مشاهده نسخه کامل
: مشکل با تغییر نام پارتیشینها بعد از نصب ویندوز7
rezaali_sh
20-09-2010, 08:44
بعد از نصب win7 کلیه پارتیشن ها به local disk تغییر نام یافته اند و با هیچ روشی یا نرم افزاری نمی توان lable را تغییر داد.جالب اینکه از داخل نرمافزارها و disk mangment ویندوز 7 نام اصلی پارتیشن ها دبده میشه ولی در my computer بصورت local disk است
Dew Drop
20-09-2010, 09:04
سلام
برای اینکه Local disk رو از جلوی اسم درایو هاتون حذف کنید باید این کار رو بکنید.
رو درایوتون کلیک راست کنید و properties بعد جلوی اسم درایو تو کادر مستطیل شکل با space یه فاصله بزارید و apply کنید و ok.
rezaali_sh
20-09-2010, 09:43
متاسفانه درست نشد
niki2934
20-09-2010, 10:20
روی my computer کلیک راست کنید و mang رو انتخاب کنید disk manegment رو انتخاب کنید حالا با کلیک راست کردن روی پارتیشن ها ببینین میتونین اسمشونو عوض کنین یا نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rezaali_sh
20-09-2010, 10:29
درست نمیشه .دیگه موندم چیکار کنم؟
Dew Drop
20-09-2010, 11:59
شما می خواید تو این شکل مثل درایو e بشه یا منظورتون چیز دیگه اس.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3تا راه حل داره که رو بعضی از سیستمها اون 2 تا انجام نمیشه و باید از طریق رجیستری نام درایو رو عوض کنید
این لینک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Ftutorials%2F66118-drive-rename.html)
قسمت Rename Through the Registry
راه حل دوم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو قسمتها مشکلی بود بگید دوستان هستند
rezaali_sh
20-09-2010, 12:42
من میخواهم نام local disk به مثلا win7 تغییر کنه
Mohammad King
20-09-2010, 13:03
در ویندوز 7 یه یوزر عادی وقتی می خواد اسم درایو رو عوض کنه سیستم یا Access Denied میده یا اسم رو عوض نمی کنه..... حداقل تو سیستم من که اینجوری بود.. من هم یوزر administrator رو فعال کردم و یوزر خودم رو از تو یوزر ادمین پاک کردم تمام مشکلات حل شد
روی Computer که همون My Computer هستش کلیک راست کنید... و گزینه Manage رو انتخاب کنید.
در پنجره باز شده ، در سمت چپ پنجره گزینه Local Users and Groups رو انتخاب کنید. در زیر شاخه ی اون گزینه Users رو انتخاب کنید.
در صفحه ی روبروش یوزرهای خودتون رو می تونید ببینید. شما روی یوزر Administrator دابل کلیک کنید تا صفحه ی تنظیمات آن باز شود. در صفحه ی باز شده در قسمت General تیک گزینه
Account is disabled رو بردارید و سپس OK رو بزنید و پنجره رو ببندید.
بعد یوزر خودتون رو Log off کنید. دوباره که می خواهید Log in کنید، وارد یوزر Administrator بشید. و برید داخل Control Panel و از قسمت User Accounts یوزر قبلی که اول ساخته بودین را پاک کنید... دقت کنید که قبل از شروع این کارها همه فایل هاتون رو از My Documents یوزر قبلی تون یه جای دیگه کپی کنید.....
حالا شما با یوزر Administrator به همه ی امکانات دسترسی دارید...
Amir Varasteh
20-09-2010, 13:35
بعد از نصب win7 کلیه پارتیشن ها به local disk تغییر نام یافته اند و با هیچ روشی یا نرم افزاری نمی توان lable را تغییر داد.جالب اینکه از داخل نرمافزارها و disk mangment ویندوز 7 نام اصلی پارتیشن ها دبده میشه ولی در my computer بصورت local disk است
سلام.
درایوت رو انتخاب کن و F2 رو بزن و Rename کن!
مثلا سیستم منو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rezaali_sh
21-09-2010, 09:56
نه از دستکاری ریجستری نه با یوزر adminدرست نشد .یوزر خودم هم پرید.جلب اینه که از داخل disk managmentپارتیشنها درست و بهنام اصلی دیده میشند.ولی در computer بصورت local disk
Amir Varasteh
21-09-2010, 12:55
نه از دستکاری ریجستری نه با یوزر adminدرست نشد .یوزر خودم هم پرید.جلب اینه که از داخل disk managmentپارتیشنها درست و بهنام اصلی دیده میشند.ولی در computer بصورت local disk
پست من رو دیدی ؟
عکس هم گذاشته بودم.
rezaali_sh
22-09-2010, 11:30
با F2هم نمیشه rename کرد متشکرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.