مشاهده نسخه کامل
: بالا نیامدن صفحات در اینترنت
hoseinhn
19-09-2010, 17:58
سلام دوستان
چند روزه که هر وقت می خوام توی هر سایتی برم مرورگرم نمیتونه بازش کنه و ارور unable to connect میده(هم تو firefox هم internet explorer) ولی هر وقت ultra s**u**r**f رو باز می کنم و میرم توی مرورگر درست می شه.مشکل چیه؟
مرورگر رو هم پاک کردم و دوباره نصبش کردم ولی درست نشد.
ممکنه تنظینات proxy مرورگر دست کاری شده باشه برید تنظیماتشو بزارید رو حالت no proxy
hoseinhn
20-09-2010, 08:41
این کار رو قبلا انجام دادم ولی درست نشده
حافظه ی کش مرور گر رو پاک کردین؟
alidata2010
20-09-2010, 14:12
adsl داری؟ اگه اره تنظیمات dns رو چک کن
hoseinhn
20-09-2010, 14:13
حافظه ی کش مرور گر رو پاک کردین؟
آره ولی فرقی نکرده.حتی سیستمم رو ریستور کردم ولی درست نشده فقط از همون راهی که گفتم میره.:41:
hoseinhn
20-09-2010, 14:15
adsl داری؟ اگه اره تنظیمات dns رو چک کن
آره adsl دارم.حالا این dns چی هست؟
منم بعضـی اوقات بعد از وی پی .. اینطوری میشه با تمام مرورگـر ها میرم ، Log off میکنم درس میشـه نمیدونم چطور :31:
parsa5564
20-09-2010, 14:21
در فایر فاکس به مسیر زیر برید:
tools>options>advanced>network
و در قسمت connection بر روی settings کلیک کنید و تیک گزینه no proxy رو بزنید و امتحان کنید ببینید باز میشه یا نه
alidata2010
20-09-2010, 15:43
آره adsl دارم.حالا این dns چی هست؟
dns server دامنه های اینترنتی رو به ip تبدیل میکنه هر چه این کار سریعتر انجام بشه سرعت لود صفحات هم بالاتر میره واگه این کار با مشکل روبه رو بشه صفحات هم طبیعتا لود نمیشه . شما طبق عکس زیر پیش برو وتو کادر اخر سمت راست اگه گزینه ای فعاله غیر فعال کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mr. M.S.R
20-09-2010, 17:09
اگر درست نشد این کار را هم انجام دهید.
run --> cmd--> ipconfig -flushdns --> enter
hoseinhn
20-09-2010, 19:37
در فایر فاکس به مسیر زیر برید:
tools>options>advanced>network
و در قسمت connection بر روی settings کلیک کنید و تیک گزینه no proxy رو بزنید و امتحان کنید ببینید باز میشه یا نه
دوست عزيز گفتم كه اينكار رو قبلا انجام دادم فرقي نكرده!
hoseinhn
20-09-2010, 21:31
dns server دامنه های اینترنتی رو به ip تبدیل میکنه هر چه این کار سریعتر انجام بشه سرعت لود صفحات هم بالاتر میره واگه این کار با مشکل روبه رو بشه صفحات هم طبیعتا لود نمیشه . شما طبق عکس زیر پیش برو وتو کادر اخر سمت راست اگه گزینه ای فعاله غیر فعال کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم تو تنظيماتش ولي همش غير فعاله.
اگه از isp استفاده میکنید که دارای ip static هست باید در قسمت tcp/ip v4 آی پی dns رو وارد کنید به همراه
ip adress
subnet mask و default getway که این آی پی هارو باید از isp بگیرید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.