مشاهده نسخه کامل
: بهترین نوشیدنی چیست؟
چای، چای سبز، آب معدنی، قهوه، نسكافه، كاپوچینو، كافه میكس یا...
هیچكدام از نوشیدنی ها جواب صحیح نیست،اگر كنجكاو شده اید و می خواهید بدانید جواب این معما چیست، متن زیر را به دقت بخوانید:
طی تحقیقات پروفسور بردیشیف روسی راز طول عمر رهبران اتحاد جماهیر شوروی سابق، هند و كره شمالی نوشیدن این آب است. این پروفسور روسی كه 82 سال سن دارد در خصوص چگونگی تهیه این آب دستور زیر را ارائه داده است:
آب معمولی شیر را منجمد و سپس آن را از یخچال خارج كرده و اجازه دهید تا دوباره ذوب شود به اندازه ای كه درون ظرف فقط قطعه یخی به حجم یك تخم مرغ باقی بماند. این قطعه یخ تمام ناخالصی های آب را از جمله موادی كه سلول های بدن را از بین می برد، به خود جذب می كند. با خارج كردن این قطعه یخ یك لیوان آب سبك به دست می آید كه مفیدترین نوشیدنی دنیا است و همچنین در طولانی كردن عمر انسان نیز موثراست.
mojtaba_sa
20-09-2010, 20:16
کفير قفقاز: کفير نوشابه اي است که از شير به دست مي آيد و در واقع نوعي دوغ است. مردم ترکستان و قفقاز از زمان هاي قديم اين نوشابه را با شير اسب درست مي کرده اند و براي آن خواص درماني فراوني قايل هستند. اين مردم عقيده دارند که طول عمر آن ها يکي از نتايج نوشيدن کفير است . گويا "کفير" تلفظ ترکي کلمه کيفور است؛ یعنی مردم قفقازعقیده داشته اند، سا هنوز هم دارند که با نوشيدن کفير کيفور مي شوند.
شرط اول درست کردن کفير داشتن قارچ سفید رنگی است که فقط در شیر زنده می ماند و عامل تغییر دهنده شیر است. به دست آوردن قارچ کفير آن قدر که به نظر مي آيد دشوار نيست؛ اين قارچ در شير به سرعت رشد مي کند و پس از سه چهار هفته حجم آن دوبرابر مي شود؛ کساني که از اين قارچ دارند مي توانند هر ماه قدري از آن را به جاي آن که دور بيندازند ميان دوستان خود تقسيم کنند. بنابراين راه به دست آوردن قارچ کفير پيدا کردن يکي از اين کسان است، و اني کسان در جامع ما پيدا مي شوند.
براي درست کردن 1 ليتر کفير ، 3 تا 4 گردو قارچ کفير زنده را در ظرف بلوري يا چيني شسته و خشک کرده اي مي گذاريم و 1 ليتر شير خامه گرفته سرد روي آن مي ريزيم. سپس در ظرف را محکم مي بنديم و آن را در جاي تاريکي که گرماي آن حدود 20 درجه سانتي گرارد باشيد مي خوابانيم. قارچ کفير در حرارت زير 20 درجه و در نور زياد از فعاليت مي افتد.
کفير را مي توان به مدت 12، 18، 24، 36 و 48 ساعت خواباند؛ به اين ترتيب 5 درجه کفير به دست مي آيد، که اهل فن خواص متفاوتي براي آن ها ذکر مي کنند. اگر زمان خواباندن از 48 ساعت بيشتر شود مقداري قارچ در شير شناور مي شود که قابل مصرف نيست.
قارچ کفير را بايد هميشه در شير نگه داشت، و گرنه مي ميرد. هفته اي يک بار بايد قارچ و ظرف آن را با آب ولرم بشوييم و باز شير تازه روي قارچ بريزيم. کفير آماده را بايد صاف کنيم و در يخچال نگه داريم . براي صاف کردن کفير يا بريدن قارچ آن نبايد وسايل فلزي به کار بريم.( کتاب مستطاب آشپزی، نجف دریابندری، جلد اول، ص 455 )
مطالب زیر در نتیجه جستجو در سایت هنر آشپزی بود که جهت کامل شدن اطلاعات در خصوص این نوشیدنی با ارزش مطالب را عینا کپی کرده و از نگارجون برای ارائه این اطلاعات جالب و کامل سپاسگزارم.
خواص کفير kefir ( اکسير جواني - معالج بسياري از امراض گوارشي - گردش خون - لاروبي کننده ي بدن )
ماهيت کفير : تکه هاي قارچ شبيه به گل کلم به رنگ سفيد ، که شير را تخمير و به ماست تبديل مي کند و خواص طبي بسياري دارد .
شرح کفير : اين نوشيدني در مناطق قفقاز استفاده مي شده و پس از آن در بسياري از کشورهاي اروپا و بعضي از ايالتهاي آمريکا مورد استفاده قرار گرفت . در روسيه علاوه بر ماست ، کفير به صورت پنير هم تهيه شده و به صورت غذا از آنها استفاده مي شود .
سکنه ي قفقاز با اثرات دارويي اين ماده سالهاست که آشنا هستند . آنان از سنين جواني از کفير به جاي آب خوردن و غذا استفاده مي کنند و عمر آنان معمولاً به 110 تا 150 سال مي رسد . در اين اواخر هرگز امراض سل ، سرطان و ناراحتيهاي گوارشي در آنها ديده نشده است .
موارد مصرف : ناراحتيهاي گوارشي به ويژه زخم معده و اثني عشر ، تورم معده و روده « گاستريت و انتريت » و اسهال و ناراحتيهاي کبدي و يرقان ( کفير باعث نابود شدن زايده هاي اضافه در روده ها مي شود ) ناراحتيهاي پوستي به ويژه اگزماها ، بيماريهاي قلب و عروق ، فشار خون ، انسداد عروق ، نارسايي عروق کرونر قلب ( کاهش دهنده ي کلسترول خون ، لاروبي کننده ي جدار عروق ، اتروم جدار ) ناراحتيهاي عصبي ، افسردگي ، فشارهاي عصبي ، اضطراب ، بيخوابي ( شبها مصرف شود ). کفير سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند . مشاهده شده است که مخاط دهان و لثه ها که دچار عارضه شده اند ( مانند تاولهاي دردناک عود کننده ) به مدت سه ماه بهبودي کامل ميدهد . از عود تبخال جلوگيري مي کند . باعث تقويت و قابليت انعطاف مفاصل بدن مخصوصاُ رباطهاي ستون فقرات و ديسک بين مهره ها مي شود . موجب لطافت و نرمي پوست بدن مي شود ( از طريق استعمال آن روي پوست )
طرز تهيه : قارچ کفير را در ظرف شيشه اي يا پلاستيکي ( فلز نباشد ) که دهانه ي آن باز بوده و درب محکم داشته باشد ، قرار داده و بر روي آن شير جوشانده ي سرد بريزيد . شير هر چه تازه تر باشد مناسب تر است . مقدار قارچ به بزرگي يک گردو براي 5/1 ليتر شير کافي است . سپس درب شيشه را محکم ببنديد به طوري که هوا در آن نفوذ نکند .
ظرف را در جاي کاملاً تاريکي مثل کمد ، جاييکه دما بين 18 تا 20 درجه ي سانتيگراد باشد قرار دهيد و به مدت 12 الي 18 ساعت ، 20 الي 24 ساعت و حد اکثر 40 ساعت صبر کنيد تا تخمير صورت گيرد. هرچه تخمير ادامه يابد شير سفت تر مي شود که آن هم اثرات ديگري در بر دارد . قبل از استفاده ، ظرف را کاملاً تکان دهيد و سپس آن را توسط صافي غير فلزي صاف نماييد .( به عنوان نمونه مي توانيد از آبکش پلاستيکي استفاده نماييد ) بعد قارچ ها را مجدد در شيشه ريخته و شير اضافه نماييد. ماست به دست آمده را مي توانيد مصرف کنيد و يا براي مصرف بعدي در يخچال قرار دهيد .
هرگز قارچ محتوي شير را در يخچال نگذاريد ، چون قارچ تکثير نخواهد شد و تخمير آن هم کند انجام مي شود. لازم به ذکر است که قارچ تنها تحمل ماندن 48 ساعت را به صورت خشک دارد و بعد از آن دچار خرابي مي شود . در صورت عدم دسترسي به شير مي توانيد حد اکثر 48 ساعت آن را در آب نگهداري کنيد .
بايستي هفته اي يکبار قارچ و ظرف مربوط به آن را با آب ولرم شستشو دهيد . به اين ترتيب خود قارچ در طول سه الي چهار هفته زياد مي شود و تقريباً 2 برابر مي گردد.
اين ماده ي ارزشمند تنها يک دارو نمي باشد ، بلکه به عنوان سس سالاد يا نوعي ماست مي توان از آن استفاده نمود .
موارد و ميزان مصرف : در ناراحتيهاي گوارشي ، کبدي ، زخم معده و فشار خون بالا مقدار 1 الي 5/1 ليتر در روز تا حصول نتيجه و پس از آن روزانه نيم ليتر ، در طول 12 ماه زخم معده التيام مي يابد و از عود آن جلوگيري مي شود .
در ناراحتيهاي قلبي – عروقي روزانه يک ليتر تا حصول نتيجه ، و پس از آن نيم ليتر
در بيماريهاي جلدي و اگزما روزانه 1 ليتر ، در ضمن مي توان از ماده ي مزبور روي پوست محل ضايعه در شب ماليد و صبح شستشو نمود .
در گرفتاريهاي عصبي ، هر روز همراه غذا 1 ليتر و جهت رفع بيخوابي شب هنگام به مقدار نيم ليتر يا کمتر
ماست کفير اشتها آور است ، چه در بي اشتهايي هاي عصبي و چه در بي اشتهايي هايي که علت گوارشي داشته باشد ولي در عين حال وزن بدن را متعادل نگه مي دارد . ثابت شده است که پايين آورنده ي قند خون نيز مي باشد ولي در بيماران ديابتي هنوز در دست مطالعه مي باشد .
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.