مشاهده نسخه کامل
: هر سایتی رو که باز میکنم نود اخطار میده
هر سایتی رو که باز میکنم نود یه آدرس رو بلوک میکنه و فایرفاکس و انترنت اکسپلورر کرش میکنن اینم عکسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
parsa5564
20-09-2010, 15:10
افزونه ی خاصی روی فایرفاکس نصب نکردید؟
افزونه ی خاصی روی فایرفاکس نصب نکردید؟
نه خیلی خاص همه دارن ازشون استفاده میکنن مشکل توی اینترنت اکسپلورر هم هست فک نکنم ماله افزنه باشه
aliupdate
20-09-2010, 15:27
سلام
هميشه يه سايت رو شناسايه ميكنه يا ادرس ها همه با هم فرق ميكنن؟منظورم اين بود كه هميشه زير قسمت URL Address هميشه يه ادرس نوشته؟
سلام
هميشه يه سايت رو شناسايه ميكنه يا ادرس ها همه با هم فرق ميكنن؟منظورم اين بود كه هميشه زير قسمت URL Address هميشه يه ادرس نوشته؟
نه آدرس ها عوض میشه ولی ای پی ها یکی هست
aliupdate
20-09-2010, 15:41
ميتونيد از اين قسمت غير فعالش كنيد:
توي نود توي قسمت Setup روي... Enter Entire كليك كنيد تو قسمت Antivirus and AntiSspyware روي... Web access كليك كنيد توي زيرشاخه روي... HTTP كليك كنيد توي قسمت راست تيك ... Enable رو برداريد.
ميتونيد از اين قسمت غير فعالش كنيد:
توي نود توي قسمت Setup روي... Enter Entire كليك كنيد تو قسمت Antivirus and AntiSspyware روي... Web access كليك كنيد توي زيرشاخه روي... HTTP كليك كنيد توي قسمت راست تيك ... Enable رو برداريد.
دوست عزیز بنده میخوام بدونم این آدرس چرا بلوک میشه نود که بیخود گیر نمیده حتما یه برنامه ای خودشو تو سیستم من فرو کرده داره اطلاعات منو میده بیرون یا هر کار دیگه ای اینطوری که صورت مسئله پک میشه:10:
aliupdate
20-09-2010, 15:59
پيغامهايي كه مياد همه اولش نوشته clkh71yhks66.com بعد ادامه؟
پيغامهايي كه مياد همه اولش نوشته clkh71yhks66.com بعد ادامه؟
نه فک کنم 4 تا آدرس باشن
aliupdate
20-09-2010, 16:41
خب به احتمال زياد يه برنامه اي توي سيستم نصب كردين كه هميشه با اين سايت ها در ارتباطه تنظيمات قسمت فايروال رو نگاه كنيد شايد بفهميد كدوم برنامه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.