ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افزايش قيمت گاز تا 60 درصد بنزين

mm00
19-09-2010, 14:19
اين مطلب رو در سايت تيونينگ تاك ديدم گفتم اينجا هم بزارم اگر تاپيكي مشابه يا در جاي ديگه باز شده مديران زحمتشو بكشن
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت : قیمت سوخت سی ان جی افزایش می یابد و حداقل به 60 درصد قیمت بنزین می رسد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ؛ محمد رویانیان در سومین همایش بین المللی سی ان جی با بیان اینکه سوخت سی ان جی 70 درصد بنزین ارزش دارد افزود: هم اکنون قیمت این سوخت واقعی نیست.

وی با اشاره به اینکه دولت در تنوع سبد سوختی کشور گام های موفقی برداشته است افزود: طرح سهمیه بندی سوخت و دیگر طرح ها با رویکرد افزایش استفاده از سوخت سی ان جی ، از جمله اقدامات هوشمند دولت برای برون رفت از تهدیدها ، محدودیت ها و تحریم ها در ارتباط با انرژی بوده است.

وی با اشاره به اینکه تدوین و تصویب سبد سوختی کشور از جمله سیاست های بنیادی دولت بوده است اضافه کرد: در این طرح که ابلاغ هم شده سهم انواع سوخت ها از جمله بنزین ،گازوئیل ، سی ان جی و ال پی جی گنجانده شده است.

رویانیان گفت: در این طرح نخستین بار نقش ویژه ای به دو نوع سوخت گازوئیل و سی ان جی در حمل و نقل سبک داده شده است.

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور اضافه کرد: در سبد سوختی 25 درصد به گازوئیل اختصاص داده شده است و از این پس کارخانجات کشور به سمت تولید و واردات خودروهای سبک دیزلی و گازوئیلی حرکت می کنند.

وی با بیان اینکه به طور میانگین روزانه 95 میلیون لیتر گازوئیل مصرف می کنیم گفت: همه این سوخت در ایران تولید می شود؛ باید کیفیت گازوئیل تولیدی را افزایش دهیم و به سمت استانداردهای بین المللی حرکت کنیم.

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با اشاره به اینکه تلاش ویژه ای در این باره در شرف انجام است اضافه کرد: تکلیف کرده ایم تا پایان امسال 10 میلیون لیتر گازوئیل با استاندارد یورو 4 تولید شود.

وی گفت: در سبد سوختی که تدوین شده است 25 درصد از سهم سوختی به گاز اختصاص داده شده و نقش گازهای سی ان جی و ال پی جی در این سبد بسیار پر رنگ است.

رویانیان افزود: هم اکنون بیشترین مصرف سوخت گاز در حمل و نقل مربوط به سی ان جی است و در حال حرکت به سمت توسعه ال پی جی هستیم.

رئیس ستاد حمل و نقل و سوخت کشور با اشاره به اینکه بیش از 2 میلیون خودروی گاز سوز داریم افزود: بیش از 75 درصد تاکسی ها گازسوز هستند و بقیه مربوط به نقاطی از کشور است که امکان عرضه گاز به آنجا وجود ندارد.

رویانیان اضافه کرد: تولید موتورهای پایه گاز سوز از جمله برنامه های دولت است و در این زمینه به وزارت صنایع تکلیف شده است.

سومین همایش و نمایشگاه بین المللی سی ان جی با حضور 120 شرکت داخلی و خارجی در هتل المپیک تهران در حال برگزاری است و تا فردا ادامه دارد.
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tsjaleb
19-09-2010, 14:31
درسته همچين مطلبي رو امروز رويانيان در شبكه 1 گفت . اما بعيد مي دونم فعلا اجرا بشه يا در حد 60 درصد اعمال بشه از صحبت هاي خودش هم اين طور برداشت مي شد. اگه قيمت cng رو اون قدر زياد كنند كه ديگه كسي سراغش نمي ره ....

MOHAMMAD2010
19-09-2010, 14:44
یعنی چی تا 60 درصد بنزین ؟

mm00
19-09-2010, 16:23
یعنی چی تا 60 درصد بنزین ؟

از نظر هزينه ديگه مثلا 60% 400 تومان يا 800 تومان!حالا نميدونم گاز چه جوري حساب ميشه؟!
مهم اينه اگر اين وضع به وجود بياد اين همه هزينه گاز سوز كردن+ صف ها+ كم توان شدن ماشين + خرابي قطعات ارزش نداره ... و بنزين به صرف تره.

MoHaMaD ZaNd
19-09-2010, 16:49
مارو باش تازه ماشین رو گازسوز کردیم و دلمون خوش بود ! زرشک ...

total_overdose
19-09-2010, 17:31
گل بود به سبزه نیز آراسته شد:13:

ess_1362
19-09-2010, 17:42
راستش من تا اونجایی که اخبار را دنبال کردم به یاد نداشتم که این آقای رویانیان بیاد و حرفی بزنه که به نفع مردم باشه!!
آرزو به دل من موند که ایشون بجای افزایش قیمت فلان و سوخت و فلان خودرو یکبار مثلا بیاد و بگه که خودرو سازها باید مثلا فلان استاندارد کیفیت را حتما اجرا کنند یا قیمت فرقونهای مونتاژی را کاهش بدن!!!

به گزارش واحد مرکزی خبر ؛ محمد رویانیان در سومین همایش بین المللی سی ان جی با بیان اینکه سوخت سی ان جی 70 درصد بنزین ارزش دارد افزود: هم اکنون قیمت این سوخت واقعی نیست.

جناب دکتر که معلوم نیست این دکترا را کی چطوری و کجا به شما دادن!!
مگر قیمت خودرو های تولید داخل واقعی هست؟!

وی با اشاره به اینکه دولت در تنوع سبد سوختی کشور گام های موفقی برداشته است افزود: طرح سهمیه بندی سوخت و دیگر طرح ها با رویکرد افزایش استفاده از سوخت سی ان جی ، از جمله اقدامات هوشمند دولت برای برون رفت از تهدیدها ، محدودیت ها و تحریم ها در ارتباط با انرژی بوده است.

کدوم تنوع سوختی؟
در اتحادیه اروپا علاوه بر CNG و گازوئیل و بنزین از اتانول و LPG و بیودیزل هم استفاده میشه
حالا شما تنوع سوختی دارید یا اونها
راستش وقتی فکر می کنم می بینم اگر شما اون تنوع را داشتین بابت چقدر می خواستین ملت بیچاره را هر روز با یک بهانه سر کیسه کنید؟!!

فکر می کنم در این پست یکم تند رفتم
هر جاش که نیاز به حذف داشت مدیریت محترم اقدام کنه

mm00
19-09-2010, 18:06
مطلبيو خوندم مبني بر اينكه به دليل اينكه در دوگانه سوز كردن دستي ماشين ها سيستم قطع برق ماشين در صورت قطع بنزين از كار مي افته (به دليل تزريق گاز) احتمال اتش سوزي بسيار بالا ميره به همين دليل اين كار اصلا در كشورهاي ديگه رايج نيست
كشورهايي مثل تركيه با جايگزين كردن جديدترين محصولات ديزلي و ديزل مرغوب مشكل بنزين رو براي مردم مرتفع كرده
در كشورهايي مثل امريكا نيز با گسترش خودرهاي hybird ي مشكل حل شده تا حد زيادي
اين مطلب رو بيشتر براي اين زدم تا دوستاني كه قصد دوگانه كردن دارن بهتر تصميم بگيرن و اين مبلغ حدودا 700 800 تومان رو حساب كنن كه چقدر ميشه بنزين ازاد زد و با توجه به اين افزايش قيمت ايا بازهم ارزش CNG همان قدر هست؟

REGISTERED-USER
21-09-2010, 13:22
فکر کنم یه چیزی حدود دو برابر بشه ... مثلا 15 کیلو گاز میزنی در بیاد 2000 تومن نه 1000 تومن که تقریبااز نظر محاسباتی مسافت و ... که با یه کپسول پر سمند مثلا میری نصف هزینه بنزینش باشه !

MCI
23-09-2010, 11:07
اگر اینجوری باشه سره هممون کلاه رفته اونم چه کلاهی.
630.000 پول بدیم گازی کنیم بعدش تقریبا اندازه قیمت بنزین هم پول بدیم.
این دیگه نوبره والا

sangig
06-10-2010, 00:45
پس چی فکردین
اخه اگر قرار بود دولت یارانه سوخت بده خوب روی همون بنزین این کارو میکرد.چون باز ازاد سازی قیمت سوخت همه مردم به خیال ارزان یود گاز برای گاز سوز کردن خودروهاشون اقدام کینند اون و دوباره می شه همون اش و همون کاسه
در ضمن فکر اینو بکنید که سرعت سوخت گاز از بنزین بیشتر:41:

Saeed System
06-10-2010, 01:00
خیلی بد شد!

بخاطر گرون شدن بنزین ما تازه داشتیم پول جمع میکردیم 800 هزار تومان بدیم ماشین رو نمایندگی گازسوز کنند!

فکر کنم پدرم این خبر رو بشنوه ماشینش رو بفروشه

mm00
06-10-2010, 14:49
خیلی بد شد!

بخاطر گرون شدن بنزین ما تازه داشتیم پول جمع میکردیم 800 هزار تومان بدیم ماشین رو نمایندگی گازسوز کنند!

فکر کنم پدرم این خبر رو بشنوه ماشینش رو بفروشه

دوست عزيز تو ايران اگر بخواي به سوخت فكر كني تنها راه اينه ماشين نخري....
چون نرخ موارد مصرفي ماشين از جمله سوخت هميشه بالا ميره و به صرفه نيست
ماشينم كه گازسوز بشه(پايه نباشه) خرج بنزين رو با خرابي رو دست صاحبش ميزاره