PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال از حرفه ای های adsl و وایرلس و ...

iman iman iman
20-09-2010, 23:27
با سلام. بنده قصد مشاوره در مورد انتخاب قطعه ای را ندارم فقط چند تا سوال از حرفه ای های این رشته :

سوال اول :
برای لپ تاپ می خوام با ای دل اس ال به اینترنت وصل بشم ولی مودم با سیم به لپ تاپ وصل نباشه . می شه برای این کار از مودم ای دی اس الی که وایرلس داره استفاده کرد؟ با توجه به این که به جز لپ تاپ سیستم دیگه ای نباشه؟

سوال دوم :
سوالم دومم اینه که آیا نیاز نیست که مودم ای دی اس الی که وایرلس داره مثلاَ به یک کامپیوتر خانگی متصل بشه و سپس لپ تاپ با وایرلس از اینترنت استفاده کنه؟ آیا به این کامپیوتر خانگی نیاز هست یا همین لپ تاپ و مودم ای دی اس الی که وایرلس داره کافیه؟

سوال سوم :
اگه مودم ای دی اس الی که وایرلس داره بگیرم و یه روزی نخوام که از ای دی اس ال استفاده کنم و اشتراک وایرلس بخرم میشه با این نوع مودم استفاده کرد؟ ( علاوه بر کارایی که در قبل سوال شد) و از وایرلسش به عنوان مودم وایرلس بدون استفاده از ای دی اس ال به اینترنت وصل بشم؟

سوال چهارم :
روتر چیه و تفاوتش با مودم چه چیزی هست ؟ و ارزون ترین روتر یا مودمی که این کار من رو به خوبی انجام بده چیه؟ و اگه بفرمایید حدود برد اون در فضای آزاد و ساختمان چقدره خیلی ممنون میشم. چون اگه بردش زیادتر باشه خیلی بهتره و با همین یک لپ تاپ آزادی عنل بیشتری دارم ...

منتظر جواب کامل متخصصان این بخش هستم ..

Online_wireless
22-09-2010, 00:04
سوال 1: بله دوست عزیز خیلی راحت میشه مودم wireless adsl رو میزنی به برق و زمانی که روشن شد خیلی ساده بدون اینکه کابلی به لپ تاپ وصل کنی میتونی به اینترنت وصل بشی البته حتما باید لپ تاپ مودم وایرلس داشته باشه تا سرچ کنه و پیدا کنه البته اگه لپ تاپ شما حتی مودم وایرلس هم نداشته باشه یک سری usb wireless هایی هستند که مانند فلش مموری هست ظاهرشون معمولا و باید وصل کنی به usb البته تمام لپ تاپ های جدید مودم وایرلس دارند.
سوال 2: اصلا به کامپیوتر خانگی نیازی نیست با همون لپ تاپ میتونی
سوال 3: خب باید ببنی که آیا مودمت وایرلس رو ساپورت میکنه یا خیر منظورم وایرلس هست نه وایرلس adsl موقع خرید باید سوال کنی در مورد مودم مورد نظرت
سوال 4: این مورد رو چون دقیقا خودم آزمایش نکردم برد و این چیزها رو از کسانی بپرس که استفاده کردن.

Amir_Niknam
22-09-2010, 00:59
ظاهرا شما زياد با اين مقوله آشنايي نداريد براي همين ساده توضيح ميدم اميدوارم مفيد باشه:
در مورد سوال 4
مودم در واقع همون مودلاتور هست يعني مياد سيگنال هاي روي خط رو به سيگنال هاي قابل فهم براي كامپيوتر تبديل ميكنه و بالعكس اما روتر در شبكه به كار ميرود مثلا شما ميخواهيد فايلي رو از كامپيوتر 1 به كامپيوتر 3 بفرستيد فرض كنيد در شبكه 5 كامپيوتر داريد اين وسط به روتر نياز هست كه فايل رو از شما بگيره و براي كامپيوتر 3 بفرسته
البته اينها توضيحات خيلي ساده بودند اگر در اين مورد مطالب زياد ميخواهيد كافيه در اين فروم يا اينترنت جستجو كنيد
در ضمن بسياري از مودم هاي ADSL روتر نيز هستند يعني هر دو كار رو با هم انجام ميدهند