گرافیک انبرد پشیمون شدی پس همون 870extreme3 را بگیر
حالا که از گرافیک انبرد پشیمون شدی پس همون 870extreme3 را بگیر
پشیمون نشدم دو دل شدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.