hesamkowsar
20-09-2010, 01:32
سلام دوستان
من سرو کارم با ارشیو های mp3 هست...و از اوجایی که همیشه باید ارشیوم تو دسترس باشه همه تو 2 تا هارد 1 ترا بایت ماکستور one toch 4 نگهداری میشه...اما الان نیاز به یه هارد 3 ترا یا 4 دارم برای کارم...
میخواستم حتمآ فایر وایر 400 یا 800 داشته باشه و بیشترین سرعت ممکن...
اگه قیمت اونی که معرفی میکنید رو بگید ممنون میشم....
الان 2 ترا بایت و 400 گیگ اهنگ دارم باید زودتر یکه حجم بالا تر بگیرم..
با تشکر:11:
----------------------ویرایش------------------
من چند مدل وسترن و سیگیت رو دیدم
تو سیگیت Seagate BlackArmor NAS 220 واسم خوب بود که تا 4 ترا داره اما مثل اینکه نمیشه 4 ترا رو یجا استفاده کرد و وقتی به کامپیوتر بزنیم 2 تا درایو 2 ترا باز میکنه
همچنین 2 تراش 2 تا 1 ترا باز میکنه...نمیدونم چجوریه...مثلآ رو 2 تراش نوشته
mirored 1TB
spanned 2 TB
من حتمآ میخوام هارد با هر حجمی هست همشو بهم 1 درایو بده استفاده کنم با بالترین سرعت
ولی نمیدونم چرا این حجم بالا ها همه usb 2 هستن..!!بوجه ای که واسه این کار دارم حد اکثر 450 تومان...(شاید بگید دیونگیه انقدر پول هارد دادن)اما چون mp3 هام واسم خیلی با ارزشن و طی سالهای زیادی جمع کردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرو کارم با ارشیو های mp3 هست...و از اوجایی که همیشه باید ارشیوم تو دسترس باشه همه تو 2 تا هارد 1 ترا بایت ماکستور one toch 4 نگهداری میشه...اما الان نیاز به یه هارد 3 ترا یا 4 دارم برای کارم...
میخواستم حتمآ فایر وایر 400 یا 800 داشته باشه و بیشترین سرعت ممکن...
اگه قیمت اونی که معرفی میکنید رو بگید ممنون میشم....
الان 2 ترا بایت و 400 گیگ اهنگ دارم باید زودتر یکه حجم بالا تر بگیرم..
با تشکر:11:
----------------------ویرایش------------------
من چند مدل وسترن و سیگیت رو دیدم
تو سیگیت Seagate BlackArmor NAS 220 واسم خوب بود که تا 4 ترا داره اما مثل اینکه نمیشه 4 ترا رو یجا استفاده کرد و وقتی به کامپیوتر بزنیم 2 تا درایو 2 ترا باز میکنه
همچنین 2 تراش 2 تا 1 ترا باز میکنه...نمیدونم چجوریه...مثلآ رو 2 تراش نوشته
mirored 1TB
spanned 2 TB
من حتمآ میخوام هارد با هر حجمی هست همشو بهم 1 درایو بده استفاده کنم با بالترین سرعت
ولی نمیدونم چرا این حجم بالا ها همه usb 2 هستن..!!بوجه ای که واسه این کار دارم حد اکثر 450 تومان...(شاید بگید دیونگیه انقدر پول هارد دادن)اما چون mp3 هام واسم خیلی با ارزشن و طی سالهای زیادی جمع کردم.