مشاهده نسخه کامل
: رفتار عجيب Media Centre
KING iMAN
20-09-2010, 10:07
سلام.ويندوز 7 اولتيميت دارم و فعال شده هم هستش.امروز يهو ديدم تمام آيكونها تبديل به مدياسنتر شده و تمام برنامه ها با مديا سنتر باز ميشه.يعني نميتونم تو ويندوز هيچ كاي كنم.حتي وقتي رو مسنجر،اكسپلورر و يا هر برنامه ديگه كليك ميكنم مديا سنتر اجرا ميشه.اصلاً سيستم رو كه روشن ميكنم همون اول مديا سنتر خودبخود اجرا ميشه.توي Run ميخواستم msconfig رو اجرا كنم بازم مدياسنتر اومد بالا!
دليلش چي ميتونه باشه؟شنيدم ممكنه ويروس باشه.ولي رو سيستم من كه آخرين نسخه ESET بهمراه آخرين آپديتش نصبه.
Dr Hannibal
20-09-2010, 22:19
سلام.ويندوز 7 اولتيميت دارم و فعال شده هم هستش.امروز يهو ديدم تمام آيكونها تبديل به مدياسنتر شده و تمام برنامه ها با مديا سنتر باز ميشه.يعني نميتونم تو ويندوز هيچ كاي كنم.حتي وقتي رو مسنجر،اكسپلورر و يا هر برنامه ديگه كليك ميكنم مديا سنتر اجرا ميشه.اصلاً سيستم رو كه روشن ميكنم همون اول مديا سنتر خودبخود اجرا ميشه.توي Run ميخواستم msconfig رو اجرا كنم بازم مدياسنتر اومد بالا!
دليلش چي ميتونه باشه؟شنيدم ممكنه ويروس باشه.ولي رو سيستم من كه آخرين نسخه ESET بهمراه آخرين آپديتش نصبه.
ویروسی شدی.
اگر احساس می کنی این ویروس فایل های اجرایی رو هم آوده کرده یعنی فایل های Exe که توی سیستم داری حتما اول با Kaspersky Virus Removal Tool از این لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل هارو cure کنید.
سپس این برنامه رو دانلود نصب و اپدیت اسکن هر چه پیدا کرد پاک کنید و در خواست ریست رو تایید کنید.
سپس نصب یک آنتی ویروس دیگه که قطعا اگر بتونی خود ویروس رو پیدا کنی و بفرستی اینجا
انتی ویروس انتخابی شما مشکل رو به احتما زیاد رفع میکنه. اگر نتونستی یک انتی ویروس خوب به طوری تصادفی انتخاب و اپدیت کن.
موفق باشید.
V i r u s e r
20-09-2010, 22:27
جناب ایشون نمی تونن فایل EXE باز کنن شما بهش انتی ویروس میدی!
Dew Drop
20-09-2010, 22:39
سلام
این ویروس نیست.تو رجیستری تون تو این مسیر
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\FileExts\.exe
احتمالاً کلیدی به نام user choice ایجاد شده که وقتی مدیا سنتر رو انتخاب کردید تمام فایهای exe رو با مدیا سنترتون باز میکنه یا open with برنامه هاتون رو به مدیا سنتر تغییر داده که با این فایل رجیستری به حالت اولش بر میگرده.مشکل از تغییرات رجیستری تون هست که اگه می تونستید وارد رجیستری تون بشید دستی این فایل رو پاک کنید و به حالت default برگردونید.
این فایل رجیستری هست,دانلود کنید و اجراش کنید,درست میشه.
بعد از اجرا یه بار ریستارت کنید.
Dr Hannibal
20-09-2010, 22:55
جناب ایشون نمی تونن فایل EXE باز کنن شما بهش انتی ویروس میدی!
نمیدونم از کجا میدونینید ایشون میتون Exe باز کنن یا خیر.
ویروس هایی مثل سالیتی یا فوجاکس فایل Exe رو الوده میکنن و جلوی نصب رو میگیرن.
یک بار دیگه پست بالا رو بخونید ! لینک اول Kaspersky Virus Removal Tool بدون نیاز به نصب طراحی شده برای این شرایط .
MbM هم اکثرا نشون داده میتونه حتی در بدترین شرایط اجرا شه.
خسته نباشید.
KING iMAN
21-09-2010, 16:11
از همه ي دوستان ممنونم.ميرم تست كنم و نتيجه رو ميام ميگم.
Dew Drop
21-09-2010, 16:14
شما کاری که من گفتم رو کردید؟
KING iMAN
21-09-2010, 16:45
اون فايل رجيستري جواب نداد.روش دوستمون رو تست ميكنم.
Dr Hannibal
21-09-2010, 20:12
اون فايل رجيستري جواب نداد.روش دوستمون رو تست ميكنم.
نتیجه رو باز بگید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.