مشاهده نسخه کامل
: دوربین فیلمبرداری FULL HD
سلام رفقا
یه دوربین فیلمبرداری میخوام که واقعا Full HD باشه!!(در صورت امکان 1080p و فرمتش هم mkv باشه)
فقط و فقط هم میخوام برای فیلمبرداری ازش استفاده کنم
یعنی عکس نگفرت هم نگرفت
!!
یه دوربین فیلمبرداری خوب با قابلیت های ویژه و منحصر به فرد!!
با وضوح تصویر و رنگ بالا!!!
از قیمت 600 تومن تا 1.5 بهم پیشنهاد بدید!!!
مرسی
kaveh123
20-09-2010, 14:11
Sony 150 فوق العاده است البته 350 از این هم بهتر است و Sony HDR-XR550 عالی عالی عالی است
meysam 3d
20-09-2010, 17:16
شما یه سرچ بزن vg10 دیگه چشمت هیچی رو جز اون نمیبینه منهم رفتم توفکرش. قیمتش هم 2000 دلاره یعنی 2میلیونه
بهترین امکانش هم امکان تعویض لنزه این یعنی هیچ وقت کیفیتش از رده خارج نمیشه چون با یه تبدیل 35 میتونی فیلم در حد استاندارد سینما باهاش بگیری. قبلا که چنین چیزی نبود با دوربین عکاسی کار می کردن تا تبدیل بهش بخوره.
آقا نمیخوام تا اون قیمت فعلان
اون 3 تای بالایی رو میشه بیشتر معرفی کنید؟
Bobby Sands
21-09-2010, 08:01
آقا نمیخوام تا اون قیمت فعلان
اون 3 تای بالایی رو میشه بیشتر معرفی کنید؟
همین Sony HDR-XR550 رو بگیر که تکه به قیمت 1320000 تومان.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبجای اون خط تیره ها بذار digikala دات کام:31:
بنظر من پاناسونیک مدل TM700 یا HS700 بگیر! فرقشون اینه که TM700 به میزان 32 گیگ حافظه داخلی داره ولی HS700 به میزان 240 گیگ حافظه داخلی داره!
اختلاف قیمتشون در حد 200 تومنه!
یکماه پیش HS700 قیمتش 1370 هزار تومن بود!
اینم یه تست از دو مدل مشابه از پاناسونیک و سونی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به Maximum Bitrate ها توجه کنید!
در اینجا هم میتونید ببنید که TM700 عنوان Editor's Choice سایت trustedreviews.com رو به خودش اختصاص داده:
الان بین Sony HDR-XR550 و پاناسونیک مدل TM700 یا HS700 چه فرقیه؟؟؟
الان بین Sony HDR-XR550 و پاناسونیک مدل TM700 یا HS700 چه فرقیه؟؟؟
این لینک شاید کمک کنه :
در کل باید بگم که کیفیت لنز و همچنین کیفیت تصویر در پاناسونیک بهتره ولی چیز های جانبی توی سونی بهتره (مثلا صخفه نمایش سونی بهتره ، GPS داره ، لوازم جانبی بیشتری داره و ...)
لنز پاناسونیک 35 میلی متریه ولی مال سونی 29.8 میلی متریه!
پاناسونیک 28Mbps رکورد میکنه ولی سونی 24Mbps
پاناسونیک 1920x1080p رکورد میکنه ولی سونی 1920x1080i
و ....
خب پس تصویب شد!
پاناسونیک!چون کیفیت بهتر میخوام!
کدوم مدلش؟
قیمت هم میدید؟
خب پس تصویب شد!
پاناسونیک!چون کیفیت بهتر میخوام!
کدوم مدلش؟
قیمت هم میدید؟
شما اگر کیفیت تصویر میخواهید باید از بین سه مدل SD700 یا TM700 یا HS700 یکی رو انتخاب کنید!
اختلافاتی با هم دارن که بیشتر در میزان ذخیره سازی روی حافظه های داخلی هست!
اینجا رو ببین بیشتر بهت کمک میکنه : ( ستون مربوط به PAL رو ببین)
یکماه پیش HS700 رو میدادن 1370 هزار تومان و TM700 رو میدادن 1170 هزار تومان با گارانتی PGF
shahab47
22-09-2010, 11:04
شما یه سرچ بزن vg10 دیگه چشمت هیچی رو جز اون نمیبینه منهم رفتم توفکرش. قیمتش هم 2000 دلاره یعنی 2میلیونه
بهترین امکانش هم امکان تعویض لنزه این یعنی هیچ وقت کیفیتش از رده خارج نمیشه چون با یه تبدیل 35 میتونی فیلم در حد استاندارد سینما باهاش بگیری. قبلا که چنین چیزی نبود با دوربین عکاسی کار می کردن تا تبدیل بهش بخوره.
خيلي از هندي كم ها تو بازار هستن كه تبديل ميخورن با نصف اين قيمت......
بچه ها
امروز میخوام برم hs700 رو بگیرم!!مطمئن باشم که از Sony HDR-XR550 بهتره کیفیتش؟؟
بچه ها
امروز میخوام برم hs700 رو بگیرم!!مطمئن باشم که از Sony HDR-XR550 بهتره کیفیتش؟؟
همینکه دوربین HS700 میتونه 1080p رکورد کنه فکر میکنم مزیت بزرگی باشه! (برای اونایی که دنبال کیفیت فیلمبرداری هستن!)
مرسی رفیق بابت راهنماییت
امروز رفتم
پاناسونیک رو خواستم گفتن تموم شده!قراره تا 2 روز دیگه بیاره برام!خلاصه ما گوش به حرف شما کردیم و گفتیم باشه!همونو بیار!آخه اون سونی رو داشت!!!
رفیق
پایه ی فابریک براش چی بخرم؟
والا من از لوازم جانبی زیاد سر در نمیارم و مارک ها رو نمیشناسم!
امیداوارم دوستانی که اطلاع دارن شما رو راهنمایی کنن!
خوب حالا که دو روز وقت داری بازم سرچ کن تا اطلاعات بیشتری راجع به دوریینه بدست بیاری!
این لینک واقعا بخوبی این سری از دوربین های پاناسونیک رو بهمراه امکاناتش معرفی کرده :
Bobby Sands
23-09-2010, 09:21
از نظر حجم فایل ضبط شده اینا با هم فرقی ندارن؟
از نظر حجم فایل ضبط شده اینا با هم فرقی ندارن؟
چرا دیگه!
هرچه رزولوشن بالاتر باشه ، بیت ریت بالاتر باشه و نو اسکن کردن تصویر Progressive باشه ( نه interlace) حجم فایل ذخیره شده به زمان معین بیشتره!
و چون این عوامل در دوربین پاناسونیک نسبت به مدلی از سونی که مورد بحثه بالاتر هست ، پس حجم فایل ذخیره شده در پاناسونیک باید بیشتر باشه!(البته ممکنه از الگوریتم های فشرده سازی هم استفاده کرده باشن!)
Bobby Sands
23-09-2010, 14:12
یعنی باید حدودا دو برار باشه دیگه ، نه؟
یعنی باید حدودا دو برار باشه دیگه ، نه؟
دقیقا نمیدونم چقدر بیشتر میشه ولی پاناسونیک میگه که روی هارد 240 گیگ میتونید 20 ساعت در مود 1080p و 28Mbps فیلمبرداری کنید!
Bobby Sands
23-09-2010, 14:35
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم. این دوربین واقعا 1080p فیلم برداری میکنه یا از اوناست که چیپ deinterlacing دارن و آخر سر تصویر خروجی رو Proggressive میکنه؟
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم. این دوربین واقعا 1080p فیلم برداری میکنه یا از اوناست که چیپ deinterlacing دارن و آخر سر تصویر خروجی رو Proggressive میکنه؟
متن زیر رو بخون ، سوالتون رو جواب داده!
نکته : 60 تصویری که در بالا ذکر شده مربوط به مدل های NTSC هست و در ایران که مدل های PAL موجوده 50 تصویر گرفته میشه!
دوربينو خريدي تستي بزن وما را مطلع كن.
دوربينو خريدي تستي بزن وما را مطلع كن.
دوربین HS700 فعلا بهترین دوربین فیلمبرداری خانگی است که موجوده . کیفیت فیلمبرداریش 1080P و 28 مگابیت در ثانیه است.در حالی که بهترین مدل سونی ، XR550 کیفیت فیلمش 1080i و میزان بیت ریت 24 مگابیت در ثانیه است.
تنها نکته منفی در مورد HS700 کیفیت عکسشه . با اینکه عکسش 14 مگاپیکسله ، ولی کیفیت این عکس در حد متوسطیه و عکسهاش مقداری نویز دارند.
بچه ها
من hs 700 رو خریدم
واقعا کیفیتش هیولاست
مرسی از همه خصوصا lurenzo عزیز و خوش حالم که به حرف ایشون گوش دادم اصلا پشیمون نیستم...
حالا اين فيلم 1080P رو چطوري ميشه رايت كرد و نگه داشت؟
حالا اين فيلم 1080P رو چطوري ميشه رايت كرد و نگه داشت؟
میشه بزاریش رو هارد کامپیوتر یا روی دیسک Blu-Ray یا DVD رایتش کنی. میشه هم روی هاردهای اکسترنال ذخیره کرد و توسط USB به تلویزیونهای سامسونگ که فیلم نمایش میدن وصلش کرد و فیلمهاش رو دید. میشه هم روی هاردهای اکسترنال مدیا پلیر که به تلویزیون وصل میشن ذخیره کرد.
بهترین و راحت ترین وسیله ذخیره هارد اکسترناله.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.