مشاهده نسخه کامل
: آموزش قدم به قدم Remote Desktop Connection !!!!!!!!!
nima_voroojak
20-09-2010, 14:32
سلام دوستان من آموزش قدم به قدم Remote Desktop Connection رو میخوام اگه میشه کمکم کنید ممنون:31:
joe_satriani
20-09-2010, 18:54
با سلام
براي دسترسي به امكانات و اجراي اين برنامه بايد موارد زير را در نظر داشته باشيد :
- يك كامپيوتر كه در آن ويندوز Xp Profesional نصب شده و دسترسي به محيط اينترنت و يا شبكه را دارد .
- يك كامپيوتر ديگر در منزل و يا در همان محل شركت (كه از طريق شبكه داخلي با هم مرتبط هستند) با امكان دسترسي به اينترنت ، مودم
- نام كاربري ، كلمه رمز عبور و مجوزهاي مناسب
برپايي سيستم Remote Desktop :
1- به Control Panel وارد شده و سپس گزينه System را انتخاب كنيد .
2- در برچسب Remote ، گزينه Allow users to connect remotely to this computer را كه در پائين پنجره قرار دارد انتخاب نمائيد .
3- در محيط Remote Desktop ، گزينه Select Remote Users ... را كليك كنيد .
4- در كادر محاوره اي Remote Desktop Users گزينه Add… را انتخاب نمائيد.
5- در كادر محاوره اي Select Users گزينه Locations … را براي تعيين موقعيت جستجو كليك نمائيد .
6- براي تعيين نوع آبجكتها ي مورد نظرتان نيز گزينه Object Types… را كليك نمائيد .
7- هنكامي كه نام مورد نظرتان را يافتيد ان را انتخاب كرده و سپس Ok را كليك نمائيد .در اين مرحله نام مورد نظر شما در ليست كاربران Remote Desktop قرار مي گيرد.
در اين مرحله سيستم مزبور آماده برقراري ارتباط از راه دور مي باشد. بدين منظور:
1- از منوي Start گزينهPrograms و سپس گزينه Accessorise را انتخاب كرده و از قسمت Communications نيز گزينه Remote Desktop Connection را انتخاب كنيد.
2- در اين مرحله پنجره Remote Desktop Connection نمايان مي شود .
3- گزينه Options را انتخاب كنيد تا امكان تعيين گزينه هاي بيشتري براي تان فراهم شود.
4- از قسمت Computer و از منوي پائين افتادني آن نام كامپيوتر مورنظر تان را انتخاب كنيد .و يا گزينه browse more for… را براي دسترسي به نام كامپيوتر هاي ديگر انتخاب كنيد .
5- در كادر هاي user name و password و domain به ترتيب شناسه يا نام كاربري ، رمز عبور و نام domain مربوط به شبكه را وارد كنيد.
6- سپس براي برقراري ارتباط گزينه Connect را انتخاب كنيد .
منبع فناوري اطلاعات ايران
موفق باشيد.
nima_voroojak
20-09-2010, 19:46
ممنون ولی من کامپیوتر دوم رو نمیتونم پیدا کنم
nima_voroojak
22-09-2010, 17:46
دوستان کسی بلد نیست
Fxsignal
22-09-2010, 19:10
منظور شما از اینکه نمیتونم پیدا کنم چیه ؟
شما باید از طریق یک ip اختصاصی و user/pass وارد بشید
nima_voroojak
23-09-2010, 12:27
میشه بگید چطوری
دوستان کسی بلد نیست
برای این کار حتما باید قبلش firewall رو off کنی وگرنه امکان remote شدن وجود نداره وقتی هم که مطابق توضیحات دوستمون تونستی remote بشی ازت user و pass کلاینتی رو که می خوای بهش remote بشی رو می خواد که تا دقیق اونها رو وارد نکنی این کار انجام نخواهد شد در ضمن وقتی به سیستمی remote می شی اون سیستم log out میشه حواست به این موضوع باشه اگه می خوای کاربرسیستم مورد نظر متوجه نشه راستی تو قسمتی که می خوای IP رو وارد کنی تا remote desktop بشی یه سری تنضیمات رنگ و resolution داره که اگه اونها رو پایین بیاری سرعت کار تو محیط بالاتر میره .
موفق باشی
vahid_ba
03-10-2010, 20:14
راستش تو بخش شبکه یه تاپیک زدم درباره سوالی که پرسیدم یه پست دادن با لینک به این صفحه و تاپیک بسته شد اما نمی دونمن واقعا جواب من همین بود ؟؟
خب اینا رو خودم میدونسم اما سوال من چیز دیگه بود !!!
دوستان منسر این آی پی ها که دارم واسه ریموت کردن
من آی پی سیستم رو استاتیک و valid کردم و مودم کانفیگ هست و از طریق این مودم 3 تا سیستم دیگه به نت متصل هستند
User لازم رو در هر 3 تا سیستم ساختم و بخش ریموت رو هم فعال کردم فایر وال هر 3 تا سیستم هم خاموش هستند
اما وقتی از یه محل دیگه به سیستم های خونه متصل بشم میگه ریموت آی پی مورد نظر فعال نیست
حالا سوالم اینجاست که آی پی که این 3 تا سیستم میگیرند چطور تعریف میشه و واسه اتصال به هرکدوم چه آی پی باید وارد کرد ؟
به فرض که آی پی ثابت من همیشه 84.245.8.10 ولید هم هست !!!
مثلا میخوام به سیستم شماره 2 که آی پی شبکه داخلیش 192.168.3 هست متصل بشم باید تو بخش ریموت دسکتاپ از یه محل دیگه چه آی پی باید وارد کنم که دقیقا به همین سیستم شماره 2 متصل بشم ؟؟!!!!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
vahid_ba
04-10-2010, 22:48
24 ساعت گذشته دریغ از یه پاسخ !!! :41:
hraeissi
17-10-2010, 09:10
دوست من شما می خواهید از بیرون منزل به سیستم خانگی ریموت کنید ؟اگر اینطور است که باید بگویم دوست من مودم شما یک مودم معمولی است و این کار شدنی نیست .
تنها در شرایطی و با داشتن امکانات سخت افزاری و استفاده از ابزار مختلف این امکان وجود دارد .
مثلاً یک --- سرور در خانه داشته باشید که در اینترنت دیده شود و به آن --- بزنید تا IP از رنج خانه بگیرید و سپس ریموت بزنید
Aloneboy
12-06-2011, 17:27
سلام
سيستم خونه ويندوز سون و سيستم محل كار سرور 2003 هستش مي خوام از همين روش ريموت به سيستم خونه متصل بشم
كارهايي كه انجام دادم به شرح زير اما جواب نداد؟
سيستم خونه به اينترنت وصل شدم و فايروال رو آف كردم و تنظيمات ريموت رو انجام دادم و اي پي رو برداشتم با خودم بردم به محل كار و از طريق برنامه ريموت اين قسمت ها رو پر كردم:
در قسمت computer اي پي اينترنت خونه
يوزر رو نوشتم administrator - اسمي كه تو خونه انتخاب كردم و فعالش كردم
پسورد هم نوشتم و دومين رو خالي گذاشتم و connect زدم اما ارور ميده و وصل نميشه
creaturs
17-07-2012, 12:24
با سلام
براي دسترسي به امكانات و اجراي اين برنامه بايد موارد زير را در نظر داشته باشيد :
- يك كامپيوتر كه در آن ويندوز Xp Profesional نصب شده و دسترسي به محيط اينترنت و يا شبكه را دارد .
- يك كامپيوتر ديگر در منزل و يا در همان محل شركت (كه از طريق شبكه داخلي با هم مرتبط هستند) با امكان دسترسي به اينترنت ، مودم
- نام كاربري ، كلمه رمز عبور و مجوزهاي مناسب
برپايي سيستم Remote Desktop :
1- به Control Panel وارد شده و سپس گزينه System را انتخاب كنيد .
2- در برچسب Remote ، گزينه Allow users to connect remotely to this computer را كه در پائين پنجره قرار دارد انتخاب نمائيد .
3- در محيط Remote Desktop ، گزينه Select Remote Users ... را كليك كنيد .
4- در كادر محاوره اي Remote Desktop Users گزينه Add… را انتخاب نمائيد.
5- در كادر محاوره اي Select Users گزينه Locations … را براي تعيين موقعيت جستجو كليك نمائيد .
6- براي تعيين نوع آبجكتها ي مورد نظرتان نيز گزينه Object Types… را كليك نمائيد .
7- هنكامي كه نام مورد نظرتان را يافتيد ان را انتخاب كرده و سپس Ok را كليك نمائيد .در اين مرحله نام مورد نظر شما در ليست كاربران Remote Desktop قرار مي گيرد.
در اين مرحله سيستم مزبور آماده برقراري ارتباط از راه دور مي باشد. بدين منظور:
1- از منوي Start گزينهPrograms و سپس گزينه Accessorise را انتخاب كرده و از قسمت Communications نيز گزينه Remote Desktop Connection را انتخاب كنيد.
2- در اين مرحله پنجره Remote Desktop Connection نمايان مي شود .
3- گزينه Options را انتخاب كنيد تا امكان تعيين گزينه هاي بيشتري براي تان فراهم شود.
4- از قسمت Computer و از منوي پائين افتادني آن نام كامپيوتر مورنظر تان را انتخاب كنيد .و يا گزينه browse more for… را براي دسترسي به نام كامپيوتر هاي ديگر انتخاب كنيد .
5- در كادر هاي user name و password و domain به ترتيب شناسه يا نام كاربري ، رمز عبور و نام domain مربوط به شبكه را وارد كنيد.
6- سپس براي برقراري ارتباط گزينه Connect را انتخاب كنيد .
منبع فناوري اطلاعات ايران
موفق باشيد.
داداش من یه سیستمم xp هست یه سیستمم Win7 ultimate sp1 که البته تو شبکه کردنش هم مشکل دارم کمکم می کنید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.